SAVOYE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAVOYE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.757.196

Publication

05/09/2014
ÿþ MM 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14165733*

NEERGELEGD

2i MIG, 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

Ondernemingsnr : ose°, 1-S-3.)Ige,

Benaming

(voluit) : SAVOYE

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Savoyestraat 9-11 - 3000 Leuven

Onderwerp alite OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Denys te Werchter op 22 augustus 2014, eerstdaags te registreren, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam Savoye met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Savoyestraat 9-11 voor onbepaalde duur werd opgericht door

1. De heer VAN EXTERGEM Sven Peter NN, 820731 049 16, geboren te Dendermonde op 31 juli 1982, ongehuwd, wonend te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Kesseldallaan 95/103;

2. De heer MACKEL Kevin, NN. 820915 195 73, geboren te Leuven op 15 september 1982, ongehuwd, wonend te 3010 Leuven (Kessel-lo), Kesseldallaan 95/103.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18 600,00 ¬ ), ingebracht door de oprichters elk voor éèn/derde of 6200¬ Het kapitaal is volstort voor zesduizend tweehonderd Euro (6200,00 ¬ ).

Het bankattest werd aan de instrumenterende notaris overhandigd.

Voor deze inbreng in speciën werd aan de oprichters eik 93 aandelen op naam toegekend.

Het kapitaal is aldus Verdeeld in 186 aandelen op naam zonder nominale waarde toegekend aan de vennoten zoals hoger gemeld, ingevolge hun inbreng in speciën..

De vennootschap heeft tot doel:

In België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- het uitoefenen van horeca-activiteiten in de ruimste zin van het woord. Hieronder dienen onder andere begrepen te worden, het houden en openen van een restaurant, het uitbaten van een taverne en/of drankgelegenheid met kleine restauratie;

- het voeren van traiteur-activiteiten in de ruimste zin van het woord, Hieronder dienen onder andere begrepen te worden, het houden en openen van een kleinhandelstraiteurzaak en het aannemen van banketten; verkoop van wijnen en nevenproducten;

decoratie van winkels en horecazaken

- geven van training en opleiding;

- verkoop van software;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen ln hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen venichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap is gebonden door rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

Deze opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden ingevolge beslissing van de algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aihet Beigisch

Staatsblad

Tot niet-stautaire zaakvoerders werden benoemd voor onbepaalde duur;

1. De heer Van Extergem Sven, oprichter hiervoor vernoemd onder 1, wonend te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Kesseldallaan 95/103.

2. De heer Mackel Kevin, oprichter hiervoor vernoemd onder 2, wonend te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Kesseldallaan 95/103.

Beiden hier aanwezig hebben het mandaat aanvaardt. Het mandaat is onbezoldigd.

- Volmacht werd verleend aan Boekhoudkantoor Mijten, te 3020 Herent, Wittevrouwestraat 18 vertegenwoordigd door de heer Eric Mijten of zijn afgevaardigde teneinde aile formaliteiten te vervullen bij de bevoegde overheidsdiensten en met betrekking tot inschrijving bij de kruispuntenbank van ondernemingen, en BTW.

Ingevolge artikel 60 Wetboek van vennoobschappen en onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden aile handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennoot-schap in oprichting aangegaan voorafgaandelijk aan heden bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

De algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 18 uur en voor het eerst de eerste vrijdag van juni 2016 om 18 uur

Het boekjaar loopt van één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar loopt van 22 augustus 2014 tot 31 december 2015.









Voor ontledend uittreksel

Jan Denys

Notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Samen met deze neergelegd een uitgifte van de akte































Op de laatste blz. van Luirt B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
SAVOYE

Adresse
SAVOYESTRAAT 9-11 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande