SLAGERIJ VAN MAELE ROGER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SLAGERIJ VAN MAELE ROGER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 508.684.727

Publication

07/01/2013
ÿþr" Mod word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

5taatsblar

i i UME i







BRUSSEL Grl t DEC. 2012

~~

Ondernemingsnr Benaming

(volwt) :

(verkor,)

Slagerij Van Maele Roger

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Het jaar tweeduizend en twaalf Op 5 december

Vennootschap onder firma

Leuvensestraat 182 te 1800 Vilvoorde

Zijn volgende partijen bijeengekomen :

De heer Van Maele Roger Michel

Gehuwd

Nationaal nummer 47.12.24-211.43

Kaartnummer 591-2974094-79

geboren te Brugge op 24 december 1947

wonende te 1800 Vilvoorde, Leuvensestraat 182

waar zij verklaart woonstkeuze te doen

en

Mevrouw Bentein Henriette Angèle

Gehuwd

Nationaal nummer 51.05.29-164.72

Kaartnummer 591-2796660-58

geboren te Oostende 29 mei 1951

wonende te 1800 Vilvoorde, Leuvensestraat 182

waar zij verklaart woonstkeuze te doen

Beide partijen beslissen een vennootschap onder firma op te richten onder de naam

"Slagerij Van Maele Roger", met zetel te 1800 Vilvoorde, Leuvensestraat 182 en waarvan het geheel geplaatst kapitaal 100,00 Euro bedraagt en verdeeld is in 10 gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

B, PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL.

De comparanten verklaren en erkennen :

1)dat het kapitaal van 100,00 Euro volledig geplaatst is; het is verdeeld in 10 gelijke aandelen zonder

aanduiding van een nominale waarde;

2)dat op ieder aandeel in geld is ingeschreven en gestort als volgt

Inbreng in geld

Op de vijf (5) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde, wordt ingetekend door de heer Van Maele Roger comparant voormeld, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, ten bedrage van vijftig Euro (50,00 E) een som geld ten bedrage van vijftig Euro (50,00 E) heeft

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de rr strurnenterende rotans, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ter aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door de heer Van Maele Roger in geld is ingeschreven, is volstort.

Op vijf (5) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde, wordt ingetekend door de mevrouw Bentein Henriette comparant voormeld, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, ten bedrage van vijfitg Euro (50,00 ¬ ) een sorn geld ten bedrage van vijftig Euro (50,00 ¬ ) heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door mevrouw Bentein in geld is ingeschreven, is volstort

TOTAAL: TIEN AANDELEN

De comparanten verbinden zich het door hen toegezegde, doch op heden, nog niet gestorte bedrag te betalen door storting in geld, op het tijdstip en de wijze die de zaakvoerder zal goedvinden en zal meedelen. Het kapitaal van de vennootschap is dus volledig geplaatst en volstort ten bedrage van honderd Euro (100,00 ¬ ) zodat een bedrag van honderd Euro (100,00 ¬ ) van dit ogenblik ter beschikking van de vennootschap staat, hetwelk de verschijners verklaren en erkennen.

De storting van honderd Euro (100,00 ¬ ) voormeld, werd gedeponeerd op het rekeningnummer BE90 7340 3557 2232 van de KBC bank te Vilvoorde.

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden :

BENAMING  ZETEL  DOEL  TIJDSDUUR

Bij deze wordt een vennootschap onder firma opgericht welke zal handelen onder de benaming "Slagerij Van Maele Roger".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "vennootschap onder firma" of door de afkorting V.O.F..

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Leuvensestraat 182.

Deze zetel mag bij eenvoudige beslissing der algemene vergadering, te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, naar een andere plaats worden overgebracht, of bij eenvoudige beslissing der zaakvoerder(s).

De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen of opslagplaatsen oprichten, daar waar zij het nuttig acht, in België en in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze,

De uitbating van één of meer beenhouwerijen en spekslagerijen alsmede de vleeshandel genomen in de breedste zin van het woord en vooral omvattende: de aan- en verkoop van vers en bevroren vlees, in kleinen halfgroothandel en rechtstreeks van de verbruikers, zowel omvattende alle vleesproducten en vleeswaren alsook gevogelte en pluimvee, zowel levend als geslacht vee, paarden inbegrepen.

De handel in alle koopwaren behorende tot de zogenaamde algemene voedingswaren met inbegrip van de klein- en groothandel in zuivelproducten en de specifieke activiteit van de restauratiehouder en tafelhouder (traiteur).

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, ais hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.,_

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

.-~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf heden.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd Euro (100,00 ¬ ) vertegenwoordigd door 10 gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

De aandelen zijn op naam. Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

De inschrijvingen zijn getekend door de betrokken vennoot en door de zaakvoerder.

De algemene vergadering zal bijeenkomen ieder jaar op de derde vrijdag van de maand juni om 18 uur ter

zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingsbrieven aangeduid en telkens als de

zaakvoerder het nodig acht in het belang van de vennootschap.

De vennoten ontslaan de zaakvoerder uitdrukkelijk van de opdracht voor het versturen van de uitnodigingen

van de gewone algemene vergadering,

De vennoten verklaren hiermee dat zij kennis hebben gekregen van de datum van de jaarvergadering

. Schriftelijke oproepingen dienen niet meer verzonden.

INVENTARIS  BALANS - WINSTVERDELING

Alle welkdanige verrichtingen der vennootschap zullen ingeschreven worden in een boekhouding die beantwoordt aan de voorschriften van het Wetboek van Koophandel. leder jaar op éénendertig december zal er door de zorgen van de zaakvoerder een jaarverslag, een inventaris, en een verlies- en winstrekening worden opgemaakt die aan de algemene vergadering wordt voorgelegd.

Na goedkeuring zullen het jaarverslag en de jaarrekening ondertekend worden door de aanwezige vennoten.

Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo van de verlies- en winstrekening, na aftrek van de kosten en van de nodig geachte afschrijvingen, vormt de nettowinst van het boekjaar.

Deze netto winst komt in principe toe aan de vennoten en is te verdelen volgens beslissing van de algemene vergadering bij gewone meerderheid.

De algemene vergadering kan echter, ten allen tijde beslissen de winst, geheel of gedeeltelijk over te dragen naar reserverekeningen of naar het volgende boekjaar.

.ONTBINDING  VEREFFENING

ln geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening toevertrouwd worden aan de alsdan in dienst zijnde zaakvoerder. Het batig saldo is in gelijke delen onder al de aandelen te verdelen.

Alle betwistingen welke zouden oprijzen tussen de vennootschap en haar vennoten of tussen deze laatsten onderling, zullen ter beslechting voorgelegd worden aan een scheidsrechter, door beide partijen samen gekozen.

WOONSTKEUZE  VERKLARING EENZELVIGHEID

Voor al wat betrekking heeft op de uitvoering van de huidige statuten wordt er woonstkeuze gedaan in de zetel van de vennootschap, waar alle betekeningen en aanmaningen en berichten regelmatig zullen gedaan worden.

SLOT  OVERGANGSBEPALINGEN

A. En onmiddellijk zijn bijeengekomen in bijzondere algemene vergadering, de hierboven genoemde comparanten, die met eenparigheid van stemmen aanstellen als niet-statutaire zaakvoerder : de heer Van Maele Roger voornoemd die verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die zich hiertegen verzet. Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende bepaling van de algemene vergadering.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad B. De eerste gewone algemene vergadering zal bijeenkomen in het jaar tweeduizend en veertien.

C. Het eerste boekjaar zal lopen vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend en dertien.

D. De hierboven genoemde comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de activiteiten overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf

1 oktober 2012.

E. En onmiddellijk zijn bijeengekomen in bijzondere algemene vergadering, de hierboven genoemde comparanten, die met éénparigheid van stemmen aanstellen als vast vertegenwoordiger: de heer Van Maete Roger voornoemd die verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die zich hiertegen verzet.

Waarvan akte.

Opgemaakt te Vilvoorde, datum ais hierboven.

voor eensluidend afschrift

De heer Van Maele Roger

De zaakvoerder

Op de laatste 131z. van Luik B vermelden : Recto : naam en hoedantghetd van de nstrutneme;ende notaris, hetztl van de petso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SLAGERIJ VAN MAELE ROGER

Adresse
LEUVENSESTRAAT 182 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande