ROOS KATARINA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROOS KATARINA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.075.122

Publication

08/08/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 30.06.2013, DPT 31.07.2013 13386-0470-011
28/11/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



" 11178154"

BijIagen bij hëfBélgischSfáhl"stitád 28711/2OI1- Annexes dü 1VIonileur bete

Ondernemingsnr : 0lk O Y5 ~f ~ LJN

Benaming g7 1 ~ j ~

(voluit) : ROOS KATARINA

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : -3090 Overijse, Langeweg 39

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden op 14 november 2011 door Meester Carole GUILLEMYN, Geassocieerd Notaris te Brussel. ter registratie neergelegd, blijkt dat Mevrouw ROOS (geboren Fedorkova) Katarina, geneesarts, echtgenote van de Heer ROOS Alain Edouard, wonende te B-3090 Overijse, Langeweg 39, zij een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht met als naam °ROOS KATARINA°, waarvan de zetel van de vennootschap gevestigd zal zijn te B-3090 Overijse, Langeweg 39, met een kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 EUR), vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen zonder aanduiding van waarde, in geld ingeschreven die elk één/duizend achthonderd vijfenvijftigste (1/1.855ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en volgestort tot beloop van twee/derden (2/3).

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN :

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van de geneeskunde in het algemeen door de artsen-vennoten, wettelijk gemachtigd het medisch beroep in België uit te oefenen en die zich er toe verbinden een deel of het geheel van hun medische activiteit in de gemeenschap te brengen.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van elke arts-vennoot gewaarborgd blijft, dit alles met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, de eisen van de wetenschappelijke discipline en de deontologie, onder meer betreffende de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid evenals het respecteren van het beroepsgeheim,

2. Het verstrekken van de materiële voorwaarden en middelen om de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, om de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren en haar doelstellingen zo degelijk mogelijk te realiseren, te weten onder meer:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, gelast met de inning en verdeling van de erelonen;

- de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties nodig of dienstig voor voornoemde activiteiten;

- het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen;

-de mogelijkheid scheppen om de artsen-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen, teneinde in hun discipline aan de top van de evolutie te blijven.

3. Elke vorm van commerciële beoefening van de geneeskunde, directe of indirecte collusie, dichotamie of overconsumptie is uitgesloten.

De vennootschap kan op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomend doel, het beheer uitoefenen van alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, eigen roerende of onroerende goederen verwerven, alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, zo onder meer aankopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, dit alles in de meest uitgebreide zin, onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat geen afbreuk wordt gedaan noch aan het burgerlijk karakter, noch aan zijn prioritaire medische roeping en hierdoor op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kunnen beslissingen in verband met het investeringsbeleid en het beheer van investeringen enkel met unanimiteit van de vennoten worden genomen.

Overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ 1 Indien de uitoefening van bepaalde activiteiten onderworpen zou zijn aan voorafgaandelijke vereisten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge inzake het vestigingsrecht, zal de vennootschap de uitoefening van die activiteiten uitstellen tot de

verwezenlijking van deze vereisten.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel 10 : Zaakvoering.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet

vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur

en zijn steeds door haar afzetbaar.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen deze een college.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, dan wordt de enige vennoot tot zaakvoerder

benoemd voor de duur van de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn, zal het mandaat van de

zaakvoerder beperkt worden tot een duur van 6 jaar maximum, eventueel vernieuwbaar.

Artikel 11 : (Statutair) zaakvoerder.

De algemene vergadering der vennoten stelt het aantal zaakvoeders vast en, in voorkomend geval,

hun statutaire hoedanigheid en bepaalt de duur van hun mandaat. De algemene vergadering beslist of het

mandaat van zaakvoeder al dan niet ten kosteloze titel uitgeoefend wordt. Ze bepaalt hun eventuele

vergoeding. Deze vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Wanneer er meerdere vennoten zijn, mag deze vergoeding niet ten nadele van een of meer vennoten gebeuren.

Artikel 12 : Machten van de zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ze mogen, op eigen verantwoordelijkheid, de handelingen van dagelijks bestuur afvaardigen aan elke

persoon van hun keuze voor de duur die zij vaststellen, enkel in de mate deze akten geen enkele medische draagwijdte hebben.

Deze indeplaatsstelling dient in de Bijlagen tot het Belgisch staatsblad warden gepubliceerd.

De gemachtigden mogen nooit daden stellen die in strijd zijn met de geneeskundige plichtenleer. Artikel 14 : Vertegenwoordiging van de vennootschap.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd in alle akten, daarin begrepen die waarbij een

openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, door één zaakvoerder afzonderlijk handelend indien deze de enige zaakvoerder en door twee zaakvoerders samen handelend indien er meerdere zijn.

Ze is daarenboven geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen die binnen de grenzen van hun mandaat handelen.

Artikel 16 : Algemene vergadering.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien

uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, de zaterdag uitgezonderd, op hetzelfde uur en op dezelfde plaats.

Artikel 22 : Maatschappelijk boekjaar en geschriften.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 25 : Vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, dient het netto-activa eerst om, in geld of effecten, het afbetaald, niet afgeschreven bedrag van de aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald werden, houden de vereffenaars, voor de verdeling, rekening met deze ongelijkheid, en herstellen zij het evenwicht door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld van de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het eventuele saldo wordt in gelijke mate tussen de houders van de aandelen verdeeld, in evenredigheid met het deel van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen.

OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene jaarvergadering zal samenkomen op de laatste vrijdag van de maand juni van

het jaar tweeduizend en dertien om achttien uur.

C.Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De vennootschap zal haar activiteiten aanvangen vanaf haar inschrijving op het handelsregister. Ze zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Alle verbintenissen, alsmede alle verplichtingen die hier uit voortvloeien, en alle bedrijfsactiviteiten, voorafgaand aan deze, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting en dit vanaf één mei 2011, gesteld door Dokter ROOS Katarina, voornoemd, worden overgenomen door de vennootschap op heden opgericht. Deze overname zal echter gevolg hebben op het ogenblik dat onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben.

De comparante is gemachtigd om voor rekening van onderhavige vennootschap alle noodzakelijke en nuttige akten en overeenkomsten te ondertekenen met betrekking tot de verwezenlijking van het

Luik B  Vervolg

maatschappelijk doel, en dit gedurende een termijn van vijftien dagen en ten laatste op het ogenblik van de

verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

BENOEMINGEN

"

A.Zaakvoerder van de vennootschap :

Te benoemen tot enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap: Mevrouw ROOS Katarina,

voornoemd.

De aldus genoemde zaakvoerder zal haar mandaat voor onbepaalde duur uitoefenen.

De aldus benoemde zaakvoerder zal haar mandaat ten kostenloze titel uitoefenen.

B. Commissaris :

Aangezien de vennootschap beantwoordt aan de criteria van artikel 141 van het wetboek vennootschappen, "

beslist de algemene vergadering geen commissaris te benoemen.

C. Bevoegdheidsdelegatie.

Alle bevoegdheden toe te kennen, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan Mevrouw ROOS Katarina, voornoemd, ten einde alle formaliteiten te verrichten met betrekking tot de inschrijving bij de ; Kruispuntbank Ondernemingen, bij de administratie van de belasting op de toegevoegde waarde en bij andere instellingen en deze inschrijvingen te verbeteren of te wijzigen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(get) Carole Guillemyn, geassocieerd notaris

Samen neergelegd: uitgifte, bankattest

Voor-

behouéien aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 30.06.2016, DPT 15.07.2016 16322-0348-011

Coordonnées
ROOS KATARINA

Adresse
LANGEWEG 39 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande