SCHOOLMISSIONS

Association sans but lucratif


Dénomination : SCHOOLMISSIONS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 826.475.335

Publication

23/09/2013
ÿþMOQ20

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1111 i III tlAI IIIIRI~~llllytl

behouden *i3iaa~ez*

aan het

Reigisch

Staatsblad

BRUSSEL

12 SEP 2013

Griffie

rena ing

(voluit) : Schoolmissions

Rechtsvoren : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Lombeekstraat 761760 Roosdaai

Ondernemingsar : 0826.475.335

Voorne, p etc : Vereffening vzw

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 9 augustus 2013 blijkt dat de volgende beslissing met het vereiste quorum (minimum 2/3) en meerderheid van stemmen (minimum 2/3) werden genomen:

- Met eenparigheid van stemmen hebben de leden van de Algemene Vergadering de bestuurders kwijting gegeven voor de daden verricht tijdens hun bestuursmandaat.

- De Algemene Vergadering, vaststellend dat het vereiste aanwezigheidsquota is bereikt, beslist met

eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de vrijwillige ontbinding van de vereniging.

- De Leden van de AV keuren de lijst van de goederen en bezittingen van de vereniging goed.

- De AV stelt de bestuursleden aan als vereffenaars. Zij kunnen handelen wanneer de meerderheid van de bestuursleden vertegenwoordigd is.

- Er wordt met eenparigheid van stemmen besloten het actief, na aftrek van de kosten voor de vereffening, als volgt te bestemmen:

-de geluidsinstallatie en 50% van het geld gaat naar de jongerenwerking van Emmanuel Vlaanderen, behorende tot de vzw Manub, met ondememingsnummer 0424.376.285 en maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Rue G. Gilbert 64

-het overige materiaal en de overblijvende 50% van het geld gaat naar de jongerenwerking van de vzw Katholieke Charismatische Vernieuwing met maatschappelijke zetel te, Tielt, Kortrijkstraat 17 en ondernemingsnummer 0416.337.856

Peter Verbeiren Mia Platteau

Voorzitter Secretaris

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 1 augustus 2013 blijkt dat volgende beslissing met het vereiste quorum (minimum 2/3) en meerderheid van stemmen (minimum 213) werd genomen:

- Na de tenuitvoerlegging van de vereffening volgens de richttienen van de AV, stellen de vereffenaars Peter Verbeiren en Ania Plateau vast dat de VZW noch bezittingen, noch schulden, noch verbintenissen, noch vorderingen heeft en verklaren de vereffening bijgevolg atb afgesloten.

- De bijzondere Algemene Vergadering dankt de vereffenaars voor de correcte. uitvoering van hun taak en ontlast hen van verdere verantwoordelijkheid.

Peter Verbeiren Ania Platteau

Voorzitter Secretaris

Op de laatste blz. van Luit< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrume ujerende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aani2ien.van,derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtel<emng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SCHOOLMISSIONS

Adresse
LOMBEEKSTRAAT 76 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande