SAMSON CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAMSON CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.651.360

Publication

23/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ncergoicgdlontvangen op

11119 191 liai 7iygib*1 III

Voc hi

behoL

aan

Belgi

Staats





Ondernemingsnr : 0466.651.360

1 I IL4 2n14

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van KOOphandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Benaming (voluit) : Samson Consulting

(verkort) : #

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schamelbeekstraat 93

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 26 juni 2014' en vervolgens de vermelding dragend " nog te registreren," blijkt dat de algemene vergadering het volgende heeft beslist:

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen, in geld, meta; honderdvijfenvijftigduizend driehonderdzes euro zeventig cent (¬ 155.306,70) om het van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) op tweehonderdvijfenvijftigduizend driehonderdzes euro zeventig cent (¬ 255.306,70) te; brengen, zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

Op de aandelen wordt ingeschreven door de huidige aandeelhouder, in evenredigheid tot zijn;' vertegenwoordiging van het kapitaal

De aandeelhouder verklaart dat thans alle aandelen volledig volgestort zijn door het voorafgaandelijk deponeren van het bedrag op een speciale rekening op naam van de vennootschap met rekeningnummer BE08 0017 2884 2013 bij BNP PARIBAS FORTIS Bank. Tot staving van deze verklaring wordt aan dei ondergetekende notaris het bankattest overgelegd en deze zal het attest in het dossier bewaren.

Vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhoging

De buitengewone algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen, dat ten;; gevolge van de voorgaande genomen besluiten, bevestigd door het bankattest

het kapitaal effectief werd verhoogd tot tweehonderdvijfenvijftigduizend driehonderdzes euro zeventig cent (¬ 255.306,70);

de vennootschap bijgevolg beschikt over een bijkomend bedrag van honderdvijfenvijftigduizend driehonderdzes euro zeventig cent (¬ 155.306,70).

De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de nieuwe bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en de hiervoor genomen beslssingen waarvan de gewijzigde bepalingen hier in uittreksel worden bekendgemaakt, conform artikel 74 Wetboek van Vennootschappen naar analogie met artikel 69 :

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdvijfenvijftigduizend driehonderdzes euro zeventig cent (¬ ; 255.306,70),

Het is vertegenwoordigd door honderdnegentig (190) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, Zij; vertegenwoordigen ieder lf 190ste van het kapitaal,

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING,

De jaarvergadering zal gehouden worden op de éénentwintigste van de maand december om 18.00 uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering des volgende werkdag plaats.

Ben bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden, telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de', commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het:; maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel; van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven,,; de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden vijftien (15) dagen voor de;. vergadering, uitgenodigd.

Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Deze oproeping gebeurt door een aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 14.- STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. in dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 15.- AANWEZIGHEIDSLIJST,

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 16,- SAMENSTELLING VAN HET BUREAU - NOTULEN.

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid, Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee (2) stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 18.- BERAADSLAGING - AANWEZIGHEIDSQUORUM.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist,

Artikel 19.- MEERDERHEID.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon zoals bepaald in artikel 61,§2 Wetboek van Vennootschappen.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur;

1) De heer SAMSON Serpe Alice Albert, geboren te Anderlecht op eenentwintig december negentienhonderdnegenenzestig, nationaal nummer 69.12.21-339.79, identiteitskaartnummer 591-5436862-17, ongehuwd, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Schamelbeekstraat 93;

zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 21: BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder(s) kanikunnen bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een door hem benoemde gevolmachtigde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- _, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Indien er twee of meerdere zaakvoerders benoemd zijn, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen,

jegens derden en in rechtszaken ais etser of verweerder, gebonden door:

-de handtekening van één statutaire zaakvoerder

-de handtekening van een zaakvoerder die niet statutair benoemd is voor uitgaven tot 5.000,00 ¬

-bij uitgaven hoger dan 5.000,00 ¬ is de handtekening van een statutaire zaakvoerder vereist.

-wanneer geen statutair zaakvoerder benoemd, dient men op te treden in college

Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen, wordt de

vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Ùeze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij

openbaar zijn gemaakt.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

ne jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder,

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een j

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van

het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van' de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

Cie vergadering geeft de Notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in

voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

--------Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie---

Tegelijkertijd neergelegd de uitgifte van de akte, de volmacht, de gecoordineerde statuten en de

lijst van de wijzigingen van de statuten conform art. 75 2°,

Notaris Lode Leemans

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bbehouden

áan het

Belgisch

Staatsblad

12/02/2014 : BL635718
20/01/2015 : BL635718
18/02/2013 : BL635718
01/03/2012 : BL635718
18/04/2011 : BL635718
02/02/2011 : BL635718
25/01/2010 : BL635718
18/02/2009 : BL635718
28/12/2007 : BL635718
13/12/2006 : BL635718
30/12/2005 : BL635718
06/09/2005 : BL635718
26/11/2004 : BL635718
12/01/2004 : BL635718
02/01/2003 : BL635718
26/01/2002 : BL635718
08/02/2001 : BL635718

Coordonnées
SAMSON CONSULTING

Adresse
SCHAMELBEEKSTRAAT 93 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande