SAVERMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SAVERMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 503.777.616

Publication

14/02/2013
ÿþMod Word 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

d

{

a 4 FE.Ii. 2a1~ ~~

gRUSS

Griffie

Ondememingsnr : 05 ~~ ~ y ~ C'fBenamingcJ

(voluit) : SAVERMO (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1785 Merchtem, Brusselsesteenweg 185

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Sandry Gypens, Notaris met standplaats te Strombeek-Bever, (Grimbergen), in datum van 30 januari 2013, v66r registratie, dat er een Naamloze Vennootschap opgericht; werd door:

1, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WAMO met maatschappelijke zetel te 1785: Merchtem, Brusselsesteenweg 185, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0448,458.813 RPR Brussel;

Opgericht bij akte verleden voor notaris Octaaf Vertinden te Sint-Niklaas op twintig oktober negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien november

nadien onder nummer 921110-28; "

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor de laatste maal krachtens besluit van de buitengewone algemene vergadering waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door ondergetekende notaris op; 24 juni 2009 , bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 juli nadien onder nummer" 2009072010102697 . (...)

2. De naamloze vennootschap "MOSA", waarvan de zetel gevel-tigd is te 1785 Merchtem,! Brusselsesteenweg 185, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0869.500.674' RPR Brussel

Opgericht krachtens akte verleden voor Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op veertien' oktober tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig oktober daarna, onder nummer 04151296.

Waarvan de statuten voor de laatste maal gewijzigd werden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering waarvan proces-verbaal werd opgesteld door ondergetekende notaris op 29 juni 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 juli daarna, onder nummer 2012073010133662. (...)

RECHTSVORM - NAAM - ZETEL,

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en met dei naam "SAVERMO"

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1785 Merchtem, Brusselsesteenweg 185

KAPITAAL AANDELEN - VOLSTORTING.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig ge-plaatst en bedraagt éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500, 00)

Het is vertegenwoordigd door éénenzestig duizend vijfhonderd (61.500) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénléénenzestigduizendvijfhonderdste van het kapt-taal verlegen-woordi-gen Op de kapitaalaandelen wordt als volgt a pari in geld ingeschreven:

door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WAMO, comparant sub 1), ten belope van

één (1) aandeel. -

- door de naamloze vennootschap MOSA , comparant sub 2), ten belope van éénenzestig duizend

vierhonderd negenennegentig (61.499) aandelen

totaal: éénenzestig duizend vijfhonderd (61.500) aandelen

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de op-rrichting, in toepassing van artikel 449 van het

Vennootschappenwetboek, gedepo-neerd op een bijzondere rekening nummer 7310 3002 7939 bij de KBC,

zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 30 januari 2013 afgeleverd bankattest.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

e ~ i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De inschrijvers verkla-ren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschre-ven, volge-stort

is ten belope van ten honderd.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van éénenzestig duizend vijfhonderd euro (

61.500,00).

Het kapitaal is volledig volgestort ten belope van éénenzestig duizend vijfhonderd euro ( 61.500,00).

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

te weten dat het bedrag van de kosten en de lasten die ten laste van de vennootschap komen bij

benadering duizend achthonderd euro (1.800,00) bedraagt.

TITEL 2, STATUTEN.

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming

"SAVERMO".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1785 Merchtem, Brusselsesteenweg 185. (...)

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- de produktie, de aankoop en verkoop, de in- en uitvoer, van aile boven- en onderkleding voor dames, heren en kinderen, alsmede van alle aanverwante artikelen en hulpstoffen zowel in textielstoffen als in andere grondstoffen, en dit in de meest uitgebreide zin.

- de aankoop, verkoop, huur, verhuur, bouw, verbouwing en inrichting van handelszaken in confectie.

- de uitbating van handelszaken in confectie als individuele entiteiten, in ketenvorm, of op een andere wijze, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, onder andere door middel van deelneming onder elke vorm, franchising, enzoverder.

Gemelde opsomming is enkel exemplatief en niet limitatief. Evenals aile verrichtingen van onroerende, roerende, financiële, commerciële en industriële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op de wijze die zij het best geschikt acht.

" De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, opslorping of om het even op welke wijze, waaronder het uitoefenen van bestuurs, . directie- of controle functies, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig, aanvullend of verwant doel nastreven.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00).

Het wordt vertegenwoordigd door éénenzestig duizend vijfhonderd (61,500) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/éénenzestigduizendvijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen . (...)

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samen-'ge-'steld uit tenmin-'ste drie leden, natuurlijke of rechts-+perso-men, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergade-ring der aan-deelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroe-pen. Wanneer evenwel op een algemene verga-'dering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aan-deelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algeme-me vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle midde-len, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vernield onder artikel 15 van deze statu-ten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben,

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vara-iure te voorzien totdat de algemene verga-dering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering ge-plaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontsten-tenis van benoeming of bij afwe-zig-heid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.(...)

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbe-'houden door de wet.

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge De raad van bestuur kan in zijn middelen en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten,

0e raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuur-'ders, directeurs of vol-'machtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens speci-'fieka bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité warden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité,

Een lid van het directiecomité dat, rechtsreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt, Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen,

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambte-'naar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het afzonderlijk optreden van een be-'stuur-'der.

Een gedelegeerde bestuurder is even-'eens bevoegd om de ven'noot-'schap te verte'gen-'voordi-'gen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap,

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegen-'woordigd door een gevol-Tnachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzorr'dere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland verte'gen'woordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 18. ONKOSTEN VAN DE BESTUURDERS.

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en onkosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden ais gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Artikel 19. CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, De commissarissen worden benoemd door de algemene vergade-rring van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zij voeren de titel van commissa-sris revisor. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Moet met toepassing van artikel 141,2° van het vennootschappenwetboek geen commissaris worden benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onder'zoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris zoals bepaald in artikel 166 van het vennootschappenwetboek.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aan-'deel-'houders steeds het recht een commissaris-revisor te benoe`'men en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris-revisor werd benoemd kan" iedere vennoot zich laten vertegenwoordi-'gen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt be-'noemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rech-'ter'lijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkin-'gen van de accountant medege-sdeeld aan de vennootschap.

Artikel 20. DATUM.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand december te éénentwintig uur. (...)

Artikel 24, VERTEGENWOORDIGING.

Eike aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een vol-Tnachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek),

De volmach-sten dienen schriftelijk ter kennis gebracht worden per brief, per telegram, telex of telecopie, email of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergade-Ting. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werKdagen beschouwd.

Artikel 25. AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhou-'ders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen. (...)

Artikel 28. VERDAGING VAN DE JAARVERGADERING

a ,ti De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de jaarvergadering zoals bedoeld In artikel 20 van deze statuten met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge De raad van bestuur moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, met inbegrip van de eventuele neerlegging van effecten of volmachten, blijven geldig voor de tweede vergadering, Nieuwe

neerleggingen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten,

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten. (.._)

Artikel 35. BOEKJAAR - MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één augustus en eindigt op éénendertig juli van het daaropvolgend jaar. (...) Artikel 36. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 37, UITKERING.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar. (,..)

Artikel 41, ONTBINDING EN VEREFFENING,

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als veref-fenaars be-schouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te ver-effenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhou-ders. Zij beschikken over aile machten genoemd In de artikels 185, 186 en 187 van het vennootschappenwetboek, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergode-ging kan evenwel ten allen tijde deze bevoegd-'heden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volge-stort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. (...)

TITEL 3. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Overeenkomstig artikel 518 §2 van het Vennootschappenwetboek worden door de oprichters tot eerste bestuurders be-noemd:

1/ De Heer Vermeylen, Thomas Maria Jozef Agnes, geboren te Rotterdam (Nederland) op vijf juli

negentienhonderd zevenenzestig, rijksregister nummer 670705 387-46, wonende te Meise, Broekstraat 71.

2/ De naamloze vennootschap MOSA met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem, Brusselsesteenweg 185, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0869.500.674 RPR Brussel, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Van Mol Luc, voornoemd.

3/ Mevrouw Samson, Isabelle , geboren te Etterbeek op éénentwintig januari negentienhonderd tweeënzeventig, rijksregister nummer 720121 368-36, wonende te 1730 Asse, Heilsborre 42,

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De voormelde bestuurders erkennen dat ondergetekende notaris hen ingelicht heeft over het feit dat ze mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprake-lijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. ln toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BENOEMING GEDELEGEERD-BESTUURDER,

De bestuurders, aldus verkozen, benoemen alhier De naamloze vennootschap MOSA met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem, Brusselsesteenweg 185, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0869.500.674 RPR Brussel, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Van Mol Luc, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEK-JAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 juli 2014, EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VOLMACHT KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN

Voorbehouden %. aan het

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Meester Wouter Willems, advocaat, kantoor ; houdende te 1000 Brussel, Verenigingstraat 57-59 evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de kruispuntbank van ondernemingen. (...)

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL,

Bijlage: een gelijkvormig afschrift Notaris Sandry Gypens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/02/2015
ÿþ Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

neergelegd/ontvangen op

0 3 FEB. 2015

ter griffie van (ipderlandstalige

rechthank van koop hand o) Brus

se

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0503.777.616

Benaming

(voluit) : Savermo

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 185 -1785 Merchtem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming Commisaris

Er wordt met eenparigheid van stemmen beslist om Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit BV CVBA, vertegenwoordigd door Leen Defoer, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9000 Gent, Moutstraat 54, te benoemen als commissaris voor een termijn van 3 jaar en dit tot de algemene vergadering die zal gehouden worden in december 2016.

Merchtem, 23 december 2013

Mosa NV

Vertegenwoordigd door Luc Van Mol

Gedelegeerd-Bestuurder

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.07.2015, GGK 01.12.2015, NGL 23.02.2016 16049-0316-037

Coordonnées
SAVERMO

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 185 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande