SCHAAF FARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHAAF FARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.396.876

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 01.08.2014, NGL 21.08.2014 14443-0071-011
30/05/2012
ÿþ mod9i.7

,it In' de bijlagen bij ,het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

:" echtbank van Koolpgande E I2012

ze Leuven, de MM

DE GRIFFIER,

Griffie

flhIi I I I Iaos~oai II I II VI V I III II

"

Voc behoi aan Belgi Staats

IA

Ondernemingsnr:0844396876

Benaming (voluit) : SCHAAF FARMA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mark Mackenstraat 10

3290 Diest

Ond - rwerp akte : BVBA: rechtzetting en zetverplaatsing

Ten titel van rechtzetting van de publicatie van 26 maart 2012 van de oprichtingsakte verleden voor; Xavier De Boungne, geassocieerd notaris te Kalmthout op 13 maart 2012 wordt alhier wederom, gemeld dat het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 april tot 31 maart van het volgend jaar wat; maakt dat het eerste boekjaar uitaard zal eindigen op 31 maart 2013.

" Verder wordt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap in dei oprichtingsakte inmiddels bevestigd.

De zetel van de vennootschap is thans gevestigd te 3293) Diest, Karel Alenlaan 101B,

Voor rechtzetting,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte en historiek

De notaris, Xavier De Boungne (Ds. SKM)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/03/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*iaoez1a*

Neorgeteed ter gr** eif

Fiechttzap,:i van KoOpitarldel

ta temenm id3 1~ 4 MAART 2012

G~iffierx~~a,

Ondernemingsnr : ©%um %/f

Benaming (voluit) ; SCHAAF FARMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mark Mackenstraat 10

3290 Diest

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

L Uit een akte verleden voor Xavier De Boungne, geassocieerd notaris te Kalmthout op 13 maart 2012, BLIJKT DAT:

mi ; Door mevrouw SCHAAF Nathalie Gertrude René Guillaume, geboren te Herk-de-Stad op 3 augustus

1983, wonende te 2920 Kalmthout, Heidestatiestraat (Heide) 1 /0007 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming SCHAAF: FARMA met zetel te Mark Mackenstraat 10 te 3290 Diest, met een kapitaal van 18.600 euro, volstort re

door de oprichter voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00-) en moet aldus:

wl

nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00-) volstorten.

mi : Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere'' rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de Bank J.VanBreda & C°, waarvan het bewijs van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde` instelling, aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

D het verlenen van advies en prestaties aan apotheken, verenigingen, universiteiten en:

verwante organisaties of instellingen;

het nemen van participaties in andere ondernemingen;

D verlenen van advies en bijstand op het gebied van bedrijfsvoering en -beheer;

D uitoefenen van mandaten van bestuur in andere vennootschappen;

D verstrekken van managementadviezen;

D organisatie van trainingen inzake voormelde activiteiten;

D beheer van roerende en onroerende goederen;

D haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ? i ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen':: die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in: onroerende goederen zou uitmaken;

D haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen I' en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en andere verbintenissen zowel voor haarzelf;; als voor derden;

D verstrekken van leningen en financieringen aan ondernemingen;

verstrekken van waarborgen;

D het verwerven en beheren van handelszaken;

¢' deelnemen of samenwerken met bestaande of nog op te richten ondernemingen die een;; gelijkaardig of complementair doel hebben.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks. Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te; bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wilze,ij ____....__, ,L re_chtstreeks _of_ _ _ pre e k streeksi,.belangen_: nemen__ _in ._ondecnerningen :_ var,. _,allerlei _ aard,; R alle:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naani en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

verbintenissen aangaan, onroerende en roerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werd voornoemde mevrouw Nathalie SCHAAF benoemd.

Het boekjaar loopt van 1 april tot 31 maart van het volgend jaar, het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013. Alle verrichtingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap sinds 1 februari 2012 worden overgenomen en bekrachtigd. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste vrijdag van de maand augustus om 20.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Volmacht werd verleend aan Accounting & Tax Partners bvba, Industrieweg 4 bus 5, 3001 Leuven, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

Als eerste werk bevestigde de zaakvoerder mevrouw SCHAAF de huidige maatschappelijke zetel maar besluit tevens vanaf 15 april 2012 de zetel te verplaatsen naar 3290 Diest, Karel Alenlaan 10/B.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte.

De notaris, Xavier De Boungne (Ds. SKM)

" -Voor-lbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Ondernemingsnr : 0844.396.876

Benaming

(voluit) : Schaaf Farma

(verkort)

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Karel Alenlaan 10 Bus B, 3293 Kaggevinne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist om vanaf 1 februari 2015 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Bredestraat 190 te 3293 Kaggevinne.

Schaaf Nathalie

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.08.2015, NGL 06.10.2015 15641-0434-010

Coordonnées
SCHAAF FARMA

Adresse
BREDESTRAAT 190 3293 KAGGEVINNE

Code postal : 3293
Localité : Kaggevinne
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande