SKAPE

Société en commandite simple


Dénomination : SKAPE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 507.690.278

Publication

06/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

[ ~S.%I,t11,J_elEEií_gGl1)_

III i iu



neergelegd/ontvangen op

2 3 DEC. 2014

ter gri; ~e vanGFfffeaulDfi wndstd,ge

Ondernemingsnr : o5& ~~o " 29e

Benaming

(voluit) : SKAPE

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel ; Jozef Cardijnlaan 18, 1860 Meise

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Naam van de vennootschap: SKAPE

Rechtsvorm: gewone commanditaire vennootschap

Maatschappelijke zetel: Jozef Cardijnlaan 18, 1860 Meise

Vennootschap opgericht op 3 december 2014

Beherende vennoot: Filip Staelens, Jozef Cardijnlaan 18, 1860 Meise

Kapitaal: EUR 20.000

Oprichters: Filip Staelens, Jozef Cardijnlaan 18, 1860 Meise - beherende vennoot

Thuc Trinh Dang, Jozef Cardijnlaan 18,1860 Meise - stille vennoot

Doel; De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

(a)Het aanvaarden en uitoefenen van mandaten en opdrachten, het uitvoeren van studies, het verstrekken van adviezen en het verlenen van bijstand in het organiseren en het voeren van de administratie, de organisatie, de boekhouding, het bedrijfseconomisch beleid, het operationeel-technisch beleid, het financieel beleid, het human resources beleid, het information technology (IT) beleid in ondernemingen, het algemeen beheer en management,

(b)Het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar van andere vennootschappen, (c)Advies en begeleiding bij reorganisaties van ondernemingen.

(d)De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en gebouwde onroerende goederen zavel gelegen in het binnen- als buitenland van alle aard en voor aile bestemmingen.

(e)Het beleggen in onroerende goederen voor eigen rekening, en met name onder meer het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen onroerende goederen, alsook de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals aile onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing met betrekking tot onroerende goederen,

(f)Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen en deelbewijzen van en in alle vennootschappen en ondernemingen, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies,

(g)Het verwerven, het ten gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen, door uitgiften of andere middelen voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aile soorten aandelen, deelbewijzen, obligaties of andere effecten,

(h)Het verstrekken van kredieten en leningen in de meest ruime zin aan derden, het zich borgstellen tot waarborg van eigen verbintenissen alsook tot waarborg van verbintenissen van derden, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

(i)De vennootschap is bevoegd, voor zover in deze overeenkomst niet anders Is bepaald, aile handelingen en rechtshandelingen te verrichten die redelijkerwijze verband houden met eniof noodzakelijk, althans bevorderlijk zijn voor het bereiken van haar doel.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en neemt een einde op 31 december 2015.

Algemene vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 18 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

I) #J Vóoe behouden aan het Belgisch Staatsblad e,~



Benoeming statutaire zaakvoerder: Filip Staelens, voornoemd.

De statutaire zaakvoerder geeft volmacht aan Mr, Koen Van Cauter en Mr. David Ryckaert elk afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, voor de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en om aile administratieve verplichtingen te volbrengen met het oog op de registratie van de vennootschap bij de kruispuntbank van ondernemingen en de BTW administratie.

Koen Van Cauter,

bijzonder gevolmachtigde,

advocaat





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/02/2015
ÿþMad Word 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nia ,r

Î~L~ ss-

neergelegdlcelv;ln,r;,,m fl3

?,r >.';:.!"f ~1f1~-

~"...--

~



'

r~~~~-~ ~

~ i~i

~ ; _ .~

4 ~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

II

Ondernemingsar : 507.690.278 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

SKAPE

~

Rechtsvorm Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Jozef Cardijnlaan 18, 1860 Meise

(volledig adres)

Onderwerp akte : Rechtzetting

RECHTZETTING publicatie van 6 januari 2015 neergelegd ter griffie op 23 december 2014:

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

(a)Het aanvaarden en uitoefenen van mandaten en opdrachten, het uitvoeren van studies, het verstrekken van adviezen en het verlenen van bijstand in het organiseren en het voeren van de administratie, de' organisatie, het bedrijfseconomisch beleid, het operationeel-technisch beleid, het financieel beleid, het human resources beleid, het information technology (1T) beleid in ondernemingen, het algemeen beheer en management,

(b)Het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar van andere vennootschappen. (c)Advies en begeleiding bij reorganisaties van ondernemingen,

(d)De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en gebouwde onroerende goederen zowel gelegen in het binnen- als buitenland van alle aard en voor alle bestemmingen.

(e)Het beleggen in onroerende goederen voor eigen rekening, en met name onder meer het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen onroerende goederen, alsook de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing met betrekking tot onroerende goederen.

(f)Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen en deelbewijzen van en in alle vennootschappen en ondernemingen, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

(g)Het verwerven, het ten gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen, door uitgiften of andere middelen voor eigen rekening of voor rekening van derden, van alle soorten aandelen, deelbewijzen, obligaties of andere effecten.

(h)l-iet verstrekken van kredieten en leningen in de meest ruime zin aan derden, het zich borgstellen tot waarborg van eigen verbintenissen alsook tot waarborg van verbintenissen van derden, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

(i)De vennootschap is bevoegd, voor zover in deze overeenkomst niet anders is bepaald, alle handelingen en rechtshandelingen te verrichten die redelijkerwijze verband houden met en(of noodzakelijk, althans bevorderlijk zijn voor het bereiken van haar doel.

De statutaire zaakvoerder geeft volmacht aan Mr. Koen Van Cauter en Mr. David Ryckaert elk afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, voor de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en om alle administratieve verplichtingen te volbrengen met het oog op de registratie van de vennootschap bij de kruispuntbank van ondernemingen en de BTW administratie.

Koen Van Cauter,

bijzonder gevolmachtigde,

advocaat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ert) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SKAPE

Adresse
JOZEF CARDIJNLAAN 18 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande