SIGTRACO

Divers


Dénomination : SIGTRACO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 433.737.577

Publication

02/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik O. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon #en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BRllSS*

~

pEce13

Ondernemingsar : 0433.733.577

Benaming

(voluit) : Sigtraco

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Damstraat 195, 1980 Zemst

(volledig adres)

Onderwe p akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

tegelijk neergelegd

op de Buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 16 december 2013 werd in unanimiteit beslist:

1.De Aandeelhouders nemen kennis van en aanvaarden, voor zoveel als nodig, het ontslag van de nv VERMEC, met als vaste vertegenwoordiger dhr. Michel Verhaeren, als bestuurder per 31 december 2013.

De Aandeelhouders verlenen voor zoveel als mogelijk tussentijdse kwijting aan voormelde persoon voor enige aansprakelijkheid in verband met de uitoefening van zijn mandaat als bestuurder tijdens het lopende boekjaar tot en met de datum van zijn ontslag en verbinden zich ertoe deze kwijting op de eerstkomende algemene vergadering van aandeelhouders van de Vennootschap die zal beraadslagen en beslissen over de jaarrekening van de Vennootschap voor zulk boekjaar te zullen bevestigen.

2.0e Aandeelhouders benoemen de bvba CARMA, Korenbloemstraat 12, 9820 Merelbeke, KBO 0818.826.389, vertegenwoordigd door dhr. Cari Van den Eynde, zaakvoerder, als bestuurder met ingang van 1 januari 2014 voor een periode van 6 jaar. Het mandaat van voornoemd bestuurder is niet bezoldigd. Voor de vervulling van het mandaat zal dhr, Carl Van den Eynde, wonende te Korenbloemstraat 12, 9820 Merelbeke, aangesteld worden als vaste vertegenwoordiger van de bvba CARMA.

Gedaan te Zemst, 18/12/2013

Ondergetekende

Pascale Snels

Gedelegeerd bestuurdert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 02.07.2013 13267-0097-034
18/02/2013
ÿþ " mod 11.1

"

Lu1k B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ,

na neerlegging ter griffie van de akte

11111 I*11,1.11(1111611,1)(111*1111

bel, aá Be Star

BRUSSEC

0 6 FEB 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0433.737.577

Benaming (voluit) : SigTraCo

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Damstraat, 195

1980 Zemst

Onderwerp akte : DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijfentwintig januari tweeduizend dertien, door Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SigTraCo", waarvan de zetel gevestigd is te Damstraat 195, 1980 Zemst, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Wijziging van het doel van de vennootschap door vervanging van de tekst van artikel 3 van de statuten: door volgende tekst:

"De vennootschap heeft als doel:

1. Goederenvervoer over de weg, zowel in binnen- als buitenland, zowel voor eigen rekening als voor':

rekening van derden; Vervoerondersfeunende activiteiten; Depannage van voertuigen; Alle herstelling van en handel in voertuigen en materieel, alsmede de ermee samenhangende onderdelen en wisselstukken, zowel in nieuwe als tweedehands materieel en voertuigen;

2, Verhuur en lease van machines en installaties voor de bouwnijverheid, goederen en materialen al dan

niet met bedieningspersoneel;

3. Alle (onder)aanneming van private of openbare werken zoals afbraakwerken, waterbouwkundige i werken, wegenbouwkundige werken, grondwerken, gewone rioleringswerken, bitumineuze verhardingen en bestrijkingen, aan- en verkoop en of fabricatie van alle bouwmaterialen zonder enige uitzondering.

4. Het installeren, monteren en demonieren en het onderhouden van verkeerssignalisaties, zowel voor:= privé als voor openbare opdrachtgevers; Schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen, installatie: van verlichtings- en signaleringssystemen voor wegen en spoorwegen, in havens en luchthavens;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle. handels-, nrjverheids-, financiële, onroerende en roerende verrichtingen kan uitvoeren, of er rechtstreeks dan wel onrechtstreeks aan kan deelnemen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap kan verder belangen nemen in iedere onderneming met een gelijkaardig, overeenkomstig, of verwant doel, deze opslorpen, ermee fuseren of er enige andere overeenkomst mee aangaan, functies' waarnemen van bestuurder of vereffenaar van andere Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten'

" vennootschappen. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg of garant stellen of hen aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en, manieren die zij best geschikt zou achten.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur zal de vennootschap vestigingen en bijkantoren mogen oprichten in België en in het buitenland,".

2° Vervanging van artikel 24 van de statuten door de volgende tekst:

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, S2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan. evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,' hetzij door bijkomende opvragingen .teadoen,whetzij-door-voorafgaandelijke" betalingen te doenw"." :-----_. e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 11.1

Voor-ehoueien aan het Belgisch

Staatsblad



3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Brenda De Caluwe, met zetel te Drie Eikenstraat 475, 2650 Edegem, vertegenwoordigd door Mevrouw Brenda De Caluwe, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de ; gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht , de

geco6rdineerde tekst van statuten).









Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek registratierechten.

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/01/2013
ÿþ Mod wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor I Iil1 II III1 ~ i~umu~iw~i

behoud " 13018 54~

aan h1

Belgis+

Staatsb

BRussa

Griffie





On dernemingsn r : 0433737577

Benaming

(voluit) : Sigtraco

(verkort)



Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpselaan 20,1000 Brussel

(volledig adres)

' Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur dd. 19 december 2012:

De Raad van Bestuur besluit om, met ingang van 1 januari 2013 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Damstraat 195, 1980 Zemst.

De Raad verleent een bijzondere volmacht aan bvba Brenda De Caluwé, met recht van indeplaatsstelling om namens de vennootschap alle documenten, instrumenten, formaliteiten en handelingen op te stellen, te' ondertekenen en uit te voeren en alle nodige instructies te geven om de formaliteiten betreffende publicatie van het voorafgaande besluit te verrichten en het dossier van de vennootschap bij de KBO daarmee In overeenstemming te brengen.

bvba Brenda De Caluwé,

bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/08/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

musse

22 AUG 2012

Griffie

*iaiasvu*

Ondernemingsnr : 0433.737.577 Benaming

(voluit) : SIGTRACO

(verkort) : Naamloze Vennootschap

Rechtsvorm : Antwerpselaan 20 -1000 Brussel

. " Zetel ,1 -1"

-, (volledig adres); ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER - BENOEMING COMMISSARIS - VASTE VERTEGENWOORDIGING

Oridë`i'werp akte



Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 26 juni 2012.

De vergadering neemt kennis van en aanvaardt, voor zoveel als nodig, het ontslag van de heer Marc Lauwers, Taxandrialaan 10, 2340 Beerse, als bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 1 mei 2012.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de benoeming van een nieuwe bestuurder en benoemt tot die functie, met eenparigheid van stemmen, voor een periode ingaand op 1 mei 2012 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017:

- Main Road BVBA, Taxandrialaan 10, 2340 Beerse, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Marc Lauwers, Taxandrialaan 10, 2340 Beerse, overeenkomstig de ons gedane kennisgeving.

De vennootschap wordt overeenkomstig artikel 19 van haar statuten geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamelijk handelend, hetzij door één gedelegeerd bestuurder.

Het mandaat van voornoemde bestuurder wordt niet vergoed.

Op voorstel van de raad van bestuur, besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, Ernst en Voung Bedrijfsrevisoren BCVBA, met zetel te Joe Englishstraat 52, 2140 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Rudi Braes, bedrijfsrevisor, met kantoor te Joe Englishstraat 52, 2140 Antwerpen, te benoemen tot commissaris van de vennootschap voor een mandaat van drie (3) jaar (en meer bepaald voor de boekjaren 2012, 2013 en 2014) dat een einde zal nemen op de gewone algemene aandeelhoudersvergadering die zal beraadslagen en beslissen over de jaarrekening van de vennootschap voor het boekjaar dat zal eindigen op 31 december 2014. De jaarbezoldiging van de commissaris zal vastgesteld worden in afzonderlijke notulen,

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 24 mei 2012.

De raad van bestuur neemt kennis van de benoeming van de heer Marc Lauwers, met woonplaats te Taxandrialaan 10, 2340 Beerse, als vaste vertegenwoordiger van de bestuurder - rechtspersoon Main Road BVBA, met maatschappelijke zetel te Taxandrialaan 10, 2340 Beerse en met ondernemingsnummer 0842.513.393 en dit met ingang vanaf 1 mei 2012.

Verhaeren Kembo Groep NV, vertegenwoordigd door de heer Christian Verhaeren BESTUURDER

Vermec NV, vertegenwoordigd door de heer Michel Verhaeren

BESTUURDER

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t~f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 05.07.2012 12268-0567-032
30/12/2011
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo beh0u

aan

Belgi Staat

X19 DEC. 2011

Griffie

/11)

" 11196833*

Ondernemingsnr : 0433.737.577

Benaming

(voluit) : SIGTRACO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpselaan 20, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte, : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder dd. 1 december 2011: De enige aandeelhouder neemt bij deze de volgende besluiten:

1. De Enige Aandeelhouder neemt kennis van en aanvaardt voor zoveel als nodig het ontslag van de volgende persoon als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf de datum van onderhavige besluiten:

 Albema NV, met als vaste vertegenwoordiger (overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen) de heer Jan Deckx.

De Enige Aandeelhouder verleent voor zoveel als mogelijk tussentijdse kwijting aan de voormelde persoon voor enige aansprakelijkheid in verband met de uitoefening van zijn mandaat als bestuurder tijdens het lopende boekjaar tot en met de datum van onderhavige besluiten en verbindt zich ertoe deze kwijting op de eerstkomende algemene vergadering van aandeelhouders van de Vennootschap die zal beraadslagen en beslissen over de jaarrekening van de Vennootschap voor zulk boekjaar te zullen bevestigen.

2. De Enige Aandeelhouder benoemt de volgende personen tot bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf de datum van onderhavige besluiten en voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van de Vennootschap te houden in 2017:

 Verhaeren Holding NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met zetel te Damstraat 195, 1980 Zemst en ondernemingsnummer 0435.143.483 (RPR Brussel), met als vaste vertegenwoordiger (overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen) de heer Christian Verhaeren, van Belgische nationaliteit, wonende te Mercuriuslaan 9, bus 28, 1180 Ukkel; en

 Vermec NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met zetel te Salvialaan 3, 3191 Hever en ondernemingsnummer 0473.749.780 (RPR Brussel), met als vaste vertegenwoordiger (overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen) de heer Michel Verhaeren, van Belgische nationaliteit, wonende te Salvialaan 3, 3191 Hever.

Het mandaat van voornoemde bestuurders wordt niet vergoed.

Voor eensluidend uittreksel,

Verhaeren Holding NV, met als vaste vertegenwoordiger de heer Christian Verhaeren Bestuurder

Vermec NV, met als vaste vertegenwoordiger de heer Michel Verhaeren

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 06.07.2011 11270-0310-031
07/01/2011
ÿþ~ mal 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : SIGTRACO

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpselaan 20 1000 Brussel

Onderwerp akte : Fusie

11

Voor-

behouders aan het Belgisch

Staatsblac

*11003693*

11111

Ondememingsnr : 0433.737.577

BRUSSEL-

2 9 DEC. 2010

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op drieëntwintig december tweeduizend en

tien, en aangeboden ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd "

gehouden van

A. de naamloze vennootschap "SIGTRACO", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Antwerpselaan 20, BTW BE 0433.737.577, RPR Brussel 0433.737.577.

Opgericht onder de benaming DETRACO bij akte verleden voor notaris Louis Wouters te Balen op 24 maart 1988, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 april daarna, onder het nummer 880413 - 283 en waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal opgemaakt voor notaris Hervé De Graef te Mol op 22 september 2010, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 6 oktober daarna, onder het nummer: 10146322.

De "overnemende vennootschap"

B. De naamloze vennootschap "CLEANTRANS", waarvan de zetel gevestigd is te 2480 Dessel, Goormansdijk 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0439.367.636 en met BTW nummer BE 0439.367.636, gerechtelijk arrondissement Turnhout.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Louis Wouters met standplaats te Balen, op 20 december 1989, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 januari 1990 onder "nummer 900120 - 213 en waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal opgemaakt door notaris Hervé De Graef met standplaats te Mol, op 11 december 2007, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 december'.: 2007 onder het nummer 07188176.

De "over te nemen vennootschap"

Inhoudende de volgende besluiten:

° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 2 november 2010 door de raad van bestuur van CLEANTRANS naamloze vennootschap, met zetel gevestigd te 2480 Dessel, Goormansdijk 9, RPR Turnhout 0439.367.636 en BTW BE 0439.367.636 en de raad van bestuur van SIGTRACO naamloze vennootschap, met zetel te 1000 Brussel, Antwerpselaan 20, RPR Brussel 0433.737.577, BTW BE 0433.737.577 en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout door de over te nemen vennootschap en neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel door de overnemende vennootschap, telkens op 9 november 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 november daarna, onder nummer 10170049 (voor de over te nemen vennootschap) en van 22 november daarna, onder nummer 10168473 (voor de overnemende vennootschap)

° De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "CLEANTRANS" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op de fusie met de naamloze vennootschap "SIGTRACO".

° De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SIGTRACO" besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "CLEANTRANS". Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "SIGTRACO".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 2.1

:r '

° Vermits de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "SIGTRACO", houdster is- van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "CLEANTRANS", worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "CLEANTRANS" ingetrokken en vernietigd overeenkomstig artikel 78 § 6 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering va het Wetboek van vennootschappen. De raad van bestuur van de overnemende vennootschap zal de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigen door aantekening in het aandelenregister.

° Alle rechten en plichten en verbintenissen, ontstaan vanaf 1 oktober 2010 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "SIGTRACO".

° De voorzitter van de beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

Algemene voorwaarden van de overgang

1.Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 oktober 2010 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passiva-bestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en.of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3. Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

4. Deze verbintenissen ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

5. Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf 23 december 2010 door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

6. De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

7. De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

° De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie ingetrokken en vernietigd worden.

° De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op 23 december 2010 ophoudt te bestaan.

° De vergadering van de overnemende vennootschap besluit de rekeningen van de overgenomen vennootschap over het tijdvak begrepen tussen de datum van de jaarafsluiting van het laatste boekjaar waarvoor de rekeningen zijn goedgekeurd (31 december 2009) en de datum vanaf welke de verrichtingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn gesteld voor rekening van de overnemende vennootschap (1 oktober 2010), goed te keuren in afzonderlijke notulen.

In deze afzonderlijke notulen zal de vergadering van de overnemende vennootschap tevens kwijting verlenen aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 januari 2010 en 30 september 2010.

° De vergadering stelt de beëindiging van het bestuursmandaat vast van de voltallige raad van bestuur van de overgenomen vennootschap ingevolge de fusie. De goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 oktober 2010 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-betiouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mal 2.1

° De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de instrumenterende notaris om: - de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting i deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie va de rechtbank van koophandel;

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om:

- het aandelenregister en alle aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen zoals voorzegd.

° De hier aanwezige bestuurder en bijzonder gevolmachtigde van de overnemende vennootschap stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

-De heer Luc Eberhardt;

-De heer Michiel Allaerts;

-De heer Francis Van der Haert;

-Mevrouw Sofie Stevens.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- Expeditie van de akte + 2 volmachten aangehecht

- Tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~'

" door" behouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge



06/09/2010 : TU059698
22/07/2010 : TU059698
28/06/2010 : TU059698
24/02/2010 : TU059698
27/07/2009 : TU059698
23/07/2009 : TU059698
26/11/2008 : TU059698
18/09/2008 : TU059698
28/08/2008 : TU059698
31/12/2007 : TU059698
22/02/2007 : TU059698
03/07/2006 : TU059698
29/06/2005 : TU059698
23/06/2005 : TU059698
22/07/2015
ÿþVoorbehouder

aan het

Belgisch 5taatsblaa

Mod Word 11.1

fl-a<= in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van cie ákeoçd/ori ,rcn; n op

,~~~ ~;,~a,.

1 Ill ~~ ~~~

tz(' 1ra11 {~~ s" .ti ~~i"í ~il : . ~i 'a

Griffie

fillq111,1jW[IR 11111

Ondernemingsnr : 0433.737,577

Benaming

(voluit) : Sigtraco

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Damstraat 195 1980 Zemst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Ultreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene'ver9adering Van juni 2015:

De aandeelhouders hebben besloten Ernst &Young Bedrijfsrevisoren BV ovve CBA, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met adres te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Daniel Wuyts, te herbenoemen tot commissaris van de vennootschap voor een mandaat van drie (3) jaar (en meer bepaald voor de boekjaren 2015, 2016 en 2017) dat een einde zal nemen op de gewone algemene aandeelhoudersvergadering die zal beraadslagen en beslissen over de jaarrekening van de vennootschap voor het boekjaar dat zal eindigen op 31 december 2017.

BVBA Carma

gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door Carl Van den Eynde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/06/2004 : TU059698
04/07/2003 : TU059698
17/03/2003 : TU059698
26/07/2001 : TU059698
10/07/2001 : TU059698
05/06/1999 : TU059698
12/07/1990 : TU59698
19/10/1988 : TU59698
15/07/1988 : TU59698
18/05/1988 : TU59698

Coordonnées
SIGTRACO

Adresse
Zetel : Damstraat 195 1980 Zemst

Code postal : 1980
Localité : ZEMST
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande