SCHOONMAAKBEDRIJF VAN DAMME

Société en commandite simple


Dénomination : SCHOONMAAKBEDRIJF VAN DAMME
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 845.326.591

Publication

30/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van Koophende te Leuven, de

DE GR1~FPEApR. 2012

Griffie

I III III I I II II1I I II

*12082191*

bet

aa

Be Sta

f ondernemingsnr: 8(15. 326 3-9-4

Benaming

(voluit) SCHOONMAAKBEDRIJF VAN DAMME

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Gemeentestraat 1, 3010 Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPR1CHT1NGSAKTE

Er blijkt uit een onderhandse akte van 01 april 2012 dat een vennootschap werd opgericht met volgende, kenmerken:

Rechtsvorm en aard: Gewone Commanditaire Vennootschap (Comm. V) opgericht als handelsvennootschap.

Naam: "Schoonmaakbedrijf Van Damme"

Zetel: Gemeentestraat 1, 3010 Kessel-Lo.

Gecommanditeerde vennoot is mevrouw Van Damme Joanna (NN 610510-464.67), wonende! Gemeentestraat 1, 3010 Kessel-Lo is in hoedanigheid van werkend vennoot onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk. De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot zijn inbreng.

Kapitaal: vijfduizend euro (5.000 ¬ ), hetwelk volledig werd volstort, het kapitaal bestaat uit 100 aandelen,' zonder nominale waarde.

Het boekjaar gaat in op 01 januari van elk jaar en sluit elk jaar af per 31 december, het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte om af te sluiten pet 31 december 2013

Bestemming van het resultaat: de algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de aanwending van de winst.

Tot zaakvoerder wordt aangesteld mevrouw Van Damme Joanna, die verantwoordelijk is om alle bestuursdaden te stellen, verbintenissen aan te gaan en de vennootschap in feiten en rechten te` vertegenwoordigen.

Jaarvergadering wordt elk jaar gehouden de 15de van de maand juni om 20.00 uur, de eerste algemene vergadering wordt gehouden op 15 juni 2014.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over dewelke sinds 01 april 2012 in naam en voor rekening van haar zijn aangegaan door haar oprichter en zaakvoerder Van Damme Joanna.

Doel; het reinigen en onderhouden van gebouwen. Het huren, verhuren, kopen, verkopen, leasen van alle materiaal en toestellen die gebruikt worden voor het reinigen en onderhouden van gebouwen. De uitbating van parkings voor auto's en fietsen, de uitbating van een kuisbedrijf. Het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen, kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsgebouwen, enzovoort.

De uitbating van een hondenkapsalon, de uitbating van een kattenpension, de koop en verkoop, huur en `, verhuring van allerhande accessoires, voedingsproducten en verzorgingsproducten voor honden, katten en andere huisdieren. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen, met inbegrip van de handelsfondsen, in pand geven en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook door inbreng, fusie, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden of er bestuurs- en andere mandaten in uit te oefenen. Optreden als commissionair en als tussenpersoon in de handel.De vennootschap kan participeren in, of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen, die zij rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het bereiken van het doe! van de vennootschap.

Van Damme Joanna, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naarm en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SCHOONMAAKBEDRIJF VAN DAMME

Adresse
GEMEENTESTRAAT 1 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande