S.K. RELEGEM

Association sans but lucratif


Dénomination : S.K. RELEGEM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 445.635.519

Publication

19/09/2013
ÿþMOA 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0445.635.519

Benaming

(voluit) : S.K. Relegem

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Taaiboomstraat 3 x.11?Oc1 Di be

Onderwerp akte : Ontbinding en afsluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene ledenvergadering gehouden op 23 augustus 2013: Na beraadslaging neemt de vergadering met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

-Conform artikel 24 van de statuten beslist de vergadering unaniem om de vereniging te ontbinden en in vereffening te stellen.

-De vergadering stelt vast dat er geen passiva en activa meer zijn in de vereniging. Bijgevolg dient niet te worden overgegaan tot bestemming van de resterende netto-activa zoals opgelegd door artikel 24 van de statuten.

-De vergadering beslist tot onmiddellijke afsluiting van de vereffening en verklaart dat de vereffening afgesloten is. De vereniging heeft aldus opgehouden te bestaan.

-De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vereniging gedurende de wettelijke termijn bewaard zullen worden op het volgend adres: 1860 Meise, Kardinaal Sterckxlaan 16.

-De vergadering geeft volmacht aan de heer Jan Heyvaert, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alles te doen wat nuttig of nodig is voor de ontbinding en afsluiting van de vereffening van de vereniging, met inbegrip van de vervulling van de formaliteiten naar Belgisch Staatsblad en eventuele belastingsadministraties.

Jan Heyvaert

Gevolmachtigde

IQ SEP 201 gº%

teUS

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting et organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
S.K. RELEGEM

Adresse
TAAIBOOMSTRAAT 3 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande