RETAIL ESTATES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RETAIL ESTATES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.797.847

Publication

20/06/2014
ÿþMod Word Iti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nccrg g o angen op

" ;`,

e.." " "

1 1 JUNI 201k

ter griffie van de Nederlandstalige

Griffie

rechtbank van kpoonandel Brussel

.r

11 1 Ill

*14120073*

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0434.797.847

Benaming

(volui): Retail Estates

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap die een openbaar beroep op het spaarwezen heeft gedaan en het statuut heeft van een openbare vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal (Openbare Vastgoedbevak)

Zetel: Industrielaan 6, 1740 Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging fusievoorstel

De raad van bestuur van Retail Estates (de "Overnemende Vennootschap" of "Retail Estates" zoals hierna gedefinieerd) enerzijds en het college van zaakvoerders van SDW lnvest (de "Over Te Nemen Vennootschap 1" of" SDW Invest" zoals hierna gedefinieerd) en Ducova ( de "Over Te Nemen Vennootschap 2" of "Ducova") [hierna tesamen genoemd: de "Over Te Nemen Vennootschappen" en elk afzonderlijk de "Over Te Nemen Vennootschap"j anderzijds, hebben op 23 mei 2014 vergaderd en beslist over de opmaak en goedkeuring van, een gezamenlijk fusievoorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Door deze verrichting zal het gehele vermogen van de Over Te Nemen Vennootschappen, zowel de rechten ais verplichtingen, met inbegrip van doch niet beperkt tot de rechten, gronden, gebouwen en aanhorigheden zoals gedetailleerd omschreven in punten 3 en 4 hierna, overgaan op de Overnemende Vennootschap.

1BEOOGDE VERRICHTING

De door de deelnemende vennootschappen beoogde verrichting is een overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek Vennootschappen met fusie gelijkgestelde verrichting, waarbij het gehele vermogen van de Over Te Nemen Vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van een ontbinding zonder vereffening overgaan naar de Overnemende Vennootschap, die houdster zal zijn van alle aandelen van de Over Te Nemen Vennootschappen op datum van de beslissing over de fusie.

De verrichting is onderworpen aan de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek Vennoot-schappen. Er wordt slechts een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overwogen, zodat de fusie enkel plaatsvindt indien de Overnemende Vennootschap op datum van de beslissing over de fusie aile aandelen van de Over Te Nemen Vennootschappen heeft verworven. Indien de fusie niet vélôr 31 december 2014 gerealiseerd wordt, komt dit voorstel te vervallen.

2IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

2.1De Overnemende Vennootschap

De Overnemende Vennootschap is de openbare vastgoedbevak onder de vorm van een naamloze vennootschap Retail Estates,

De Overnemende Vennootschap werd als naamloze vennootschap opgericht onder de naam Immo Budget bij notariële akte op 12 j'un 1988, dewelke gepubliceerd werd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 juli 1988 onder het nummer 880729-313, en is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0434.797.847.

De naam van de Overnemende Vennootschap werd gewijzigd in "Retail Estates" bij notariële akte van 6 februari 1998, dewelke gepubliceerd werd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 maart 1998, onder het nummer 980307-082.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1740 Ternat, Industrielaan 6.

De statuten van Real' Estates werden verschillende keren gewijzigd, het laatst op 9 december 2013.

Het maatschappelijk kapitaal van Retail Estates bedraagt op heden EUR 164.037.087,74 en is vertegenwoordigd door 7.290.411 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk doel van Retail Estates, zoals bepaald in artikel 3 en 4 van de statuten, wordt hierna letterlijk weergegeven:'

"De vennootschap heeft als doel het collectief beleggen vanuit het publiek aangetrokken, financieringsmiddelen in vastgoed zoals gedefinieerd in de vastgoedbevakwetgeving.

Op de laatste lez. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzlj van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Derhalve belegt de vennootschap in hoofdorde in vastgoed, zoals bepaald in de vastgoedbevak-wetgeving, met name:

1.onroerende goederen als gedefinieerd in de artikelen 517 en volgende van het Burgerlijk Wetboek en de zakelijke rechten op onroerende goederen;

2.aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen, die exclusief of gezamenlijk worden gecontroleerd door de vastgoedbevak;

3.optierechten op vastgoed',

4.aandelen van openbare of institutionele vastgoeclbevaks, op voorwaarde dat hierover, in laatstgenoemd geval, een gezamenlijke of exclusieve controle wordt uitgeoefend,

5.rechten van deelneming in buitenlandse instellingen voor collectieve belegging in vastgoed onder de voorwaarden voorzien door de vastgoedbevalcwetging;

6.vastgoedcertificaten zoals bedoeld in artikel 5 §4 van de wet van 16 juni 2006;

7.rechten die voortvloeien uit contracten waarbij aan de vastgoedbevak één of meer goe-deren in leasing worden gegeven, of andere analoge gebruiksrechten worden verleend.

Binnen de grenzen van het beleggingsbeleid, zoals omschreven in artikel 4 van de statuten en in overeenstemming met de vastgoedbevakwetgeving, mag de vennootschap zich inlaten met de aankoop, de verbouwing, de intichting, de verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van medeëigendom van vastgoed zoals hierboven beschreven, de deelneming bij wijze van fusie of anders, in elke vennootschap met een gelijkaardig of aanvullend doel (met inbegrip van een deelneming in een dochtervennootschap ten opzichte waarvan een controlebevoegdheid bestaat die dienstverlening verschaft aan de verhuurders van de gebouwen van de vastgoedbevak en/of van haar dochtervennootschappen) en in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag niet optreden als bouwpromotor behalve ais het occasioneel is. De vennootschap mag hypotheken of andere zekerheden verlenen alsook kredieten verstrekken en zich borg stellen ten gunste van een dochteronderneming, binnen de perken van de vastgoedbevakwetgeving.

In bijkomende orde of tijdelijk, kan de vennootschap tevens beleggen in effecten die geen vastgoed zijn. Deze beleggingen zullen gediversifieerd zijn teneinde een gepaste verdeling van het risico te verzekeren. De vennootschap kan niet-toegewezen liquide middelen bezitten. De liquiditeiten kunnen in elle munten gehouden worden onder de vorm van deposito's op zicht, of op termijn of door elk instrument van de geldmarkt, vatbaar voor gemakkelijke

Zij kan tevens afdekkingsinstrumenten kopen of verkopen, met uitzondering van speculatieve verrichtingen, op voorwaarde dat deze enkel dienen om het rente-en wisselkoersrisico te dekken.

De vennootschap en haar dochtervennootschappen mogen één of meer onroerende goederen in leasing geven. Het in leasing geven van één of meer onroerende goederen met koopoptie mag evenwel slechts als bijkomende activiteit worden uitgeoefend, behalve indien die onroerende goederen bestemd zijn voor doeleinden van algemeen belang (in dat geval kan de activiteit in hoofdorde worden uitgeoefend).

In het algemeen wordt de vennootschap geacht het geheel van haar activiteiten en transacties te verrichten in overeenstemming met de regels en binnen de grenzen voorgeschreven door de vastgoedbevak wetgeving en iedere andere toepasselijke wetgeving.

Artikel 4- BELEGGINGSBELEID

Om het beleggingsrisico op een geschikte manier te spreiden, zullen de beleggingen gebeuren in gebouwen met als hoofdbestemming detailhandel aan de rand van woonkernen of buiten dergelijke woonkernen met een bebouwde oppervlakte die in principe varieert tussen de vijfhonderd vierkante meter (500 m2) en tienduizend vierkante meter ( 10.000 m2). De onroerende goederen liggen verspreid in geheel België en eventueel de lidstaten van de Europese Gemeenschap.

Maximum tien ten honderd (10%) van de activa mogen belegd worden in onroerende goederen, waarvan de hoofdaktiviteit niet beantwoordt aan hoger vernoemde criteria. Voor de doelstellingen van dit artikel wordt als detailhandel bedoeld: zowel de dienstverlening als handel met particulieren en/of handelaars die plaatsvindt in een winkelruimte of toonzaal."

2.2De Over Te Nemen Vennootschap SDW Invest

De Over Te Nemen Vennootschap 1 SDW Invest is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch Recht, met maatschappelijke zetel te 1740 Ternat, Industrielaan 6 ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer 0445.581.277 en werd opgericht als naarnloze vennootschap onder de benaming Gaverland blijkens notariële akte verleden voor notaris Xavier Martens te Gent op 28.10.1991 dewelke gepubliceerd werd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 november daarna, onder het nummer 911121-208, (hierna "SDW Invest").

De statuten van $DW Invest werden verschillende keren gewijzigd en voor het laatst bij akte voor notaris Niek Van der Straeten te Destelbergen op 3 september 2013, dewelke gepubliceerd werd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 september daarna onder het nummer 0141058.

Het maatschappelijk kapitaal van SDW Invest bedraagt thans EUR 465.792 en is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk doel van SDW Invest zoals bepaald in artikel 3 van de statuten, wordt hierna letterlijk weergegeven:

"De vennootschap heeft tot doel;

De aankoop en de verkoop van aile onroerende goederen, het oprichten en herstellen van gebouwen, het verhuren van gebouwen en aile handelingen die enig verband hebben met immobiliën, zowel rechtstreeks of ais makelaar.

" Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van onroerend patrimonium en onder meer aan-en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling, het huren en verhuren van alle onroerende gebouwde en ongebouwde, gemeubileerde en niet-gemeubileerde goederen alsook het uitvoeren van aile bouw- en verbouwingswerken, en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge ' aanverwante activiteiten.

Alle verrichtingen die betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van onroerend en roerend patrimonium. Zij mag daartoe voor eigen rekening aandelen, obligaties, kasbons verwerven en vervreemden, zowel van Belgische als buitenlandse vennootschappen en instellingen. De vennootschap mag daartoe eveneens roerende goederen aan-en verkopen, huren en verhuren, dit in de ruimste zin van het woord.

Het beheer van goederen en middelen die bijdragen tot de uitvoering van de activiteiten van de vennoten en derden ( meubilair, materieel, toestellen, financiële middelen, personeel, zelfstandige medewerkers,...) en het verrichten van administratieve werkzaamheden voor derden.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard. Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van al hetgeen hiervoor bepaald.

Zowel voor zichzelf als voor rekening van derden of in deelneming met derden voor zichzelf of door tussenkomst van welkdanige andere natuurlijke of rechtspersoon in België of in het buitenland: alle onroerende verrichtingen inbegrepen aankoop en verkoop, de ontwikkeling, de verkaveling, verhuring en de exploitatie van toeristische of andere onroerende goederen. De vennootschap kan optreden als makelaar in immobiliën vennootschappen en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders en vennoten."

2.3De Over Te Nemen Vennootschap Ducova

De Over Te Nemen Vennootschap 2 Ducova is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

naar Belgisch Recht, met maatschappelijke zetel te 1740 Temat, Industrielaan 6 ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer 0827.671.108 en werd opgerioht krachtens akte verleden voor notaris Bernard Loontjens, notaris te Izegem, op 25 juni 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 juli nadien, onder nummer 107459.

De statuten van Ducova werden voor het laatst gewijzigd bij akte voor notaris Peter Van Melkebeke te Brussel op 29 november 2013, dewelke gepubliceerd werd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 december daarna onder het nummer 0188637.

Het maatschappelijk kapitaal van Ducova bedraagt thans EUR 907,105,05 en is vertegenwoordigd door 79.819 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk doel van Ducova zoals bepaald in artikel 3 van de statuten, wordt hierna letterlijk weergegeven:

"De vennootschap heeft tot doel:

1,Voor eigen rekening

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend ver-mogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht,...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en de uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vomi ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemin-gen of particulieren, in eender welke vomi; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen.

11.Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Het waarnemen van bestuursopdrachten-en mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

De aan-en verkoop, evenals de in-en uitvoer van om het even welke goederen,.

111.Bijzondere bepalingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roe-rende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden ( met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, Inclusief de eigen handelszaak:'

2.4Boekhoudkundige datum (art 719, 2° W. Venn.)

De handelingen van de Over Te Nemen Vennootschappen worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf de datum dat de fusie is voltrokken (zie punt 10 hieronder).

2.5Bijzondere rechten (art 719, 3°W. Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de Over Te Nemen Vennootschappen vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de Over Te Nemen Vennootschappen.

Bijgevolg moeten dienaangaande geen maatregelen uitgewerkt worden.

2.6Bijzondere voordelen (art 719, 4°W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de Over Te Nemen Vennootschappen, noch aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap.

3BESCHRIJVING VAN DE RECHTEN DIE TOT HET PATRIMONIUM VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP 1 SDW INVEST BEHOREN:

Stad Deinze tweeds afdeling- Astene

Een handelspand op en met grond gelegen onder de stad Deinze, tweede afdeling, Astene, aan de Astenemolenstraat, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger sectie C, nummer 143/K/2, met een oppervlakte van 65a23ca.

Stad Gent - vijfentwintigste afdeling - Sint-Denijs-Westrem

Een handelspand op en met grond gelegen onder de gemeente Sint-Denijs-Westrem aan de Kortrijksesteenweg 1192/B, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger sectie B, nummer 2N met een oppervlakte van 24381 ca. Op 22 april 2014 werd de akte van minnelijke onteigening verleden voor het Aankoopcomité Gent I tussen enerzijds SDW Invest bvba als verkopende partij en anderzijds het Vlaamse Gewest als onteigenaar. Het betreft een onteigening ten algemene nutte van 58ca5dm2 grond, te nemen uit voormeld perceel.

Een perceel grond op en met grond gelegen onder de gemeente Sint-Denijs-Westrem aan de Adelaarsstraat, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger sectie B, nummer 4/R/2 met een opperviakte van 33 ca.

Gemeente Sint-Martens-Latem (eerste afdeling)

In een gebouw, opgericht op grond gestaan en gelegen te Sint-Martens-Latem, Kort-rijksesteenweg 18, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger sectie B, nummer 441/R/7 met een oppervlakte van 18a97 ca:

1640/1930sten in voile eigendom ln voomneld gebouw, gelinkt aan volgende privatieven in voormeld gebouw:

-De 14 parkingplaatsen, genummerd 1-2-3-4-5-6-7-8-11-12-123-14-15-16;

-De winkelruimte vooraan;

-De winkelruimte achteraan.

Dit alles zoals beschreven in de hierna vermelde basisakte van notaris Tytgat de dato 8 juni 2007. Stad Gent (Vijfentwintigste afdeling) Sint-Denijs-Westrem

Een gebouw op en met grond gestaan en gelegen te Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1149, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger sectie B, nummer 99/L met een oppervlakte van 8a19 ca.

4BESCHR1JVING VAN DE RECHTEN DIE TOT HET PATRIMONIUM VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP 2 DUCOVA BEHOREN:

Stad Marche-en-Famenne - eerste afdeling

1.Een nijverheidsgebouw op en met grond en alle aanhorigheden, gestaan en gelegen onder de stad Marche-en-Famenne, eerste afdeling, aan de Rue du Parc Industriel 13, gekadastreerd volgens huidige kadastrale legger sectie A, nummer 889/G/4 met een oppervlakte van 31a36ca.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.Een nijverheidsgebouw op en met grond en aile aanhorigheden, gestaan en gelegen onder de stad Marche-en-Famenne, eerste afdeling, aan de Rue du Parc Industriel +13, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger sectie A, nummer 88911C/4 met een oppervlakte van 58a34ca,

3.Een magazijn op en met grond en alle aanhorigheden, gestaan en gelegen onder de stad Marche-en-

. Famenne, eerste afdeling, aan de Rue du Parc Industriel +13, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale

legger, sectie A, nummer 889/H/4 met een oppervlakte van 16a88ca.

Gemeente Andenne

Een grootwarenhuis gelegen aan de Avenue de Belle-Mine 23, op en met grond en alle aanhorigheden,

gestaan en gelegen eerste afdeling, sectie H, nummer 28/X/3 met een oppervlakte van 19a63ca. Volgens titel

ais volgt gekend:

Commerciële ruimte 1 bestaande uit:

-ln privatieve en exclusieve eigendom: het lokaal zelf met een oppervlakte van 1265 m2, met inbegrip van

het privatief gebruiksrecht op de parkings gelegen voor de façade van deze commerciële ruimte:

-In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 645/1000sten in de gemeenschappelijke delen

waaronder het terrein.

Zoals nader omschreven in de basisakte van 6/7/2007 voor notaris Marc Henry te Andenne.

Stad Bilzen (eerste afdeling)

In een appartementsgebouw genaamd Residentie " De Klokke", gelegen op en met grond en allé

aanhorigheden gestaan en gelegen te Bilzen, eerste afdeling, Passage 6, Passage 9 en Klokkeplein 7 sectie M,

nummer 560/E:

1)De handelsruimte genummerd "2", gelegen in blok 1 op de gelijkvloerse verdieping in het midden indien

men van op het binnenplein voor het gebouw staat omvattende:

aln privatieve en ultsluitende eigendom: de handelsruimte zelf.

b.ln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 221/10.000sten van de gemene delen van het gebouw

waaronder de grond,

2)De handelsruimte genummerd "4" gelegen in blok 2 op de gelijkvloerse verdieping palende aan de

Kiokkestraat, het binnenplein en Winkelstraat, omvattende;

ain privatieve en uitsluitende eigendom: de handelsruimte zelf;

mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 894/10.000sten van de gemene delen van het gebouw

waaronder de grancL

3)De handelsruimte genummerd "9" gelegen in blok 2 op de gelijkvloerse verdieping op de hoek van het

binnenplein en de Winkelstraat (rechterkant komende van het binnenplein) omvattende;

aan privatieve en uitsluitende eigendom: de handelsruimte zef;

mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 464/10.000sten van de gemene delen van het

gebouw waaronder de grond.

Zoals deze goederen nader omschreven staan in de basisakte met reglement van mede-eigendom verleden

voor notaris Joel Vangronsveld te Bilzen op 18 maart 2002. Zoals gewijzigd ingevolge aktes voor zelfde notaris

op 8/1012003,20/11/2003, 30/8/2004 en 18/11/2005.

Stad Brugge (negentiende afdeling) - Sint Kruis 1

Een handelseigendom (volgens kadaster genaamd toonzaal') op en met grond en alle aanhorigheden

staande en gelegen aan de Maaisesteenweg +42, volgens recent kadaster gekend onder sentie D nummer

11/E/17 met een oppervlakte van 237 m2.

Stad Doornik (tweëendertigste afdeling) Froyennes

Een handelshuis op en met grond en aile aanhorigheden gestaan en gelegen aan de Rue des Roselières,

volgens recent kadaster gekend onder sectie C, nummer 20/T met een oppervlakte van 1346m2.

Stad Luik (drieëntwintigste afdeling) - Grivegnée- tweede afdeling

In een gebouwencomplex bestaande uit handelsgebouwen opgericht op een perceel grond, gelegen aan de

Rue Servals Malaise 29/31, volgens recent kadaster gekend onder sentie B, nummer 320/Y en een onverdeeld

aandeel van 15.075/16.673sten in een perceel gebruikt als weg, bekend ten kadaster onder sectie B, nummer

323/S/3 met een gezamenlijke oppervlakte van 14.064 m2:

In gebouw A:

a)De handelsruimte Al. Op het gelijkvloers links in het gebouw aangeduid als "magasin A" omvattende:

a.in privatieve en uitsluitende eigendom: de handelsruimte met toe-gangsdeuren, uitstalramen,

voorraadruimten en dienstruimten met een vloeroppervlakte van 1000 m2 en een netto handelsoppervlakte van

850 rn2,

b.in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 1600/10.000sten in de gemene delen van het gehele

complex waaronder de grond en 1600/6050sten in de gemene delen van het gebouw A.

b)De handelsruimte A.2. op het gelijkvloers In het midden tussen handelsruimte Al. en A3 aangeduid als

"magasin 2" omvattende:

a.In privatieve en uitsluitende eigendom: de handelsruimte met toe-gangsdeuren, uitstalramen,

voorraadruimten en dienstruimten met een vloeroppervlakte van 930 m2 en een netto handelsoppervlakte van

725 m2.

b.In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 1400110.000sten in de gemene delen van het gehele

complex waaronder de grond en 1400/6050sten in de gemene delen van het gebouw A.

Zoals uitvoerig beschreven in de basisakte opgemaakt door notaris Bart Drieskens te Houthalen op

23.8/2002, gewijzigd op 26.09.2002

Gemeente Fleusden-Zolder (derde afdeling) (Zolder 1)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

In een appartementsgebouw, gelegen aan de Meylandtlaan 171, op en met grond en alle verdere

aanhorigheden, volgens recent kadastraal uittreksel sectie F, nummer 185/0/3 met een oppervlakte van 4564

M2:

De handelsruimte gelegen op het gelijkvloers, omvattende:

a)ln privatieve en uitsluitende eigendom: winkelruimte met toegangsdeuren en uitstalramen, magazijn,

refter, hal met twee toiletten, kleedkamer heren, kleedkamer dames, bureau, twee koelruinntes, loskade,

tellerruinnte winkel, het niet bebouwde gedeelte van het dak (plat dak) boven de handelsruimte.

b)ln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 74311000sten in de gemene delen van het gebouw

waaronder de grond.

c)Het exclusief gebruik en genot van de in-en uitrit evenals van de parking achter en rechts van het gebouw

en de groenzone vooraan het gebouw op last van onderhoud en herstelling als een goed huisvader, en met een

erfdienstbaarheid van doorgang ten behoeve van de eigenaars, gebruikers of huurders van de appartementen

zodat ze hun appartement, de parkings en de autostaanplaatsen kunnen bereiken, zonder dat de toegang tot de

autostaanplaatsen mag verhinderd worden.

Zoals voorschreven goed beschreven is in de basisakte niet reglement van mede-eigendom verleden voor

notaris Bernard Loontens te Izegem op 16.1.2008, gewijzigd op 8/10/2008 en 31.3.2010.

Stad Huy (demie afdeling) - Ben Ahin

In een handelscomplex genaamd " Ben-Ahin" (voorheen "la Porte de Huy"), bestaande uit: handelsruimten,

parkings en appartementen opgericht op een perceel grond aan de Avenue du Bosquet 85 B, bekend ten

Kadaster volgens recent kadaster sectie A, nummer 11/F/2 met een totale oppervlakte van 16.173 m2:

In het blok "A", bestaande uit 4 handelsruimten:

De handelsruimte genaamd "commerce 3" op de gelijkvloerse verdieping, de derde ruimte links gezien door

te kijken naar het blok W, richting het noorden, begrijpende:'

a)in privatieve en uitsluitende eigendom: de handesiruimte, bestaande uit een voorraad, een eetzaal, twee

bureau's, een verwarmingslokaal, toiletten en een nooduitgang met zijn muren en zijn toebehoren;

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

14.231/100.000sten van de algemene gemene delen;

3819/10.000sten van de bijzondere gemene delen van het blok "A";

14.705/100.000sten van de bijzondere gemeen delen voor blokken "A-B-C-D" ( uitgezonderd

appartementen);

Zoals nader omschreven in de basisakte verleden voor notaris Thierry de Rochelée te Wanze op

20.11.2007, zoals gewijzigd op 3.11.2009.

Gemeente Lanaken (eerste afdeling)

Een handelspand op en met grond en aile aanhorigheden, gestaan en gelegen aan de Maaseikersteenweg

nummer +197, gekadastreerd sectie B, nummer 339/P met een oppervlakte van 5478 m2.

Een grootwarenhuis met parking op en met grond en aile aanhorigheden, gestaan en gelegen aan de

Maaseikersteenweg nummer +197, sectie B, nummer 339/X met een oppervlakte van 1187 m2.

Een handelspand op en met grand en aile aanhorigheden, gestaan en gelegen aan de Maaseikersteenweg

nummer +197, sectie B, nummer 339/C/2 voor 1173 m2.

Gemeente Libramont (vijfde afdeling) - Recogne

In een commercieel complex gelegen, op en met grond en aile aanhorigheden gelegen Rue de l'Aliénau 18,

sectie A, nummer 530/L:

a)In privatieve en exclusieve eigendom: een commerciële ruimte met een bruikbare oppervlakte van ca.

1062 m2, lot 2" genoemd;

b)In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

3.106/1000sten in de gewone gemeenschappelijke delen waaronder de grand;

b.106/612sten in de specifieke gemeenschappelijke delen verbonden aan de loten 1,2,3,4,5,6,7,8 en 9 in

het lot 12;

c.106/149sten in de specifieke gemeenschappelijke delen verbonden aan de loten 1 en 2 In het lot 16.

d.106/177sten in de specifieke gemeenschappelijke delen verbonden aan de loten 2 en 2 in het lot 22,

Stad Lokeren (tweede afdeling)

Een commercieel gebouw met parking, op en met grond en aile verdere aanhorigheden, gestaan en

gelegen volgens titel aan de Zelebaan, sectie B, nummer 727/M met een oppervlakte van 2641 m2 en volgens

recent kadastraal uittreksel gelegen aan de Vellenstraat sectie B, nummer 7271P voor 30 m2 en nummer 7271N

voor 2611 m2.

Stad Oudenaarde (zevende afdeling) Leupegem

Een grootwarenhuis op en met grond en aile verdere aanhorigheden, Ronseweg 56, volgens recent

Kadastraal uittreksel gelegen sectie a, nummer 346/L met een oppervlakte van 2237 m2,

Gemeente Esneux (tweede afdeling)- Tilff

Een grootwarenhuis op en met grond en aile verdere aanhorigheden gestaan en gelegen aan de Avenue

Laboulle 17, sectie D, nummer 139/L met een oppervlakte van 1615 m2.

Gemeente Zeizate (tweede afdeling)

Een handelspand op en met grond en elle aanhorigheden gestaan en gelegen aan de Maisstraat 3, gekend

volgens kadaster sectie C, nummer 206/K voor 3310 m2.

5RUILVERHOUDING

"

Voor-

behouden aan het Belgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vermits de voorgenomen verrichting een met fusie gelijkgestelde verrichting is overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek Vennootschappen, worden geen nieuwe aandelen uitgegeven en stelt zich de vraag niet naar de emissievoorwaarden en de onderliggende ruilverhoudingen.

6BELANG VAN DE FUSIE

Door de voorgenomen verrichting komen aile goederen van de Over Te Nemen Vennootschappen onder het fiscale regime van de Ovememende Vennootschap als openbare vastgoedbevak.

Daarnaast wordt de voorgenomen verrichting doorgevoerd teneinde de administratie en het beheer van de Over Te Nemen Vennootschappen te vereenvoudigen en dus kostenefficiânter te werken.

7KOSTEN VAN DE FUSIEVERR1CHTING

De kosten van de fusieverrichting worden volledig gedragen door de Over Te Nemen Vennoot-schappen. 8VERBINTENISSEN

De raad van bestuur/colleges van zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te" Nemen Vennootschappen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrich-ting onder de hiervoor bepaalde voorwaarden.

De raad van bestuur/colleges van zaakvoeders van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennootschappen verbinden zich ertoe om ten aanzien van elkaar alsook ten aanzien van de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap alle nuttige inlichtingen mee te delen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk en de raad van bestuur/colleges van zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen

" Vennootschappen verbinden zich er derhalve wederzijds toe het vertrouwelijk karakter te respecteren. 9GOEDKEUR1NG VAN HET FUS1EVOORSTEL

Overeenkomstig artikel 722, §6 van het Wetboek van Vennootschappen, en rekening houdend met het feit dat de Overnemende Vennootschap houdster zal zijn van alle aandelen van de Over Te Nemen

" Vennootschappen op datum van de beslissing over de fusie, is de goedkeuring door de algemene vergaderingen van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennootschappen niet vereist ' ' voor de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, behalve indien één of meer aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap, die aandelen bezitten die 6% van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, de bijeenroeping zouden vragen van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap die over het fusievoorstel moet besluiten, en dit uiterlijk binnen de 6 weken na de neeriegging en bekendmaking van het fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg zal onderhavig fusievoorstel worden voorgelegd aan de raad van bestuur/colleges van zaakvoerders van de Over Te Nemen Vennootschappen en van de Overnemende Vennootschap ten vroegste 6 weken na de neeriegging en bekendmaking van het fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 722, §6, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere aandeel-houder van" de Overnemende Vennootschap op de zetel van de vennootschap kennis nemen van de volgende documenten: (a)dit fusievoorstel;

(b)de jaarrekeningen van de laatste drie boekjaren van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennootschappen; en

(c)de verslagen van de bestuurders/zaakvoerders en van de commissarissen van de laatste drie boekjaren van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennootschappen.

De Over Te Nemen Vennootschappen en de Overnemende Vennootschap zullen ernaar streven om onderhavig fusievoorstel door hun raad van bestuur*icolleges van zaakvoerders te laten goedkeuren op 31 december 2014 met dien verstande dat de timing in gemeenschappelijk overleg tussen de Overnemende Vennootschappen en de Over Te Nemen Vennootschappen zal worden vastgesteld in functie van (i) de daadwerkelijke publicatie van het fusievoorstel, en (ii) de voorafgaandelijke administratieve verplichtingen welke gebruikelijk verbonden zijn aan de overdracht van vastgoed (infra).

De partijen komen overeen dat de fusie ten vroegste uitwerking krijgt op 30 september 2014 om 00u en ten laatste op 31 december 2014 om 24 u. Het is mogelijk dat in functie van de evaluatie van de voorafgaande administratieve verplichtingen de besluitvorming van de verschillende vennootschappen op verschillende de tijdstippen zullen plaatsvinden. Eveneens zal het mogelijk zijn dat de besluiten van de verschillende vennootschappen uitwerking zullen hebben op onderscheiden data.

10NEERLEGGING EN VOLMACHT

Het bovenstaand fusievoorstel wordt door de raad van bestuur van de Overnemende Vennoot-schap en door de colleges van zaakvoerders van de Over Te Nemen Vennootschappen neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

De Ove rnemende Vennootschap en de Over Te Nemen Vennootschap geven volmacht aan Maaike Dubois en Kara! Gheeraert, elk afzonderlijk, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de needegging en bekendmaking van het fusievoorstel en daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullea,

Voor eensluidend uittreksel,

Jan De Nys

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

24/07/2014
ÿþ Modw«d11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0434.797.847

Benaming

(voluit) : RETAIL ESTATES

(verkorf):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap _ Openbare Vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal naar Belgisch recht

Zetel : Industrielaan 6, 1740 Ternat (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE JAARVERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 4 JULI 2014

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Luc Geuten als niet- uitvoerende bestuurder met effect op 4 juli 2014. Er wordt niet in vervanging voorzien zodat de raad van bestuur vanaf heden uit 10 bestuurders zal bestaan,

Voor eensluidend verklaard afschrift,

Jan De Nys

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste 131z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 1414266

il

Vc behc aar Bek Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

eergelegdiorttvaetgen t~p

1 4 MU 2014

ter gri`fie van de Nederlá4#taiige

rechtbank van koophandel Brussel

31/07/2014 : BL550780
21/10/2014
ÿþmod 11.1

Vc

behc aan Belç

Staal

Lee In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend té maken kopie

na neerlegging ter griffie van de_él ~»

o~ nëër

eidlontvangen -^' 41

1 O OKT, 2014

tèf. tiffle, on de Nodorlandstalige

r : 0434.797.847

Benaming (voluit) RETAIL ESTATES

(verAurt):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap die

gedaan en het statuut heeft van een openbare vastgoedbeleggingsvennootschap

met vast kapitaal (Openbare Vastgoedbevak)

Zetel : Industrielaan 6

1740 TERNAT

Onderwerp akte : Proces-verbaal van de Raad van Bestuur in toepassing van artikel 722 §6 van het Wetboek van vennootschappen - Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de BVBA SDW Invest en de BVBA DUCOVA

Er op zesentwintig september tweeduizend veertien, door Meester.

CARNEWAL,Tim no~hute8mLooe ~

dat de raad van bestuur van de naamloze vennootschap die een openbaar beroep op het spaarwezen heeft gedaan en het statuut heeft van een openbare vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal (Openbare Vastgoedbevak) "RETAIL ESTATES", waarvan de zetel gevestigd is te 1740 Temat, Industrielaan 6, hierna de "Vennootschap" of "Refait Estates" of de "Ovememende Vennootschap" genoemd (hierna de "Raad van Bestuur"),

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 5 juni 2014 door de bestuursorganen

van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SDW Invest",waarvan zetel gevestigd is te

1740 Temat, Industrielaan 6,ondememingsnummer 0445.581.277, "de Overgenomen Vennootschap 1", de besloten vennootschap met beperkte aa naNelijhhaW "DUCOVA", waarvan de zete gevestigd is te 1740 ?emot. Industrielaan S.ondememinQunummmrO8%7.071.108. "de Overgenomen Vennootschap 2' en door de Raad van Bestuur van de Vennootscha en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen,

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "RETA1L ESTATES" de Overgenomen Vennootschappen "SDW Invest" en "DUCOVA" bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermcgen van de Overgenomen Vennootschappen 1 en 2 zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap 1 worden vanaf 30 september 2014 om 24 uur

boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap 2 worden vanaf 31 oktober 2014 om 24 uur

boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Onderhavige met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met de overgenomen vennootschap 1

treedt juridisch in werking op datum van 30 september 2014 om 24 uur.

Onderhavige met fusie door overnemi |Ukg be|do verrichting met de overgenomen vennootschap 2

treedt juridisch in werking op datum van 31 oktober 2014 om 24 uur.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Maaike Dubois, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruis ntb k van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het p '---- Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel

van het Wetboek der

Registratierechten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso

Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

.....- " 1

Voor-4.1ohoudfen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tim CARNEWAL

Notaris

mod li.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/11/2014
ÿþ mad 91,7



in de bijiagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ra<;1«:bank van Koophandel Bi ussr;

Ondernemingsnr : 0434.797.847

Benaming (voluit) : RETAIL ESTATES

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap die een openbaar beroep op het spaarwezen heeft gedaan en het statuut heeft van een openbare beleggingsvennootschap met vast kapitaal naar Belgisch recht (BEVAK)

Zetel : Industrielaan 6

1740 TERNAT

Onderwerp akte :DOELWIJZIGING - AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE WETGEVING BETREFFENDE DE GEREGLEMENTEERDE VASTGOEDVENNOOTSCHAPPEN - AANNNEMING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN STATUTEN - HERNIEUWING MACHTIGING TOT INKOOP EIGEN I; AANDELEN - BIJZONDERE MACHTIGING TOT VERWERVING EIGEN AANDELEN - RECHT VAN UITTREDING - MACHTIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig oktober tweeduizend veertien, door Meester Eric SPRUYT, Notaris te Brussel,

dal de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders en de houders van andere effecten van de naamloze vennootschap die een openbaar beroep op het spaarwezen heeft gedaan en het statuut heeft van een openbare beleggingsvennootschap met vast kapitaal (BEVAK) "RETAIL ESTATES", waarvan de zetel gevestigd is te 1740 Ternat, Industrielaan 6,

volgende beslissingen genomen heeft;

1° Onder de volgende opschortende voorwaarden:

(i) goedkeuring van het ontwerp tot wijziging van de statuten door de FSMA; en

(ii) een vergunning van de vennootschap als openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap door de FSMA; en

(iii) de uitoefening van het recht van uittreding brengt in hoofde van de Vennootschap (of van de derde die in haar plaats treedt) geen enkele inbreuk met zich mee op de artikelen 620 en volgende WVenn, en op de ter uitvoering ervan genomen besluiten en reglementen of op de bepalingen van de GVV Wet en de ter uitvoering ervan genomen besluiten en reglementen; en

(iv) het aantal aandelen waarvoor het recht van uittreding zal worden uitgeoefend, is lager of gelijk aan het laagste van volgende percentages, met dien verstande dat de raad van bestuur van de Vennootschap afstand mag doen van deze voorwaarde:

- 6,5% van de door de Vennootschap uitgegeven aandelen op het ogenblik van de algemene vergadering; die de statutenwijziging goedkeurt;

- X% van de door de Vennootschap uitgegeven aandelen, waarbij "X" als volgt wordt berekend:

25.000.000 EUR* x 100

61,56 euro x 7.290,411**

* Bedrag dat overeenkomstig de wet voor uitkering vatbaar is en dat de vennootschap bereid is uit te keren.

** Totaal aantal aandelen uitgegeven door de vennootschap op het ogenblik van de algemene vergadering

die de statutenwijziging goedkeurt,

Vervanging van artikel 3 van de statuten ("Maatschappelijke doel") van de Vennootschap zoals opgenomen

in de nieuwe tekst van statuten.

2° Vaststelling dal de opschortende voorwaarden met betrekking tot de voorafgaande goedkeuring door de

onderhavige buitengewone algemene vergadering van het voormelde voorstel tot besluit, werden vervuld'"

derhalve aanneming van de statuten van de Vennootschap in haar nieuwe vorm.

Een uittreksel van de nieuwe tekst van statuten luidt als volgt

"VORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap naar Belgisch recht en draagt de naam

'Retai! Estates'; Deze naam wordt onmiddellijk gevolgd door, en alle stukken die van de vennootschap uitgaan

tDp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

neprgelegdlontvangen op

2 7 OKT. 2014

ter gr Iffiû van derifeederlandstalïge

iN *iaz zz~e"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

bevatten, de vermelding "Openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht" of' "Openbare GVV naar Belgisch recht" of "OGVV naar Belgisch recht';

De vennootschap trekt haar financiële middelen in België of in het buitenland aan via een openbaar aanbod van aandelen, en doet aldus een openbaar beroep op het spaarwezen in de zin van artikel 438, alinea .1 van het Wetboek van Vennootschappen. De aandelen van de vennootschap zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt.

Zij is onderworpen aan het wettelijk stelsel van de openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht, hierna "openbare GVV" of "OGVV" genoemd.

De vennootschap is onderworpen aan de op elk ogenblik toepasselijke regelgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen en in het bijzonder aan de bepalingen van de Wet van 12 mei 2014 betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschappen (de "GVV-Wet) en het Koninklijk Besluit van 13 juli 2014 met betrekking tot gereglementeerde vastgoedvennootschappen (het "GVV-KB' j (deze wet en dit koninklijk besluit worden hierna gezamenlijk aangeduid als de "GVV-wetgeving").

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Industrielaan 6, 1740 Temat.

MMTSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft als uitsluitend doel:

(a) om rechtstreeks of via een vennootschap waarin zij een deelneming bezit conform de bepalingen van de GVV-Wet en de ter uitvoering ervan genomen besluiten en reglementen, onroerende goederen ter beschikking te stellen van gebruikers; en

' (b) om, binnen de grenzen van de GVV-wetgeving, vastgoed te bezitten zoals vermeld in artikel 2, 5°, i tot x

van de GVV-Wet.

Onder vastgoed wordt verstaan:

i. onroerende goederen als gedefinieerd in artikel 517 en volgende van het Burgerlijk Wetboek, en de zakelijke rechten op onroerende goederen, met uitsluiting van de onroerende goederen van bosbouwkundige, landbouwkundige of mijnbouwkundige aard;

ii. aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen, die exclusief of gezamenlijk worden gecontroleerd door de vennootschap;

iii. optierechten op vastgoed;

iv. aandelen van openbare of Institutionele gereglementeerde vastgoedvennootschappen, op voorwaarde dat hierover, in laatstgenoemd geval, een gezamenlijke of exclusieve controle wordt uitgeoefend door de vennootschap;

V. de rechten die voortvloeien uit contracten waarbij aan de vennootschap één of meer goederen in

' leasing worden gegeven, of andere analoge gebruiksrechten worden verleend;

vi. aandelen van openbare vastgoedbevaks;

vil. rechten van deelneming in buitenlandse instellingen voor collectieve belegging in vastgced die zijn

ingeschreven op de in artikel 260 van de wet van 19 april 2014 bedoelde lijst;

viii. rechten van deelneming in instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die in een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte zijn gevestigd en niet zijn ingeschreven op de in artikel 260 van de wet ; van 19 april 2014 bedoelde lijst, voor zover zij aan een gelijkwaardig toezicht zijn onderworpen als de openbare vastgoedbevaks;

ix. aandelen uitgegeven door vennootschappen (i) met rechtspersoonlijkheid; (ii) die ressorteren onder het recht van een andere Lidstaat van de Europese Economische Ruimte; (iii) waarvan de aandelen zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt en/of die onderworpen zijn aan een regime van prudentieel toezicht; (iv) waarvan de hoofdactiviteit bestaat uit de verwerving of de oprichting van onroerende goederen in het vooruitzicht van de terbeschikkingstelling ervan aan gebruikers, of het rechtstreekse of onrechtstreekse bezit van deelnemingen in bepaalde types van entiteiten met een soortgelijk maatschappelijk doel; en (y) die zijn vrijgesteld van de belasting op de inkomsten uit de winst die uit de in de bepaling onder (iv) hierboven bedoelde activiteit voortvloeit mits naleving van bepaalde wettelijke verplichtingen, en die minstens verplicht zijn om een deel van hun inkomsten onder hun aandeelhouders te verdelen (de "Real Estate lnvestment Trusts" (verkort REIT's) genoemd);

X. vastgoedcertificaten, zoals bedoeld in artikel 5, § 4 van de wet van 16 juni 2006;

Xi. alle andere goederen, aandelen of rechten die door de toepasselijke regelgeving op de

gereglementeerde vastgoedvennootschappen als vastgoed worden gedefinieerd.

in het kader van de terbeschikkingstelling van onroerende goederen, kan de vennootschap met name alle activiteiten uitoefenen die verband houden met de oprichting, de bouw (zonder afbreuk te doen aan het verbod om op te treden als bouwpromotor, behoudens wanneer het occasionele verrichtingen betreft) de verbouwing, de renovatie, de ontwikkeling, de verwerving, de vervreemding, de inrichting, de verhuur, de onderverhuring, de ruil, de inbreng, de overdracht, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van mede-eigendom of onverdeeldheid van vastgoed zoals hierboven beschreven, het verlenen of verkrijgen van opstalrechten, vruchtgebruik, erfpacht of andere zakelijke of persoonlijke rechten op vastgoed zoals hierboven beschreven, het beheer en de exploitatie van onroerende goederen.

De vennootschap kan door middel van inbreng in geld of in natura, van fusie, splitsing of een andere vennootschapsrechtelijke herstructurering, inschrijving, deelneming, lidmaatschap, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in (of lid te zijn van) alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, in België of het buitenland, met een gelijkaardig of aanvullend doel (met inbegrip van een deelneming in een dochtervennootschap ten opzichte waarvan een controlebevoegdheid bestaat die dienstverlening verschaft aan de huurders van de gebouwen van de vennootschap en/of van haar dochtervennootschappen) of dat van aard is de verwezenlijking van haar doel na te streven of te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Seigisch Staatsblad

mod 11.1

vergemakkelijken en, in het algemeen, alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of anrechtreeks verbonden zijn met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag hypotheken of andere zekerheden verlenen alsook kredieten verstrekken en zich borg stellen ten gunste van een dochteronderneming, binnen de perken van de GVV-wetgeving.

in bijkomende orde of tijdelijk, kan de vennootschap tevens beleggen in effecten die geen vastgoed zijn in de zin van de GVV-wetgeving. Deze beleggingen zullen uitgevoerd worden in overeenstemming met het risicobeheerbeleid aangenomen door de vennootschap en zullen gediversifieerd zijn zodat zij een passende risicodiversificatie verzekeren. De vennootschap kan niet-toegewezen liquide middelen bezitten. De liquiditeiten kunnen in alle munten gehouden worden onder de vorm van deposito's op zicht, of op temen of door elk instrument van de geldmarkt, vatbaar voor gemakkelijke mobilisatie.

Zij kan tevens verrichtingen betreffende afdekkingsinstrumenten aangaan, met uitzondering van speculatieve verrichtingen, op voorwaarde dat deze enkel dienen om het rente- en wisselkoersrisico te dekken.

De vennootschap en haar dochtervennootschappen mogen één of meer onroerende goederen in leasing nemen of geven, met of zonder koopoptie. Het in leasing geven van één of meer onroerende goederen met koopoptie mag evenwel slechts als bijkomende activiteit worden uitgeoefend, behalve indien die onroerende goederen bestemd zijn voor doeleinden van algemeen belang met inbegrip van sociale huisvesting en onderwijs (in dat geval kan de activiteit in hoofdorde worden uitgeoefend).

In het algemeen wordt de vennootschap geacht het geheel van haar activiteiten en transacties te verrichten in overeenstemming met de regels en binnen de grenzen voorgeschreven door de GW-wetgeving en iedere andere toepasselijke wetgeving.

VERBODSBEPALINGEN

De vennootschap mag niet optreden als bouwpromotor in de zin van de GVV wetgeving, tenzij het occasionele verrichtingen betreft.

Het is de vennootschap verboden:

1° deel te nemen aan een vereniging voor vaste opneming of waarborg;

2' financiële instrumenten uit te lenen, met uitzondering van uitleningen die onder de voorwaarden en volgens de bepalingen van het koninklijk besluit van 7 maart 2006 worden verricht; en

' 3' financiële instrumenten te verwerven die zijn uitgegeven door een vennootschap of een privaatrechtelijke

vereniging die failliet werd verklaard, een minneljk akkoord heeft gesloten met zijn schuldeisers, het voorwerp uitmaakt van een procedure van gerechtelijke reorganisatie, uitstel van betaling heeft verkregen of ten aanzien waarvan in het buitenland een gelijkaardige maatregel is getroffen.

DUUR

De vennootschap is van onbeperkte duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvierenzestig miljoen zevenendertigduizend zevenentachtig euro vierenzeventig cent (¬ 164.037,087,74).

Het is vertegenwoordigd door zeven miljoen tweehonderdnegentigduizend vierhonderdenelf (7.290.411) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort.

Toegestaan kapitaal

De Raad van Bestuur is bevoegd om het geplaatst kapitaal van de vennootschap, eenmalig of in meerdere malen, te verhogen met een maximum bedrag van honderdvierenzestig miljoen zevenendertigduizend zevenentachtig euro vierenzeventig cent (¬ 164.037.087,74).

Deze machtiging is toegekend aan de raad van bestuur voor een termijn van vijf jaar te rekenen vanaf de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, van de statutenwijziging beslist door de buitengewone algemene vergadering van 9 december 2013. Deze machtiging kan worden hernieuwd. De raad van bestuur' bepaalt de prijs, de uitgiftepremie en de uitgiftevootwaarden van de nieuwe aandelen, tenzij de algemene vergadering hierover zelf beslist.

Binnen de hierboven gestelde grenzen en zonder afbreuk te doen aan de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, kan de raad van bestuur beslissen het kapitaal te verhogen, hetzij door inbrengen in geld, hetzij door inbrengen in natura, hetzij door omzetting van reserves of uitgiftepremies, naar gelang het geval met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Verder is de raad van bestuur gemachtigd door de algemene vergadering om andere effecten uit te geven, waaronder maar niet beperkt tot, converteerbare obligaties (al dan niet achtergesteld), warrants, aandelen zonder stemrecht, aandelen met een voorrecht op dividenden en/of liquidatievoorrecht.

Het is de raad van bestuur verder toegestaan om het voorkeurrecht, verleend door het Wetboek van Vennootschappen aan de aandeelhouders, te beperken of uit te sluiten zelfs ten gunste van één of meerdere bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van een van haar' dochtervennootschappen mits aan de bestaande aandeelhouders een onherleidbaar toewijzingsrecht wordt verleend bij de toekenning van nieuwe effecten. Dat onherleidbaar toewijzingsrecht voldoet aan de

" voorwaarden opgelegd door de GVV-wetgeving en artikel 6.4 van de statuten.

Dat recht moet niet worden verleend bij een inbreng in geld in het kader van de uitkering van een ' keuzedividend onder de voorwaarden voorzien door artikel 6.4 van de statuten.

Kapitaalverhogingen door inbreng in natura worden verricht overeenkomstig de bepalingen van de GVV-wetgeving en artikel 6.4 van de statuten. Dergelijke inbrengen kunnen ook betrekking hebben op het recht op dividend in het kader van de uitkering van een keuzedividend.

Onverminderd de machtiging verleend aan de raad van bestuur overeenkomstig de vorige alinea's, is de raad van bestuur gemachtigd het geplaatst kapitaal, eenmalig of in meerdere malen, te verhogen in geval van een openbaar overnamebod op alle aandelen van de vennootschap, mits inachtneming van de voorwaarden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Batgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

bepaald in artikel 667 van heï Wetboek van Vennootschappen en voor zover de vennootschap de kennisgeving van het openbaar ovemamebod van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) heeft ontvangen binnen een termijn van drie jaar na de buitengewone algemene vergadering van 9 december 2013. ln voorkomend geval dient de raad van bestuur het onherleidbaar toewijzingsrecht voorzien door de GVV-wetgeving na te leven. De kapitaalverhogingen waartoe wordt beslist in het kader van voornoemde machtiging, zullen in mindering worden gebracht van het resterende gedeelte van het toegestaan kapitaal voorzien in de eerste alinea.

Indien de raad van bestuur naar aanleiding van zijn beslissing tot kapitaalverhoging de betaling van een ' uitgiftepremie vraagt, zal het bedrag van die premie besteed worden aan een onbeschikbare rekening, "uitgiftepremie" genoemd, die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal tot waarborg van derden zal " strekken, en die onder voorbehoud van incorporatie in het kapitaal, enkel mag verminderd of afgeboekt worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden bepaald in artikel 612 van ; het Wetboek van Vennootschappen.

AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam of in gedematerialiseerde vorm naar keuze van de aandeelhouders.

Iedere aandeelhouder kan op elk moment vragen dat zijn aandelen worden omgezet in een andere vorm. De aandelen zullen steeds op naam zijn in de gevallen vereist door de wet.

Vanaf 01/01/2015 worden de effecten waarvan de rechthebbenden onbekend zijn gebleven te koop aangeboden overeenkomstig de toepasselijke wetgeving.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere effecten aan toonder in gedematerialiseerde effecten (en/of effecten op naam).

De aandelen op naam worden ingeschreven in het aandelenregister dat wordt bijgehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het aandelenregister.

Het gedematerialiseerde effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de " eigenaar of de houder, bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Alle aandelen zijn volledig volgestort en zonder aanduiding van nominale waarde.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur. De raad van bestuur telt minstens drie bestuurders en maximaal twaalf bestuurders, al dan niet aandeelhouders, die voor maximum zes jaar worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders, en te allen tijde door deze laatste kunnen worden herroepen. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De raad van bestuur telt ten minste drie onafhankelijke leden in de zin van artikel 526ter van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuurders moeten beschikken over de voor de uitoefening van hun functie vereiste professionele betrouwbaarheid en passende deskundigheid zoals voorzien in de GVV-wetgeving en mogen niet binnen de werkingssfeer van de in de GW-wetgeving vastgelegde verbodsbepalingen vallen.

in geval van een vacature in de raad van bestuur, hebben de overblijvende bestuurders hef recht voorlopig de vacature op te vullen tot aan de volgende algemene vergadering, die tot de definitieve benoeming zal overgaan.

Elke op deze wijze door de algemene vergadering benoemde bestuurder beëindigt de opdracht van de bestuurder die hij vervangt.

BERAADSLAGING

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en besluiten indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Beraadslaging en stemming betreffen in principe enkel punten die in de dagorde zijn opgenomen, tenzij in uitzonderlijke gevallen.

In uitzonderlijke gevallen, overeenkomstig artikel 521 van het Wetboek van vennootschappen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan ' echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

Elk besluit van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezig of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

Indien een bestuurder een belangenconflict heeft en derhalve niet deelneemt aan de beraadslagingen van de raad van bestuur over een welbepaalde verrichting of beslissing, noch aan de stemming in dat verband, telt de stem van de voornoemde bestuurder niet mee voor het bepalen van het aanwezigheids- en meerderheidsquorum.

' De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de

voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels van deze notulen, in rechte of anderszins voor te leggen, worden door de voorzitter van de raad van bestuur, twee bestuurders of één bestuurder die belast is met het dagelijks bestuur,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



ondertekend. Deze bevoegdheid kan worden opgedragen aan een lasthebber,

VOORKOMING VAN BELANGENCONFLICTEN

De bestuurders, de personen die belast zijn met het dagelijks bestuur en de lasthebbers van de vennootschap kunnen niet optreden als tegenpartij in verrichtingen met de vennootschap of een dochtervennootschap, noch enig voordeel halen uit verrichtingen met voormelde vennootschappen, behalve wanneer de verrichting gesteld wordt in het belang van de vennootschap, alsook dat die verrichting zich binnen de normale koers van haar ondememingsstrategie situeert en wordt gesteld overeenkomstig de normale marktvoorwaarden.

In voorkomend geval dient de vennootschap voorafgaandelijk de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) hierover in te lichten.

De verrichtingen vermeld in het eerste lid alsook de gegevens in de voorafgaande mededeling worden onmiddellijk openbaar gemaakt en worden in het jaarverslag en, in voorkomend geval, in het halfjaarverslag toegelicht.

De voorafgaande bepalingen gelden niet voor verrichtingen die buiten het toepassingsgebied vallen van de , belangenconflictprocedure voorzien door de GVV wetgeving.

Artikelen 523 en 524 van het Wetboek van vennootschappen blijven onverkort van toepassing. BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten of de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur stelt het halfjaarlijks verslag op alsook het ontwerp van het jaarverslag. De raad stelt de deskundige(n) aan overeenkomstig de GW-wetgeving en stelt desgevallend elke wijziging voor aan de lijst van de deskundigen opgenomen in het dossier dat bij de aanvraag om erkenning als GVV-is gevoegd.

De raad van bestuur kan de vergoeding vaststellen van iedere lasthebber aan wie bijzondere bevoegdheden werden toegekend overeenkomstig de GVV-wetgeving,

EFFECTIEVE LEIDING, DAGELIJKS BESTUUR EN DELEGATIE VAN BEVOEGDHEDEN

Dde effectieve leiding van de vennootschap dient te worden toevertrouwd aan ten minste twee personen.

De personen belast met de effectieve leiding van de vennootschap moeten beschikken over de voor de uitoefening van hun functie vereiste professionele betrouwbaarheid en passende deskundigheid zoals voorzien . in de GVV-wetgeving en mogen niet binnen de werkingssfeer van de in de GVV-wetgeving vastgelegde verbodsbepalingen vallen.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren aan één of meer personen, met dien verstande dat het dagelijks bestuur op een dergelijke wijze wordt georganiseerd dat in de schoot van , de raad van bestuur minstens twee bestuurders op een collegiale wijze het dagelijks bestuur waarnemen of het toezicht hierop uitoefenen.

De raad, evenals de gemachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, kunnen aan I een lasthebber, zelfs indien deze geen bestuurder is, het geheel of een gedeelte van zijn bevoegdheden voor bijzondere of bepaalde aangelegenheden opdragen in het kader van een specifiek mandaat.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

DIRECTIECOMITE

Onverminderd artikel 17 inzake het dagelijks bestuur en de delegatie van bevoegdheden en binnen de ' grenzen van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de raad van bestuur alle of een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, samengesteld uit verschillende leden, al ' dan niet bestuurders, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap, op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet of de statuten aan de raad van bestuur zijn voorbehouden of op beslissingen of verrichtingen die aan artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen onderworpen zijn, in welk geval de informatieprocedure voorzien door artikel 524ter, § 2 van toepassing zal zijn.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité. De raad van bestuur bepaalt de werkwijze van het directiecomité, de voorwaarden tot benoeming van haar leden, hun herroeping, hun bezoldiging en de duur van hun opdracht.

Indien een rechtspersoon wordt aangewezen tot lid van het directiecomité, dient zij een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon zal uitvoeren.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt in al haar handelingen, in en buiten rechte, met inbegrip van de akten voor dewelke , de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, rechtsgeldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij, binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een " gemachtigde tot dit bestuur. Zij moeten ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voorleggen.

De vennootschap is bovendien geldig verbonden door bijzondere lasthebbers handelend binnen het kader van hun opdracht.

De vennootschap kan in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE

De vennootschap stelt één of meer commissarissen aan die de taken die hen worden toevertrouwd door het Wetboek van Vennootschappen en de GVV-wetgeving uitoefenen.

De commissaris(sen) moet(en) een door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) erkende ' revisor(en) zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mort 11.1

ALGEMENE VERGADERINGEN

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden, de eerste vrijdag van de maand juli om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats om hetzelfde uur.

Een buitengewone of bijzondere algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist,

Deze algemene vergaderingen mogen bljeengemepen worden door de raad van bestuur of de commissaris(sen) en moeten bijeengeroepen warden telkens de aandeelhouders die samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Een of meer aandeelhouders die samen minstens 3 % bezitten van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap kunnen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en binnen de perken hiervan, te behandelen onderwerpen op de agenda van de algemene vergadering laten plaatsen en voorstellen tot besluit indienen met betrekking tot op de agenda opgenomen of daarin op te nemen te behandelen onderwerpen. De bijkomende te behandelen onderwerpen of voorstellen tot besluit moeten uiterlijk op de tweeëntwintigste (225re) dag vóór de datum van de algemene vergadering door de vennootschap worden ontvangen. De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden. Zodra de oproeping tot een algemene vergadering gepubliceerd is, kunnen de aandeelhouders schriftelijk vragen stellen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, op voorwaarde dat de vennootschap de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóôr de vergadering heeft ontvangen.

De commissaris(sen) geeft (geven) antwoord op de vragen die hem (hen) worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot zijn (hun) controleverslag.

BIJEENROEPING

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen moeten de oproepingen tot een algemene vergadering worden gedaan door middel van een aankondiging die tenminste 30 dagen vóór de vergadering wordt geplaatst in het Belgisch Staatsblad, in een nationaal verspreid blad (behoudens in de gevallen uitdrukkelijk voorzien door het Wetboek van Vennootschappen) en in media overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen,

Ingeval een nieuwe oproeping nodig is en de datum van de tweede vergadering werd vemneld in de eerste oproeping, moet de aankondiging voor de tweede vergadering ten minste zeventien dagen voor de vergadering plaatsvinden,

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, , die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen warden de oproepingen binnen bovenvermelde termijn voor de vergadering meegedeeld; deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Van de vervulling van deze formaliteit dient geen bewijs te worden voorgelegd.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering met opgave van de te behandelen onderwerpen en voorstellen tot besluit, naast datum, uur en plaats van de vergadering en de andere informatie voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

De vereiste stukken worden ter beschikking gesteld en een afschrift ervan wordt naar de rechthebbenden gezonden in overeenstemming met de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouder die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder kan er tevens, voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering die hij niet bijwoonde, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping.

DEELNEMING AAN DE ALGEMENE VERGADERING

Het recht om deel te nemen aan een algemene vergadering en om er het stemrecht uit te oefenen wordt slechts verleend op grond van de boekhoudkundige registratie van de aandelen op naam van de aandeelhouder, op de veertiende dag vóór de algemene vergadering, om vierentwintig uur (Belgisch uur) (hierna de "registratiedatum'), hetzij door hun inschrijving in het register van de aandelen op naam van de vennootschap, hetzij door hun inschrijving op de rekeningen van een erkende rekeninghouder of van een vereffeningsinsteiling, ongeacht het aantal aandelen dat de aandeelhouder bezit op de dag van de algemene vergadering.

De houders van gedematerialiseerde aandelen die wensen deel te nemen aan de algemene vergadering moeten een attest bezorgen afgeleverd door de erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling, waaruit blijkt met hoeveel gedematerialiseerde aandelen die op naam van de aandeelhouder op zijn rekeningen zijn ingeschreven op de registratiedatum, de aandeelhouder heeft aangegeven te willen deelnemen aan de algemene vergadering.

De neerlegging dient te geschieden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of bij cle daartoe door haar aangestelde persoon aangeduid in de oproepingen, uiterlijk op de zesde dag vóôr de datum van de vergadering,

De houders van aandelen op naam die wensen deel te nemen aan de algemene vergadering moeten kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bi een gewone brief, fax, elektronische post, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk op de zesde dag vóôr de datum van de vergadering,

Alle aandeelhouders of hun gemachtigden zijn verplicht, alvorens aan de vergadering deel te nemen, de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod i1.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

aanwezigheidslijst met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMMEN BIJ VOLMACHT

Elke aandeelhouder mag zich op een algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een gemachtfgde, af dan niet aandeelhouder.

De aandeelhouder kan voor één welbepaalde algemene vergadering slechts één persoon aanduiden als volmachthouder, behoudens afwijkingen voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Elk verzoek tot verlening van een volmacht bevat, op straffe van nietigheid, ten minste de volgende vermeldingen: V de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen en de voorstellen tot besluit; 2° het verzoek om instructies voor de uitoefening van het stemrecht ten aanzien van de verschillende onderwerpen van de agenda; 3° de mededeling hoe de gemachtigde zijn stemrecht zal uitoefenen bij gebreke van instructies

" van de aandeelhouder.

De volmacht moet ondertekend zijn door de aandeelhouder en moet uiterlijk op de zesde dag vóór de datum van de vergadering, worden neergelegd op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproeping.

De medeigenaars, de vruchtgebruikers en de naakte eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en pandgevende schuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen, STEMMING PER BRIEF

Mits toestemming van de raad van bestuur in de oproeping, zullen de aandeelhouders gemachtigd zijn om per brief deel te nemen aan de stemming over de agendapunten door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier.

Het formulier voor het stemmen op afstand bevat minstens de volgende vermeldingen: 1° de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel; 2° het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen; 3° de vorm van de gehouden aandelen; 4° de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit; 5° de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen en 6° de handtekening van de aandeelhouder. Dit formulier zal uitdrukkelijk vermelden dat het formulier ondertekend moet zijn door de aandeelhouder en uiterlijk op de zesde dag vôôr de datum van de algemene vergadering worden overgemaakt aan de vennootschap per aangetekende zending.

AANTAL STEMMEN EN UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De houders van obligaties en warrants mogen de algemene vergadering bijwonen, doch enkel met een raadgevende stem.

BOEKJAAR EN JAARREKENING

Het boekjaar begint op één april en eindigt op één en dertig maart van elk jaar.

WINSTUITKERING

De vennootschap moet jaarlijks aan haar aandeelhouders, mits inachtneming van de beperkingen voorzien door het Wetboek van vennootschappen en de GVV-wetgeving, een dividend uitkeren waarvan het minimum bedrag is opgelegd door de GVV-wetgevïng.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, met Inachtneming van de relevante bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren en de betalingsdatum ervan vaststellen.

BETALING VAN DIVIDENDEN

De uitbetaling van dividenden waarvan de uitkering door de gewone algemene vergadering werd besloten, geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Elke uitkering van dividenden of interim-dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die deze heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

ONTBINDING  VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, De vereffenaar(s) treden/treedt slechts in functie na bevestiging van hun/zen benoeming door de rechtbank van koophandel. Bij gebreke van benoeming van (een) vereffenaar(s), worden de leden van de raad van bestuur als vereffenaars beschouwd ten aanzien van derden.

De vereffenaars vormen een college. Te dien einde beschikken/beschikt de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) zijn/is gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen telkens wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaar(s).

De vereffening van de vennootschap geschiedt overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in nature, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen, Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

3° Machtiging werd verleend aan de raad van bestuur om, mits naleving van de bepalingen van artikel 620 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, te kunnen beslissen dat de Vennootschap haar eigen aandelen kan verwerven, in pand nemen en vervreemden wanneer de verkrijging of vervreemding noodzakelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

is ter voorkoming +jari een dreigend ernstig nadeel voor de Vennootschap. Deze bevoegdheid is drie (3) jaar geldig, te rekenen vanaf de datum van bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de onderhavige machtiging verleend door de buitengewone algemene vergadering van 24 oktober 2014, en kan door de algemene vergadering verlengd worden met eenzelfde termijn.

Machtiging werd verleend aan de raad van bestuur te machtigen voor rekening van de Vennootschap om voor een periode van vijf (5) jaar na de onderhavige buitengewone algemene vergadering van 24 oktober 2014, haar eigen aandelen te verwerven, in pand te nemen of te vervreemden aan een eenheidsprijs die niet lager mag zijn dan 85% van de slotkoers van de dag ver de datum van de transactie (verwerving, vervreemding of inpandneming) en die niet hoger mag zijn dan 115% van de slotkoers van de dag ver de datum van de transactie (verwerving, vervreemding of inpandneming) zonder dat de Vennootschap meer dan 20% van het totaal aantal uitgegeven aandelen mag bezitten,

Na voorgaande besluiten, vervanging van het huidige artikel 6.3 van de statuten door de volgende tekst

De vennootschap kan haar eigen aandelen verwerven, in pand nemen of wedervervreemden onder de voorwaarden voorzien door de wet.

De raad van bestuur is gemachtigd om, mits naleving van de bepalingen van artikel 620 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, te beslissen dat de vennootschap haar eigen aandelen kan verwerven, in pand nemen en vervreemden wanneer de verkrijging of vervreemding noodzakelijk is ter voorkoming van een dreigend ernstig nadeel voor de vennootschap. Deze bevoegdheid is drie (3) jaar geldig, te rekenen vanaf de datum van bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de machtiging verleend door de buitengewone algemene vergadering van 24 oktober 2014 en kan door de algemene vergadering verlengd worden met eenzelfde termijn.

De raad van bestuur is gemachtigd voor rekening van de vennootschap om voor een periode van vijf (5) jaar , na de buitengewone algemene vergadering van 24 oktober 2014 haar eigen aandelen te verwerven, in pand te nemen of te vervreemden aan een eenheidsprijs die niet lager mag zijn dan 85% van de slotkoers van de dag vóór de datum van de transactie (verwerving, vervreemding of inpandneming) en die niet hoger mag zijn dan 115% van de slotkoers van de dag vóór de datum van de transactie (verwerving, vervreemding of inpandneming) zonder dat de vennootschap meer dan 20% van het totaal aantal uitgegeven aandelen mag bezitten.

Deze voorwaarden en grenzen gelden eveneens voor de verkrijgingen en vervreemdingen van aandelen van de vennootschap door dochtervennootschappen in de zin van artikel 627, alinea 1 van het Wetboek van Vennootschappen, alsook op deze verworven door personen die optreden in naam maar voor rekening van de dochtervennootschap."

4° Aan de heer Jan De Nys, gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, alleen handelend en met macht tot indeplaatsstelling, werden alle bevoegdheden verleend tot uitvoering van de door deze buitengewone algemene vergadering genomen besluiten, en om in dit verband alle documenten, akten, bevestigingen, vaststellingen, verificaties en verklaringen die nodig, nuttig of bijkomstig zijn of kunnen zijn op te stellen, goed te keuren, te bekrachtigen, te ondertekenen, te publiceren en uit te voeren;

Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Maaike Dubois, alleen handelend en met macht tot indeplaatstelling, om al het nodige te doen ten overstaan van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het Ondernemingsloket inzake enige inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijvingen van de vennootschap en ten overstaan van de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde inzake enige wijziging van de inschrijving van de vennootschap, en om alle wettelijk vereiste neerleggingen en publicaties te doen.

Vaststelling dat geen aandeelhouders hun recht van uittreding wensen uit te oefenen. Vaststelling dat de opschortende voorwaarden zoals voormeld, zijn vervuld en dat de Vennootschap derhalve het statuut van openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap heeft verworven en dat de statutenwijzigingen waartoe werd besloten onder punt 3 van Titel A en Titel B (van de agenda) in werking zijn getreden.

5° VASTSTELLING OPSCHORTENDE VOORWAARDE

is vervolgens tussengekomen, de voorzitter van de bovenvermelde vergadering, zijnde de heer Jan Emiel Maria Christiaan DE NYS, en deze heeft het volgende verklaard

- Op 26 september 2014 besloot de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap RETAIL WAREHOUSING INVEST ("RWi", en samen, de "BAV van RWl") haar statuten aan te passen aan de wetgeving betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschappen en in het bijzonder aan de bepalingen van de Wet van 12 mei 2014 betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschappen en van het Koninklijk Besluit van 13 juif 2014 met betrekking tot gereglementeerde vastgoedvennootschappen.

De statutenwijziging werd goedgekeurd door de BAV van RW1, onder de opschortende voorwaarde (en met ingang vanaf het moment) dat het toenmalig statuut van Retail Estates van openbare vastgoedbevak effectief zou worden omgezet naar het statuut van openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap ("OGVV") (de "Opschortende Voorwaarde"). De statutenwijziging van RWI zou bijgevolg slechts in werking treden op het moment van de inwerkingtreding van de vergunning van Retail Estates als OGW.

Op heden, 24 oktober 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van Retail Estates de verandering van het statuut van openbare vastgoedbevak naar OGW (en de daarmee gepaard gaande statutenwijzigingen van Retail Estates) goedgekeurd, waarbij alle opschortende voorwaarden, waaraan de statutenwijziging van Retail Estates en de vergunning van Retail Estates als OGW verleend door de FSMA werden onderworpen, werden vervuld. Bijgevolg geniet Retail Estates vanaf heden, 24 oktober 2014, van het statuut van OGW, en is dit statuut met andere woorden op diezelfde datum in werking getreden.

De heer DE NYS, zoals voornoemd, in zijn hoedanigheid van bijzondere volmachthouder, stelt in het licht van het voorgaande vast dat de Opschortende Voorwaarde voor de inwerkingtreding van de door de BAV van RWI van 26 september 2014 goedgekeurde statutenwijziging, is verwezenlijkt, en dat de statutenwijziging van RWI, en de daaruit voortvloeiende besluiten die werden goedgekeurd door de BAV van RWI van 26 september

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2014, bijgevolg op 24 oktober 2014 in werking zijn getreden, en dat RWI derhalve het statuut van institutionele gereglementeerde vastgoedvennootschap heeft verworven op diezelfde datum van 24 oktober 2014,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, aanwezigheidslijst, een uitgifte van de carensvergadering van 6 oktober 2014 met aanwezigheidslijst, de gecoordineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vaar registratie bij toepassing van artikel 173,1' bis van het Wetboek der , Registratierechten.

Eric SPRUYT Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2014 : BL550780
31/12/2013 : BL550780
27/12/2013 : BL550780
20/11/2013 : BL550780
23/10/2013 : BL550780
09/10/2013 : BL550780
07/10/2013 : BL550780
17/09/2013 : BL550780
10/09/2013 : BL550780
22/12/2014 : BL550780
07/01/2015 : BL550780
22/07/2013 : BL550780
22/07/2013 : BL550780
09/07/2013 : BL550780
25/06/2013 : BL550780
21/05/2013 : BL550780
07/05/2013 : BL550780
31/12/2012 : BL550780
08/10/2012 : BL550780
03/10/2012 : BL550780
14/09/2012 : BL550780
21/08/2012 : BL550780
14/08/2012 : BL550780
27/07/2012 : BL550780
23/07/2012 : BL550780
02/07/2012 : BL550780
29/06/2012 : BL550780
08/06/2012 : BL550780
18/04/2012 : BL550780
13/03/2012 : BL550780
23/01/2012 : BL550780
12/01/2012 : BL550780
02/01/2012 : BL550780
12/12/2011 : BL550780
26/09/2011 : BL550780
16/09/2011 : BL550780
16/09/2011 : BL550780
31/08/2011 : BL550780
15/07/2011 : BL550780
15/07/2011 : BL550780
11/07/2011 : BL550780
15/06/2011 : BL550780
10/06/2011 : BL550780
12/04/2011 : BL550780
30/03/2011 : BL550780
24/12/2010 : BL550780
21/12/2010 : BL550780
17/03/2015 : BL550780
22/10/2010 : BL550780
24/09/2010 : BL550780
24/09/2010 : BL550780
16/09/2010 : BL550780
16/09/2010 : BL550780
19/07/2010 : BL550780
16/07/2010 : BL550780
21/05/2010 : BL550780
26/04/2010 : BL550780
26/04/2010 : BL550780
13/04/2010 : BL550780
23/02/2010 : BL550780
21/01/2010 : BL550780
08/01/2010 : BL550780
04/01/2010 : BL550780
15/12/2009 : BL550780
08/12/2009 : BL550780
08/12/2009 : BL550780
01/10/2009 : BL550780
01/10/2009 : BL550780
25/09/2009 : BL550780
10/08/2009 : BL550780
17/07/2009 : BL550780
14/07/2009 : BL550780
20/05/2009 : BL550780
15/05/2009 : BL550780
17/04/2009 : BL550780
30/12/2008 : BL550780
08/10/2008 : BL550780
08/10/2008 : BL550780
23/09/2008 : BL550780
15/09/2008 : BL550780
11/09/2008 : BL550780
11/09/2008 : BL550780
29/07/2008 : BL550780
17/07/2008 : BL550780
09/07/2008 : BL550780
12/05/2015 : BL550780
22/01/2008 : BL550780
21/12/2007 : BL550780
22/05/2015 : BL550780
05/10/2007 : BL550780
18/09/2007 : BL550780
18/09/2007 : BL550780
24/08/2007 : BL550780
18/06/2007 : BL550780
18/05/2007 : BL550780
10/04/2007 : BL550780
10/04/2007 : BL550780
13/12/2006 : BL550780
26/09/2006 : BL550780
19/06/2015 : BL550780
22/06/2015 : BL550780
18/07/2006 : BL550780
13/07/2006 : BL550780
04/07/2006 : BL550780
20/09/2005 : BL550780
20/09/2005 : BL550780
01/09/2005 : BL550780
15/07/2015 : BL550780
15/06/2005 : BL550780
24/07/2015 : BL550780
20/12/2004 : BL550780
30/11/2004 : BL550780
14/07/2004 : BL550780
03/08/2015 : BL550780
03/08/2015 : BL550780
17/06/2004 : BL550780
17/06/2004 : BL550780
01/06/2004 : BL550780
03/02/2004 : BL550780
04/12/2003 : BL550780
08/09/2003 : BL550780
09/07/2003 : BL550780
09/07/2003 : BL550780
08/07/2003 : BL550780
11/06/2003 : BL550780
17/01/2003 : BL550780
26/09/2002 : BL550780
31/07/2002 : BL550780
05/10/2015 : BL550780
27/10/2015 : BL550780
05/07/2002 : BL550780
05/07/2002 : BL550780
06/07/2001 : BL550780
06/07/2001 : BL550780
13/07/2000 : BL550780
13/07/2000 : BL550780
31/03/1999 : BL550780
15/12/2015 : BL550780
17/12/2015 : BL550780
08/05/1998 : BL550780
08/05/1998 : BL550780
04/04/1998 : BL550780
04/04/1998 : BL550780
07/03/1998 : BL550780
24/09/1997 : BL550780
16/07/1997 : BL550780
01/01/1997 : BL550780
01/01/1997 : BL550780
01/09/1994 : BL550780
01/09/1994 : BL550780
26/01/2016 : BL550780
03/02/2016 : BL550780
03/10/1992 : BL550780
01/10/1991 : BL550780
01/10/1991 : BL550780
25/02/2016 : BL550780
29/07/1988 : HA71028
11/03/2016 : BL550780
14/03/2016 : BL550780
02/09/2016 : BL550780
03/11/2016 : BL550780
19/12/2016 : BL550780
19/12/2016 : BL550780
17/03/2017 : BL550780
13/06/2017 : BL550780
09/11/2017 : BL550780
10/11/2017 : BL550780
22/02/2018 : BL550780
20/04/2018 : BL550780
20/04/2018 : BL550780
22/05/2018 : BL550780

Coordonnées
RETAIL ESTATES

Adresse
INDUSTRIELAAN 6 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande