RUMBLAS

Association sans but lucratif


Dénomination : RUMBLAS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 838.158.786

Publication

09/08/2011
ÿþ, MOD 2.2



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 8 JULI 2011 .%efihFRER,

+11123136

V beh aa Bel 5ta2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : Q ~~~ . A-s%

Benaming

(voluit) : RumBlas

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : 3454 Geetbets, Biesemstraat 43

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte d.d. 26 mei 2011 blijkt het volgende:

STATUTEN

Tussen de hierna opgesomde natuurlijke personen

" DIRK LUWEL, Biesemstraat 55, 3450 Geetbets

" CARINE BEELEN, Biesemstraat 55, 3450 Geetbets

" LORE LUWEL, Biesemstraat 55, 3450 Geetbets

" CHRISTIAN BAILLIEN, Biesemstraat 43, 3450 Geetbets

" MADDY BEX, Biesemstraat 43, 3450 Geetbets

" CAROLINE BAILLIEN, Biesemstraat 43, 3450 Geetbets

" GILBERTE BEX, Biesemstraat 51, 3450 Geetbets

" GUY DEGELING, Biesemstraat 51, 3450 Geetbets

" JOHAN DUCHATEAU, Diepenpoelstraat 11, 3450 Geetbets

" SANDRA DEFERM, Diepenpoelstraat 11, 3450 Geetbets

" LUC WIAME, Halmaafweg 131, 3800 St.-Truiden

" ANN DROOGMANS, Zavelkuistraat 3, 3450 Geetbets

" WOUTER GRAUWELS, Zavelkuilstraat 3, 3450 Geetbets

" GUY COPPERS, Biesemstraat 86a, 3450 Geetbets

" HILDA BEELEN, Biesemstraat 86 a, 3450 Geetbets

" KOEN BLEESER, Drinkteilstraat 13 bus 1, 3450 Geetbets

" RUDI HAESEN, Leeuwbeekstraat 6a, 3450 Geetbets

" ANITA COENEN, Leeuwbeekstraat 6a, 3450 Geetbets

is overeengekomen wat volgt, onder elkaar en voor allen hier aanwezig of vertegenwoordigd en voor allen; die later nog werkend lid worden, een vereniging zonder winstoogmerk (afgekort vzw) op te richten, onder) de voorwaarden opgenomen in deze statuten:

TITEL I  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam "RumBlas".

AI de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken uitgaande van de vereniging moeten haar naam vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden"vereniging zonder; winstoogmerk" of door de afkorting "vzw" met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te 3454 Geetbets, Biesemstraat 43

De vereniging ressorteert aldus onder het gerechtelijk arrondissement Leuven.

De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen naar iedere plaats binnen het Nederlands taalgebied en de nodige openbaamiakingsvereisten te vervullen. De Algemene Vergadering zal de wijziging op haar eerstvolgende vergadering bekrachtigen.

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel:

- het verenigingsleven binnen de gemeente te stimuleren, te coordineren en stevig uit te bouwen.

- de verzuring van de maatschappij tegen te gaan door allerlei activiteiten voor alle leeftijdscategorieën te

organiseren. (fuiven, eetdagen, live optredens, ...).

- alle activiteiten te verrichten die het gemeenschapsleven binnen de gemeente te goede komen.

- contacten te leggen en of samenwerken met andere verenigingen binnen de gemeente of naburige

gemeenten.

- te ijveren voor een sociaal vriendelijk en actief geëngageerde gemeenschap.

Zij kan alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel. Zij kan inzonderheid haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doel overeenstemt. De vereniging is bevoegd om, zonder enige andere beperking dan deze uit de wet voortvloeien, goederen en rechten te bezitten, te verwerven, te vervreemden en te beheren.

Artikel 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur doch kan te allen tijde ontbonden worden.

TITEL Il  DE LEDEN

Sectie 1 Werkende leden

Artikel 5

De vereniging bestaat uit minstens drie werkende leden met aile rechten zoals omschreven voor de leden in de V&S-wet. Ook openbare besturen mogen als lid toegelaten worden. Het aantal werkende leden is niet beperkt. De oprichters van de vereniging zijn de eerste leden.

Daarnaast kan iedere natuurlijke en/of iedere rechtspersoon en/of organisatie zich kandidaat stellen als werkend lid op voorstel van twee werkende leden op voorwaarde dat deze een bijdrage levert tot de verwezenlijking van de doelstellingen van de vereniging. Deze bijdrage kan zowel financieel, moreel als technisch zijn. Zij dienen zich te confirmeren aan de statuten van de vzw RumBlas.

De kandidaat leden richten hun kandidaatstelling aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur zal op haar eerst volgende vergadering beslissen over de kandidaatstelling en deze voordragen aan de algemene vergadering. De Algemene Vergadering beslist met twee derde meerderheid der stemmen, ongeacht het aantal aanwezigen, over de aanvaarding. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. De Algemene Vergadering moet haar beslissing niet motiveren.

Werkende leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de V&S-wet en deze statuten worden beschreven.

Artikel 6

Werkende leden kunnen zich op elk ogenblik uit de vzw terugtrekken door een formeel aangetekend schrijven te richten aan het Bestuur. Het ontslag zal één maand na dit schrijven ingaan.

Een ontslagnemend werkend lid zal echter wel verplicht worden tot de betaling van de lidmaatschapsbijdrage en tot de deelname in de kosten die goedgekeurd werden voor het jaar waarin het ontslag wordt ingediend.

Artikel 7

Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde bij overlijden, faillissement, onbekwaamheidverklaring of vereffening.

e"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 8

Ais een werkend lid in strijd handelt met de doelstellingen van de vzw, kan diens lidmaatschap, op voorstel van het Bestuur of op verzoek van minstens 1/5 van alle werkende leden, worden beëindigd door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarop minstens 1/3 van alle werkende leden aanwezig zijn, en waarbij voor de beslissing een 2/3 meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden vereist is.

Het werkend lid waarvan de beëindiging van het lidmaatschap wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden. De voorzitter van de Raad van Beheer kan in voorkomende gevallen een klachtencommissie samenstellen die schriftelijke klachten kan behandelen. Tegen de beslissing van de klachtencommissie kan beroep worden aangetekend bij de beheerraad. In dit geval zal er een tweede, volledig nieuwe, klachtencommissie samengesteld worden. De uitspraak van deze tweede klachtencommissie is bindend bij 2/3de meerderheid van stemmen. De klachtencommissie dient te bestaan uit minimum vier en maximum zeven werkende leden.

Artikel 9

Het verschuldigde lidgeld bedraagt voor de werkende leden maximaal 500,00 euro per jaar. Binnen de hierboven bepaalde grenzen zal de Raad van Bestuur jaarlijks het bedrag van de ledenbijdrage bepalen. Tevens bepaalt zij de modaliteiten in verband met de inning van de ledenbijdrage.

Een lid dat zijn lidmaatschapbijdrage voor het lopende jaar binnen de door de Raad van Bestuur bepaalde termijn niet betaalt, wordt opgeschort na een eerste schriftelijke aanmaning tot regularisatie binnen 1 maand na die aanmaning.

Werkende leden die hun lidmaatschapsbijdrage na de regularisatietermijn niet betalen, worden geacht ontslagnemende te zijn.

Artikel 10

Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vzw op grond van de enkele hoedanigheid van lid.

Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vzw, enz.

Uitgesloten of uitgetreden leden, of hun rechtverkrijgenden, kunnen geen aanspraak maken op het vermogen van de vereniging, noch teruggave vragen van de jaarlijks gestorte bijdragen.

Sectie 2 Toegetreden leden

Artikel 11

Elke natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie die de doelstellingen van de vzw ondersteunt, kan bij de vzw een aanvraag indienen om toegetreden lid te worden. De aanvraag kan mondeling of schriftelijk gebeuren.

De Raad van Bestuur zal op haar eerstvolgende vergadering beslissen over de aanvaarding. De Raad van Bestuur beslist autonoom en moet haar beslissing niet motiveren. De beslissing wordt genomen niet gewone meerderheid der stemmen. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Toegetreden leden hebben enkel de rechten en plichten die in deze statuten worden omschreven. Toegetreden leden hebben geen stemrecht.

Toegetreden leden die handelen in strijd met de doelstellingen van de vzw kunnen door eenzijdig besluit van de Raad van Bestuur uitgesloten worden van lidmaatschap.

Een ontslagnemend toegetreden lid zal echter wel verplicht worden tot de betaling van de lidmaatschapsbijdrage en tot de deelname in de kosten die goedgekeurd werden voor het jaar waarin het ontslag wordt ingediend.

TITEL III - DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 12

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle werkende leden. De volheid van lidmaatschap, met inbegrip van stemrecht op de Algemene Vergadering komt enkel toe aan de werkende leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 13

De Algemene Vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. Zij bezit de machten die haar zijn

toegekend door de wet en door de onderhevige statuten.

Behoren inzonderheid tot haar bevoegdheid:

1. de wijzigingen van de statuten

2. de benoeming en de afzetting van de bestuurders

3. de kwijting aan de bestuurders

4. de goedkeuring van de begroting en de van de rekening

5. de vrijwillige ontbinding van de vereniging

6. de uitsluiting van leden

7. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

Artikel 14

De Algemene Vergadering moet eenmaal per jaar worden bijeengeroepen in de maand april op de plaats die vermeld wordt in de uitnodiging.

Op ieder ogenblik kan een buitengewone algemene vergadering van de vereniging worden bijeengeroepen door een beslissing van de raad van bestuur of op vraag van minstens één vijfde de werkende leden. Alle werkende leden moeten erop worden uitgenodigd.

Artikel 15

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur bij gewone brief, ondertekend door de voorzitter van de algemene vergadering. De agenda wordt vermeld in de oproepingsbrief. De uitnodiging wordt minstens 15 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle werkende leden verstuurd.

De secretaris van de raad van bestuur zal deze brief opstellen en tevens de notulen van de besluiten van de algemene vergadering opnemen en een verslag opmaken.

De vergadering kan enkel beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda vermeld zijn.

Artikel 16

De vergadering wordt voorgezeten door het oudste aanwezig lid die niet de voorzitter van de Raad van Bestuur mag zijn. Indien het oudste lid tevens ook voorzitter is van de Raad van Bestuur, zal de op één na oudste lid de vergadering voorzitten.

Artikel 17

Ieder werkend lid beschikt in de Algemene Vergadering over één stem. Ieder werkend lid heeft het recht de vergadering bij te wonen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die ook effectief lid moet zijn van de vereniging.

De lasthebber moet voor de stemming een geschreven volmacht voorleggen. Alle volmachten dienen bij aanvang van de vergadering worden voorgelegd aan de voorzitter en worden vervolgens gehecht aan de notulen van de vergadering.

Artikel 18

Om op een geldige manier te beraadslagen is geen aanwezigheidsquorum vereist. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve wanneer de V&S-wet of de statuten dit anders voorzien. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van 415 van de werkende leden dat aanwezig of vertegenwoordigd is. Ingeval op de eerste vergadering minder dan 4/5 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden hiema bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 3/4 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze unanimiteit van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

De stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of, indien gevraagd door minstens 1/3 van de werkende leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, door geheime stemming.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

TITEL IV  HET BESTUUR

Sectie 1 Benoeming, ontslag en afzetting bestuurders

Artikel 19

De vzw wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet leden van de vzw. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat werkend lid is van de vereniging. Wanneer de vzw slechts het wettelijk bepaald minimum van drie werkende leden heeft, mag de Raad van Bestuur slechts uit twee bestuurders bestaan. De dag waarop een vierde werkend lid wordt aanvaard, zal een Bijzondere Algemene Vergadering overgaan tot de benoeming van een derde bestuurder.

Artikel 20

De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering uit de kandidaten die door de Raad van Bestuur worden voorgesteld. De Raad van Bestuur bepaalt de criteria waaraan de kandidaten moeten voldoen.

Artikel 21

De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden voor onbepaalde duur.

De Raad van Bestuur verkiest onder haar leden een voorzitter die de taken zal vervullen die horen bij deze functie zoals omschreven in deze statuten en ter gelegenheid van hun verkiezing. De Raad van Bestuur kiest tevens een secretaris en een penningmeester.

Artikel 22

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Artikel 23

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. De beslissing tot afzetting moet niet gemotiveerd worden. Op zijn vraag kan de betrokken bestuurder voorafgaandelijk gehoord worden.

Artikel 24

De bestuurders oefenen in beginsel hun mandaat kosteloos uit tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. De kosten die zij maken ln het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed.

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel, en van een uittreksel daarvan bestemd om in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vzw vertegenwoordigen, de vzw ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Sectie 2 Bevoegdheid

Artikel 25

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereniging te besturen en te vertegenwoordigen in en buiten rechte. De Raad van Bestuur is bevoegd voor alles voor zover dit niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de Algemene Vergadering is voorbehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

MOQ 2.2

Artikel 26

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vzw in alle handelingen in en buiten rechte. Zij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van haar leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vzw in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

Voormelde beslissing is tegenwerpelijk aan derden vanaf bekendmaking overeenkomstig artikel 26novies, § 3 V&S-wet.

Artikel 27

De Raad van Bestuur of de bestuurders die de vzw vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vzw aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vzw binnen de perken van de hun verleende volmacht, waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

Sectie 3 Organisatie

Artikel 28

De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vzw het vereist, alsook binnen 14 dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders of van de gedelegeerd bestuurder.

De raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter en bij afwezigheid van deze door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vzw of in elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief. De agenda wordt bij de oproepingsbrief gevoegd.

Artikel 29

leder bestuurder beschikt in de Raad van Bestuur over één stem. Elke bestuurder kan zich op de Raad van Bestuur laten vertegenwoordigen door een ander bestuurder krachtens een geschreven volmacht. Een bestuurder kan maximum één volmacht dragen.

Artikel 30

De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste 1/2 van de bestuurders aanwezig is op de vergadering. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Artikel 31

Er worden notulen opgesteld en ondertekend door de voorzitter en de secretaris en bewaard in een notulenregister, dat ter inzage zal zijn van de werkende leden, die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 27 juni 2003 vastgelegde modaliteiten. Derden die kennis willen nemen van de genotuleerde beslissingen van de Raad van Bestuur kunnen daartoe een aanvraag indienen bij de Raad van Bestuur die deze discretionair en zonder verdere motivering kan toestaan of kan weigeren.

Sectie 4 Belangenconflict

Artikel 32

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders v66r de Raad van Bestuur een besluit neemt.

De bestuurder met het tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

AAOD 2.2

Sectie 5 Aansprakelijkheid van de bestuurders

Artikel 33

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vzw.

Tegenover de vzw en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten en zijn ze aansprakelijk voor de tekortkomingen in het (dagelijks) bestuur.

TITEL V -- BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Artikel 34

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk tot 31 december 2012.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 V&S-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het bepaalde in artikel 26novies V&S-wet. Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening tevens neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde in artikel 17, § 6 V&S-wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten.

De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel ter begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse Algemene Vergadering.

De vereniging kan fondsen verwerven op elke wijze die niet in strijd is met de wet.

Artikel 35 "

Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en zal grotendeels worden aangewend om de doelstellingen van de vereniging te verwezenlijken.

TITEL VI  INWENDIG REGLEMENT

Artikel 36

Een commissie stelt een reglement van inwendige orde op, waarbij alles kan worden geregeld wat niet in de statuten is voorzien. Dit inwendig reglement moet dan door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid worden goedgekeurd.

Het reglement kan steeds door de commissie en mits goedkeuring door de Raad van Bestuur worden gewijzigd.

Het reglement en alle wijzigingen eraan verbonden worden aan de leden overhandigd.

TITEL VII -- ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 37

De vereniging kan ontbonden worden door een beslissing van de Algemene Vergadering. Deze zal worden samengeroepen door de Raad van Bestuur of door minimum 1/5 van alle leden. De samenroeping en agendering vinden plaats overeenkomstig het bepaalde in artikel 13 van deze statuten.

De Algemene Vergadering kan maar geldig beslissen over de ontbinding als 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Ingeval er minder dan 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, dient een tweede Algemene Vergadering worden bijeengeroepen. Deze tweede vergadering kan geldig beslissen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing tot ontbinding dient genomen met een meerderheid van 4/5 van de stemmen der aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 38

In geval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, stelt de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD z.z

Artikel 39

Ingeval van ontbinding wordt na de vereffening van de schulden en de aanzuivering van de lasten, het overblijvend netto-actief overgedragen aan een instelling of vereniging met gelijkaardig doel, aan te duiden door de Algemene Vergadering.

TITEL VIII - SLOTBEPALING

Artikel 40

Alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is voorzien, wordt geregeld volgens de wet betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen.

ALGEMENE VERGADERING

De Algemene Vergadering beslist om de volgende bestuurders te benoemen voor onbepaalde tijd:

" DIRK LUWEL, Biesemstraat 55, 3450 Geetbets

" CHRISTIAN BAILLIEN, Biesemstraat 43, 3450 Geetbets

" JOHAN DUCHATEAU, Diepenpoelstraat 11, 3450 Geetbets

" LUC WIAME, Halmaalweg 131, 3800 St.-Truiden

" GUY COPPERS, Biesemstraat 86a, 3450 Geetbets

" KOEN BLEESER, Drinkteilstraat 13 bus 1, 3450 Geetbets

" RUDI HAESEN, Leeuwbeekstraat 6a, 3450 Geetbets

De mandaten zijn onbezoldigd.

De VZW wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders

die gezamenlijk handelen.

"

" '

"

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

RAAD VAN BESTUUR

Heden, 26 mei 2011, is de raad van bestuur, onmiddellijk na de Algemene Vergadering, samengekomen in: aanwezigheid van :

" Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

" DIRK LUWEL, Biesemstraat 55, 3450 Geetbets

" CHRISTIAN BAILLIEN, Biesemstraat 43, 3450 Geetbets

" JOHAN DUCHATEAU, Diepenpoelstraat 11, 3450 Geetbets

" LUC WIAME, Halmaalweg 131, 3800 St.-Truiden

" GUY COPPERS, Biesemstraat 86a, 3450 Geetbets

" KOEN BLEESER, Drinkteilstraat 13 bus 1, 3450 geetbets

" RUDI HAESEN, Leeuwbeekstraat 6a, 3450 Geetbets

Met éénparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur :

" Als gedelegeerd bestuurder te benoemen : Christian Baillien, voornoemd. Dit mandaat is onbezoldigd.

" Als voorzitter te benoemen : Dirk Luwel, voornoemd. Dit mandaat is onbezoldigd.

" Als ondervoorzitter te benoemen : Guy Coppers, voornoemd. Dit mandaat is onbezoldigd.

" Als penningmeester te benoemen : Rudi Haesen, voornoemd. Dit mandaat is onbezoldigd.

" Als secretaris te benoemen : Luc Wiame, voornoemd. Dit mandaat is onbezoldigd.

Voor alle administratieve en financiële verplichtingen hebben de Penningmeester gezamenlijk met de Voorzitter of de Penningmeester gezamenlijk met de ondervoorzitter onbeperkte volmachten.

Getekend,

Christian Baillien, bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Dirk Luwel, bestuurder en voorzitter

Guy Coppers, bestuurder en ondervoorzitter

Luc Wiame, bestuurder en secretaris

Rudi Haesen, bestuurder en penningmeester

Johan Duchateau, bestuurder

Koen Bleeser, bestuurder

Carine Beelen

Lore Luwel

Maddy Bex

Caroline Baillien

Gilberte Bex

Guy Degeling

Sandra Deferm

Ann Droogmans

Wouter Grauwels

Hilda Beelen

Anita Coenen

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015
ÿþ MOD 2.2

(M\

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

i11111#11111§!111

Voor-behoue

aan het

Belgisc' Staatsbh

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL.

2 0 -68- 2015

Griffie

LEU''EN

Ondernemingsnr : 0838.158/86 Benaming

(voluit) : RumBlas

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Biesemstraat 43 3454 Geetbets

Onderwerp akte : Ontbinding - vereffening

Op de Algemene vergadering van 30 juni 2015 werd beslist de vzw RumBlas, gevestigd te 3454 Geetbets

Biesemstraat 43 in ontbinding te stellen,

Er zijn geen activiteiten meer voorzien. De vzw RumBlas bezit tevens geen activa noch passiva.

Vermits de vereniging vrijwillig ontbonden wordt en géén activa noch passiva zijn, aanvaardt de Algemene

vergadering het ontslag van de bestuurders,

De Algemene vergadering beslist tot sluiting van de vereffening van de vzw RumBlas.

Dirk Luwel Luc Wiame

Voorzitter Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
RUMBLAS

Adresse
BIESEMSTRAAT 43 3454 RUMMEN

Code postal : 3454
Localité : Rummen
Commune : GEETBETS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande