SAMBAU

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SAMBAU
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 435.180.206

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.05.2014, NGL 22.07.2014 14314-0473-013
21/01/2014
ÿþ ~Ë~'~,;, Mod Word 11.1

L " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

&mea

a

ft ereAN 20I!,k

I

III WIl 1111111 1W II II

*14020292*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0435.180.246

Benaming

(voluit) : SAM BAU

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1730 Asse, Mollestraat 26 bus 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  KAPITAALVERHOGING IN NATURA OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 537 WIB  VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor Meester Koen De Puydt, geassocieerd Notaris, met standplaats te Asse, in datum van achttien december tweeduizend dertien, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SAMBAU", met zetel te 1730 Asse, Mollestraat 2B bus 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0435.180.206.

Opgericht onder de vorm van een coöperatieve vennoot-schap ingevolge onderhandse akte van 1 augustus 1988, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 23 september nadien, onder nummer 880923-1940,

Omgevormd in een naamloze vennootschap ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Philippe Verlinde, te Brussel, op 28 juni 1991, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 7 augustus daarna, onder nummer 910807-46.

En waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Koen De Puydt, te Asse, op 14 augustus 2012, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 6 september nadien, onder nummer 0150922.Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met eenparigheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME STUKKEN EN VERSLAGEN DOELWIJZIGING

Overeenkomstig artikel 559 van het wetboek van ven-nootschappen heeft de raad van bestuur enerzijds een verslag opgemaakt waarin de bestuurders uiteenzetten waarom de voorgenomen doelwijziging van belang is voor de vennootschap en anderzijds een staat van activa en passiva van de vennootschap laten opstellen, welke werd afgesloten per 30 september 2013.

Voormeld verslag opgemaakt op 22 november 2013, evenals gezegde staat van activa en passiva worden aan onderhavige aide gehecht.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van gezegd verslag en staat van activa en passiva; en van het nazicht ervan. Na kennisname stelt de vergadering vast dat dit verslag en deze staat geen aan-, lei-'ding geven tot het maken van enige opmerking.

TWEEDE BESLUIT : DOELWIJZIGING.

De vergadering beslist na kennisname van voorgaand verslag en staat van activa en passiva, om de" inhoud van het huidige artikel 3 van de vennootschap te behouden, doch volgende activiteiten er aan toe te: voegen:

"Investeringen en beleggingen zowel in binnen- en buitenland in volgende activa, alsmede het actief beheer" ervan:

- alle soorten van vastgoed;

- aandelen van niet-genoteerde een beursgenoteerde vennootschappen; _

- andere financiële activa zoals obligaties, fondsen, hedgefondsen, trackers, dit alles in de meest ruime zin"

van het woord;

- lijfrenten in volle en naakte eigendom;

- grondstoffen en fondsen van grondstoffen;

- kunstwerken, oude geweren, oldtimers, antiek, goud en andere metalen en edelstenen;

Deelnemingen in bedrijven met activiteiten in de meest brede zin, ook andere dan vastgoed;

Leningen verschaffen;

Optreden als holding en portefeuïllemaatschappij ter investering, controle, beheer en ondersteuning van

andere vennootschappen, ook als zij een ander doel hebben.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Handel drijven in de meest diverse goederen alsook consultancyopdrachten uitvoeren voor derden in het kader van de verwezenlijking van het maatschappelijk doel."

DERDE BESLU1T : BESLISSING UITKERING DIVIDEND

De vergadering neemt kennis van de onderhandse bijzondere vergadering gehouden op 17 december 2013 welke met eenparigheid van stemmen heeft beslist een dividend toe te kennen aan de bestaande aandeelhouders voor een bruto-bedrag van vijfhonderd negenenveertigduizend euro (549.000,00 euro), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde vierenvijftigduizend negenpon-derd euro (54.900,00 euro), in totaal vierhonderd vierennegentigduizend honderd euro (494.100,00 euro) netto-dividend.

VIERDE BESLUIT ; KENNISNAME VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR NOPENS DE VOORGENOMEN KAPITAALVERHOGING

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 Wetboek vennootschappen van 22 november 2013 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging waarvan hierna sprake.

VIJFDE BESLUIT KENNISNAME VERSLAG VAN DE REVISOR NOPENS DE VOORGENOMEN KAP1TAALVERHOGING

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van 18 november 2013, opgemaakt door de vennootschap `RAVERT, STEVENS & C°', bedrijfsrevisorenkantoor', met zetel te Meise, H. Van Dievoetlaan 1, vertegenwoordigd door Mevrouw Kristien Stevens, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging, waarvan de conclusie letterlijk luidt als volgt:

'Tot besluit verklaart ondergetekende, BVBA "Ravert, Stevens & C°", bedrijfsrevisorenkantoor te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura bij de voorgenomen kapitaalverhoging van de NV SAMBAU, dat;

1.de beschrijving van de inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2.de toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 494.100,00 EUR in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

3.geen nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven onder voorbehoud dat de huidige aandeelhouders proportioneel zullen intekenen op deze kapitaalverhoging;

4.De inbreng in natura bij kapitaalverhoging zal plaatsvinden onder voorbehoud van de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 17 december 2013 om over te gaan tot de uitkering van een dividend, dit in het kader van het nieuw artikel 537 van het Wetboek van de inkom-stenbelastingen 1992.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van inbreng in natura" van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de NV "SAMBAU" is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze op-dracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 18 november 2013 door het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "RAVERT, STEVENS & C°", vertegenwoordigd door

Kristien STEVENS

Bedrijfsrevisor'

De algemene vergadering beslist eenparig ondergetekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur en van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Beide documenten worden goedgekeurd en worden aan onderhavige akte gehecht.

ZESDE BESLUIT ; KAPITAALVERHOGING OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 537 WIB

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het kapitaal van de vennootschap met vierhonderd vierennegentigduizend honderd euro (494.100,00 euro) te verhogen, door iedere aandeelhouder in overeenstemming met de aandelen die zij thans bezitten, zonder creatie van nieuwe aandelen, om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 euro) op vijfhonderd zesenvijftigduizend honderd euro (556.100,00 euro)

Op deze kapitaalverhoging wordt voor het volledige bedrag ingeschreven door aile bestaande aandeelhouders, overeenkomstig de rechten die zij thans bezitten, hetzij in voile eigendom, hetzij in blote eigendom (overeenkomstig hetgeen bepaald in de akte schenking verleden voor notaris Eric Verhaegen, te Ijzendijke (Nederland) van 2 april 2013).

ZEVENDE BESLUIT; AANPASSING VAN DE STATUTEN.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, beslist de vergadering om;

- de inhoud van artikel 3 van de statuten volledig op te heffen en te vervangen door volgende inhoud;

'De vennootschap heeft tot doek

Bouwpromoties, bouwadviezen, projectontwikkeling, expertises in verband met schaderegelingen van brandpolis, beheer en onderhoud van vastgoed, vastgoedverrichtingen, leningen en verzekeringen in verband met onroerende goederen.

Investeringen en beleggingen zowel in binnen- en buitenland in volgende activa, alsmede het actief beheer ervan;

- alle soorten van vastgoed;

Veor-1ehouden aan het Belgisch Staatsblad

- aandelen van niet-genoteerde een beursgenoteerde vennootschappen;

- andere financiële activa zoals obligaties, fondsen, hedgefondsen, trackers, dit alles in de meest ruime zin

van het woord;

lijfrenten in volle en naakte eigendom;

- grondstoffen en fondsen van grondstoffen;

kunstwerken, oude geweren, oldtimers, antiek, goud en andere metalen en edelstenen;

Deelnemingen in bedrijven met activiteiten in de meest brede zin, ook andere dan vastgoed;

Leningen verschaffen;

Optreden als holding en portefeuillemaatschappij ter investering, controle, beheer en ondersteuning van andere vennootschappen, ook ais zij een ander doel hebben.

Handel drijven in de meest diverse goederen alsook consultancyopdrachten uitvoeren voor derden in het kader van de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, om het even welke plaats ook, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt lijken. Zij mag bovendien in België of in het buitenland en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen realiseren die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen en te vergemakkelijken, en onder meer, alle roerende goederen, handelsfondsen en fabrieksmerken aankopen, verkopen en ruilen; belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is of erbij aansluit, of van aard is het doel van de onderhavige vennootschap te bevorderen.

Zij mag tevens mandaten van bestuurder of zaakvoerder vervullen in andere vennootschappen.'

- de inhoud van artikel 5 van de statuten integraal op te heffen en te vervangen door volgende inhoud:

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd zesenvijftigduizend honderd euro (556.100,00 euro) en

wordt vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen op naam, ieder aandeel één 1

honderdvijfentwintigste (925ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigend,`

ACHTSTE BESLUIT : VOLMACHTEN.

De vergadering beslist om volmacht te geven aan alle leden van de raad van bestuur, ieder afzonderlijk

bevoegd, voor de uitvoering van de genomen besluiten en voor de coördinatie van de statuten en om alle

wijzigingen omtrent het kapitaal kenbaar te maken aan alle overheidsinstanties zoals ondermeer de

Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Met het oog op dit alles zullen de bestuurders de meest ruime bevoegdheden hebben, en zullen zij alle

stukken kunnen tekenen en verklaringen kunnen afleggen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd;

- een expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering dd. 18.12.2013.

- de gecoördineerde tekst der statuten.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 03.07.2013 13244-0266-013
23/10/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 15.10.2012 12611-0019-013
06/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-

1 111 111111111111111 III

*12150922*

Ondernemingsnr : 0435.180.206 Benaming

" (voluit) : "SAMBAU"

(verkort) :

eâ~ 2e~,~

jr~iIY ~)ff rr uyV`I Griffie

Bijlagen bij liet Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1730 Asse, Mollestraat, 2B - bus 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - MET FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNEMING VAN EEN 100%-DOCHTERVENNOOTSCHAP (GERUISLOZE FUSIE) - NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Koen De Puydt, notaris met standplaats te Asse, in datum van veertien augustus tweeduizend en twaalf, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SAMBAU", met zetel te 1730 Asse, Mollestraat 2B bus 7.

Opgericht onder de vorm van een codperatieve vennootschap ingevolge onderhandse akte van 1 augustus 1988, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 23 september nadien, onder nummer 880923-1940.

Omgevormd in een naamloze vennootschap ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Philippe Verlinde, te Brussel, op 28 juni 1991, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 7 augustus daarna, onder nummer 910807-46.

En waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Jean-Jacques Boel, te Asse, op 20 december 2011, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 20 januari 2012, onder nummer 0018225.

Ondernemingsnummer: 0435.180.206 (RPR Brussel).

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met algemeenheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT : KENNISNAME VAN DE DOCUMENTEN EN VERSLAGEN

De vergadering gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders verklaren dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan zij kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 22 juni 2012 door de raden van bestuur van de naamloze vennootschap 'SAMBAU' en van de naamloze vennootschap 'DOWNHILL ACRE', in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 2 juli 2012 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 juli 2012, voor wat betreft de naamloze vennootschap `SAMBAU` onder nummer 121736, en voor wat betert de naamloze vennootschap 'DOWNHILL ACRE', onder nummer 121737.

De aandeelhouders bevestigen uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1 °de fusievoorstellen;

2°de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3°de jaarverslagen en de verslagen van de over de laatste drie boekjaren.

De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLUIT : FUSIEBESLUIT - OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN

1. Fusie door overneming door de naamloze vennootschap 'SAMBAU' en vermogensovergang

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

s Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge De vergadering keurt onverkort en integraal het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op door de raden van bestuur van de voormelde naamloze vennootschappen.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap 'SAMBAU', hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de naamloze vennootschap 'DOWNHILL ACRE' hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, inhoudende al haar activa en passiva bestanddelen.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2012 geacht boekhoudkundig

verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

De vergadering verklaart dat er in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten

waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

5. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, enlof het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

 alle eventuele optierechten in de meest ruime zin van het woord waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, briefwisseling, contracten «ut singuli» enz.);

 alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

 alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met aangestelden en evcentuele werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken. Er wordt alhier door de bestuurders en aandeelhouders van de overnemende vennootschap verklaard dat de overgenomen vennootschap "DOWNHILL ACRE" geen personeelsleden in dienst heeft, geen voertuigen meer bezit en dat haar handelszaak niet werd in pand gegeven.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Voor zover van toepassing blijven alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

6. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en

passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk

continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen

worden in de overnemende vennootschap.

ONROERENDE GOEDEREN WELKE WORDEN OVERGEDRAGEN:

GEMEENTE ASSE - voorheen Asse  Afdeling 2

(Gemeentenummer 23322, artikelnummer 13080)

In een appartementsgebcuw, genaamd 'RESIDENTIE DE MELKERIJ', aan de Mollestraat nr2B, gekend ten

kadaster wijk L nummer 183/N, groot volgens titel en kadaster zeven aren zesendertig centiaren:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

11 Een GARAGESTAANPLAATS, genaamd "G 2" gelegen in het achtergebouw, achteraan tegen de achtergevel in het midden en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garagestaanplaats met haar poort

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

42/10.000 in de gemene delen, waaronder de grond.

2/ Een GARAGESTAANPLAATS, genaamd "G 5" gelegen in het achtergebouw tegen de rechtergevel,

tussen garages "G 4" en "G 6", en omvattende:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garagestaanplaats met haar poort

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

45/10.000 in de gemene delen, waaronder de grond.

3/ Een GARAGESTAANPLAATS, genaamd "G 6" gelegen in het achtergebouw, in de rechtervoorhoek,

achter het kantoor en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garagestaanplaats met haar poort en een deur;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

121110.000 in de gemene delen, waaronder de grond.

c) in uitsluitend gebruiks- en genotsrecht met bijhorende onderhoudsplicht: de voorste van de twee regenwaterputten in de binnenkoer. Hiertoe zal een waterleiding van de regenwaterput naar garage "G 6" gelegd mogen worden onder de andere privatieve en gemeenschappelijke delen.

41 Een GARAGESTAANPLAATS, genaamd "G 7" gelegen in het achtergebouw, links van garage "G 6" en omvattende

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garagestaanplaats;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

45/10.000 in de gemene delen, waaronder de grond.

5/ Een GARAGESTAANPLAATS, genaamd "G 8" gelegen in het achtergebouw, links van garage "G 7" en

omvattende :

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garagestaanplaats

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 48/10.000 in de gemene delen, waaronder de grond. 6/ Een RUIMTE genaamd "KANTOOR BUS 1", gelegen op de gelijkvloerse verdieping vooraan in het hoofdgebouw en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

- de volledige privatieve kantoor- of winkelruimte te weten: een inkomhall met vestiaire, een berging, een tweede berging met verwarmingsinstallatie, twee wc's, een open keuken, een grote open kantoorruimte, een vergaderruimte, een gang, een berging en een archiefruimte.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

1.269/10.000 in de gemene delen waaronder de grond.

7/ Een appartement, genaamd "bus 2", gelegen in het hoofdgebouw, op de eerste verdieping rechts en

omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

- een inkomhall met vestiaire, een wc, een woonkamer en een open keuken, een berging, een nachthall,

een stookplaats, een badkamer en een slaapkamer.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

651/10.000 in de gemene delen onder de grond;

c) in uitsluitend gebruiks- en genotsrecht met bijhorende onderhoudsplicht : het terras vooraan gele-gen,

8/ Een appartement, genaamd "bus 3", gelegen in het hoofdgebouw, op de eerste verdieping links en om-

vattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: een inkomhall, een wc, een woonkamer, een open keuken, een berging, een nachthalf, een stookplaats, een badkamer en twee slaapkamers.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

626/10.000 in de gemene delen onder de grond;

c) in uitsluitend gebruiks- en genotsrecht met bijhorende onderhoudsplicht: het terras vooraan gelegen.

9/ Een appartement, genaamd "bus 4", gelegen in het hoofdgebouw, op de tweede verdieping rechts en om-

vattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: een inkomhall met vestiaire, een wc, een woonkamer, een open keuken, een berging, een nachthall, een stookplaats, een badkamer en een slaapkamer.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

651/10.000 in de gemene delen onder de grond;

c) in uitsluitend gebruiks- en genotsrecht met bijhorende onderhoudsplicht : het terras vooraan gelegen.

10/ Een appartement, genaamd "bus 5", gelegen in het hoofdgebouw op de tweede verdieping links en

omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: een inkomhall, een wc, een woonkamer, een open keuken, een berging, een nachthalf, een stookplaats, een badkamer en twee slaapkamers.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

626/10.000 in de gemene delen onder de grond;

c) in uitsluitend gebruiks- en genotsrecht met bijhorende onderhoudsplicht : het terras vooraan gelegen.

11/ Een appartement, genaamd "bus 7", gelegen in het hoofdgebouw, op de vierde verdieping en

omvattende:

r

Voorbehouden `aan het Belgisch Staatsblad

Bijl gen bij het Rèlgiséli Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: een inkomhall met vestiaire, een wc, een woonkamer, een open keuken, een berging met stookinstallatie, een nachthall, een badkamer, twee slaapkamers, een bureau

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

1.141110.000 in de gemene delen onder de grond;

c)in uitsluitend gebruiks- en genotsrecht met bijhorende onderhoudsplicht:

- het terras gelegen op de hoek van de koer en van de Mollestraat;

- het linksgelegen terras, op het plat dak ter hoogte van de technische verdieping, zie alhier aangehechte

schets in stippellijn;

- de berging tegen de liftschacht op de technische verdieping, waarvan het gebruiksrecht evenwel te delen

is met het appartement genaamd "Bus 6".

12f de niet overdekte autostaanplaats "S 11" gelegen op de binnenkoer buiten, links van de koer de derde

achteraan, waarvan de ondergrond gemeenschappelijk is en waarvoor enkel een exclusief genots- en

gebruiksrecht met bijhorende onderhoudsplicht wordt voorzien.

13/ de niet overdekte autostaanplaats "S'13" gelegen op de binnenkoer buiten links van de koer de tweede

vooraan, waarvan de ondergrond gemeenschappelijk is en waarvoor enkel een exclusief genots- en

gebruiksrecht met bijhorende onderhoudsplicht wordt voorzien.

14f de autostaanplaats "S 14" gelegen links van de koer de eerste vooraan, waarvan de ondergrond

gemeenschappelijk is en waarvoor enkel een exclusief genots- en gebruiksrecht met bijhorende

onderhoudsplicht wordt voorzien.

Zoals beschreven in de statuten van het gebouw omvattende de basisakte en het reglement van mede-

eigendom verleden voor notaris Koen De Puydt, te Asse, op 5 juli 2007, overgeschreven op het zevende

hypotheekkantoor te Brussel op 4 september daarna, onder nummer 07293.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

(..)

HYPOTHECAIRE INSCHRIJVING

Voormeld goed is vrij en onbelast van hypotheken of onroerende voorrechten.

ALGEMENE VOORWAARDEN AANGAANDE DE OVERDRACHT DER ONROERENDE GOEDEREN.

(" " )

DERDE BESLUIT: VASTSTELLINGEN

De aanwezige bestuurders en alle leden van de algemene vergadering verzoeken ondergetekende notaris

vast te stellen dat bij proces verbaal opgemaakt op heden voorafgaandelijk aan dezer, door ondergetekende

notaris ook de naamloze vennootschap "DOWNHILL ACRE" tot zelfde fusieoperatie door overneming door de

naamloze vennootschap "SAMBAU" heeft besloten en dat ingevolge de overeenstemmende beslissing

genomen in de beide bij de fusie betrokken vennootschappen, genoemde fusie van zelfde vennootschappen is

voltrokken en dat bijgevolg:

- de vennootschap 'DOWNHILL ACRE' heeft opgehouden te bestaan;

- het gehele vermogen van de naamloze vennootschap 'DOWNHILL ACRE' op definitieve wijze

overgedragen werd aan de naamloze vennootschap 'SAMBAU';

dat aan de bestuurders van deze vennootschap `DOWNHILL ACRE' ontslag en kwijting wordt gegeven.

VIERDE BESLUIT: VOLMACHTEN

De vergadering beslist om alle volmachten te geven aan de bestuurders van de overnemende

vennootschap "SAMBAU", voor de uitvoering van de genomen besluiten en om alle formaliteiten te vervullen

betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of

bij alle administratieve autoriteiten.

Aan zelfde lasthebbers verleent de vergadering bijzondere volmacht om aile formaliteiten te vervullen in

verband met de ondernemingsloketten en de kruispuntbank voor ondernemingen.

Met het oog op dit alles zullen zij de meest ruime bevoegdheden hebben en alle stukken kunnen tekenen en

verklaringen kunnen afleggen welke hiertoe nuttig of noodzakelijk zijn.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte "buitengewone algemene vergadering" dd. 14.08.2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 23.07.2012 12339-0053-012
11/07/2012
ÿþ t i l 1\ Mod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0435.180.206 Benaming

(voluit) : Sambau

(verkort) ,

BRUSSEL

Gri~í~e~ JUIL 2012

111111161,111

V beh

aa

Be Stat

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel " Mollestraat 2B bus 7 - 1730 Asse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie

Tussen de volgende vennootschappen :

1.De NV SAMBAU, met zetel te 1730 Asse, Mollestraat 28 bus 7 en ondernemingsnummer 0435.180.206. verder: overnemende vennootschap

2.De NV DOWNHILL ACRE, met zetel te 1730 Asse, Mollestraat 2 bus 12 en ondememingsnummer 0466.163.588.

verder: overgenomen vennootschap

I. INLEIDING

Het hiernavolgende fusievoorstel strekt ertoe een "geruisloze" fusie door te voeren, tussen enerzijds de NV SAMBAU, overnemende vennootschap, en anderzijds de NV DOWNHILL ACRE, overgenomen vennootschap. il. VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTING

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen heeft op 22 juni 2012 beslist het onderhavige fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennotschappen voor te leggen aan zijn buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

-De overnemende vennootschap, NV SAMBAU, met zetel te 1730 Asse, Mollestraat 2B bus 7 ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0435.180.206.

-De overgenomen vennootschap, NV DOWNHILL ACRE, met maatschappelijke zetel te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Tervurenlaan 47, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0466.163.588

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

lIt. IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAPPEN

111.1 DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

1.Vorm, naam en zetel :

De ovememende vennootschap is de NV SAMBAU, met zetel te 1730 Asse, Mollestraat 2B bus 7.

Deze vennootschap werd opgericht onder de vorm van een coöperatieve vennootschap ingevolge onderhandse akte van 1 augustus 1988, geregistreerd en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 september nadien onder het nummer 880923-1940. Waarvan de statuten vervolgens nog diverse maten werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor notaris Jean-Jacques Boel! Alleen Reniers, geassocieerd notaris te Asse, op 20 december 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 januari 2012 onder het nummer 0018225,

2.Ondememingsnummer

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0435.180.206.

3. Doel

"De vennootschap heeft tot doel:

Bouwpromoties, bouwadviezen, projectontwikkeling, expertises in verband met schaderegelingen van

brandpolis, beheer en onderhoud van vast goed, vastgoedinrichtingen, leningen en verzekeringen in verband

met onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. het<ij van de perso(o)n(en) bevoegd de reces .pnr ,00n ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handsekci riq

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van

derden, om het even welke plaats ook, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt lijken, Zij mag bovendien in België of in het buitenland en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen realiseren die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen en te vergemakkelijken, en onder meer, alle roerende goederen, handelsfondsen en fabrieksmerken aankopen, verkopen en ruiten; belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is of erbij aansluit, of van aard is het doel van de onderhavige vennootschap te bevorderen.

Zij mag tevens mandaten van bestuurder of zaakvoerder vervullen in andere vennootschappen." 4.Bestuursorgaan

-De heer Jean Paul De Bauw, wonende Mollestraat 2B bus 7, te 1730 Asse, gedelegeerd bestuurder; -Mevrouw Sammels Godelieve, wonende Mollestraat 2B bus 7, te 1730 Asse, gedelegeerd bestuurder; -Mevrouw Sigrid De Bauw, wonende Processiestraat 8, te 1730 Asse, bestuurder;

-Mevrouw Sofie De Bauw, wonende Chantelaube, 16460 St. Front, Frankrijk.

5. Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op 124.000 ¬ vertegenwoordigd door 125 aandelen zonder vermelding van

nominale waarde.

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens zijn

-De heer Jean Paul De Bauw, wonende Mollestraat 2B bus 7, te 1730 Asse, eigenaar van 63 aandelen;

-Mevrouw Sammels Godelieve, wonende Mollestraat 2B bus 7, te 1730 Asse, eigenares van 62 aandelen.

ltL2 DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

1.Vorm, naam en zetel

De NV DOWNHILL ACRE, met zetel te te 1730 Asse, Mollestraat 2 bus 12.

2.On dernemingsnu romer

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0466.163.588.

3. Doel

LLiae vennootschap heeft tot doel:

Bouwpromoties, projectontwikkeling, beheer en onderhoud van vast goed, vastgoedinrichtingen, leningen in

verband met onroerende goederen.

Aankoop, verkoop van onroerende en roerende goederen, alle nodige gebouwen oprichten, zowel voor

eigen rekening als voor rekening van derden, onroerende goederen verhuren, te huur stellen.

Het verstrekken van kredieten aan derden, zowel aan rechtspersonen als aan fysieke personen, binnen de

door de wet toegelaten activiteiten dienaangaande.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële, tussenkomst of

afspraak, deelnemen in aile andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of ze opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelnamen of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan eveneens roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen portefeuiliewaarden en effecten, ai dan niet ter beurze genoteerd, aankopen, invoeren, verhandelen of ruilen.

Het optreden als tussenpersoon in handel. Het optreden als bestuurder en / of vereffenaar in andere vennootschappen, het verweren en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, van alle bestaande of op te richten industriële, commerciële of immobiliënvennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag verkavelingen uitbaten, in waarde brengen en beheren, mag alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken, alle aannemingen van werken, zo private als openbare aanvaarden en uitvoeren, via onderaannemers.

De vennootschap mag waarborg , pand of hypotheek verlenen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, op haar roerend of onroerend vermogen, ten bezwarende titel ten voordele van elke onderneming of persoon, hypotheek, waarborg of pand aanvaarden van elke onderneming waarin zij commerciële of financiële belangen heeft.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

Opstelling van metingsplannen van onroerende goederen, gronden, verkavelingen, enz.

Uitvoeren van schattingen van onroerende goederen in de breedste zin van het woord.

Zij kan in het algemeen optreden als makelaar in onroerende goederen. Zij mag eveneens alle topografische verrichtingen en alle expertisen in hun breedste betekenis uitvoeren.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zij mag tevens mandaten van bestuurder en zaakvoerder vervullen in andere vennootschappen.

Zij kan bovendien, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doei.

kan meer bepaald bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze, belangen nemen in vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland waarvan het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doelgeheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagr tot de realisatie

ervan."

4.Bestuursorgaan

-De heer Paul De Bauw, wonende Mollestraat 2B bus 7 te 1730 Asse, gedelegeerd bestuurder;

-De heer Jos Van Lirnberghen, wonende Notstraat 40 te 1730 Asse, gedelegeerd bestuurder;

5. Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op 62.000 ¬ vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van

nominale waarde.

De huidige aandeelhouder van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, is de vennootschap

NV Sambau, met maatschappelijke zetel te 1730 Asse, Mollestraat 2B bus 7.

IV. IDENTIFICATIE VOORGENOMEN VERRICHTING

1. Boekhouding

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01/0112012.

2. Bijzondere rechten

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreërd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

3. Bijzondere voordelen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

4, Overdracht onroerende goederen

De overgenomen vennootschap is eigenaar van volgende onroerende goederen:

Eigendomskomplex gelegen te Asse, Mollestraat 2B, Residentie De Melkerij

en omvattende respectievelijk

4,1.Een groot luxeappt A7 met dubbele garage en atelier G5 en een open staanplaats G6, gelegen op de

vierde verdieping.

4.2.Drie autostaanplaatsen buiten op de parking

4.3.Een afgesloten garage G2 binnen

4.4.Twee open staanplaatsen binnen

4.5.Gelijklvloerse winkelruimte van 140m2, momenteel verhuurd aan Q-bakeries

4.6.Twee nieuwe éénslaapkamerappartementen, elk met inkom, wc, living, ingerichte keuken, ingerichte

badk, slaapk en een terras.Modern komfort.

4.7.Twee nieuwe tweeslaapkamerappartementen: idem hiervoor maar met twee slaapkamers.

De ondergetekenden verklaren dat op deze onroerende goederen bij hun weten geen inrichting gevestigd is

of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die

bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, §1, van het bodemsaneringsdecreet.

De ondergetekenden bevestigen vóór heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door OVAM

afgeleverd op 23/05/2012.

5. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

Hierna wordt de staat van activa en passiva doorgegeven van de overgenomen vennootschap.

Activa

Immateriële vaste activa 0,00

Materiële vaste activa 1.320.907,00

Financiële vaste activa 0,00

Voorraden 0,00

Vorderingen op meer dan één jaar 0,00

Vorderingen op ten hoogste één jaar 7.272,00

Geldbeleggingen 0,00

Liquide middelen 60.553,00

Overlopende rekeningen 0,00

TOTAAL ACTIVA 1.386.732,00

Passiva

Kapitaal 62.000,00

Herwaarderingsmeerwaarden 512.157,00

Reserves 335.478,00

Overgedragen resultaat 0,00

Voorzieningen voor risico's en kosten 0,00

Schulden op meer dan een jaar 0,00

Schulden op ten hoogste een jaar 471.069,00

Overlopende rekeningen 8.028,00

TOTAAL PASSIVA 1.388.732,00

De waarde van de onroerende goederen werden in het schattingsverslag opgesteld door Emiel Van den Broeck, Gezworen landmeter-Expert, Grootveld te 1745 Opwijk, geschat op 1.501.000 EUR.

V. NEERLEGGING VAN HET FUSIEVOORSTEL

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur ailes zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 14 augustus 2012 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 22 juni 2012, te 1730 Asse, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

NV Sambau

Overnemende vennootschap

NV Downhill Acre

Overgenomen vennootschap

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste hl? van Luik B vcrmcldcri Recto Naam en hocdançlhuc' Jan de in:,trumcntercndc notaris, hci>il van do perso(o)n(cn) bevoegd de recene7-oui Sen aanzien van derden le vertegenwoordogen

Versa Naam on handtckE ning

20/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111J)111,11Miglï11,11,111111

Ondernemingsnr : 0435.180.206 Benaming

(voluit) : SAMBAU

(verkort) :

B RUSe

1 0 2 fMo 2012

Griffie

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Residentie "De Melkerij" - Mollestraat 2B bus 7 te 1730 Asse (volledig adres)

Onderwerp akte : bekrachtiging verplaatsing maatschappelijke zetel - omzetting toonderaandelen - aannemen van nieuwe statuten - bekrachtiging en herbenoeming bestuurders en gedelegeerd-bestuurder

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Meester Jean-Jacques. Boel, geassocieerde notaris te Asse, op 20 december 2011, met als relaas van registratie Geboekt: zes blad(en); twee verzending(en) te Asse I, op 26 december 2011 boek 634 blad 62 vak 20 Ontvangen:; Vijfentwintig euro (f25). De Ontvanger (getekend) ANN VAN RIET Inspecteur, van de naamloze vennootschap

SAMBAU, gevestigd te 1730 Asse, Mollestraat 26/bus 7, blijkt dat de algemene vergadering volgende

besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - BEKRACHTIGING WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist de wijziging van de maatschappelijke zetel te bekrachtigen zoals beslist door de raad' van bestuur, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 januari 2009 onder nummer, 09014562.

TWEEDE BESLISSING - OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM. De vergadering beslist de bestaande toonderaandelen om te zetten in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen.

DERDE BESLISSING - AANPASSING VAN ARTIKELS 2, 5 en 6 DER STATUTEN

Ingevolge de beslissingen die voorafgaat beslist de vergadering artikels 2, 5 en 6 der oude statuten te wijzigen en meer bepaald zoals zal blijken uit de hierna nieuw aan te nemen tekst der statuten.

VIERDE BESLISSING - AANNEMEN VAN EEN NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Ten einde de statuten van de vennootschap aan te passen aan de voorgaande besluiten en aan het nieuw wetboek van vennootschappen aanneming van een volledig nieuwe tekst der statuten.

Een uittreksel uit deze nieuwe tekst luidt als volgt:

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1730 Asse, Residentie De Melkerij, Mollestraat 2B bus 7. Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

Bouwpromoties, bouwadviezen, projectontwikkeling, expertises in verband met schaderegelingen van brandpolis, beheer en onderhoud van vast goed, vastgoedverrichtingen, leningen en verzekeringen in verband met onroerende goederen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, om het even welke plaats ook, op aile wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt. lijken. Zij mag bovendien in België of in het buitenland en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen realiseren die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen en te vergemakkelijken, en onder meer, alle roerende goederen, handelsfondsen en fabrieksmerken aankopen, verkopen en ruilen; belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is of erbij aansluit, of van aard is het doel van de onderhavige vennootschap te bevorderen.

Zij mag tevens mandaten van bestuurder of zaakvoerder vervullen in andere vennootschappen.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheKi van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeenzestigduizend euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één honderdste vijfentwintigste van het maatschappelijke bezit vertegenwoordigen.

Artikel 13.- Raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, die voor hoogstens zes jaar worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, die ze te allen tijde kan ontslaan. Evenwel mag, in de door de wet gestelde voorwaarden, de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaan.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. Het mandaat der niet herkozen uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist of en in welke mate het mandaat van bestuurder met een vaste of veranderlijke vergoeding zal worden bezoldigd.

Artikel 17.- Dagelijks bestuur - Directiecomité.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat, aan één of meer personen, al dan niet bestuurders, opdragen.

Hij kan eveneens een directiecomité en alle raadgevende of technische commissies oprichten, al dan niet bestendig, samengesteld uit leden binnen of buiten de raad gekozen en bijzondere bevoegdheden delegeren aan lasthebbers van zijn keuze, waarvan hij de eventuele vaste of veranderlijke bezoldiging bepaalt.

Artikel 19.- Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur.

De vennootschap wordt in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst van een openbaar of ministerieel ambtenaar eisen, vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend, zonder dat de vertegenwoordiger tegenover derden, hypotheekbewaarders inbegrepen, gehouden is het bewijs van enig besluit van de raad van bestuur voor te leggen,.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers, voor zover deze binnen de perken van hun machten handelen.

Deze beperking kan tegen derden niet worden ingeroepen.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Artikel 20.- Vergaderingen.

Ieder jaar wordt er op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingen aangeduid, een gewone algemene vergadering gehouden de eerste zaterdag van de maand mei om 17 uur,

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur plaats.

Artikel 21.- Vertegenwoordiging op en toelating tot de algemene vergaderingen.

Ieder aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een derde, al dan niet aandeelhouder, drager van een bijzondere volmacht, welke bij middel van een gewone brief, telegram of telefax, e--mail of enig ander communicatiemiddel vernield In artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, kan worden gegeven en waarvan de raad van bestuur in voorkomend geval de vorm kan bepalen.

De aandeelhouders op naam worden op de vergadering toegelaten op vertoon van hun certificaat van inschrijving in het register der aandeelhouders, op voorwaarde dat zij minstens vijf dagen voor de vergadering ingeschreven werden.

Artikel 23.- Uitstel.

Iedere algemene vergadering, zowel gewone als bijzondere of buitengewone vergadering, kan tijdens de zitting, bij besluit van de raad van bestuur, drie weken worden uitgesteld.

De volgende vergadering heeft het recht over dezelfde agenda definitief te beraadslagen. De ter gelegenheid van de eerste algemene vergadering vervulde formaliteiten van toelating tot en van vertegenwoordiging op de vergadering blijven geldig voor de tweede.

Artikel 26.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van jaar.

Artikel 27.- Verdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de raad van bestuur, ieder jaar over de aanwending ervan zal beslissen.

Artikel 28.- Betaling van dividenden.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door de raad van bestuur worden aangeduid.

De raad van bestuur mag, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, de uitkering van interim-dividenden beslissen en de datum van hun betaling bepalen.

Artikel 29.- Ontbinding.

De ontbinding van de vennootschap kan op ieder ogenblik uitgesproken worden door een besluit van de algemene vergadering der aandeelhouders genomen volgens de regels vereist voor de wijzigingen van de statuten,

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke

benoeming geschiedt de vereffening door de bestuurders, handelend in de hoedanigheid van vereffeningscornité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had v5ôr de verplaatsing ervan.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift

" van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

" Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen 24 uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die . één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

" arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 30.- Verdeling.

Na aanzuivering van aile schulden en lasten van de vennootschap en de terugbetaling van het werkelijk

volgestort kapitaal wordt het saldo per gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

VIJFDE BESLISSING - BEKRACHTIGING EN HERBENOEMING BESTUURDERS

De vergadering beslist voor zoveel ais nodig de herbenoeming van de Heer De Bauw Jean Paul, Mevrouw

Sammels Godelieve, Mevrouw De Bauw Sigrid en Mevrouw Sofie De Bauw, allen voornoemd, als bestuurders

van de vennootschap, sinds de buitengewone algemene vergadering van 2008 en hernieuwd hun mandaat

te rekenen vanaf heden tot de buitengewone algemene vergadering van 2017.

De Heer Jean Paul De Bauw en Mevrouw Godelieve Sammels zijn hier persoonlijk aanwezig en aanvaarden

" dit mandaat.

Mevrouw Sigrid De Bauw en Mevrouw Sofie De Bauw zijn hier vertegenwoordigd door de heer Jean Paul De Bauw, voornoemd, ingevolge onderhandse volmachten de dato 1 december 2011 dewelke hier aangehecht zullen blijven en aanvaarden dit mandaat bij monde van hun vertegenwoordiger.

ZESDE BESLISSING - VOLMACHT AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering beslist alle machten toe te kennen aan de raad van bestuur ter uitvoering van de beslissingen die voorafgaan, specifiek voor wat de vernietiging der toonderaandelen betreft. En onmiddellijk wordt door ondergetekende notaris vastgesteld dat de inschrijving van het aandeelhouderschap in het register van aandelen is uitgevoerd.

ZEVENDE BESLISSING - VERZOEK TOT COORDINATIE DER STATUTEN

" De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris de statuten zoals zij hiervoor zijn goedgekeurd en "

aangenomen, te coördineren, en deze neer te leggen in het vennootschapsdossier.

ACHTSTE BESLISSING - RAAD VAN BESTUUR

En vervolgens zijn de hierboven herbenoemde bestuurders, hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals

gezegd bijeengekomen in een raad van bestuur en beslissen zij als gedelegeerd-bestuurders van de

vennootschap te benoemen de heer Jean Paul De Bauw en Mevrouw Godelieve Sammels, beiden wonende te

1730 Asse, Residentie De Melkerij, Mollestraat 2B bus 7, hier beiden persoonlijk aanwezig en dit mandaat

aanvaardend.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Aileen Reniers

Geassocieerde notaris te Asse

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging, gecoordineerde ,

statuten met lijst van de publicatiedata.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.05.2011, NGL 04.07.2011 11264-0491-012
05/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 28.06.2010 10243-0534-012
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 06.07.2009 09397-0184-012
28/01/2009 : BL508976
11/07/2008 : BL508976
12/07/2007 : BL508976
17/07/2006 : BL508976
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 26.06.2015 15208-0121-012
27/06/2005 : BL508976
23/06/2004 : BL508976
30/06/2003 : BL508976
19/07/2002 : BL508976
05/07/2000 : BL508976
23/09/1988 : BL508976
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.05.2016, NGL 27.06.2016 16218-0289-012

Coordonnées
SAMBAU

Adresse
MOLLESTRAAT 2B, BUS 7 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande