RMT

Société en commandite simple


Dénomination : RMT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.388.636

Publication

14/10/2014
ÿþ(nr,\ 1-1 Mod Word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr 0836388636

Benaming

(voluit) : RMT

(verkort) :

Rechtsvorm: gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Tervuursevest 117, 3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte: ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit het veslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de zetel, op 24/09/2014, is gebleken. dat met éénparigheid van stemmen is beslist:

ontslag van Dirk Martens, wonende VVelvaartstraat 116/2, 9300 Aalst, met onmiddellijk ingang, met volledige kwijting van zijn bestuur

benoeming van Kim De Brouwer, wonende Aarschotsesteenweg 167/F1, 3111 VVezemaal, met onmiddellijke ingang

zaakvoerder

Kim De Brouwer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

il llli tilt uit tItil 11111 Itt!! t tilt tilt

*14187127*

be

st

liii

I

Gaie,

07/11/2013
ÿþ_

Mod wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Redd6aak van Koophandel te Aotwetim ipt.

Griffie 2 8 OHI. 2813

Ondernemingsnr : 0836388636

Benaming

(voluit) RMT

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Liersesteenweg 15, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging zetel

De zaakvoerder heeft op 23/10/2013 beslist om met onmiddellijke ingang de zetel te wijzigen naar; Tervuursevest 117, 3001 Heverlee

zaakvoerder

Dirk Martens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/06/2011
ÿþ &Md 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bei at Be Sta. In lllululIfllIIuI VIY~VIIB C,~ ~C~`'f~ .~

X11083165* L~~ Le z=

r

gf?f^;`L"~~f :

.m

Griffie `19 ME! 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pers^"` bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertecer" ~"

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Liersesteenweg 15, 2640 Mortsel

Onderwerp akte : Oprichting gewone commanditarie vennootschap

Op datum van 12 mei 2011 wordt de vennootschap "RMT" met als vennootschapsvorm een " gewone commanditaire vennootschap".

De maatschappelijke zetel is gevestigd op de plaats gekozen door de zaakvoerder. Zetel vanaf oprichting : Liersesteenweg 15, 2640 Mortsel.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op 500,00 (vijfhonderd) euro, welke volledig is volstort. Beherend

vennoot vennootschap : Dhr. Dirk Martens, Peter Benoitstraat 1 bus 1, 9300 Aalst.

De vennootschap heeft tot doel :

Promoten van klimsport in al zijn vormen.

Inrichten en uitbaten van bestaande of op te richten klimaccomodaties

Uitbating van drankgelegenheid in deze sportaccomodaties

Tussenpersoon in de handel.

Het organiseren van evenementen

Het verlenen van adviezen en hulp aan bedrijfsleven en de overheid op gebied van planning en organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz..

Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere.

Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die; het genot zouden hebben van roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verplichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden , van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, -- houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapita lisati eon deme mingen;

Het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur of andere leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen,; verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland.

3 6 3 g8 6 3

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : RMT

Bijlagen bij hëtEë gisch St átsbrad = 03%ü6/26I1- Annexes cru 1Kóniteu 6érge

BíjIagen bij het Bélgisch stántsbIád U37üb/2UT1- Annexes du 1VIoniteur beige

f '

Voor-

Vohouldbn aan-het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, benoemd door de algemene vergadering der; aandeelhouders, via gewone meerderheid en die door deze ten allen tijde kan ontslagen worden.

Wordt bij deze aangesteld als zaakvoerder: beherend vennoot Dirk Martens, wonende Peter Benoitstraat 1 bus 1, 9300 Aalst .

Het boekhoudkundig jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar zal de periode omvatten vanaf heden tot 31 december 2012.

De winsten in de jaarrekening, vastgesteld na aftrek van de algemene kosten van alle aard en 51100 vooraf genomen voor het wettelijke reservefonds, staat ter beschikking van de algemene vergadering der aandeelhouders, die over de aanwending ervan zal beslissen. In geval van niet-gerechtelijke ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aantellen. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het zuiver actief in de eerste plaats aangewend worden voor de teruggave van de stortingen op de aandelen.

Opgemaakt te Mortsel, op 12 mei 2011

Dhr Dirk Martens, zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RMT

Adresse
TERVUURSEVEST 117 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande