ROLEHAND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROLEHAND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.746.769

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 04.03.2014 14056-0179-011
06/04/2012
ÿþ Motl 2 0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ijilt

*12069880*

Neergelegd ter griffie de-f'-Rechtbank van Koophand&

te Leuven, de 2 7 NU 2912 DE + BIFF1ER,

rr re

Ondernemingsnr: O %,-(t1 1-2

Benaming

(voluit) Rolehand

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3001 Leuven (Heverlee), Sint-Jansbergsesteenweg 234

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 20 maart 2012 dat Roeland VEUGELEN, zelfstandige, geboren in Leuven op 3 maart 1981, wonende in 3001 Leuven (Heverlee), Sint-Jansbergsesteenweg 234, voor een onbepaalde duur een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht met de naam Rolehand, met zetel in 3001 Leuven (Heverlee), Sint-Jansbergsesteenweg 234 en met een door geldinbreng gevormd kapitaal van 18.600,00 euro, tot beloop van 12.400,00 euro betaald en op een op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank geopende rekening gedeponeerd door Roeland Veugelen, met ontvangst van 120 aandelen met stemrecht en elk met een gelijke fractiewaarde van 1/120 van het kapitaal.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam, voor eigen rekening of voor derden: De begeleiding, management, promotie en logistieke ondersteuning van artiesten. Het verlenen van advies inzake beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken. Het ontwerpen en bouw van podia. Het organiseren en promoten van evenementen. Het verlenen van ondersteunende activiteiten voor organisatoren van concerten, voorstellingen en evenementen. Het verhuren en verkopen van geluidsapparatuur en muziekinstrumenten. Het verzorgen van begeleiding en ondersteuning op vlak van 1CT alsook het verkopen en verhuren van lCT hardware & software. Grafische vormgeving en het ontwikkelen van websites. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten. Het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, (aten opschikken, [aten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op' enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, samen de bevoegdheid hebben aile handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen: a) door haar

zaakvoerders, die indien er meer dan één is, samen bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, b) door een ' volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anderszins beslist en dan de hoegrootheid van de bezoldiging bepaalt. Niet-statutaire zaakvoerder is de oprichter Roeland Veugelen.

Zijn mandaat is van onbepaalde duur en is niet bezoldigd tot de algemene vergadering anderszins beslist. Hij

alleen is bevoegd de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen. Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een

commissaris. De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op 1 maart om 19.00 uur. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald. Het boekjaar loopt van 1 oktober van het ene kalenderjaar tot 30 september van het onmiddellijk erop volgende kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen _bil het Belgisch Staatsblad --061A412Q12---Annexes- du-Moniteur -beige-

de oprichting tot 30 september 2013 en omvat alle voorheen voor rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd.

Analytisch uittreksel

Joz Werckx Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 01.03.2016, NGL 04.03.2016 16056-0545-012
06/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 01.03.2017, NGL 03.03.2017 17056-0385-012

Coordonnées
ROLEHAND

Adresse
SINT-JANSBERGSESTEENWEG 234 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande