ROTARY CLUB ROTSELAAR, AFGEKORT : RCR

Association sans but lucratif


Dénomination : ROTARY CLUB ROTSELAAR, AFGEKORT : RCR
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 537.892.021

Publication

13/09/2013
ÿþ" --_-.~-- - - MOp2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1

(11I1iiwufli11i~1,1i~!1]1JimNA

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel teLeuvem, de  tf ;E; , 2h13

DE GRIFFIER,

Griffie

Ond¬ :rnerningsnr Benaming mie eem.42-1,

(voluit) Rotary Club Rotselaar

(verkort) R R

Rechtsvorm Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Minnezang 6, 3210 Linden





Onderwerp akte : Oprichting

De oprichtingsakte is gedagtekend op 20 augustus 2013

Tussen de ondergetekenden:

De heer Tom Van Orshoven, geboren op 1011011944, INSZ 44.10.10-281.25,

wonende: Minnezang 6,3210 Linden;

De heer Germain Wyseur, geboren op 23112/1944, INSZ 44.12.23-453.68,

wonende: Beatrijslaan 49, 3110 Rotselaar;

De heer Herman Vermeulen, geboren op 01/12/1951, INSZ 51.12.01-341.08,

wonende: Jagersdreef 7,3210 Linden;

De heer Johan Gordts, geboren op 30/0111957, INSZ 57.01.30-297,07,

wonende: Oude Baan 290, 3000 Leuven;

De heer Jan De Rieck, geboren op 0110811965, INSZ 65.08.01-247,77,

wonende: Trolieberg 26, 3010 Kessel-lo;

Mevrouw Sandrine Schol, geboren op 28/06/1964, INSZ 64.06.28-240-15,

wonende: Herendreef 20, 3001 Heverlee;

De heer Jacky Rabau, geboren op 02/09/1948, INSZ 48.09.02-123.15,

wonende: Beukenlaan 73, 3110 Rotselaar;

wordt overeengekomen, een vereniging zonder winstoogmerk op te richten met als benaming " Rotary Club' Rotselaar", hierna genoemd 'Vereniging', en waarvan de statuten ais volgt worden vastgesteld:

Naam en doel van de Vereniging

Art. 1 De Vereniging draagt de naam: "Rotary Club Rotselaar Vereniging Zonder Winstoogmerk".

De Vereniging kan in haar akten, facturen, aankondigingen, uitgaven of andere stukken kiezen voor een verkorte benaming, met name "RC Rotselaar" onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Vereniging zonder Winstoogmerk" of "VZW".

Art. 2 De zetel van de Vereniging is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Leuven.

De maatschappelijke zetel kan bij gewone beslissing van de Raad van Bestuur worden overgeplaatst naar elk ander adres binnen de grenzen van het gerechtelijk arrondissement Leuven.

Elke wijziging moet binnen de maand in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad worden bekendgemaakt. Op datum van de oprichting is de zetel van de Vereniging gevestigd op de woonplaats van de voorzitter: Minnezang 6, 3210 Linden.

Art. 3 De Vereniging stelt zich tot doel het nemen van diverse initiatieven van sociale, maatschappelijke, humanitaire en/of culturele aard en dit in de meest ruime zin, ten einde de doelstellingen van Rotary International, met hoofdzetel te Evanstone, Illinois 60301 (USA), 1050 Sherman Avenue, te verwezenlijken.

Hiertoe verenigt zij vertegenwoordigers uit ondermeer het zakenleven, de administratieve en de vrije beroepen die zich bewust willen inzetten voor de anderen, in een wereldwijde actie van dienstbetoon.

De leden willen in hun beroepsleven een hoogstaande beroepsethiek uitdragen en alles in het werk stellen om de vrede en de verstandhouding onder de mensen en volkeren te bevorderen en dit zonder onderscheid

van geslacht, ras, taai, huidskleur, nationaliteit, filosofische, politieke of godsdienstige overtuiging. "

De Vereniging wil het dienstideaal aanmoedigen waar elk achtenswaardig beroep naar streeft en beoogt, met name:

1)inzet van relaties en contacten voor het algemeen welzijn;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Mao 2.2

2)hantering van hoge ethische normen in ieder beroep, eerbied voor nuttige bezigheid, het beroep van elke rotariër aanzien als een mogelijkheid tot maatschappelijk dienstbetoon;

3)verwezenlijking van het dienstideaal zowel privé, als openbaar en professioneel;

4)bevordering van de goede verstandhouding, altruïsme en eerbied voor de vrede overal ter wereld, dank zij vriendschappelijke omgang tussen beroepsmensen die door hetzelfde dienstideaal zijn bezield.

Dit doel kan worden nagestreefd zowel via eigen projecten als via de deelneming en/of ondersteuning van projecten van andere personen en/of verenigingen. Ten einde de hiervoor benodigde middelen te verwerven mag de Vereniging activiteiten organiseren, van welke aard ook, zelfs met een handelskarakter. De Vereniging is dan ook bevoegd om op ondergeschikte en bijkomstige wijze daden van koophandel te stellen voor zover die in overeenstemming zijn met het hoger beschreven doel en voor zover de opbrengst wordt aangewend om dit doel te bereiken. Zij beoogt niet enig stoffelijk voordeel te verschaffen aan haar leden.

Zij kan aile roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doei nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Het is de Vereniging toegelaten schenkingen of legaten te aanvaarden, voor zover deze worden aangewend voor de realisatie van haar doel.

Duur van de Vereniging

Art. 4 De Vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur en neemt per 01/07/2013 retroactief de verplichtingen van de feitelijke vereniging over.

De leden van de Vereniging

Art. 5.1 Het aantal leden is niet beperkt, doch bedraagt minimum zes,

De ondergetekende oprichters zijn de eerste leden. De personen die lid of erelid zijn van de feitelijke vereniging Rotary Club Rotselaar op datum van neerlegging van de statuten worden in de eerste Algemene Vergadering van de Vereniging opgenomen als lid of erelid.

Art. 5.2 Nieuwe leden of ereleden kunnen worden voorgedragen door elk lid van de club, mits het formulier 'Kandidaat Lid' aan de commissie clubzaken te bezorgen. De commissie clubzaken bespreekt de kandidatuur, hoort indien nodig de peter/meter of indiener en informeert discreet naar eventuele bezwaren die bij de leden zouden kunnen rijzen. De commissie clubzaken verstrekt een advies aan het bestuur met betrekking tot de kandidaat. Na de kennismakingsvergaderingen, conform de modaliteiten voorzien in het Huishoudelijk Reglement, formuleert de commissie clubzaken opnieuw een advies aan het bestuur dat vervolgens de eindbeslissing neemt. Het bestuur kan een kandidatuur weigeren of aanvaarden. Bij weigering dient het bestuur zijn beslissing te motiveren en deze motivatie mede te delen aan de commissie clubzaken alsook aan de peter of de meter, Mits definitieve goedkeuring van de kandidatuur door het bestuur, informeert de commissie clubzaken de peter/meter en de leden over de aanvaarding van de kandidaat. Aanvaarding van de statuten sluit aanvaarding van het Huishoudelijk Reglement in,

Art. 6 De door de leden verschuldigde jaarlijkse ledenbijdrage mag niet hoger zijn dan ¬ 250,-. De modaliteiten van het vaststellen van de bijdrage wordt voorzien in het Huishoudelijk Reglement.

Art. 7.1 Elk lid kan te allen tijde uit de Vereniging treden, doch niet alvorens hij/zij de opeisbaar geworden bijdragen heeft betaalde Het ontslag dient bij aangetekende brief aan de Raad van Bestuur ter kennis te worden gebracht. Het lid dat weigert de bijdragen te betalen, wordt geacht ontslag te nemen.

Art. 7.2 Tot uitsluiting van een lid kan alleen door de Algemene Vergadering worden besloten, met tweederde meerderheid der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen en nadat het lid is gehoord, althans opgeroepen. Opgave van redenen is niet vereist. Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval het lid overlijdt, failliet of onbekwaam of in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard, of onder voorlopig bewind wordt gesteld.

Uittredende of uitgesloten leden en de rechtverkrijgenden van overleden leden, hebben generlei aanspraak op het vermogen van de Vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding van gestorte bijdragen, van aanbrengsten of van andere prestaties vorderen, In geen geval kan een uitgetreden of uitgesloten lid inzage, mededeling of afschrift van rekeningen, verzegeling van de goederen der Vereniging of het opmaken van een inventaris verlangen.

De Raad van Bestuur

Art. 8.1 De Vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste vijf bestuurders, die lid zijn van de Vereniging, De leden van de Raad van Bestuur worden verkozen en ontslagen in een daartoe jaarlijks gehouden Algemene Vergadering, De Raad van Bestuur omvat minstens een voorzitter, een secretaris, een penningmeester, een past-voorzitter en een inkomend voorzitter. De functies en taakomschrijving van de Raad van bestuur worden bepaald In het Huishoudelijk Reglement, Hun opdracht eindigt door het verstrijken van hun mandaat en eveneens door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van lidmaatschap.

Art, 8.2 Bij gebreke van andersluidende beslissing vanwege de Algemene Vergadering geldt het mandaat van een bestuurder voor een termijn van één jaar. Bestuurders zijn steeds herbenoembaar,

Benoeming, ontslag, aftreden en afzetting van een bestuurder, zomede elk einde van een mandaat, worden binnen één maand in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt. De bestuurders kunnen niet worden bezoldigd. Elke bestuurder die benoemd is om een tussentijds opengevallen mandaat waar te nemen, blijft slechts tot dat mandaat voltooid is. Bestuurders wier mandaat van beperkte duur is, moeten vábr het verstrijken ervan, de Algemene Vergadering bijeenroepen om nieuwe bestuurders te doen benoemen Indien zij in gebreke blijven, zijn zij gehouden hun opdracht verder te vervullen tot in vervanging is voorzien, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die door hun verzuim mocht zijn veroorzaakt

Art. 8.3 De Raad van Bestuur zal één of meerdere leden als auditors aanduiden of hun mandaten verlengen. Het is de taak van deze auditors de financiële verrichtingen te verifiëren.Daartoe zullen deze op het einde van het werkjaar een audit verrichten en een rapport overmaken aan de Raad van Bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

Art. 9 De Raad van Bestuur leidt de zaken van de Vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte.

De Raad van Bestuur kan aile handelingen van bestuur verrichten, daaronder begrepen het organiseren, benoemen, ontslaan en bezoldigen van het personeel, als mede het uitvaardigen van het Huishoudelijk Reglement, zoals vastgesteld door de Algemene Vergadering. De Raad van Bestuur kan bovendien alle daden van beschikking verrichten, en onder meer; koop, verkoop en ruil van roerende en onroerende goederen; huur-en verhuurovereenkomsten zonder beperking van duur; alsmede alle andere overeenkomsten, zelfs minnelijke schikkingen; dadingen; compromissen en arbitragebedingen; het aanvaarden van geiden; aangaan van leningen; verlenen van hypotheken en van aile zakelijke waarborgen; voorts afstand doen van alle rechten en rechtsvorderingen; opheffing en machtiging tot doorhaling met (of zonder) kwijting van alle inschrijvingen, beslag of verzet. De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheid voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één der bestuurders of zelfs aan een andere persoon, die (al dan niet) lid is van de Vereniging. Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de Vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur,

Art. 10 De Raad van Bestuur kan uit zijn leden een gemachtigd bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent namens de Vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post, bank, spaarkas en aile andere dergelijke ondernemingen of diensten. Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vallen en waarvan de waarde ¬ 2.500,00 te boven gaat, is de Vereniging slechts verbonden door de handtekeningen van haar voorzitter, samen met een bestuurder, Voor andere handelingen kan met de handtekening van één bestuurder worden volstaan. Bestuurders die namens de Raad van Bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

Art. 11 De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders, De besluiten worden collegiaal genomen en in geval van stemming bij gewone meerderheid. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter. Uittreksels en afschriften uit de notulen worden ondertekend door twee bestuurders. De beslissingen worden binnen redelijke termijn aan de leden meegedeeld op een ledenvergadering, of via het verslag van de ledenvergadering, of per brief, fax of email.

De Algemene Vergadering

Art, 12 De regelmatig bijeengekomen Algemene Vergadering vertegenwoordigt alle leden; haar besluiten gelden ook voor de leden die niet stemmen of die tegenstemmen.

De Algemene Vergadering Is bevoegd voor:

* het wijzigen van de statuten

* het benoemen en afzetten van de bestuurders

* de vrijwillige ontbinding van de Vereniging

* het uitsluiten van leden

* het goedkeuren van de begroting en de rekeningen

* het verlenen van kwijting aan de bestuurders

* de goedkeuring en wijziging van het Huishoudelijk Reglement

De Raad van Bestuur oefent de residuaire bevoegdheden uit.

Art, 13 De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doei of het belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen, de begroting en het beleid van de bestuurders; dit zo snel mogelijk na de afsluiting van het werkjaar en ten laatste in de maand december* in geval er nood is aan meer dan één Algemene Vergadering, dan wordt er minstens 10 kalenderdagen voorzien tussen deze vergaderingen. De bestuurders zijn bovendien verplicht, telkens als tenminste één vijfde van de leden daarom verzoekt, de Algemene Vergadering bijeen te roepen, met opgave van de agenda, en dit binnen de maand na het indienen van het verzoek bij de Raad van Bestuur, Wordt aan dit verzoek niet voldaan, dan zijn de verzoekers gerechtigd zelf de Algemene Vergadering te beleggen. Alle leden moeten worden opgeroepen tenminste tien kalenderdagen vóór de Algemene Vergadering. Dit geschiedt bij een gewone brief, fax of email die de agenda vermeldt. De Algemene Vergadering heeft plaats op de locatie die in de oproeping is vermeld.

Art. 14 De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders, De voorzitter wijst een secretaris en twee stemopnemers aan. Alle leden (met uitzondering van de ereleden) hebben gelijk stemrecht in de vergadering. Elk lid kan zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een schriftelijk gevolmachtigde die lid van de Vereniging is. De agenda wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen niet in behandeling worden genomen.

Art. 15 De oprichting, de vrijwillige ontbinding, de wijziging van de statuten en uitsluiten van leden gebeuren op basis van een bijzondere meerderheid, te weten een twee derde meerderheid van het aantal aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. De overige besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, ongeacht het aantal aanwezigen, ongeacht de meerderheden voorzien in de wet, behoudens hetgeen is voorzien voor de wijziging van de statuten en de beslissing tot ontbinding.

Art. 16 De notulen van de Algemene Vergadering worden ondertekend door de voorzitter van de Algemene Vergadering, de secretaris en de leden die het wensen. Afschriften en uittreksels worden door twee bestuurders ondertekend. De beslissingen worden binnen redelijke termijn aan de leden meegedeeld op een ledenvergadering, of via het verstag van de ledenvergadering, of per brief, fax of email,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Rekeningen, begroting

Art. 17 Het boekjaar van de Vereniging loopt van 1 juli van het ene kalenderwar tot en met 30 juni van het onmiddellijk erop volgende kalenderjaar. Bij het einde van elk boekjaar sluit de Raad van Bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar af en maakt de inventaris en de balans, als mede de begroting voor het volgend jaar op; deze worden aan de Algemene Vergadering ter goedkeuring voorgelegd binnen de termijn voorzien in Art. 13.

Het batig saldo vergroot het vermogen van de Vereniging en kan onder geen beding bij wijze van dividenden of anderszins aan de leden worden uitgekeerd. De rekeningen en de begroting worden tenminste tien kalenderdagen vóór de Algemene Vergadering ter kennis gebracht van de leden, die alsdan inzage kunnen vorderen, doch alleen ter plaatse, van alle bescheiden waarop de rekeningen en de begroting steunen.

Ontbinding, vereffening

Art. 18 De Vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van leden, voor zover het aantal leden daardoor niet daalt beneden zes. Zelfs in dat geval beschikt de Vereniging over een regularisatietermijn van drie maanden.De Vereniging kan vóór het verstrijken van de bepaalde tijd ontbonden worden door een besluit van de Algemene Vergadering of door een rechterlijke beslissing. ln geval van vrijwillige ontbinding treden de bestuurders van de Vereniging op als vereffenaars, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering die tot de ontbinding beslist.

Art. 19 In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een sociaal project in of in de directe omgeving van Rotselaar of aan een vereniging, stichting of inrichting, die hetzelfde doel als deze Vereniging nastreeft en behoort tot het district van Rotary International waarvan de ontbonden Vereniging op dat ogenblik deel uit maakt. Zijn er verscheidene verenigingen, dan doet de Algemene Vergadering een keuze of verdeelt zij de activa naar goedvinden; zijn er geen, dan worden de goederen overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, waarvan het doel het hierboven omschreven doel het meest nabij komt.

Varia

Art. 20 In de mate bepaalde clausules strijdig zouden zijn met wetgeving van openbare orde, worden enkel deze clausules niet toepasselijk verklaard en blijven de overige bepalingen van de statuten wel toepasselijk.

Art. 21 De organisatie van en de verbintenissen aangegaan door de leden van de feitelijke vereniging Rotary Club Rotselaar sinds 1 juli 2008 moeten worden geacht te zijn aangegaan door deze Vereniging en in de mate ze nog niet zou zijn opgericht door de Vereniging in oprichting.

Werden als bestuurders aangesteld voor een mandaat eindigend op 30 juni 2014:

Voorzitter: de heer Tom Van Orshoven , geboren op 10/10/1944, wonende: Minnezang 6,3210 Linden Past-Voorzitter : de heer Herman Vermeulen, geboren op 01/12/1951, wonende: Jagersdreef 7,3210 Linden;

Inkomend Voorzitter : de heer Johan Gordts, geboren op 30/01/1957, wonende; Oude Baan 290, 3000 Leuven

Secretaris : de heer Germain Wyseur, geboren op 23112/1944, wonende: Beatrijslaan 49, 3110 Rotselaar Penningmeester : de heer Jan Stevens, geboren op 23/08/1950, wonende Mechelsestraat 150/0301, 3000 Leuven.

Opgesteld te Rotselaar, op 20 augustus 2013.

Getekend Tom Van Orshoven, Voorzitter

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/04/2015
ÿþMOD 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

IuhI~WNN~I~NY~~MMII~N~

NEERGELE GO

3~ui,i 1~." u~ ~%fl1i("

Gril#ie~E ~ ~~, ,~ tis~nptiar~d~l

to_L_êtlit.

t

Ondernemingsnr : 0537.892.021

Benaming

(voluit) : Rotary Club Rotselaar

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Minnezang 6, 3210 Linden

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen I wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 17/12/2013

De Algemene Vergadering d.d. 17/12/2013 neemt akte van het ontslag van de volgende bestuurders met ingang op 30/06/2014 :

Voorzitter : de heer Tom Van Orshoven , geboren op 10/10/1944, wonende: Minnezang 6,3210 Linden Past-Voorzitter : de heer Herman Vermeulen, geboren op 01/12/1951, wonende: Jagersdreef 7,3210 Linden;

Inkomend Voorzitter ; de heer Johan Gordts, geboren op 30/01/1957, wonende: Oude Baan 290, 3000 Leuven

Secretaris : de heer Germain Wyseur, geboren op 23/12/1944, wonende: Beatrijslaan 49, 3110 Rotselaar Penningmeester : de heer Jan Stevens, geboren op 23/08/1950, wonende Mechelsestraat 150/0301, 3000 Leuven.

De Algemene Vergadering d.d. 17/12/2013 verkiest als bestuurders voor het werkingsjaar 2014-2015 met ingang op 01/07/2014 :

Voorzitter ; de heer Johan Gordts, geboren op 30/01/1957, wonende: Oudebaan 290, 3000 Leuven Secretaris : de heer Germain Wyseur, geboren op 23/1211944, wonende: Beatrijslaan 49, 3110 Rotselaar Past voorzitter : de heer Tom Van Orshoven , geboren op 10/10/1944, wonende: Minnezang 6,3210 Linden Inkomend Voorzitter : de heer Gilbert Pues, geboren op 14/08/1946, wonende : Geldenaaksebaan 342, 3001 Heverlee

Penningmeester : de heer Jan Van Outrive, geboren op 18/11/1963, wonende : Olivierstraat 46, 3111 Wezemaal

De Algemene Vergadering bevestigt de beslissing van het bestuur om per 30/06/2014 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Oudebaan 290, 3000 Leuven

Opgesteld te Leuven,

Getekend Johan Gordts, Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ROTARY CLUB ROTSELAAR, AFGEKORT : RCR

Adresse
MINNEZANG 6 3210 LINDEN

Code postal : 3210
Localité : Linden
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande