ROTSVASTGOED

Société en commandite simple


Dénomination : ROTSVASTGOED
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 547.936.667

Publication

27/03/2014
ÿþ Mod Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Lobergenbos 21, 3010 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een onderhandse akte d.d. 11/03/2014 blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een "Gewone Commanditaire Vennootschap" onder de naam "ROTSVASTGOED".

CEHEREND VENNOOT

De heer Vaeremans Lucien wonende te 3010 Leuven, Lobergenbos 21.

ARTIKEL 1 - RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap. De naam van de vennootschap luidt:

'ROTSVASTGOED'.

ARTIKEL 2- ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Lobergenbos 21, 3010 LEUVEN,

ARTIKEL 3- DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of voor deelname van dezen:

Het beheren, kopen en verkopen van onroerende goederen en roerende goederen in eigen beheer,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest.geschikt zal achten, In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich bezig houden met aile operaties van commerciële aard, alsmede verrichtingen. op commissieloon, welke hetzij direct hetzij indirect verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Het betreft o.a het verstrekken van diensten door op te treden als bemiddelaar jegens natuurlijke of rechtspersonen. Zij mag deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengencemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. Dit alles in de meest ruime zin.

In de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd zijn door de bevaegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

ARTIKEL 4- DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 5- KAPITAAL - AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en tien duizend euro (110.000,- EUR), vertegenwoordigd

door duizend honderd (1.100) aandelen zonder vermelding van waarde. Het volledig kapitaal is in geld

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

\fi blet aai Bel! Staa 1111111,11,1j1W'911111111111





Griffie

Ondernemingsnr : CDS 3Q), Ce4

Benaming

(voluit): ROTSVASTGOED (verkort) :

INIreervelegd ter Rechtbank van UMM, de

DE

Otite der Koophandet

eilibiïr 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bçhouden m. aan hët Belgisch Staatsblad

onderschreven en volstort. De aandelen zijn op naam. De inbreng van de stille vennoten is volstort en bedraagt honderd en drieduizend vierhonderd EUR.

ARTIKEL 8- BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere (al dan niet statutaire) zaakvoerders, al dan niet beherende vennoten. De benoeming gebeurt door de algemene vergadering. Het mandaat is onbezoldigd behoudens andere beslissing van de algemene vergadering.

Wordt benoemd tot eerste gewone zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 van de statuten: mijnheer Vaeremans Lucien, voornoemd, vanaf 1 februari 2014, die dit mandaat aanvaardt,

ARTIKEL 10 - ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

De jaarvergadering zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroeping, op de 3de vrijdag van de maand maart om 20 uur, Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan zal de vergadering de volgende werkdag plaatsvinden, op hetzelfde tijdstip.

ARTIKEL 11 - BOEKJAAR - WINSTVERDELING

Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De zuivere winst blijkt uit de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten en van de

afschrijvingen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van de neerlegging van de statuten op de griffie van de

rechtbank van koophandel en verstrijkt op 31 december 2015.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016,

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap aile verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van de onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

VOLMACHT

De zaakvoerder, de heer VAEREMANS Lucien, geeft volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FisKaal Advieskantoor F.A.K.L." met zetel te 3020 HERENT, Wilselsesteenweg 103, met ondernemingsnummer 0427.905.996, vertegenwoordigd door de zaakvoerder of aan één van haar bedienden, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bil om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge de oprichting van Gewone Commanditaire Vennootschap "ROTSVASTGOED",

Tegelijk neergelegd oprichtingsakte d.d. 11 maart 2014

De heer Vaeremans Lucien

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ROTSVASTGOED

Adresse
LOBERGENBOS 21 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande