SCHOLIERS EVI

Société en commandite simple


Dénomination : SCHOLIERS EVI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.127.807

Publication

08/08/2011
ÿþMai 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo behc

aan

Belt Staat

I llhI II II II I J HII I J I IIi

*iiiaaasv~

Neergelegd ter griffe der

Rechtbar.K van Koophandel

te Leuven, de 2 7 JULI 2019 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : %k% Mr)-

Benarning

lvo)uiti : Scholiers Evi

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetei : 3202 Aarschot (Rillaar), Langestraat 172

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte opgesteld te Aarschot (Rillaar) op 21 juli 2011 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht door Evi Scholiers, wonende te 3202 Aarschot (Rillaar), Langestraat 172, met nationaal nummer 840626.344.03;

1.Onder de naam "Scholiers Evi", met zetel te 3202 Aarschot (Rillaar), Langestraat 172, en met een onbeperkte duur;

2.Waarvan het kapitaal duizend euro (¬ 1.000,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, volledig volstort is en vertegenwoordigd is door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door Evi Scholiers voornoemd, die een som gestort heeft van zevenhonderd euro (¬ 700,00) waarvoor haar zeventig volledig volstorte aandelen worden toegekend; en door een stille vennoot, die een som gestort heeft van driehonderd euro (¬ 300,00) waarvoor hem of haar dertig volledig volstorte aandelen worden toegekend.

3.Met een stille vennoot die geen enkele daad van bestuur mag verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

4.Met als beherende hoofdelijk aansprakelijke vennoot Evi Scholiers voornoemd; in geval van overlijden van een hoofdelijk aansprakelijke vennoot kan de vennootschap voortduren met zijn erfgenaam.

5.Met als gemachtigde tot besturen één zaakvoerder, die de vennootschap vertegenwoordigt in en buiten rechte; beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen; tot statutaire zaakvoerder voor de onbeperkte duur van de vennootschap wordt aangesteld Evi Scholiers voornoemd.

6,Met als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derde:

Verpleging op consultatie en aan huis van alle mensen die permanente of tijdelijke verzorging nodig hebben, indien wettelijk vereist op voorschrift van daartoe bevoegde personen.

Het leveren van goederen en diensten aan medici en paramedici.

De aan- en verkoop, het ter beschikking stellen van gebruiksgoederen, onderhoudsproducten, randapparatuur en materieel dienstig in de medische sector.

Het leveren van medische goederen aan patiënten, zieken en verbruikers, alsmede het uitbouwen van diensten van dagopvang, permanente dagopvang.

Het beheer, huur, verhuur, verwerving, bewaring en valorisatie van roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële verrichtingen uitvoeren, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met een of ander aspect van haar doel of die er de verwezenlijking van kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag door middel van inbreng, fusie, onderschrijving, participatie, financiële tussenkomst of anderszins deel hebben in of samenwerken met alle, in België of in het buitenland, bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met eenzelfde, gelijksoortig of aanverwant doel.

7.Met een boekjaar dat begint op één juli en wordt afgesloten op dertig juni; het eerste boekjaar vangt aan op één juli tweeduizend en elf en wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend en twaalf.

8.Met een jaarvergadering op de laatste zaterdag van de maand november om elf uur; de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend en twaalf.

Getekend: Evi Scholiers

Op de laatste brz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SCHOLIERS EVI

Adresse
LANGESTRAAT 172 3202 RILLAAR

Code postal : 3202
Localité : Rillaar
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande