SENITER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SENITER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.887.710

Publication

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 05.06.2013 13155-0150-009
07/04/2011
ÿþ mod 2.1

:ee In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 28MAR.2I"

behouden bRUSSEL

aan het Griffie

Belgisch

Staatsblac













*11052170*



Ondernemingsnr :

Benaming : SENITER

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenveld 40

1982 Zemst (Elewijt)

F. Onderwerra akte :BVBA: oprichting

OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte verleden voor Notaris Paul Lommée te Zedelgem op 14 maart 2011, neer te leggen voor:!

F. registratie, blijkt de oprichting der BVBA "SENITER" ."

1.VENNOTEN : Mevrouw TERRYN Ines, zaakvoerder, ongehuwd, geboren te Oostende op 5 augustus 1971, rijksregisternummer 71.08.05-530.91, wonende te 1982 Zemst (Elewijt), Molenveld:i 40

2.NAAM en VORM :"SENITER", BVBA; "

3.ZETEL: 1982 Elewijt, Molenveld 40

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

1. Dienstverlening en bijstand in alle domeinen en sectoren en uitvoeren van: project management, programme management, service management, helpdesk support, IT, eCommunications (internet /E intranet), HR, enz. in het breedste zin van het woord

2. Diverse bedrijfsadviezen en consultancy.

3. Coaching en training in het breedste zin van het woord, met inbegrip van het geven van lezingen i! : en lessen.

4. Bestuurder en manager van vennootschappen.

5. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen dit alles in de meest ruime betekenis.

."

" 6. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen,:; bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen geleverd worden krachtens een contractuele of! statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Te(! uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschapi F. zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door: : de vennootschap worden afgevaardigd om dp te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

7. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, ais voor derden, in consignatie, F in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

8. Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende; F. en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks,,: F. geheel egedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit: doel kunrien bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

55 9. Aan- en verkoop van schoonheidsproducten, alle artikelen van parfumerie, toilet, cosmetica erii

maquillage.

5. 10. Alle verkoop en aankoop van producten zoals: speelgoed, cadeaus, versieririgsvoorwerpen,55

i producten van verpakking, juwelen, reisartikelen, huishoudapparaten, sportartikelen, elektronisch en !! elektrisch materiaal.

11. Aanneming en organisatie van events, beurzen, conferenties, congressen en allerhande:: manifestaties.

"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

12. Aanneming en organisatie van feesten, banketten, vergaderingen, seminaries en allerhande manifestaties.

13. Banketaannemer, het inrichten en aannemen van banketten, feestmaaltijden, recepties, enz.

14. Groot en kleinhandel in voeding (algemene voedingswaren zowel verse als niet verse), wijnen, chocolaterie, geschenkartikelen en gadgets. Import en export van al deze artikelen.

15. Traiteurdienst en uitbating van een traiteurbedrijf waaronder begrepen de verkoop van bereide'. schotels en spijzen, van koud en.warm buffet, van wijnen en andere dranken; de bereiding van koude en warme maaltijden bestemd om ter plaatse te worden gebruikt of om te worden meegenomen; het bedelen van bereide schotels, spijzen, wijnen en andere dranken.

16. Productie van kant en klare maaltijden, voedingsmiddelen, enz.

17. Ter beschikking stellen van personeel.

18. Nationaal en internationaal vervoer; inbegrepen expresvervoer van pakketjes.

19. Uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën, onder meer: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen evenals alle werkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin.

20. Uitbating van bakkerij, banketbakkerij, chocolaterie en beenhouwerij.

21. Uitbating van een koffie- en theesalon, cybercafé, cafetaria, restaurant, taverne, snackbar, frituur, hamburgerkraam, broodjeszaak, ijssalon, danscafé, discotheek, enz in de ruimste zin van het woord en in het algemeen alle handelsactiviteiten die verband houden met de Horecasector.

22. Uitbating van kapsalon, wasserette.

23. Uitbating van night shop.

24. Verhuren, ter beschikking stellen, in uitbating (exploitatie) geven van roerende en onreorende goederen, waaronder volledige Horecazaken, feestzalen, vergaderruimten, enz.

E 25. Verhuring van keukenmateriaal, feest- en banketbenodigdheden en andere Horeca gerelateerde

goederen en materialen.

26. Verhuring van personenwagens en bedrijfswagens. Handel in personenwagens en bedrijfswagens. Het nemen van belangen en participeren in bestaande vennootschappen.

27. Videotheek, verhuren van producten van ontspanning, film en om het even welk ander gelijkaardig product.

28. Leveren van alle diensten aan particulieren of handelsondernemingen en in het bijzonder het schoonmaken en het onderhoud van flatgebouwen, handelsruimtes en kantoren, het schoonmaken van ramen, kleine kantoorwerkzaamheden.

29. Uitbaten van een dienstenbedrijf.

30. In- en uitvoer en ambulante handel met betrekking tot al deze activiteiten.

31. Klein handel van kleding voor dames, heren en kinderen in het algemeen, erin begrepen vrijetijds- en sportartikelen, met alle toebehoren, nieuw of tweedehands en van alle andere textielwaren; de aan- en verkoop van schoeisel en lederwaren van alle aard ook.

32. Klein en groothandel in kunst, kleinkunst, antiquiteiten en brocante in het breedste zin van het woord; import & export van deze artikelen; uitbating van een kunstgalerij, brocante, antiquariaat, juwelierszaak, enz..

33. Productie, aankoop en verkoop van kunstartikelen in het breedste zin van het woord: zoals schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerk, film, muziek, zang, video, literatuur, poëzie , boeken, artikelen, reklame, mode, juwelen, enz.

34. Dienstverlening, bijstand en uitvoeren van project in een wetenschappelijke context zoals geologie, chemie, biologie, plantkunde, restauratie allerhande, talen, geschiedenis, geografie, communicatie, enz.

35. Uitbating van een call-shop met alle bijhorende diensten zoals fax, internet, fotocopie.

36. Aan- en verkoop van informatica en kantoormateriaal en GSM accessoires.

37. Uitbating van een online-shop en andere cyber / webactiviteiten in het breedste zin van het woord. Uitbaten van bijhorende diensten zoals levering, reclame, enz.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

il-lad 2.1

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die i attesten.

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : ¬ 18.600,00, volstort bij de oprichting ten belope van ¬ 12.400,00

en verdeeld in 100 gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde "

' 7.SAMENSTELLING : Inbreng door mevrouw Ines Terryn voornoemd, van ¬ 18.600,00 volstort ten belope van ¬ 12.400,00, vergoed door 100 aandelen zonder nominale waarde, genummerd 1 tot 1100.

8.BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Rechtspersonen kunnen nooit benoemd worden als zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd wordt/is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde wordt toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dit ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor. Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels. 9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de laatste vrijdag van de maand mei om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om 18.00 uur in 2013 in de maatschappelijke zetel.

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 ; december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de Kruispuntbank der Ondernemingen tot en met 31 december 2012.

11.BENOEMING : Onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap werden tot gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap benoemd :mevrouw Ines Terryn voornoemd, die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 14/03/2011 met bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 24.06.2015 15212-0092-009

Coordonnées
SENITER

Adresse
MOLENVELD 40 1982 ELEWIJT

Code postal : 1982
Localité : Elewijt
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande