SADIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SADIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.117.043

Publication

22/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 20.01.2014 14010-0055-011
04/12/2013
ÿþA, f Mod Word 11,1

II

ot rin In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111,113111111,11.11

V beh 111 i

aa

Be' Sta

~ 2 t~ov. 2013

~U55EL

Griffie

Ondernemingsnr : 0458117043

Benaming

(voluit) : SADIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansparkeliijkheid

Zetel : Smaragdlaan, 17 B te 1640 Sint-Genesius-Rode

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANNEMING VAN DE STATUTEN IN HET NEDERLANDS

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Meester Corinne DUPONT, Notaris ter standplaats te Brussel, op tweeëntwintig oktober tweeduizend dertien, geregistreerd zes bladen zonder renvooi op het 1ste Registratiekantoor van Vorst op 28 oktober 2013 boek 100 blad 11 vak 10. Ontvangen vijftig euro (50). Voor de ontvanger (getekend) Van Melkebeke, dat de buitengenwone algemene vergadering gehouden van de vennoten van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SADIS", met maatschappelijke zetel te 1640 Sint-Genesius-Rode, Smaragdlaan, 17B, de volgende beslissing genomen heeft.

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap in het Nederlands te aannemen ais volgt: Artikel 1 ; Vorm en benaming van de vennootschap

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam « SADIS ».

Artikel 2 ; Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Ride, Smaragdlaan, 176,

Hij kan worden overgebracht overal in het Gewest door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen. De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. Artikel 3 : Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel :

1) de aankoop, verkoop, ruiling, bouw, demolitie, renovatie, verbouwing, verkaveling, in waarde brengen, huren, verhuren, onderverhuren, exploitatie, onderhoud en beheer van huizen, appartementen, kantoren, industriële gebouwen, terreinen, gronden en domeinen en in het algemeen, van alle onroerende goederen en rechten, en alle handeisfondsen en roerende goederen en rechten; de studie en projecten opstelling, het handel van alle bouwmaterialen in verband met het onroerend, de vennootschap mag in erfpacht verhuren en huren en andere, de bemiddeling in alle onroerende transacties, de intekening van alle lening en kredietopening, de hypotheekstelling van haar onroerende goederen tot zekerheid van alle leningen, kredietopeningen en andere kredietoperaties, zowel voor haarzelf als tegelijk en hoofdelijk met andere vennootschap of fysieke personen, ten gunste van alle vennootschapen en kredietorganismes en/of particuliers, en het zich borgstellen of afval verlenen,

2) de import, export, aankoop, verkoop, in groot en kleinhandel, de promotie, vertegenwoordiging en verspreiding, meest bijzonder in de grote handels, van alle goederen.

Zij mag, bovendien, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of makend haar realisatie gemakkelijk.

Zij mag bij wijze van inbreng, fusie, onderschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande vennootschappen of ondernemingen, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen en aanvaarden alle bestuurdersmandaat in deze vennootschap.

Artikel 5 Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend vijf honderd tweeënnegentig euro, verdeeld in zevenhonderd vijftig aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal is

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

volledig volgestort.

Artikel 6 : Ondeelbaarheid der Aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaars voor een aandeel, of is de eigendom ervan gesplitst tussen een naakte eigenaar en een vruchtgebruiker, dan heeft de zaakvoerder (of het college van zaakvoerders) het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen totdat één enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap, onder voorbehoud van de rechten toebehorend aan diegene die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot, overeenkomstig artikel 237 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 8 : Afstand en overdracht van aandelen

Geen aandeel mag worden afgestaan onder levenden ten kosteloze of ten bezwarende titel, noch overgedragen worden bij overlijden aan een persoon die geen vennoot is, dan met toestemming van alle medevennoten, op straffe van nietigheid van de afstand of overdracht.

Artikel 9 : Afstand van aandelen onder levenden - Goedheuringsprocedure

§1.  Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan kan deze vrij beslissen over de overdracht van alle of een gedeelte van zijn aandelen, mits in voorkomend geval de regels na te leven van zijn huwelijksvermogensstelsel,

§ 2. -- Telt de vennootschap twee [eden, en bij gebrek aan andere overeenkomst tussen de vennoten, dan moet diegene onder hen, die een of meerdere aandelen wil afstaan, zijn voornemen laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoot, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen waarvan de afstand wordt voorgesteld, alsmede van de aangeboden prijs voor elk aandeel.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van deze brief, moet de medevennoot aan de overdragende vennoot een aangetekende brief sturen, waarin hij zijn beslissing kenbaar maakt. Hij is niet verplicht zijn beslissing te motiveren. indien zijn antwoord binnen de hierboven vastgestelde termijn en op de hierboven voorgeschreven wijze niet is verstuurd, wordt zijn beslissing als bevestigend beschouwd.

§ 3,  Telt de vennootschap meer dan twee leden, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt door de vennoten, dan zullen de hiernavolgende regelen worden toegepast.

De vennoot die een of meerdere aandelen wil afstaan, moet zijn voornemen omtrent afstand aan de zaakvoerder laten kennen bij aangetekende brief ; hij geeft omtrent de voorgenomen afstand alle inlichtingen voorzien in § 2 van dit artikel.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht moet de zaakvoerder bij aangetekend schrijven, elke vennoot inlichten omtrent de ontworpen afstand, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde ovememer(s), van het aantal aandelen waarvan de afstand is gepland, alsmede van de aangeboden prijs per aandeel, en aan iedere vennoot vragen of hij de afstand toestaat aan de voorgestelde overnemer(s) door de eventuele overlater.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van dit schrijven, moet elke vennoot aan de zaakvoerder een aangetekende brief sturen waarin hij zijn beslissing laat kennen. Hij is niet verplicht zijn beslissing te motiveren. Bij gebreke van het versturen van zijn antwoord in de vormen en termijnen zoals voormeld, wordt zijn beslissing als bevestigend beschouwd.

De zaakvoerder moet de uitslag van de raadpleging van de vennoten aan de eventuele overdrager betekenen, bij aangetekende brief, binnen drie dagen nadat de termijn, waarin de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, verstreken is,

Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk telkens aandelen worden afgestaan of overgedragen onder levenden, hetzij onder bezwarende, hetzij ten kosteloze titel, ook dan wanneer de afstand zou geschieden krachtens een gerechtelijke beslissing of een openbare toewijs.

In dit laatste geval kan het bericht van overdracht worden gegeven door de overdrager of door de koper bij de toewijs.

Artikel 10 : Schenking van aandelen

in geval van schenking van aandelen onder levenden wordt (worden) de begiftigde(n) enkel vennoot (vennoten) na goedkeuring door de medevennoten van de schenker, overeenkomstig bovenstaande bepalingen betreffende de vrijwillige overdrachten onder levenden onder bezwarende titel. Er kan evenwel geen voorkooprecht worden uitgeoefend door de medevennoten van de schenker.

Artikel 11 : Toestand van de erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot

In geval van overlijden van de enige vennoot zullen de rechten met betrekking tot zijn aandelen worden uitgeoefend door de erfgenamen en de rechtstreekse of in het bezit gestelde legatarissen, verhoudingsgewijs met hun rechten in de nalatenschap, tot op het ogenblik van verdeling van voormelde aandelen of tot de afgifte van legaat met betrekking tot deze aandelen.

Zijn er verschillende vennoten, en bij overlijden van één van hen, dan zijn de erfgenamen en legatarissen van de overleden vennoot ertce gehouden, binnen de kortst mogelijke termijn, aan de andere vennoot hun naam, voornamen, beroep en woonplaats te laten kennen, hun erfrechten, hetzij ten algemenen titel, hetzij ten bijzondere titel, te doen blijken door regelmatige akten, en eventueel deze erfgenamen aan te duiden die hen als gemeenschappelijke lasthebber zal vertegenwoordigen, zoals voorzien in artikel 6 van de statuten, Zolang de rechtverkrijgenden van de overledene niet hebben doen blijken van hun rechten zoals hierboven

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

w k

bepaald, zullen zij tegenover de overlevende vennoten der vennootschap geen recht mogen uitoefenen dat aan de overledene toebehoorde, De vennootschap zal namelijk de betaling schorsen zowel van dividenden op aandelen van de overledene als van intresten der schuldvorderingen van deze laatste jegens de vennootschap.

De erfgenamen en vertegenwoordigers van de overleden vennoot mogen zich onder geen voorwendsel inlaten met daden van maatschappelijk beheer. Voor de uitoefening van hun rechten zullen zij zich moeten houden aan jaarrekeningen en de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering. De erfgenamen en legatarissen die geen vennoten van rechtswege zouden worden krachtens deze statuten, zijn ertoe gehouden de toestemming van de medevennoten van de overledene te vragen mits naleving van de vormen en termijnen voorgeschreven bij artikelen 8 en 9 hierboven.

Artikel 12 Aanstelling van een statutair zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere personen, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur.

De algemene vergadering der vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders en de duur van hun man-'daat, Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemd deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De Heer Sylvain SUSSWEIW en Mevrouw Anna LUFTiG worden aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn.

Artikel 14 : Bevoegdheid der zaakvoerder

Is er slechts één zaakvoerder, dan komen aile machten van de zaakvoering aan hem toe.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college van zaakvoerders, dat geldig beraadslaagt indien de meerderheid van zijn leden aanwezig is of vertegenwoordigd en dat beslissingen neemt met een eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het bestuursorgaan kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, aile handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behoudens deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Artikel 15: Vertegenwoordiging akten en rechtshandelingen

De vennootschap wordt in aile akten en in rechte vertegenwoordigd door een zaakvoerder alleen handelend.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat.

Artikel 19 Bijeenroeping der algemene vergadering

De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden de derde vrijdag van de maand december om achttien uur, ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag, andere dan een zaterdag.

Artikel 23 : Jaarrekening

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni.

De van elk jaar worden de maatschappelijke boeken afgesloten en stelt de zaakvoerder een inventaris op en maakt de jaarrekening op overeenkomstig de wet.

Artikel 27; Verdeling van het vereffeningssaldo

Na delging van alle schulden, lasten, kosten, van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling, in speciën of in effecten, van het afbetaalde en niet afgeschreven bedrag der aandelen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen alle aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetalingen in speciën ten voordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen.

VOOR EENSLUIDEND UITREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift, uittreksel, coordinatie van de statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Tiijlagen.b j Ïiet Belgisch gtaat3ble - b-4)i22Üi3 = Annëxès dü 1VllóniteurÎièlgë

Voorbehouden"

aan het

Belgisch

Staatsblad

04/12/2013 : BL603846
01/02/2013 : BL603846
06/02/2012 : BL603846
17/02/2011 : BL603846
25/01/2010 : BL603846
01/07/2009 : BL603846
31/03/2009 : BL603846
16/01/2008 : BL603846
13/04/2007 : BL603846
18/01/2006 : BL603846
22/04/2005 : BL603846
31/01/2005 : BL603846
03/02/2004 : BL603846
11/02/2003 : BL603846
12/12/2002 : BL603846
11/01/2001 : BL603846
22/02/2000 : BL603846
20/01/1999 : BL603846
25/06/1996 : BL603846

Coordonnées
SADIS

Adresse
SMARAGDLAAN 17B 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande