SILTA CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : SILTA CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.042.532

Publication

10/01/2014
ÿþl Mod POP 717

rE. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder

aan het Belgisch Staatsblai

Immun

BRUSSEL

Griff3 DEC. 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0833.042.532

Benaming (voluit) : Silta Consulting

(verkort) .

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kleine Daalstraat 33 bus 1, 1930 Zaventem, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontbinding Comm V -Afsluiting van de vereffening

Tekst :

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering gehouden op 13 december 2013 op de

maatschappelijke zetel van de Comm V.

De bijzondere algemene vergadering is als volgt samengesteld:

Leemans Esther: Zaakvoerder - beherend vennoot

De bijzondere algemene vergadering, stelt vast dat het vereiste aanwezigheidsquota is bereikt en beslist met eenparigheid van stemmen:

" Er zijn geen schulden in de Comm V

" De bijzondere algemene vergadering aanvaardt het ontslag van alle zaakvoerders met onmiddellijke

ingang

- Leemans Esther

" Sluiting van de vereffening en vaststelling dat de Comm V Silta Consulting definitief opgehouden heeft te bestaan.

" De boeken en bescheiden van de Comm V zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn bij de Mevrouw Esther Leemans wonende te Karel Van De Woestijestraat 16 - 9300 Aalst,

Deze besluiten worden unaniem goedgekeurd door de aanwezige zaakvoerders.

Zaakvoerder

Esther Leemans

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden " Kea) : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

02/02/2011
ÿþ Mod 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'L'Ut ~~~ui



Vo beho I 11111 21, JAN 2011

aan *11017686" Griffie

Belç Staat

Ondernemingsnr : 3 3,0 Li 2 5 3 2

Benaming

(voluit) : SILTA CONSULTING

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kleine Daalstraat, 33/1, B-1930 Zaventem

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden :

L Esther Jan LEEMANS, wonende Kleine Daalstraat 33/1 te 1930 Zaventem, geboren te Sint-Truiden op 4 december 1986 verder vernoemd als 'beherend vennoot', enerzijds en

2. Olivier VERHAVERT, wonende Kleine Daalstraat 33/1 te 1930 Zaventem, geboren te Jette op 15 juli 1985 verder vernoemd als `stille vennoot', anderzijds

Werd op 3 januari 2011 een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap doet de beherende vennoot een inbreng van 900 EUR en de stille vennoot van 100 EUR, sommen die zij ter beschikking stellen van de vennootschap op haar bankrekening. De vennootschap beschikt aldus bij haar oprichting over een werkingkapitaal van 1.000 EUR.

STATUTEN

Artikel 1 rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Haar naam luidt 'Silta Consulting', voorafgegaan of gevolgd door de vermelding `gewone commanditaire vennootschap' of de afkorting 'Comm.V.'.

Artikel 2  zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd Kleine Daalstraat 33/1 te 1930 Zaventem. Hij kan worden overgebracht naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 3  duur

De vennootschap bestaat vanaf heden en voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, ondercuratelestelling of onbekwaamverklaring van een vennoot. Zij kan slechts vroegtijdig worden ontbonden bij besluit per gewone meerderheid van de vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 4  doel

" Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben, ten behoeve van de verschillende acteren in het domein van de menselijke gezondheidszorg, op:

o markttoegang:

" keuzestrategieën ivm nieuwe producten of indicaties tov bestaande alternatieven

" aanmaak dossier voor reguliere indiening voor vastleggen prijs en terugbetaling

" procedure bespreking

o onderzoek:

" klinisch, interventioneel en niet-interventioneel,

" epidemiologisch

" markt onderzoek en budgettaire impact

" farmaco-economie

" health technology assessment (1-ITA)

" De diensten omvatten o.a. adviesverlening bij onderzoekskeuzes zoals keuze van objectief en studieopzet. Inbegrepen zijn ook analyse- en rapporteringstaken, aanmaak van specifieke documenten (bv. studieprotocol), literatuurstudie, verzorgen van spreekbeurten en voordrachten, aanmaak van publicaties bestemd voor vaktijdschriften of algemene pers, training.

" De dienstverlening kan afzonderlijk de bovenvermelde diensten of de combinatie van meerdere specifieke diensten als project omvatten.

" De actoren actief in de gezondheidszorg omvatten farmaceutische bedrijven en hun toeleveringsbedrijven, de overheid, verzekeringsinstellingen, medisch- en farmaceutisch korps, wetenschappelijke verenigingen, overkoepelende organisaties in de gezondheidszorg en dergelijke.

" De dienstverlening kan eveneens het vervullen van interim opdrachten omvatten.

" De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

" Ze mag tevens de activiteiten van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen, alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten.

" De vennootschap kan tevens ondernemen in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

" Tot slot kan de vennootschap diensten verstrekken die verband houden met IT-support, het herstellen van hardware en de aan-en verkoop van computermateriaal.

" Webdesign.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 5 -- vennoten

Er zijn twee soorten vennoten: beherende en stille vennoten.

De stille vennoot staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot het beloop van hun inbreng op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verricht hebben, zelfs niet krachtens volmacht.

Indien een beherende vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, of onder curatele wordt gesteld, moet hij worden opgevolgd door één enkele persoon.

Indien een stille vennoot wegvalt, wordt hij vervangen door de persoon die hij heeft aangewezen als zijn opvolger, mits deze door de andere vennoten wordt aanvaard. Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen, wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

Artikel 6  bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere beherende vennoten die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren. Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen individueel de vennootschap verbinden. Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Alle vennoten verbinden zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De beherende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

Mevrouw Esther Leemans, wonende Kleine Daalstraat 33/1 te 1930 Zaventem wordt benoemd als beherende vennoot - zaakvoerder.

De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng.

De Heer Olivier Verhavert, wonende Kleine Daalstraat 33/1 te 1930 Zaventem wordt benoemd tot stil le vennoot.

Artikel 7  inbreng van de vennoten

Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is, bedraagt 1.000 euro. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 10 aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde. De aandelen worden volledig volstort en zijn verdeeld als volgt :

" Mevrouw Esther Leemans: 9 aandelen

" De Heer Olivier Verhavert: 1 aandeel

Artikel 8 -- bezoldigingen

Het mandaat van de beherend vennoot-zaakvoerder is onbezoldigd.

Artikel 9  controle

ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en heeft recht op informatie bepaald in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 10  algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 19.00 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De vennoten kunnen telkens bijeenkomen wanneer één der vennoten hierom verzoekt.

Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van de vennoten de beslissingen goed te keuren. Wijzigingen van de essentiële delen van dit vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten.

Artikel 11 boekjaar - jaarrekening van het resultaat

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maken de beherende vennoten de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maken de beherende vennoten de jaarrekening over het afgesloten boekjaar op. Deze jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Ze vormt één geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de Boekhoudwet en het Wetboek van Vennootschappen.

Ze wordt ter goed keuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering .

Deze vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en eindigt op 31/12/2011. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2012.

Artikel 12  ontbinding en vereffening

De vennootschap wordt ontbonden hetzij ingevolge rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering, genomen met %meerderheid van stemmen.

De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

De vereffening zal geschieden door een vereffenaar door de algemene vergadering te kiezen. Het nettoprovenue van de vereffening na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten a roto van hun inbreng.

Als de vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd, brengt hij verslag uit aan de algemene vergadering die na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de vennoten aangestelde commissaris ter verificatie van het verslag van de vereffenaar, de vereffeningsrekening goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening is gesloten.

Gedaan te Zaventem, op 3 januari 2011.

Esther LEEMANS

Zaakvoerder

an Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SILTA CONSULTING

Adresse
KLEINE DAALSTRAAT 33, BUS 1 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande