RULER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : RULER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.431.151

Publication

07/01/2013
ÿþi~~..~.~ ..

tg.

,

MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie 2 4 LHL" 20

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

d i i III



12

Ondernerrtingsnr - 0841.431.151

Benaming

(v0;[,rr) . RU LER

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel Hoefstraat 218 -1770 Liedekerke

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING en SLUITING van de VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden de dato 20 december 2012 op de maatschappelijke zetel te 1770 Liedekerke, Hoefstraat 218.

De bijzondere algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen, volgende beslissingen genomen :

EERSTE BESLISSING  Kennisname en goedkeuring van de verslagen. Vervroegde ontbinding en invereffeningstelling.

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerders in het kader van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap conform artikel 181§1 van het Wetboek van vennootschappen en stelt vast dat er dienaangaande geen opmerkingen worden gemaakt door de aanwezige vennoten. Zij besluit dit verslag voor zoveel als nodig goed te keuren en zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

De vergadering beslist de vennootschap onder firma "RULER", gevestigd te 1770 Liedekerke, vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang vanaf heden.

TWEEDE BESLISSING - Onmiddellijke sluiting van de vereffening gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen (afwezigheid van passiva) - Verzaking aan de termijn van een maand voorzien door artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist, gezien de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, te verzaken aan de termijn van één maand die is voorgeschreven door artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij bevestigt voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

De vergadering verklaart voldoende en volledig ingelicht te zijn over de gevolgen van voornoemde beslissing tot vervroegde ontbinding en de onmiddellijke sluiting van vereffening van de vennootschap.

De vergadering verklaart hierbij volledig kennis te hebben en voldoende ingelicht te zijn over de inhoud van de Ministeriële Omzendbrief opgesteld door het Ministerie van Justitie, Mevrouw Laurette Onckelinckx, van 14 november 2006, aangaande de ontbinding en de onmiddellijke afsluiting van de vereffening en de gevolgen ervan.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk dat de voorwaarden hierin gesteld, die cumulatief dienen vervuld te zijn om te kunnen besluiten tot de ontbinding en onmiddellijke sluiting van vereffening van de vennootschap, effectief vervuld zijn, met name

-geen aanduiding van vereffenaar;

-geen passiva meer aanwezig;

-aanwezigheid van alle vennoten;

-en beslissing met eenparigheid van stemmen.

Ingevolge het voorgaande wordt de vereffening als beëindigd beschouwd en houdt de vennootschap op te bestaan te rekenen vanaf heden.

Dit besluit tot onmiddellijke sluiting van de vereffening heeft de overdracht van rechtswege tot gevolg van het maatschappelijk bezit aan de vennoten

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgend adres : Hoefstraat 218 te 1770 LIEDEKERKE.

De vergadering verklaart ten slotte dat de vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen en/of zakelijke rechten.

Op de Laatste blz. van Luicc B vertelden . Recto . Naam en hoedanigheid var rie .nstruntenterende notaris, hetzij van de perso(o)ntern

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad V 07/01/2013 Annexes-du-Moniteur b

t, 3 'tº%Voor-

, b ,t" wt,iden

aatrhet Belgi5ch

Staatst,lad ~.._..

Ï

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur b

DERDE BESLISSING - Kwijting van de zaakvoerders.

De vergadering beslist op basis van voormelde staat van activa en passiva de dato 20 december 2012, gehele en volledige kwijting te verlenen zonder voorbehoud of beperking, aan de zaakvoerders, de heer Vercammen Frederik, de heer Torres José en de heer Schouppe Pieterjan, allen voornoemd, voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

VIERDE BESLISSING - Volmacht voor administratieve formaliteiten.

De vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen aan het boekhoudkantoor FIDULINE BV onder de vorm van een BVBA, niet zetel te 1770 Liedekerke, Pamelsestraat 2, bus 1, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen en verklaringen te doen, met inbegrip van de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van Ondernemingen, in voorkomend geval het indienen van de aangifte van stopzetting van werkzaamheden bij de BTW-Administratie en/of aanverwante administraties en instellingen.

Tevens geeft de vergadering tevens de opdracht aan voornoemde om de formaliteiten i.v.m. de fiscale aangiften te verrichten.

Te samen neergelegd

afschrift van de notulen van de bijzondere algemene vergadering

- verslag van de zaakvoeders

- staat van activa en passiva per 20 december 2012

Yves Janssens

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto . Naam en hoedanigheid bar¬ de ¬ '¬ stiumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersnel ter/ aa.nz en van derden ta vertegenwoordigen

Verso " Naam en handteken¬ no

12/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NOV. 7011

efussEL

Griffie

VIII NIIVIIIIIYII11I N

*11185930*

Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : R6JLER

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Hoefstraat 218 te 1770 Liedekerke

Onderwerp akte : Oprichting

Op 14/11/2011 zijn samengekomen te Liedekerke:

1. De Heer Vercammen Frederik, wonende te 1770 Liedekerke, Hoefstraat 218, rijksregisternummer

89.12.02-301.40, werkend vennoot;

2. De Heer Torres José, wonende te 9300 Aalst, Bredestraat 62, rijksregisternummer 87.03.13 409.79, werkend vennoot;

3. De Heer Schouppe Pieterjan, wonende te 1770 Liedekerke, Kerselarenlaan 17, rijksregisternummer 88.08.12-433.44, werkend vennoot.

De comparanten verklaren een vennootschap onder firma op te richten: RULER.

TITEL EEN : ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 1 : benaming

, De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma. Zij wordt opgericht onder de benaming'

"RULER". De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding vennootschap onder firma, afgekort VOF.

Artikel 2 : maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1770 Liedekerke, Hoefstraat 218 en mag bij éénparige beslissing der vennoten overgebracht worden naar een andere stad of gemeente in het Nederlandstalig of tweetalig landgedeelte van België. Elke verandering van zetel zal bekendgemaakt worden in de bijiagen tot het. Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 : doel

De vennootschap heeft tot doel:

- Advies, dienstverlening en assistentie op administratief en sociaal vlak in de meeste brede zin van het, woord;

- Organisatie van salons, tentoonstellingen en beurzen;

- Het bevorderen, bestuderen en verspreiden van economische, juridische, sociale, fiscale en aanverwante. wetenschappen en rechten, alsmede hun toepassingen, zowel nationaal als internationaal; het bevorderen,' bestuderen en verspreiden van culturen, kunsten en letteren, talen, godsdiensten, economische,sociale, fiscale en alle aanverwante toepassingen van wetenschappen en rechten, van volkeren, etnische groepen en gemeenschappen, overal ter wereld. Dit omvat onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is: het, organiseren van congressen, seminaries, studiedagen, enz..., alsmede het uitgeven, onder welke vorm ook,; van publicaties, geschriften, boeken, enz,... zowel in het binnenland als in het buitenland betreffende de' hiervoor vermelde materies; het organiseren van evenementen gekoppeld aan catering activiteiten; het verhuren van roerende en onroerende materialen; het verstrekken van zowel mondeling als schriftelijk of, elektronisch onderricht en advies, alsmede het uitwerken van studies, opstellen van publicaties en syllabi, het, aanmaken van films en ander visueel materiaal omtrent de hiervoor vermelde materies, en dit zowel ten behoeve van haar leden als ten behoeve van niet-leden; het verzamelen, bestuderen, verwerken, enzovoort,' betreffende de hiervoor vermelde materies; tussenpersoon in de handel; het onderzoeken, bestuderen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0 óq4 1-13 4 45

E~, analyseren van culturen, kunsten en letteren, talen godsdiensten, economische, sociale, fiscale en alle aanverwante toepassingen van wetenschappen en rechten, van volkeren, etnische groepen en gemeenschappen overal te wereld; het organiseren van studiereizen, bijeenkomsten, seminaries, enzovoort, betreffende de hiervoor vermelde materies;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge - Uitbaten van een grafisch bureau in de meest ruime zin van het woord;

- Realiseren (concept, opmaak, druk, verwerking, distributie, ...) van handleidingen, folders, brochures en andere bedrijfsuitgaven;

- Grafisch ontwerp en alle multimediale toepassingen die hiermee verband houden, evenals ontwerp van juwelen, kleding, meubelen, modellen en schoenen en ontwerpen van textielpatronen, decoratieartikelen, binnenhuisdecoratie, bouw van maquettes en modellen op schaal, ontwerpen van consumentenartikelen en decoratieartikelen;

- Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters), publicitaire films, publicitaire artikelen, beheer van publiciteitsdragers, hulpactiviteiten ivm drukkerijen, prepress-activitelten, zetten b.v. tekst en beeld op film, fotografisch en normaal papier, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media;

- Alle fotografische activiteiten waaronder mode- en reclamefotografie, fotografie voor toeristische doeleinden, maken van foto's voor bedrijven en particulieren, fotostudio's, modefotografie evenals onderwaterfotografie, portretfotografie en maken van trouwfoto's en videoreportages en dergelijke;

- Het verfenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, gegevensverwerking, o.a. toepassingen in het maken van websites, overige advisering ivm programmatuur en levering van programmatuur onder andere toepassingen voor het maken van websites;

- Overige grafische activiteiten;

- Het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentie-acquisitie);

- Productie en realisatie van publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden, videoclips;

Het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen;

- Het aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enz., het verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal, inclusief streekkrantjes en dergelijke;

- Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties; de organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande;

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

- Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere;

- Het beheer van financiële activa;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van eigen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen. Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of die onder het beroep van vastgoedmakelaar vallen.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dil zowel in België als in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland.

TITEL TWEE : KAPITAAL, DEELBEWIJZEN

Artikel 4 : bedrag maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 3.000,00 euro. Het is volledig geplaatst en verdeeld in 300

gelijke aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Artikel 5 : inschrijving en volstorting

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 3.000,00 euro en is door de vennoten integraal onderschreven

als volgt:

-Storting door de Heer Vercammen Frederik voornoemd, van 1.000,00 euro waarvoor hem 100 aandelen

zonder nominale waarde worden toegekend;

-Storting door De Heer Torres José, voornoemd, van 1.000,00 euro waarvoor hem 100 aandelen zonder

nominale waarde wordt toegekend;

-Storting door de Heer Schouppe Pieterjan, voornoemd, van 1.000,00 euro waarvoor hem 100 aandelen

zonder nominale waarde worden toegekend;

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder deelbewijs als ingeschreven in geldspeciën volledig

afbetaald is zodat de vennootschap van nu af beschikt uit dien hoofde over een bedrag van 3.000,00 euro.

TITEL DRIE : BEHEER EN TOEZICHT

Artikel 10 : zaakvoerder

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, welke of derden of

vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten samen handelend, welke hem,

eveneens samen handelend, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan.

Artikel 11 : machten van de zaakvoerder

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of

nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap. De vennootschap wordt vertegenwoordigd

jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, door minstens 2 van de 3 zaakvoerders samen.

De vennootschap kan enkel contractueel verbonden worden door minstens 2 van de 3 zaakvoerders.

TITEL 4 : DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14 : bijeenkomst

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de 2de vrijdag van de maand juni op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur. Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder, telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die samen minstens één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL VIJF : BALANSEN EN WINSTVERDELING

Artikel 17 : boekjaar en jaarrekeningen

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

TITEL ZEVEN : DIVERSE BEPALINGEN EN SLOTBEPALINGEN

Artikel 25 : aanstelling zaakvoerder

De Heren Vercammen Frederik, Torres José en Schouppe Pieterjan, allen voornoemd, worden benoemd als

zaakvoerder, en aanvaarden bij deze hun mandaat.

Artikel 26 : eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in op datum 14/11/2011 en wordt afgesloten op 31/12/2012. De eerste algemene

vergadering wordt gehouden op de 2de vrijdag van de maand juni in 2013.

Artikel 27 : volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan LeadService Comm.V, ondernemingsnummer 0821.029.477, met als zaakvoerder Deprez Stephanie, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake de KruispuntBank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de BTW en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit , te verzekeren.

Voor= bel.oud3n e aan het Belgisch Staatsblad

Opgemaakt in drie (3) exemplaren te Liedekerke op 14/11/2011.

Vercammen Frederik, Schouppe Pieterjan,

Oprichter, Oprichter,

Zaakvoerder Zaakvoerder

Torres José,

Oprichter,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RULER

Adresse
HOEFSTRAAT 218 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande