S-ANKER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : S-ANKER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.832.397

Publication

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 24.06.2013 13198-0478-010
12/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

ttr4Tri In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergeiégd ter griffie det Rechtbank van Koophartdel

te Leuven, de 3 1 J~N, 1413

DE GRIFFIE ,

Griffie

NI

Voorbehoud aan he. Belgisc Staatsbh

" 13025947*

Ondernemingsnr : 0832.832.397

Benaming (voluit) : S-ANKER

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :1Dehoew.c.AL5 2 a ~~p2~de~

Tekst : .J

De buitengewone algemene vergadering van 01/01/2013 beslist volgende zaakvoerder te benoemen vanaf heden voor onbepaalde duur vanaf heden:

- Mevrouw Julie Demeester (NN 83.01.24-054.06) wonende te Korbeek-Losestraat 104E, 3360 Bierbeek.

Dit mandaat is onbezoldigd.

Sander Plets

Zaakvoerder

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Korbeek Losestraat 104 bus E, 3360 Bierbeek, België

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : 'Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

02/10/2012
ÿþ Mol PDF 11.1

I). 7.I[ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*izieaesi*

1 !Ill

fier der

~;~" ~~,~~~" `: ~, l i:,c):phandci ~_." û,;, ~ü

(n2

Griffie

- DE G`'1,~1~~,~,

Griffie

~

Ondernemingsnr : 0832.832.397

Benaming (voluit) : S-ANKER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fazantenlaan 43, 3010 Kessel-La (Leuven), België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

Bij beslissing van de zaakvoerder, de heer Sander Plets, wordt de maatschappelijke zetel van S-ANKER BVBA verplaatst van Fazantenlaan 43, 3010 Kessel-Lo naar Korbeek-Losestraat 104E, 3360 Bierbeek en dit vanaf 01/09/2012.

Sander Plets

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : -Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.03.2012, NGL 19.03.2012 12063-0131-009
27/01/2011
ÿþMod 2.1



rub In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffe der

Rechtbank van koophandel

te Leuven, de 1 7 JAN, 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ill II HI liii HI ll I I 1 Il 110111

'11014680*

bel ai

BE

Sta

o$3R . g3.9." 34i4

Ondernemingsnr : Benaming

(volut) : S-ANKER

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3010 Kessel-Lo, Fazantenlaan 43

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Jean Michel Bosmans, geassocieerd notaris te Leuven, op 6 januari 2011, nog te registreren, dat:

1. De heer PLETS Sander Luc Raf Gerard, geboren te Roeselare op zesentwintig februari negentienhonderd tachtig (NN 80.02.26-115.23), wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Fazantenlaan 43 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

2. De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming S-ANKER.

3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3010 Kessel-lo, Fazantenlaan 43.

4. De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Het verlenen van advies, het opmaken van studies en het ontwikkelen, begeleiden, realiseren, coördineren en opvolgen van werken bouwkunde, stabiliteit, infrastructuur, topografie, burgerlijke bouwkunde, bouwfysica,

technieken bouwkunde, industriële technieken en technisch beheer van gebouwen, zowel van private als van openbare aard.

Het uitvoeren van studieopdrachten voor onder andere stabiliteit, haalbaarheid, kunstintegratie en design, expertisen en ontwerpen voor bouwwerken en fundamenteel en ontwerpend onderzoek.

Het verrichten van onroerende diensten. Deze kunnen onder meer tot voorwerp hebben de studie, het opmaken, ontwikkelen en uitwerken van vastgoedprojecten, het architecturaal en technische onderzoek, milieu-

en

effectenstudies, saneringsopdrachten, technische controles en beheer van gebouwen.

Het optreden als expert voor schade en fouten aangericht of veroorzaakt aan bouwkundige constructies. Het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

Het uitoefenen van consultancy en studie rond facilita ire dienstverlening.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), administratie, bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen, aan individuele personen of groepen van personen en aan organisaties, waaronder zijn begrepen:

a. Het uitwerken, sturen en opvolgen van de verkoopstrategie; het bepalen van verkooptargets; het leiden van het verkoopsteam, het onderhouden van contacten met de cliënteel; het positioneren van de cliënt - onderneming op de markt.

b. Het organiseren van de werkuitvoering; het uitwerken en opvolgen van werkwijzen en methodieken met het oog op het verbeteren van de kwaliteit, de klantgerichtheid en het rendement.

c. Het bepalen van de financiële strategie; het beheer van de thesaurie, het bewaken van de betalingspositie, de liquiditeiten en de investeringen; het onderhouden van de contacten met de bank.

d. Het voeren van personeelsbeleid in de brede zin van het woord (het aantrekken van geschikt personeel, het uitwerken van een beloningsbeleid, het motiveren en eventueel sanctioneren van medewerkers); het uitbouwen van de organisatie en de functies naar gelang de behoefte.

Hel ontwikkelen, begeleiden, realiseren, coördineren en opvolgen van projecten.

Het verlenen van administratieve ondersteuning.

Het ontwikkelen, implementeren, beheren, onderhouden, aankopen, verkopen en distribueren van software en hardware; het aankopen, verkopen en distribueren van licenties, octrooien en auteursrechten; het inrichten,; het (uit)geven en het distribueren van cursussen en het lesgeven in het algemeen.

Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de ..renovatie,_ de__procuratie__en__ het __rnakelen_ _in ..onroerende_.goederen,_evenals alle andere ._o.nroere ode

i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende noiaiis, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

(ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in materiële en immateriële roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Participatieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, toestaan van kredieten, of in hypotheek geven van onroerende goederen en/of in pand geven van roerende goederen; het uitoefenen van bestuursmandaten;

het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

De vennootschap kan ten voordele van derden alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger, als commissionair of anderszins; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

Het verlenen van onderricht en opleiding, het voeren van onderzoek, het promoveren van kunst, het inrichten van seminaries en tentoonstellingen, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in kunstobjecten.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Indien de uitoefening van bepaalde activiteiten onderworpen zou zijn aan voorafgaande vereisten inzake het vestigingsrecht, zal de vennootschap de uitoefening van die activiteiten uitstellen tot de verwezenlijking van deze vereisten.

5. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het neerleggen van een uittreksel uit deze akte op de bevoegde griffie.

6. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zes honderd euro (18.600 ¬ ), en wordt vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zes honderd euro (18.600 ¬ ), verdeeld in honderd zes en tachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

De comparant verklaart volledig in te schrijven op de honderd zes en tachitg (186) aandelen. Op het gehele maatschappelijke kapitaal werd aldus ingeschreven.

Comparant verklaart dat het maatschappelijk kapitaal werd volstort ten belope van 12.400 ¬ (twaalfduizend vierhonderd euro), door storting in geld door hem uitgevoerd op een geïndividualiseerde rekening met nummer 751-2051576-66 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de AXA-Bank te Berchem.

Het bankattest werd afgeleverd op 27 december 2010.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), al dan niet vennoten.

Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan zullen zij alleen optreden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) kan/kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder(s), zelfs indien deze handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

8. De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 19.00 uur. Indien die dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

9. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

10- Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

11. Bij ontbinding van de vennootschap is (zijn) de zaakvoerder(s) die op dat tijdstip in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s), tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting heeft de enige vennoot volgende beslissingen genomen:

1.Het eerste maatschappelijk jaar begint vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2011.

2.De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op 15 juni 2012.

3.Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder de heer Sander Plets, wonende te 3010 Kessel-Lo, Fazantenlaan 43, oprichter voornoemd, die aanvaardt.

Zijn mandaat is van onbeperkte duur en onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

4. Een bijzondere volmacht met recht op indeplaatsstelling wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACTA CONSULT met zetel te 1030 Schaarbeek,Square Eugène Plasky 92-94, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondernemingsloket in de zin van de Wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

5. De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting uitwerking vanaf 1 januari 2011. Deze overneming zat maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

''béhbciden

aan het

Belgisch

Staatsblad

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 20.06.2016 16187-0467-010

Coordonnées
S-ANKER

Adresse
KORBEEK-LOSESTRAAT 104E 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : Korbeek-Lo
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande