SD SELECTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SD SELECTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.864.134

Publication

23/12/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2013, APP 12.11.2013, DPT 19.12.2013 13690-0221-012
29/12/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2014, APP 12.11.2014, DPT 19.12.2014 14699-0520-012
04/02/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2012, APP 13.11.2012, DPT 29.01.2013 13019-0390-012
22/06/2011
ÿþfoiffl Motl 2.0

110

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblaf

IIII

" 11092079"



.BRUSSEL

¬ 19 JUIN 2411

Griffie

Ondernemingsnr : 3a., 39

Benaming

(voluit) : SD SELECTION

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1700 Dilbeek, Baron de Vironlaan, nummer 89

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE

Krachtens een akte verleden voor notaris Meester Valéry Colard, Notaris met standplaats te Brussel, op 30 mei 2011, geregistreerd 8 bladen, geen renvooi, op het 3de registratiekantoor van Brussel, op 1er juni 2011, boek 73, blad 76, vak 11, ontvangen 25 euro. De Eerstaanwezend Inspecteur GERONNEZ-LECOMPTE, blijkt dat de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SD SELECTION" opgericht werd; zijn neemt volgende statuten aan:

De Heer Stéphane Elisabeth Charles DARIMONT, geboren te Verviers op zestien juli negentien honderd zestig, echtgenoot van Mevrouw Fabienne DANGRE, wonende te 1700 Dilbeek, Baron de Vironlaan, 89 zoals verklaard, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met een kapitaal van honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,00). Het maatschappelijk kapitaal van honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,00) is vertegenwoordigd door honderd vijftig kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ honderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, in pari en in speciën onderschreven door de Heer Stéphane DARIMONT, voornoemd. De oprichter verklaart en erkent dat alle kapitaalaandelen volledig volstort werden, zodat de som van honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,00) thans ter beschikking is van de vennootschap.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "SD SELECTION".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1700 Dilbeek, Baron de Vironlaan, nummer 89.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, de financieel en organisatorische raadgeving.

De vennootschap kan haar activiteiten uitoefenen voor eigen rekening, in samenwerking met derden of voor rekening van derden. De vennootschap kan voor de realisering van haar doel agenten aanstellen, overeenkomsten aangaan met distributeurs, licentienemers en franchisenemers, overeenkomsten aangaan met elke persoon die haar rechtstreeks of onrechtstreeks kan helpen haar doel te verwezenlijken en filialen of ondernemingen oprichten in het binnenland en buitenland. De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle rechtstreekse en onrechtstreekse diensten en ondersteuning verlenen aan industriële en niet-industriële ondernemingen, en organisaties, handelaars, natuurlijke en rechtspersonen in het kader van hun Human Ressource en Organisatiemanagement (adviesverlening rond recrutering en selectie, opleiding, interim management, vorming en coaching, het begeleiden van veranderingsprocessen en verbeteringsprojecten, adviesverstrekking ten behoeve van management, ...). De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het verlenen van diensten  zowel consultancy als implementatie  op het vlak van marketing en communicatie. De vennootschap heeft ook tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, alle onroerende transacties van welke aard ook, en voornamelijk de koop, verkoop, promotie en ruil van alle onroerende goederen, hun uitbating, hun waardeomzetting, evenals het beheer en het bestuur van alle onroerende goederen en, in het algemeen, alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op het gebied van onroerende goederen. De vennootschap zal elke onderneming kunnen starten, elke ven-nootschap kunnen oprichten, een inbreng verrichten in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, onderschrijven, aan en verkopen van aandelen en deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten, voorschotten en leningen verschaffen, borg staan ten aanzien van derden. Zij kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verbonden zijn met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen. De vennootschap kan haar doel op alle plaatsen, op alle manieren en op de wijze die haar het meest gepast lijken, verwezenlijken. Zij kan ook functies van bestuurders of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Op de laatste blz. van Luik tEl vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijftig duizend euros (150.000,00 ¬ ).> Het is' vertegenwoordigd door honderd vijftig maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, vennoten of niet, benoemd met of zonder beperking van de duur en- in het laatste geval kanikunnen deze de hoedanigheid hebben van statutaire zaakvoerder(s). De algemene vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en, ingeval er meerdere zijn, hun bevoegdheden. Indien er maar één zaakvoerder is, wordt hem het geheel van de bestuursbevoegdheden toegewezen.

De controle van de vennootschap wordt verleend aan één of meerdere commissarissen of aan de vennoten, overeenkomstig de beschikkingen die van toepassing zijn op de handelsvennootschappen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dienstlag van de maand november, om achtien uur. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf. Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum van de op-richting en eindigt op dertig juni tweeduizend en twaalf.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: De vennoten bijeengekomen in vergadering, hebben bovendien volgende besluiten genomen: a. Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op een. b. Word benoemd tot deze functie: de Heer Stéphane DARIMONT, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt uitdrukkelijk dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet; c. De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur; d. Het mandaat van de zaakvoerder kan vergoed worden door een vaste of variabele vergoeding door hem toegekend door de algemene vergodering; e. De algemene vergadering beslist, op zicht van het financieel plan, om geen commissaris te benoemen; f. De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder en aan PARTENA, te 1000 Brussel, Kartuizerstraat 45 teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving / aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, te verzekeren.

RAAD VAN ZAAKVOERDERS: De nieuw benoemde zaakvoerder(s) hebben, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel der statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank, volgend besluit genomen: Overeenkomstig artikel 61 van het wetboek der vennootschappen, duiden zij aan als permanente vertegenwoordiger van alle vennootschappen waarvan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SD SELECTION", de zaakvoerder, bestuurder of lid van het directiecomité zou zijn: de Heer Stéphane DARIMONT, voornoemd. De permanente vertegenwoordiger zal belast zijn met de uitoefening van deze opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de huidige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

VOOR EENSLUITEND UITTREKSEL

Meester Valéry Colard, Notaris met standplaats te Brussel,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik El vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SD SELECTION

Adresse
BARON DE VIRONLAAN 89 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande