SEGWAY ANTWERPEN, AFGEKORT : SWA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEGWAY ANTWERPEN, AFGEKORT : SWA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.825.027

Publication

11/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-03-2015

Griffie

*15304265*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600825027

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Segway Antwerpen

(verkort) :

SWA

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Hugo Van Elslande te Leuven op negen maart tweeduizendvijftien, neergelegd ter registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "Segway Antwerpen", in het kort "SWA", met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Ambachtenlaan 54, van onbepaalde duur, door de heer TASSENON Christophe, wonende te 1930 Zaventem, Hoogstraat 5 B231 en de heer LEFEBRE Wim Jan, wonende te 8550 Zwevegem, Oude Bellegemstraat 25 B.

Waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (18.600,00 EURO) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, volledig volstort is en vertegenwoordigd is door HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

1. De heer TASSENON Christophe, geboren te Asse op 7 maart 1985, wonende te 1930 Zaventem, Hoogstraat 5 B231, die negenduizenddriehonderd euro (9.300,00 euro) volstortte, waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend, volledig volstort;

2. De heer LEFEBRE Wim Jan, geboren te Kortrijk op 20 mei 1975, wonende te 8550 Zwevegem, Oude Bellegemstraat 25 B, die negenduizenddriehonderd euro (9.300,00 euro) volstortte, waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend, volledig volstort.

Met een boekjaar dat begint op één juli en wordt afgesloten op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig juni tweeduizendzestien;

Met de jaarvergadering op de eerste maandag van de maand november om negentien uur (19.00 uur). Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizendvijftien.

Met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot gewone zaakvoerders voor de onbeperkte duur worden aangesteld: de heer TASSENON Christophe en de heer LEFEBRE Wim, beiden voornoemd.

Bankattest

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EURO) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE97 7350 3772 9449 bij KBC bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 4 maart 2015 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De inbrengers verklaren de hen toegekende vergoedingen te aanvaarden.

De comparanten verklaren vervolgens dat de statuten als volgt zullen luiden:

 De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam  Segway Antwerpen , afgekort  SWA .

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft haar zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Ambachtenlaan 54.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), hetwelk dient bekendgemaakt te worden

Onderwerp akte :

Ambachtenlaan 54 3001 Leuven

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

in het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap heeft als doel:

I.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de

vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a. Studie-, organisatie- en raadgevend bureau op commercieel, administratief en sociaal vlak;

b. Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van informatica, administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

c. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

d. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, het uitoefenen van de functie van vereffenaar;

e. Aanbieden van georganiseerde tours aan professionele en particuliere klanten op onder andere

een Segway en van alle Segway producten

II. Voor eigen rekening:

a. Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen;

b. De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- Diensten van algemeen management, technisch management, operationeel management, project management, training, coaching, begeleiding, analyse en consultancy, inclusief -in voorkomend geval- de vertegenwoordiging en het optreden als tussenpersoon of mandaathouder; in een of meerdere domeinen zoals  maar niet beperkt tot- strategieontwikkeling, organisatie, financieel beheer, human resources, innovatie, projectmanagement, marketing en dienstenverlening; voor grote en kleine, lokale of multinationale organisaties of ondernemingen, teams of individuen; en dit voornamelijk in  maar niet beperkt tot- de sectoren van elektrische en niet-elektrische mobiliteit, stedentoerisme, corporate en private incentives, teambuilding, coaching en training, corporate branding, mobiele marketing en visibiliteit.

- Aanbieden van activiteiten ivm elektrische en niet elektrische mobiliteit, stedentoerisme, corporate en private incentives, teambuilding, coaching en training, corporate branding, mobiele marketing en visibiliteit.

- Aanbieden van mobiele marketing en visibiliteit.

- Aanbieden van verfijnde diensten (catering en hospitality packages) in het kader van elektrische en niet elektrische mobiliteit, stedentoerisme, corporate en private incentives, teambuilding, coaching en training, corporate branding, mobiele marketing en visibiliteit.

- Aanbieden van goederen en producten in het kader van elektrische en niet elektrische mobiliteit, stedentoerisme, corporate en private incentives, teambuilding, coaching en training, corporate

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

branding, mobiele marketing en visibiliteit.

- Het ondersteunen en uitbouwen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, van initiatieven, verenigingen, netwerken en organisaties gerelateerd aan elektrische en niet elektrische mobiliteit, stedentoerisme, corporate en private incentives, teambuilding, coaching en training, corporate branding, mobiele marketing en visibiliteit.

- Het uitbaten van een spijshuis, taverne, snack-bar, drankgelegenheid, restaurant, hotel, logementshuis, feestzaal en vergaderzaal

- Het schrijven, publiceren en verspreiden van allerlei drukwerken, zowel van publicitaire als van andere aard.

- Het ontwikkelen, op de markt brengen, verhuren en verkopen van software gerelateerd aan een van bovenvermelde doelen.

- Het ter beschikking stellen en of verhuren van goederen, tegen vergoeding, in het kader van bovenvermelde activiteiten.

- Het ter beschikking stellen van eigen personeel tegen vergoeding aan natuurlijke en rechtspersonen.

Derhalve mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Zij mag zich borg stellen voor de verbintenissen van derden.

Zij mag bestuurdersopdrachten vervullen in andere vennootschappen.

Op ieder ogenblik kan zij haar maatschappelijk doel wijzigen onder de vormen en voorwaarden vereist door het wetboek van vennootschappen.

Zij mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op alle wijzen en modaliteiten die haar passen.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel in België als in het buitenland.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (18.600,00 EURO). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zowel tengevolge van overdracht van aandelen onder levenden, als tengevolge van intekening (bij kapitaalverhoging in speciën) op aandelen waarop het voorkeurrecht niet werd uitgeoefend, als tenslotte tengevolge van erfrechtelijke overgang, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, enkel toekomen aan personen die de instemming krijgen van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierden van het kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Die instemming is eveneens vereist als de aandelen overgedragen worden aan een medevennoot, of aan de echtgenoot of de bloedverwanten in rechte lijn van de oorspronkelijke eigenaar der aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

De opdracht van zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

De zaakvoerders moeten de gewone algemene vergadering van de vennoten,  jaarvergadering genoemd, ieder jaar bijeenroepen de eerste maandag van de maand november om negentien uur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

(19.00 uur); indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering heeft plaats op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit. Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding. VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, ENKEL UITGEREIKT MET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE

gelijktijdig hiermee neergelegd:

- een uitgifte van de akte

Meester Hugo Van Elslande, geassocieerd notaris te Leuven

Coordonnées
SEGWAY ANTWERPEN, AFGEKORT : SWA

Adresse
AMBACHTENLAAN 54 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande