SERVICES BM FINANCE, AFGEKORT : SBM FINANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SERVICES BM FINANCE, AFGEKORT : SBM FINANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.566.735

Publication

21/05/2014
ÿþ1 ~

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Mal Word 11.1

11- li . t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BjTagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

flhII II



neergelegd/ontvangen op

0 9 MEI 2014

ter griffie vanetederlandstalige

055z ~ ~~5 -lráchtbenkrrarli koophandel Brussel--

Services BM FINANCE

SBM FINANCE



Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meerstraat 188, 1851 Grimbergen (Humbeek)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Sabine Van Buggenhout te Meise (Wolvertem) op drieeëntwintig april tweeduizend veertien, geregistreerd te Vilvoorde dd. 30 april 2014, zes bladen, nul verzending, boek 5/505 blad 11 vak 11, Ontvangen vijftig euro, ondertekend: W. Van Rossen, dat door:

1.De heer BIESEMAN Pieter Gaston Maria, geboren te Dendermonde op twee februari negentienhonderdvierentachtig, nationaal nummer 84.02.02-159.07, echtgenoot van mevrouw Van Nimmen Marijke Rika Sien, wonende te 9200 Dendermonde (Grembergen), Bakkerstraat 168.

2. De heer MAES Yvan Georges Henri, , geboren te Brugge op elf december negentienhonderdachtenvijftig, nationaal nummer 58.12.11-437.50, echtgenoot van mevrouw SAERENS Marseen Jan Adolphine wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1107.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

ARTIKEL 1 - VORM EN NAAM.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij heeft als naam "Services BM FINANCE", afgekort "SBM FINANCE", Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden 'Besloten vennootschap met beperkte aansprake-'lijk-'held" of de initialen "B.V.B.A.".

ARTIKEL 2 - ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1851 Grimbergen (Humbeek), Meerstraat 188

Hij kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder in Vlaanderen of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht. Iedere verandering van de maatschappelijke zetel wordt door de zaakvoerder bekendgemaakt in de bijlage tot het Bel-'gisch Staatsblad. De vennootschap mag administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen, opslag- en werkplaatsen, in België of in het buitenland oprichten.

ARTIKEL 3 - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

Activiteit van agent in bank- en beleggingsdiensten in de zin van de Belgische wetgeving en reglementering betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten, en van kredietagent in naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling en erkend door de Belgische toezichtinstanties; Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde. Onder voorbehoud van het naleven van de Belgische wetgeving en reglementering met betrekking tot de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van kredietagent in naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling en aanvaard door de Belgische toezichtinstanties, zal de vennootschap eveneens als doel hebben: De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen voor eigen rekening materialen of benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en de uitbating van aile intellectuele en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.ln geval een bepaalde dienstverlening zou onderworpen zijn aan de voorafgaande vervulling van voorwaarden voor de toegang tot een beroep, zal de vennootschap deze dienst niet aanbieden dan na vervulling van de gestelde voorwaarden. Het doel mag uitsluitend worden gerealiseerd in het binnenland. De opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

de vennootschap zal aile industriële, commerciële en financiële handelingen mogen uitoefenen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel

de vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel dat van aard is de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen, de verkoop van haar diensten en producten te vergemakkelijken of uit te breiden

ARTIKEL 4 - DUUR.

De vennootschap heeft een onbepaalde duur,

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van onvermogen van een vennoot.

T I T E L T W E E. - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

ARTIKEL 5 - KAPITAAL,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegen-'woordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één honderd zesentachtigste (11186e) van het maatschappelijk kapitaal, volstort ten belope van één derde, hetzij voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ )

ARTIKEL 6 ; REGISTER.

De aandelen zijn op naam,

Ze zijn ingeschreven in het register van vennoten, dat in de zetel van de vennootschap wordt gehouden. Artikel 7 - KAPITAALVERHOGING.

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijzi-ging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstel-ling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis van de venno-'ten wordt gebracht.

Artikel 8 - KAPITAALVERLAGING.

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verlaagd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijzi-+ging van de statuten,

ln de oproeping tot de algemene vergadering die over de vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doel van de verminde-ring en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze vermeld. ARTIKEL 9 - OVERDRACHT VAN AANDELEN.

Derden kunnen niet intekenen op nieuwe aandelen en de aandelen van een vennoot mogen niet worden overgedragen onder de levenden of niet overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drielvierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorge-steld.

Deze toestemming is niet vereist wanneer de aandelen aan de personen voorzien in artikel 249 van het wetboek van vennootschappen, worden afgestaan,

Hierbij dient volgende procedure nageleefd te worden;

a) De overdrager of zijn rechthebbenden zal per aangetekend schrijven de andere vennoten alsmede de zaakvoer-'der(s) inlichten van zijn voorne-men met aanduiding van de identi-teit van de kandidaat-overnemers, het aantal over te dragen aandelen en eventueel de overdrachtprijs of --waarde.

b) De zaakvoerder(s) zullen dan binnen de maand erna een buitengewone algemene vergadering der vennoten samenroepen teneinde de gevraag-'de toestemming voor de overdracht te geven.

c) Ingeval deze algemene vergadering de gevraagde toestem-ming niet geeft, zullen de vennoten die de toestemming weigerden, de aandelen waarvan de overdracht werd voorge-steld, moeten inkopen. De inkoop door de weige-rende venno-'ten zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elk reeds voordien bezat.

Behoudens andersluidend akkoord zullen de inkoopprijs en betalingsmode-li-teiten vastgesteld worden zoals hierna bepaald.

Ingeval van weigering van toestemming tot overdracht van aandelen, zal de meest gerede partij het recht hebben bij verzoekschrift aan de Recht-bank van Koophandel van de zetel der vennootschap aanstelling te vragen van een bedrijfsre-vhsor teneinde de prijs van de afstand te bepa-len. De prijs is gelijk aan de werkelijke waarde van de aandelen op datum van de aanstel-ling, De deskundige zal de waarde bepalen per aandeel. De uit-spraak van de deskundige is bindend en zonder verhaal.

De betaling van de afstandsprijs zal geschieden over drie jaren, zijnde voor één/derde binnen de maand na de uit-spraak, één/derde een jaar en het saldo twee jaar na de uitspraak, mits vanaf de uitspraak van rechts-wege en zonder vooraf-gaande ingebrekestelling intrest te vergoeden op basis van de rentevoet van de Nationale Bank van België voor voor-schot-ten in rekening-courant, evenwel betaalbaar per jaar na termijn.

Bovenstaande toelating tot overdracht van aandelen is echter niet vereist indien de aandelen worden overgedragen aan een andere vennoot of afstammelingen van een vennoot.

In geen geval mag de afstanddoener de ontbinding van de vennoot-schap eisen.

Artikel 10 ; ONDEELBAARHEID DER AANDELEN.

De aandelen zijn ondeelbaar.

.~r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien een aandeel toebehoort aan verscheidene eigenaars wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap ais eigenaar van het aandeel is aangewezen.

Bij gebrek aan een andersluidende overeenkomst, worden de rechten verbonden aan een aandeel uitgeoefend door de vruchtgebruiker van het aandeel.

TITEL DRIE.-BESTUUR.

ARTIKEL 11 - BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

De gewone commanditaire vennootschap FINBIZ, Bakkerstraat 168, 9200 Dendermonde, vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger, de heer BIESEMAN Pieter voornoemd, hier aanwezig en dit mandaat aanvaardend voor de gewone commanditaire vennootschap.

ARTIKEL 12 - VACATURE,

Als de betrekking van zaakvoerder openvalt, voorziet de algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden voor'zien voor wijziging van de statuten, in zijn vervanging. Zij bepaalt de termijn van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder.

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, zal bij vooroverlijden van de zaakvoerder-vennoot, de overgebleven vennoot automatisch de functie van zaakvoerder waarnemen.

ARTIKEL 13 - BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap behoudens voor transacties die de vijfentwintig duizend euro (25.000¬ ) overschrijden, waarbij alsdan hetzij de goedkeuring van de algemene vergadering nodig is hetzij de goedkeuring van het college van zaakvoerders.

Zij zijn bevoegd alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

ARTIKEL 14 - HANDTEKENINGEN.

Aile akten die de vennootschap verbinden, zelfs" de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig door iedere zaakvoerder, alleen handelend, ondertekend.

De rechtsvorderingen, hetzij als eisende hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door iedere zaak-voerder benaarstigd of vervolgd.

ARTIKEL 15 - VERGOEDINGEN.

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerders, buiten een vergoeding voor representatiekosten, reis-en andere kosten, een vaste of veranderlijke vergoeding toekennen aan te rekenen op de al-gemene onkosten van de vennootschap.

ARTIKEL 16 - DAGELIJKS BESTUUR.

De zaakvoerders mogen, aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van hun bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen voor een tijdsduur die zij vaststellen.

ARTIKEL 17 - CONTROLE.

De controle van de vennootschap wordt uitgeoefend in overeenstemming met het wetboek van vennoot-'schappen.

T !TEL VIE R. - ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL 18 - (JAAR) VERGADERINGEN.

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur.

Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergade-ring gehouden op de daaropvolgende werkdag.

De zaakvoerder kan een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. Hij moet de algemene vergadering bijeenroepen op aanvraag van vennoten die gezamenlijk ten minste éénlvijfde van het kapitaal vertegen-woordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in de oproepingen. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij brief, fax of e-mail toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Evenwel kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in het artikel 271 conform het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen. Daartoe za! de enige zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van agenda en de voorstellen van besluit versturen naar alle vennoten en de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van het besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf, als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden, al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.



I ARTIKEL 19 - BIJEENROEPINGEN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder bijeengeroe-pen.

De oproepingen worden gedaan bij aangetekende brief, gericht aan de vennoten minstens vijftien dagen

voor de vergadering op hun laatst aan de vennootschap bekende woonplaats. Zij vermelden de agenda.

ARTIKEL 20 - VERTEGENWOORDIGING.

Elke vennoot mag zich op de vergadering door een lastheb-ber laten vertegenwoordigen, op voorwaarde

dat laatstgenoemde zelf een vennoot is en het recht heeft de vergadering bij te wonen.

ARTIKEL 21 - BUREAU.

iedere algemene vergadering, zowel de jaarvergadering, als de buitengewone algemene vergadering, wordt

door de zaakvoerder voorgezeten, of bij diens ontstentenis, door de oudste aanwe-zige vennoot.

De voorzitter stelt een secretaris aan en de vergadering kiest de stemopnemers.

ARTIKEL 22 - BERAADSLAGING.

Behoudens in de gevallen door de wet of de statuten voor-zien, worden alle besluiten genomen bij

meerderheid van stemmen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen, ongeacht het aantal

vertegenwoordigde aandelen.

ARTIKEL 23 - STEMRECHT.

leder aandeel geeft recht op één stem, behalve wat door onderhavige statuten en de wet bepaald is voor de

aandelen zonder stemrecht. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als

aandelen.

Het uitoefenen van het stemrecht mag het voorwerp van overeen-komsten tussen aandeelhouders

uitmaken, zoals bepaald in het wetboek van vennoot-schappen

TITEL V IJ F. - INVENTARIS EN JAARREKENING - TOEBEDELING VAN DE

NETTOWINST.

ARTIKEL 24 - MAATSCHAPPELIJK JAAR.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL 25 - JAARREKENING,

leder jaar maakt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultaten-rekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wet, voor zover de vennootschap daaraan is

onderworpen en overeen-komstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op haar

toepasselijk zijn.

ARTIKEL 26 - VERDELING VAN DE WINST.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en

afschrijvingen, maakt de netto winst uit.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van

het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overblijvend saldo wordt ieder jaar ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die

eigenmachtig en bij gewone meerderheid van stemmen over de bestemming ervan zal beslissen,

T i T EL ZE S. - ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL 27 - ONTBINDING,

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering

beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor een statutenwijziging.

1. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het

maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee

maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden

vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor statutenwijziging zijn gesteld, te

beraad-slagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda

aangekondigde maatrege-'Ien.

II, Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de

ontbinding worden ultgespro-ken door een vierde gedeelte van de ter verga-dering uitgebrachte stemmen.

III. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere

belanghebbende de ontbin-ding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ARTIKEL 28 - VEREFFENING.

In geval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden en het tijdstip, geschiedt de vereffening

door de zorg van een zaakvoerder, handelend als vereffenaar, en bij zijn ontstentenis door de vereffenaars

benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheden

voorzien door de artikels 186 en volgende van het wetboek van ven-nootschappen. Bij de vereffening zijn de

vennoten verplicht hun inbreng te volstarten.

ARTIKEL 29 - VERDELING VAN HET NETTO-ACTIEF.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van veref-fening, wordt het beschikbaar overschot verdeeld

onder aile venno-ten volgens het aantal van hun aandelen.

TITEL Z E V E N. - ALGEMENE BESCHIKKINGEN,

ARTIKEL 30 - KEUZE VAN WOONPLAATS,

Voor de uitvoering van de statuten, wordt door ieder in het buitenland gedomicilieerde vennoot,

zaakvoerder, commissaris of vereffenaar, woonstkeuze gedaan in de maatschappelijke zetel, waar alle

mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen, betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan.

t 1 lb

~r"

Voor-

ARTIKEL 31 - GEMEEN RECHT.

Voor al hetgeen in de huidige statuten niet is voorzien, wordt er verwezen naar het wetboek van

vennoot-ischap-+pen; de bedingen die tegenstrijdig zijn met de gebiedende voorschriften van deze wetten,

worden als niet geschreven aanzien.

Voor het geval de vennootschap maar één vennoot telt, zal zij ambtshalve onderworpen zijn aan de

bepalingen van de eenpersoonsven-'nootschappen met beperkte aansprakelijkheid.

Daaruit blijkt onder meer dat alle voorrechten van de algemene vergadering uitgeoefend worden door de

enige vennoot, dewelke in geen geval zijn bevoegdheden die hij ten deze titel uitoefent, mag delegeren.

Ill. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN,

1) Eerste boekjaar en jaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie

van de rechtbank van koophandel om te eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de eerste zaterdag van de maand juni om 11u van het jaar

2016.

2) Kosten.

De comparanten verklaren dat het totale bedrag van de aktekos-'ten, die voor rekening van de

vennootschap komen wegens deze akte, ongeveer duizend driehonderd vijftig (1.350,00 ¬ ) bedraagt.

3) Commissaris.

Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in de wettelijke bepalingen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen.

4) Verklaring.

Ondergetekende notaris brengt de verschijnende partijen op de hoogte van het feit dat ingevolge de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen de vennootschap slechts rechtspersoonlijkheid krijgt vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De verschijnende partijen geven opdracht aan ondergetekende notaris om onverwijid het nodige te doen voor voormelde neerlegging.

Volmacht

De zaakvoerders verlenen volmacht aan BVBA De Blay én partners, te 1852 Grimbergen, Kerkbiokstraat 1A, erkend boekhouder, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Jos de Blay, accountant, met recht van indeplaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten die verschuldigd zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en alle belastingadministraties en onder meer met betrekking tot de aanvraag van een vestigingsattest, de inschrijving in de Kruispuntbank Ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket enfof wijziging van deze inschrijving, en de aanvraag van een BTW-nummer, alsmede alle wijzigingen, doorhalingen, schrappingen bij deze instellingen en het uitvoeren van alle administratieve verrichtingen van de vennootschap,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Sabine Van Buggenhout-Notaris

tegelijk neergelegd: uitgifte met bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden fan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2015
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Meerstraat 188, 1851 Humbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 03/03/2015:

' 1.Ontsleg zaakvoerder

Met Ingang vanaf heden neemt FINBIZ Comm.V, Bakkerstraat 168  9200 Dendermonde, 0550.525.379,

ontslag els zaakvoerder van de vennootschap.

Dit besluit wordt aangenomen niet eenparigheid van stemmen.

2.Benoeming zaakvoerders

De vergadering beslist om volgende zaakvoerders te benoemen voor onbepaarde duur met ingang vanaf

heden:

-de heer Wim Spinoy, Blauwe Steenstraat 49 -- 9200 Dendermonde

-de heer Pieter Bieseman, Bakkerstraat 168 -- 9200 Dendermonde

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.'

Wim Spinoy

Zaakvoerder

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

~~

e e~;~~. Lu1

ter griff`.0 vfl:-t de Iq,.gevrlandstalige

" -rechtbaï eren koophandel Brussel

II IN

Ondernerrtingsnr ;3uteming

(voluit) {verkort) :

0552.566.735

Services BM Finance SSIVI Finance

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SERVICES BM FINANCE, AFGEKORT : SBM FINANCE

Adresse
MEERSTRAAT 188 1851 HUMBEEK

Code postal : 1851
Localité : Humbeek
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande