SCOUTS DE GEUZEN TERNAT

Association sans but lucratif


Dénomination : SCOUTS DE GEUZEN TERNAT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 882.676.244

Publication

22/06/2012
ÿþMOD 2.2

1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

JJII1 JJI Juli 11111 IIJI iii 11111 III IJI JJI

" iaiiioa4*

BRUSSEL

1 3 JUN 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 882.676.244

Benaming

(voluit) : Scouts "De Geuzen" Ternat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Watermolenstraat 9A, 1742 Ternat

Onderwerp akte : Wijziging van de Statuten - Raad van Bestuur - Verandering van de zetel

STATUTEN

De algemene vergadering van de VZW Scouts "De Geuzen" Ternat heeft, tijdens haar vergadering van 26 mei 2012 de statuten als volgt gewijzigd

TITEL I BENAMING-ZETEL-VERENIGINGSDOSSIER-DUUR

Artikel 1 De naam van de vereniging luidt "Scouts de Geuzen Ternat".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging zonder winstoogmerk, vermelden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "vzw" en het adres van de vereniging.

Artikel 2 De zetel van de vereniging is gevestigd te 1740 Ternat, Boterstraat 13, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Brussel-Halle-Vilvoorde.

De zetel' kan worden overgebracht naar elke andere plaats van dit arrondissement bij beslissing van de Raad van Bestuur.

ledere verandering van de zetel moet worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de bekendmaking ervan in het Belgisch Staatsblad,

Artikel 3 Overeenkomstig artikel 26 novies§1 van de vzw wet wordt een verenigingsdossier gehouden op de

griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel.

Dit dossier bevat

1'de statuten van de vereniging

2°de akten betreffende de benoeming of de ambtsbeëindiging van de bestuurders, de bevoegden om de

vereniging te vertegenwoordigen en van de eventuele commissarissen

3°de beslissingen betreffende de nietigheid of de ontbinding van de vereniging, de vereffening ervan en de

benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, bedoeld in artikel 23 eerst lid van de vzw wet, de

rechterlijke beslissingen moeten slechts bij het dossier worden gevoegd als zij in kracht van gewijsde zijn

gegaan of uitvoerbaar zijn bij voorraad,

4°de jaarrekening van de vereniging opgemaakt overeenkomstig artikel 17 van de vzw wet.

5°de wijzigingen in de in 1° 2° 3°en 4° bedoelde akten, stukken en beslissingen

6°de gecoordineerde tekst van de statuten na de wijzigingen ervan.

Artikel 4 De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL li DOEL

Artikel 5 De vereniging heeft tot doel logistieke en finanoiële ondersteuning te bieden aan de jeugdorganisatie "Scouts en gidsen Vlaanderen B1310 de Geuzen Ternaf', met uitsluiting van enige winstoogmerk. De vereniging kan daartoe alle initiatieven nemen en daden stellen die de jeugdorganisatie ten goede komen. In die zin mag zij, op bijkomstige wijze, sommige economische activiteiten uitoefenen, op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel. De vereniging kan alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

roerende en onroerende goederen aankopen, bezitten verkopen en kan contracten afsluiten, zolang deze in overeenstemming zijn met het hogere doel waarvoor de vereniging is opgericht, Zij kan voorts alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

TITEL III LEDEN

Afdeling I toelating

Artikel 6 De vereniging is enkel samengesteld uit werkende leden.

Het minimum aantal werkende leden wordt vastgesteld op 12.

Werkende leden zijn

1. Elkeen die meerderjarig lid is van de groepsraad van de feitelijke vereniging Scouts en Gidsen Vlaanderen B 1310 De Geuzen Ternat, te weten de takleiding en de groepsleiding, aangevuld met 2 stamafgevaardigden, 1 afgevaardigde van het oudercomité, 1 afgevaardigde van de kookploeg en 1 afgevaardigde van de materiaalmeesters .

2. elke andere persoon die niet valt onder de vorige categorieën die als lid wordt aanvaard bij beslissingen door de algemene vergadering, genomen met een meerderheid van drie vierden van de stemmen dit geldende tot aan de volgende algemene vergadering.

Artikel 7 Eénieder die als werkend lid wenst aangesloten te worden moet per brief of per mail een aanvraag indienen bij de Raad van Bestuur. Deze kandidatuur wordt aangeplakt in de zetel van de vereniging gedurende acht dagen. De algemene vergadering beslist over de aanvraag. Tegen haar beslissing staat geen beroep open. De algemene vergadering beslist zonder motiveringsverplichting. De kandidaat wordt door de Raad van Bestuur schriftelijk op de hoogte gebracht van de beslissing.

Diegene die niet wordt toegelaten tot de vereniging Kan zich slechts na een jaar na de datum van de beslissing door de algemene vergadering opnieuw kandidaat stellen.

Afdeling Il Ledenregister

Artikel 8 Op de zetel van de vereniging wordt door de Raad van Bestuur een register van de leden bijgehouden. Dit register vermeldt de naam, de voornamen en de woonplaats van de leden. Bovendien moeten alle beslissingen betreffende de toetreding of uitsluiting van leden door toedoen van de Raad van Bestuur in dat register worden ingeschreven binnen de acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld. Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering van de Raad van Bestuur en van de personen al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan enig mandaat bekleden, evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Afdeling III ontslag -- uitsluiting

Artikel 9 De leden kunnen zich op ieder ogenblik terugtrekken uit de vereniging mits hun ontslag schriftelijk of per mail te richten aan de Raad van Bestuur.

Als een lid de groepsraad verlaat, wordt dit ook aanvaard en gelijkgesteld als ontslag uit de vereniging.

De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering uitgesproken worden met een meerderheid van twee derden van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. De algemene vergadering kan hierover slechts geldig beraadslagen wanneer een tweederde meerderheid van de leden aanwezig of geldig vertegenwoordigd is.

Artikel 9bis rechten van leden

Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de bezittingen van de vzw op grond van de hoedanigheid van het lidmaatschap, Die uitsluiting van rechten op de bezittingen geldt altijd r tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vzw, enzovoort.

De leden van de vereniging kunnen op de zetel van de vereniging alle stukken inzien (ledenregister, verslagen, boekhoudkundige stukken). Iedereen kan kosteloos kennis nemen van de stukken die neergelegd zijn in het dossier van de vzw dat op de rechtbank ligt. Op aanvraag en tegen betaling kun je er ook een volledig of gedeeltelijk afschrift van krijgen.

TITEL IV BIJDRAGE

Artikel 10 De leden zijn geenszins verplicht een lidmaatschapsbijdrage te betalen. Zij zetten zich in voor de vereniging met hun bekwaamheid en toewijding.

TITEL V ALGEMENE VERGADERING

Artikel 11 De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

MQD 2,2

Artikel 12 De algemene vergadering bezit de machten die haar uitdrukkelijk zijn toegekend door de vzw wet of door onderhavige statuten.

Behoren tot de bevoegdheden.

le de wijziging van de statuten

2e de benoeming en afzetting van de bestuurders

3e de benoeming en de afzetting van commissarissen en het bepalen van de eventuele bezoldiging.

4e de kwijting van de bestuurders en de commissarissen

5e de goedkeuring van de begroting en de rekeningen

6e de ontbinding van de verenging

7e de uitsluiting van een lid

8e de aanvaarding van een nieuw lid

9e de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

Artikel 13 De algemene vergadering moet minstens éénmaal per jaar worden bijeengeroepen binnen de zes maanden na het afsluiten van het boekjaar.

Op ieder ogenblik kan een bijzondere algemene vergadering gehouden worden door de beslissing van de Raad van Bestuur of op schriftelijke vraag van minstens een vijfde van de leden van de vereniging gericht aan de Raad van Bestuur. ledere vergadering wordt gehouden op de dag plaats en uur vermeld in de oproeping. Aile leden moeten er schriftelijk of per mail op worden uitgenodigd.

Artikel 14 Alle leden worden ten minste acht dagen tevoren schriftelijk of via mail voor de algemene vergadering opgeroepen.

De agenda wordt bij de oproepingsbrief gevoegd. Elk schriftelijk voorstel tot agendapunt, bezorgd aan de Raad van Bestuur en ondertekend door ten minste 1/3 van de leden, wordt op de agenda geplaatst.

Artikel 15 leder lid heeft het recht de algemene vergadering bij te wonen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die echter noodzakelijkerwijze een ander lid dient te zijn. leder lid kan slechts één ander lid vertegenwoordigen

Alle leden hebben gelijk stemrecht Elk lid heeft een stem.

Artikel 16 De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of bij diens afwezigheid door een andere bestuurder, door de voorzitter van de Raad van Bestuur aangeduid.

Artikel 17 De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen behoudens andersluidende bepalingen in de vzw wet of in onderhavige statuten. Bij staking van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Artikel 18

Mits de helft van de leden aanwezig is en mits de helft van de aanwezige leden erom vraagt, kan de algemene vergadering beraadslagen over punten die worden aangebracht tijdens de algemene vergadering zelf. De beslissingen worden in voorkomend geval genomen conform artikelen 17 en 19.

Artikel 19 Over de statuutwijzigingen kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derden van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of het doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfden van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het tweede en derde lid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Artikel 20 De beslissingen van de algemene vergadering worden ingeschreven in het register van de notulen en worden ondertekend door de voorzitter en een bestuurder. Dit register wordt bewaard op de zetel, waar alle leden er ter plaatse inzage van kunnen nemen.

Alle leden of derden die van een belang doen blijken kunnen uittreksels vragen die worden ondertekend door de voorzitter en een bestuurder.

Iedere wijziging van de statuten wordt bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad.

TITEL VI BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOû 2,2

Artikel 21 De vereniging wordt bestuurd door een Raad die samengesteld is uit minstens vier leden, al dan niet leden van de vereniging, gekozen door de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid van stemmen voor een termijn van drie jaar. Zij zijn te allen tijde afzetbaar bij beslissing van de Algemene Vergadering genomen met gewone meerderheid.

Artikel 21 bis Indien één of meerdere [eden van de Raad van Bestuur hun ontslag hebben ingediend, of indien één of meerdere mandaten van de leden van de Raad van Bestuur komen te vervallen, worden de leden van de Algemene Vergadering of mogelijke externe bestuurders drie weken voorafgaand aan de Algemene Vergadering in kennis gebracht van de datum van de Algemene vergadering en van het feit dat de kandidaturen voor de Raad van Bestuur ten laatste twee weken voorafgaand aan de Algemene vergadering moeten worden bezorgd aan de voorzitter van de algemene vergadering

Artikel 22 In geval van vacature tijdens een mandaat wordt een voorlopige bestuurder door de Raad van Bestuur benoemd (wiens benoeming tijdens de volgende Algemene Vergadering wordt bevestigd.) Hij voltooit in dit geval het mandaat van de bestuurder die hij vervangt. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Artikel 23 De Raad van Bestuur duidt onder haar leden van de Raad van Bestuur een voorzitter, een penningmeester en een secretaris aan. ingeval de voorzitter verhinderd is wordt zijn taak waargenomen door een door hem aangeduid bestuurder. De algemene vergadering kan opdrachten of taken geven aan de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur kan hiervoor de nodige mensen uitnodigen op de Raad van Bestuur of tijdelijke werkgroepen oprichten om deze taken uit te voeren.

Artikel 24 De Raad wordt schriftelijk of via mail bijeengeroepen door de voorzitter en/of secretaris. Hij kan slechts beslissen wanneer de meerderheid van de leden aanwezig zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter of van diegene die hem vervangt de doorslag.

Van de beslissingen worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden doof de voorzitter en de secretaris en ingeschreven worden in een speciaal register. De uittreksels ervan worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Elk lid van de Algemene vergadering kan een uittreksel of inzage van het register vragen op de zetel van de vereniging,

Artikel 25 De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte. Alle bevoegdheden die de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk heeft toegekend aan de algemene vergadering, worden toegekend aan de Raad van Bestuur.

Artikel 25 bis Het lidmaatschap van de Raad van Bestuur kan niet gecumuleerd worden met een politiek mandaat.

Artikel 26 De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging, als ook de vertegenwoordiging van het bestuur opdragen aan een afgevaardigd bestuurder, gekozen onder haar leden en waar hij de machten en de eventuele bezoldiging van vaststelt.

Artikel 27 De vereniging wordt tegenover derden geldig vertegenwoordigd door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door de penningmeester of door drie bestuurders die tegenover derden geen staving van hun machten moeten voorleggen,

Artikel 28 De vereniging is aansprakelijk voor de fouten die kunnen worden ten laste gelegd van de organen van de vereniging of de aangestelde waardoor zij handelt.

Onverminderd de bepalingen van de VZW wet gaan de bestuurders en de afgevaardigd bestuurder geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake verbintenissen die de vereniging aangaat,

Artikel 29 Indien een bestuurder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur behoort, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders voor de Raad van Bestuur een besluit neemt.

De bestuurder met een tegenstrijdig belang verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming voer de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Deze procedure heeft geen betrekking op de gebruikelijke verrichtingen die marktconform gebeuren.

Artikel 30 De benoeming of de ambtsbeëindiging van de bestuurders van de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen en van de eventuele commissarissen moet worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgische staatsblad

TITEL VII REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

Artikel 31 De Raad van Bestuur kan aan de algemene vergadering een reglement van inwendige orde voorstellen. De algemene vergadering besluit hierover bij gewone meerderheid van stemmen, De wijziging van het inwendige reglement gebeurt eveneens bij gewone meerderheid van stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

TITEL VIII BOEKJAAR  BOEKHOUDKUNIDGE VERPLICHTINGEN - CONTROLE  NEERLEGGING  JAARREKENING

Artikel 32 Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december, Ieder jaar en binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar legt de Raad van Bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar, opgemaakt overeenkomstig de hierna volgende artikelen alsook de begroting van het volgend boekjaar, ter goedKeuring voor aan de algemene vergadering. De vereniging mag een vereenvoudigde boekhouding voeren dat ten minste betrekking moet hebben op de mutaties in contant geld of op de rekening indien de vereniging niet voldoet aan de vereisten van artikel 17§3 van de VZW wet. Indien de vereniging wel voldoet aan de vereisten van artikel 17§3 van de VZW wet moet ze haar boekhouding en jaarrekening opmaken overeenkomstig de wet op de boekhouding van de ondernemingen.

Artikel 33 Een commissaris dient enkel benoemd te worden wanneer de vereniging voldoet aan de voorwaarden bepaald in artikel 17§3 van de VZW wet.

Artikel 34 Na goedkeuring wordt de jaarrekening door de bestuurders neergelegd in het verenigingsdossier bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

TITEL IX ONTBINDING DOOR DE RECHTBANK

Artikel 35 De rechtbank kan op verzoek van een lid, van een belanghebbende derde of van het openbaar

ministerie de ontbinding uitspreken van een vereniging die

le niet in staat is haar verbintenissen na te komen

2e haar vermogen of de inkomsten uit dat vermogen voor een andere doel aanwendt dan waarvoor zij is

opgericht

3e in ernstige mate in strijd handelt met de statuten, wet of openbare orde

4e gedurende drie opeenvolgende boekjaren niet heeft voldaan aan de verplichting om een jaarrekening

neer te leggen overeenkomstig artikel 26 novies § 1 tweede lid °5 van de VZW wet tenzij de ontbrekende

jaarrekeningen worden neergelegd vooraleer de debatten worden gesloten.

5e de vereniging minder dan drie leden telt.

Artikel 36 In geval van ontbinding van de vereniging door de rechtbank benoemt deze onverminderd artikel 19 bis van de VZW wet één of meer vereffenaars die, na aanzuivering van het passief, de bestemming van het actief vaststellen.

De vereffenaars geven aan het actief een bestemming die zoveel mogelijk overeenkomt met het doel waarvoor de vereniging is opgericht.

De leden, de schuldeisers en het openbaar ministerie kunnen bij de rechtbank beroep instellen tegen het bestuit van de vereffenaars.

TITEL X VRIJWILLIGE ONTBINDING

Artikel 37 De algemene vergadering kan de ontbinding van de vereniging alleen uitspreken onder dezelfde voorwaarden ais deze die betrekking hebben op de wijzigingen van het doel of de doeleinden van de vereniging artikel 8 vierde lid van de VZW wet is van overeenkomstige toepassing.

De besteding die de vereffenaars aan het actief moeten geven is een bestemming die zoveel mogelijk overeenkomt met het doel waarvoor de vereniging is opgericht, te weten een jeugdorganisatie die de beginselen van scouting onderschrijft.

DC vereffening geschiedt door één of meer vereffenaars die hun opdracht vervullen hetzij overeenkomstig de statuten, hetzij krachtens een besluit van de algemene vergadering hetzij, bij ontsteltenis daarvan, krachtens een rechterlijke beslissing die door enige belanghebbende of door het openbaar ministerie kan gevorderd worden.

TITEL XI NIETIGHEID

Artikel 38 De nietigheid van de vereniging kan enkel worden uitgesproken

1 e ingeval het doel van de vereniging niet precies genoeg is omschreven

2e ingeval één van de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, strijdig is met de wet of met de

openbare orde

3e ingeval de statuten de naam en het adres van de zetel van de vereniging alsook het gerechtelijk

arrondissement waaronder de vereniging ressorteert niet vermelden

TITEL XIi OVERGANGSBEPALINGEN -- BENOEMINGEN  VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vereniging zal in toepassing van artikel 3 van de VZW wet rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van de statuten en de akten betreffende de benoeming van de bestuurders en van de

MpD 2.2



V8or-behouden -e aan het Belgisch Staatsblad Luik F3 - Vervolg

personen die gemachtigd zijn de VZW te vertegenwoordigen in het verenigingsdossier op de burgerlijke griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de VZW haar zetel heeft.



RAAD VAN BESTUUR

Op dezelfde zitting van 26 mei 2012 heeft de algemene vergadering het ontslag van de volgende bestuurders aanvaard ;

De heer Tim Stoelzaet, geboren te Asse op 27 april 1981, wonende te 1742 Ternat, Muilemlaan 4

Mevrouw Karolien Huylebroek, geboren te Leuven op 19 maart 1984, wonende te 1741 Ternat,

Loddershoekstraat 1

Mevrouw Tanja Van Laere, geboren te Ninove op 26 november 1977, wonende te 1741 Ternat, Doelstraat

46

Mevrouw Griet Segers, geboren te Asse op 31 mei 1982, wonende te 1742 Ternat, Affligemstraat 37

De heer Mark Despiegelaere, geboren Jabbeke op 27 augustus 1953, wonende te 1740 Temat, Borredam

15

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge De heer Luc Claes, geboren te Schoten op 7 februari 1965, wonende te 1740 Ternat, Boterstraat 13 De heer Steve Geeroms, geboren te Brussel op 3 juni 1977, wonende te 1740 Ternat, Molenstraat 8

Op dezelfde zitting van 26 mei 2012 heeft de algemene vergadering de volgende leden van de Raad van Bestuur benoemd

Mevrouw Xanne Vermeir, geboren te Gent op 6 juli 1990, wonende te 1740 Ternat, Reukenstraat 7 Mevrouw Carmen Creylman, geboren te Aalst op 15 juli 1991, wonende te 1742 Ternat, Heidestraat 9 Mevrouw Ghislinde Ceulemans, geboren te Aalst op 29 april 1991, wonende te 1741 Ternat, Kleemstraat 17 Mevrouw Leen Avet, geboren te Kortrijk op 3 januari 1965, wonende te 1740 Ternat, Boterstraat 13 De heer Karel De Roock, geboren te Asse op 10 oktober 1971, wonende te 1760 Roosdaal,

Opperheilbeekweg 2

Voorts heeft de Raad van Bestuur, op zijn vergadering van 8 juni 2012,

Mevrouw Xanne Vermeir benoemd als Voorzitter,

Mevrouw Leen Avet benoemd als penningmeester en

Mevrouw Carmen Creylman benoemd als secretaris.

VERANDERING VAN DE ZETEL

De Raad van Bestuur heeft verder, op zijn vergadering van 8 juni 2012 de zetel van de vereniging

overgebracht naar :

Boterstraat 13

1740 Ternat,

Karet De Roock Bestuurder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SCOUTS DE GEUZEN TERNAT

Adresse
WATERMOLENSTRAAT 9A 1742 SINT-KATHERINA-LOMBEEK

Code postal : 1742
Localité : Sint-Katherina-Lombeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande