SANI-RIK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SANI-RIK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.578.813

Publication

19/03/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r13 1 Mod POP itl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 J111111,1,11V,11Aill p1111

" Griffie

Ondememingsnr : 0832.578.813

Benaming (voluit) :

Sani-Rik

(verkort) :

Rechtsvorm: Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Dijkstraat 70 1820 Steenokkerzeel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte Ontslag en benoeming zaakvoerder

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28 December 2011

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot ontslag als zaakvoerder van mevrouw Heidi Vande Venne wonende te Dijkstraat 70, 1820 Steenokkerzeel.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot benoeming van volgende nieuwe zaakvoerders voor onbepaalde termijn, met ingang van 01 januari 2012:

" De heer Robert Vande Venne, wonende te Onvangersweg 17,1820 Steenokkerzeel

" De heer Stefaan Heylen, wonende te Kampenhoutsebaan 119, 1982 Elewijt

Het mandaat van de heren Robert Vande Venne en Stefaan Heylen is onbezoldigd en dit vanaf 01 januari 2012.

Tegelijk neergelegd; origineel PV 28/12/2011

Erik Lauwers

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/01/2011
ÿþt Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





" 11008647*



EIRUSSEL

Ondernemingsnr : * 31. S '1 8. $A 3

Benaming :

(voluit): "SANI-RIK"

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Dijkstraat 70 te 1820 Steenokkerzeel

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Rose-Marie Verbeek te Mechelen op vier januari tweeduizend en elf, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brusssel vóbr registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht:

Rechtsvorm en benaming:"SANI-RIK" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Dijkstraat 70 te 1820 Steenokkerzeel

Oprichter:

Mevrouw VANDE VENNE Heidi, geboren te Vilvoorde op 31 augustus 1974, echtgenote van de heer Erik LAUWERS, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Dijkstraat 70.

Gehuwd onder het stelsel van de scheiding der goederen, blijkens akte verleden voor Michel Leunen te Vilvoorde, op 5 maart 2004, niet gewijzigd tot op heden.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Inbreng in geld

De comparant verklaart dat het gehele kapitaal is geplaatst middels inbrengen in geld en dit als volgt door mevrouw VANDE VENNE Heidi tot beloop van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550,00 EUR); zij ontvangt hiervoor duizend achthonderd vijfenvijftig aandelen;

Volstorting

De comparant verklaart dat het maatschappelijk kapitaal gedeeltelijk werd volgestort tot beloop van in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) en dat het bedrag van de gedane afbetalingen in contanten werd gestort op een bijzondere rekening met nummer 001-6317065-16, welke uitsluitend ter beschikking van de vennootschap in oprichting wordt gehouden bij Fortis Bank met kantoor te Steenokkerzeel. De comparant verklaart dat elk aandeel voor evenveel en dus voor méér dan één/vijfde werd volgestort. Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen door de comparant bedraagt zesduizend honderdvijftig euro (6.150,00 EUR).

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, al dan niet in eigen naam en/of voor eigen rekening, alleen of in samenwerking met derden:

" Onderneming voor het leveren en plaatsen en controleren van:

- centrale verwarming met water, stoom, gas of mazout en van allerhande bijkomende

toestellen;

Sanitaire inrichtingen;

Lood  en zinkwerken;

" Installatie van waterbehandeling.

" Het plaatsen, herstellen, onderhouden van allerhande branders;

" Onderneming voor de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel van alle materialen nodig voor hogervermelde activiteiten;

" Installatie van ventilatie en stofzuigersystemen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mechaniek, verkoop, aankoop, onderhoud en reparatie van hydraulisch gestuurde voertuigen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die bijdragen tot het verwezenlijken van haar doelstellingen. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, samenwerking, financiële of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, zowel in België als in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken. De vennootschap mag zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, aanvang nemende op de datum van neerlegging ter griffie van onderhavige oprichtingsakte.

Bestuur (hierna volgen de artikels van de statuten die hierop betrekking hebben):

Artikel 15: bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, benoemd door de algemene vergadering, met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Een statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij op dat ogenblik tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Een zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder de verplichting zijn taak te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Vaste vertegenwoordiger

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangeduid is deze verplicht onder haar vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 16: vergoeding

De zaakvoerder oefent zijn functie onbezoldigd uit zolang de algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met gewone meerderheid van stemmen, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis-en verplaatsingskosten.

Artikel 17: bevoegdheid van de zaakvoerders (intern bestuur)

a) Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan deze toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

b) Zijn er meerdere zaakvoerders dan beschikt iedere zaakvoerder individueel over de meest uitgebreide macht om namens de vennootschap alle daden van bestuur te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor bj_ wet enkel de algemene vergadering bevoegd is en behoudens inrichting door de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

algemene vergadering van een college van zaakvoerders. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Het voorafgaand akkoord van alle zaakvoerders is evenwel vereist voor elke ontlening, verkoop, ruil of andere vervreemding van of hypotheekstelling op onroerende vennootschapsgoederen, elke borgstelling door de vennootschap, alle hypotheek- of borgstelling, de oprichting van alle vennootschappen, aile inbreng in bestaande of op te richten vennootschappen, en voor elke rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan duizend euro (1.000,00

EUR). Deze kwalitatieve en/of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden

tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Artikel 18: externe vertegenwoordiging

Onverminderd artikel 19 (°bijzondere volmachten") en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd, jegens derden en in rechte als eiser of verweerder: door één zaakvoerder, die alleen mag optreden, ook als er verschillende zaakvoerders werden aangesteld (tenzij bij hun aanstelling anders zou worden besloten), en zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen (tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs).

Het gemeen akkoord en de gezamenlijke handtekening van alle is evenwel vereist voor elke ontlening, verkoop, ruil of andere vervreemding van of hypotheekstelling op onroerende vennootschapsgoederen, elke borgstelling door de vennootschap, alle hypotheek- of borgstelling, de oprichting van alle vennootschappen, alle inbreng in bestaande of op te richten vennootschappen, voor elke rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan duizend euro (1.000,00 EUR). Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Artikel 19: bijzondere volmachten

Iedere zaakvoerder kan bijzondere volmacht verlenen aan een derde. Voor de handelingen waarvoor de zaakvoerders gezamenlijk dienen op te treden overeenkomstig de wet of deze statuten, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht

Toezicht

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, en in elk geval zo de vigerende wetgeving het vereist, wordt de controle op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, die door de algemene vergadering wordt aangesteld met inachtneming van de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Wordt er geen commissaris aangesteld dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich, op zijn kosten, laten bijstaan of

vertegenwoordigen door een accountant.

Op verzoek van één of meer vennoten, is het bestuursorgaan ertoe verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris.

Algemene vergadering  gewone  bijzondere en buitengewone algemene vergadering:

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en te besluiten omtrent de werking en de structuur van de vennootschap. Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet aan de besluitvorming deelnamen of tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen werden nageleefd.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt elk jaar gehouden op de laatste maandag van de maand mei, om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde tijdstip gehouden.

De jaarvergadering hoort lezing van het jaarverslag van de zaakvoerders en, in voorkomend geval, van het verslag van de commissaris en beraadslaagt over aile punten van de agenda.

Verdaging van de vergaderinq:

De zaakvoerders hebben het recht, tijdens elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering de zitting één enkele maal drie weken uit te stellen, tenzij de vergadering is bijeengeroepen op verzoek van één of meer vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, of door de commissarissen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. Vennoten die aan de eerste vergadering niet hebben deelgenomen worden tot de tweede vergadering toegelaten, mits zij, in voorkomend geval; de door de statuten bepaalde formaliteiten hebben vervuld.

Op de tweede vergadering wordt de aangekondigde agenda van de eerste vergadering volledig afgewerkt; aan deze agenda kunnen bijkomende agendapunten worden toegevoegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het ~elgisoh

Staatsblad

Luik B - vervolg

Stemrecht:

Elk aandeel geeft recht op één stem; onder voorbehoud van wat bepaald is in artikel 10. derde voorlaatste alinea van de statuten en de wettelijke bepalingen.

Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, of wanneer meerdere personen gerechtigd zijn in een aandeel, bijvoorbeeld indien het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de overeenkomstig artikel 11 aangewezen perso(o)n(en).

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

De houders van obligaties of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de vennootschap, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Schriftelijke besluitvorming:

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden en de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen ("verlies van maatschappelijk kapitaaP).

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, worden verstuurd naar de aandeelhouders, naar de houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en naar de commissaris, met de vraag aan de aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een door het bestuursorgaan bepaalde termijn behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien binnen deze termijn bepaalde voorstellen van besluit wel eenparig worden goedgekeurd, doch andere niet. De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van de eenparig en schriftelijk genomen besluiten kennis nemen. Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.Wat de datering van de vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing (of, bij gebreke, de datum van ontvangst op de zetel van de vennootschap) geacht de datum te zijn van de vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ondertekening van het laatste (of, bij gebreke, de datum van ontvangst van het laatste op de zetel van de vennootschap) bepalend voor de datum van de beslissing. De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen binnen de gestelde termijn en alle vereiste handtekeningen draagt. Boeklaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Bestemming van de winst - reserves:

Het batig slot dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste (5%) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen. Ontbinding:

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering, beslissende in de vormen vereist voor statutenwijziging, hetzij door rechterlijke beslissing, hetzij door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering, door de rechter of van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Zijn er geen vereffenaars aangesteld, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Voorbehouden aan het Belgisoh Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de i bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Ontbinding wegens verlies:

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had kunnen worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat 15 dagen vôôr de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap. Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot het herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt verzonden samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Overgangs- en slotbepalingen:

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

wordt afgesloten op 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2013.

2. Commissaris

De oprichters verzoeken mij, notaris, nog te akteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat zij ook geen commissaris wensen te benoemen, zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

3. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschao in oprichting Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en met ingang van de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt, neemt de vennootschap alle verbintenissen over die, vóár de datum van deze akte, door of namens haar oprichter(s) of zaakvoerders werden aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting. Van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van meet af aan door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen ondernomen in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting door één of meerdere oprichters of zaakvoerders, vanaf heden doch vbár de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap mits uitdrukkelijke of stilzwijgende beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

4. Benoeming van gewone zaakvoerders

De oprichters beslissen hierbij te benoemen tot gewone zaakvoerders van de vennootschap:

1. De heer LAUWERS Erik, geboren te Vilvoorde op 2 december 1970, nationaal nummer 70.12.02-

141.92 vermeld met uitdrukkelijke instemming, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Dijkstraat 70;

en

2. Mevrouw VANDE VENNE Heidi, geboren te Vilvoorde op 31 augustus 1974, nationaal nummer 74.08.31 110-85 vermeld met uitdrukkelijke instemming, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Dijkstraat 70.

Hun mandaat is onbezoldigd en is van onbepaalde duur.

De Heer LAUWERS en mevrouw VANDE VENNE verklaren elk dit mandaat te aanvaarden. Krachtens artikel 18 der statuten is aan de heer LAUWERS en mevrouw VANDE VENNE volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

5. Volmachten

De vennootschap KMO BusiNess Consult, met zetel te 2800 Mechelen, Populierendreef 2A, haar bestuurders, zaakvoerders en/of aangestelden, zijn aangewezen, elk met de bevoegdheid afzonderlijk te handelen en met recht van substitutie, als lasthebber ad hoc van de vennootschap, met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de administratie van de B.T.W. en bij de Kruispuntbank van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Beigiseh Staatsblad

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het



Belgisch Ondernemingen.

Staatsblad Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van

1-V-- de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te

ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het

mandaat waarmee hij belast is.

Waarvan ontledend uittreksel  neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel,

vôbr registratie.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Notaris Rose-Marie Verbeek met standplaats Mechelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.09.2015 15639-0284-008
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16570-0522-008

Coordonnées
SANI-RIK

Adresse
DIJKSTRAAT 70 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande