SMARTCONNECT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SMARTCONNECT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 501.888.589

Publication

25/06/2014
ÿþMod Wo7d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0501.888.589 Benaming

(voluit) : SMARTCONNECT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KEIZERINLAAN 661000 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDERS EN BENOEMING BESTUURDER EN VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

In overeenstemming met artikel 536§1 van de Wetboek van vennootschappen, nemen ondergetekenden, zijnde alle aandeelhouders gerechtigd om te stemmen tijdens de vergadering van vennoten van de vennootschap de volgende schriftelijke beslissingen die met eenparigheid van stemmen warden goedgekeurd.

De volgende beslissingen werden genomen:

1. Het ontslag van de heer Mathieu van der Schueren, wonende te Boetendaellaan 89, 1180 Ukkel als,

bestuurder van de vennootschap met ingang van 27 maart 2014 wordt aanvaard.

Het ontslag van de heer Geert Janssen, wonende te Mechelsebaan 262,2570 Duffel als bestuurder van de

vennootschap met ingang van 5 mei 2014.

Aan beide ontslagen bestuurders wordt kwijting verleend voor de uitoefening van hun mandaat.

De heer Alphonse Mangen, wonende te 147 Rue de Warken, L-9088 Ettelbruck Groothertogdom Luxemburg wordt benoemd als bestuurder van de vennootschap met ingang van 5 mei 2014 voor een duur van zes jaar. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Onmiddellijk na de algemene vergadering is de raad van bestuur samengekomen en neemt volgende beslissingen :

1.Conform de statuten van Smartconnect nv wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap overgebracht van Keizerinlaan 66 te 1000 Brussel naar Leuvensesteenweg 350 te 3190 Boortmeerbeek. Deze verplaatsing heeft uitwerking van 0510512014.

2,De raad van bestuur beslist unaniem beslist om Edel Peter te benoemen als voorzitter van de raad bestuur en als gedelegeerd bestuurder, en de heerTetrode Mark wordt benoemd als bestuurder.

EDEL PETER

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11Il1i1mg11111m

neergelegd/ontvangen op

16 JUNI 2014

twinm.ter griffie VaGNederlands rec

-Dophandel Baisse

20/12/2012
ÿþ-i-

'r

II I11 II I1 III I II

*12204960*

eN4!ie~^

~ j

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 1 DEC. Z01t BRUSSEL

Griffie

Mod Won! 11.1

Benaming (voluit) : Smartconnect

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel (volledig adres) :

Ctndernemingsnr :

naamloze vennootschap Keizerinlaan 66 -1000 Brussel

o 5 o Fg:5ff

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Uit de notulen opgesteld door notaris Hélène Goret te Overijse op drie december tweeduizend en twaalf

blijkt volgende oprichting:

Oprichters:

a) De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Entrust Invest, vennootschap naar Luxemburgs recht, met zetel te 1470 Luxemburg (Groot-hertogdom Luxemburg), Route D'Esch 7, opgericht eerste op 8 november 2012 voor notaris Patrick Serres te Remich (Grootblad hertogdom Luxernburg), waarvan het ondernerningsnummer in" aanvraag is, vertegenwoordigd door:

de heer JANSSEN Geert Gaston Celina, geboren te Lier op 1 juni 1972, wonende te 2570 Duffel, Mechelsebaan 262

- de heer van der Schueren Deveze Matthieu Jacques Albert, geboren te Ukkel op 17 augustus 1975, wonende te 1180 Ukkel. Avenue de Boetendeel 89_

b) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TEl" RODE, met zetel te 3070 Kortenberg, Wespelearbroek 19 met ondernemingsnummer BTW 6E0812.384.403 , hier vertegenwoordigd door

- de heer TETRODE Mark, geboren te Rijswijk (Nederland) op negentien maart negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 3070 Kortenberg, Wespelaarbroek 19.

c) De heer EDEL Peter Rudolf Johannes Jacobus, geboren te Vught (Nederland) op tweeëntwintig mei

negentienhonderd drieënzestig, wonende te 3140 Keerbergen, Rijmenamsebaan 50.

STATUTEN

ARTIKEL 1 : NAAM -VORM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt : "Smartconnect".*

ARTIKEL 2 : ZETEL.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd 'te 1 000 Brussel, Keizerinlaan

66.

ARTIKEL 3 : DOEL.

Het doel van de vennootschap is

a) ontwikkeling, verkrijging, licentie, aan- en verkoop en commercialisatie van nieuwe of bestaande computer software; de aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuur, vervoer en opslaan, bouwen en ombouwen, vervaardigen en uitrusten, assembleren en monteren, herstellen en onderhouden van computers, printers, peripherals en supplies, alle handelingen en verrichtingen betreffende informatica, data- en communicatieproducten.

b) Alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen in het domein van de informatie-, communicatie- en computerwetenschappen, voor klanten in België en/of hi het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met name doch niet beperkt tot alle verrichtingen die betrekking

hebben op volgende activiteiten of van aard zijn deze te begunstigen: "

c) de bouw, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de distributie, de ontwikkeling, de uitrusting, het beheer, de uitbating, de omvorming en/of de implementatie van producten in het domein van de informatie-, communicatie- en computertechnologie, hetzij technische, elektrische of elektronische producten of hardware, hetzij bedrijfsprocessen of methodieken,hetzij programma's, design of software hetzij grafische vormgeving, hetzij enige andere producten in dit domein, van welke aard dan ook:

d) het verlenen van diensten, met inbegrip van het uitvoeren van controles, audits, studies en onderzoeken en verstrekken van adviezen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de hiervoor beschreven producten, de industrieën en/of markten;

e) de co&dinatie van de hiervoor en hierna beschreven werkzaamheden;

D de aankoop, verkoop, ontwikkeling, uitvoering en/of medewerking aan onderzoeken en studies, zowel op

praktisch of operationeel vlak als op theoretisch of methodisch vlak, als consultant af anderszins, met

betrekking tot informatie-, communicatie- en computerwetenschappen;

g) de aankoop, de verkoop, de verhuur, de ontwikkeling, het beheer en/of de uitvoering van vormings- en/of

rnanagerrient pr_ogramrlia's van uiteenlopende aard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

', Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge h) Het adviseren, ondersteuren 'en begeleiden van organisaties, bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering in de domeinen waarin de vennootschap actief is, met name, doch niet beperkt tot het domein van de informatie-, communicatie- en computerwetenschappen.

d i) Op te treden ais studiebureau voor elektronische en technologische toepassingen voor distributie, productie en industrie, waaronder, doch niet beperkt tot (mini)computertoepassingen en mechanisatie in distributie, industrie en productie, beveiligingssystemen, etc.

j) Constructie, verkoop, plaatsing, opstarten en/of herstelling van apparatuur opgebouwd met microprocessors en/of microcomputers.

k) Aanneming, uitvoering en coeirdinatie van werken en diverse werkzaamheden waaronder met name, doch niet uitsluitend worden begrepen; elektrotechnische installaties, telecommunicatie-uitrustingen, de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen en van databeheer, de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties. de installatie van elektrische bedrading en" toebehoren, de aanleg van communicatielijnen en -netten, het leggen van kabels en diverse leidingen en speciale installaties.

1) Het uitbaten en nemen van alle licenties, brevetten, octrooien en merken, alle zelfs niet-gebrevetteerde kennis en technieken te valoriseren.

De vennootschap zal niet alleen in haar naam en voor haar rekening kunnen optreden maar ook als makelaar, tussenpersoon of vertegenwoordiger voor verrichtingen die in haar doel vernield worden. De vennootschap zal eveneens opdrachten en mandaten kunnen aanvaarden en uitvoeren welke haar toelaten de

administratieve, financiële, boekhoudkundige en commerciële problemen van andere vennootschappen onder haar controle te stellen en het dagelijks beheer hieraan verbonden, waar te nemen.

De vennootschap zal zich, binnen de grenzen van wat wettelijk toegelaten is, kunnen inlaten met het uitlenen van diensten en personeel aan aile andere vennootschappen die haar dat zouden vragen en dit op alle gebied en in de zin van het woord "service", alsmede met het leveren van prestaties, al dan niet uitgevoerd door

eigen personeel, teneinde private personen, ondernemingen uit publieke en private sector en publieke en parastatale instellingen in de uitvoering van hun opdrachten bij te staan.

De vennootschap mag tevens, in België en in het buitenland, alle verrichtingen uitvoeren, hetzij van technische, economische, sociale, intellectuele, organisatorische, burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks (in de meest ruime zin) in verband staan niet voormelde activiteiten of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan op enige wijzè te bevorderen, voorgaande opsomming geenszins een exhaustief karakter hebbende. In voorkomend geval zal een uitzondering dienen te worden gemaakt voor gereglementeerde activiteiten, waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken.

Dc vennootschap mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschap alsook voor andere vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, verenigingen en personen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten, leningen of andere financieringsvomien toestaan, en hypothecaire of andere waarborgen of zekerheden verstrekken.

ARTIKEL 4 : DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft. ARTIKEL 5 ; KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal werd vastgesteld bij de oprichting op negenennegentigluizen euro (¬ 99 000) en verdeeld in negenennegentig (99) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/negenennegentigste van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

ARTIKEL 5815 - TOEGESTAAN KAPITAAL "

Aan de raad van bestuur is de bevoegdheid verleend om gedurende een periode van 5 jaar in een of meer malen het kapitaal te verhogen met een maximumbedrag van vierhonderdduizend euro (¬ 400 000). Deze verhoging kan gebeuren door inbreng in geld, inbreng in natura van materiële of immateriële goederen, dit binnen de wettelllke grenzen, of nog door omzetting van reserves.

Die bevoegdheid kan door de algemene vergadering worden hernieuwd met inachtneming van de wettelijke voorschriften.

in dit kader is het zo dal wanneer een kapitaalverhoging door inschrijving in geld gepaard gaat net de vaststelling van een uitgiftepremie - premie waarvan het bedrag kan worden bepaald door de raad - dat bedrag, na eventuele aanrekening van de kosten, moet worden gestort op een onbeschikbare tekening, die evenzeer ais het kapitaal een waarborg uitmaakt voor derden en dus, onder voorbehoud van een omzetting in kapitaal bij besluit van de raad van bestuur, niet kan worden verminderd of vernietigd dan bij besluit van de algemene vergadering, genomen met inachtneming van de voor een kapitaalvermindering gestelde aanwezig heide- en meerderheidsvereisten.

Het is de reed van bestuur toegelaten om, in het belang van de vennootschap en met inachtneming van de wettelijke voorschriften, het voorkeurrecht op de inschrijving te beperken of op te heffen bij elke kapitaalverhoging die wordt gerealiseerd binnen de perken van het toegelaten kapitaal, zelfs in het voordeel van welbepaalde personen die geen personeelslid van de vennootschap of haar dochtervennootschappen zijn.

De raad van bestuur kan, binnen de perken van het toegestaan kapitaal en reet inachtneming van de voorschriften bepaald door artikel 460 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, beslissen tot uitgifte van converteerbare obligaties of inschrijvingsrechten.

ARTIKEL 12 : BESTUUR.

.4% Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens het wettelijk minimum vereiste aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten

~ hoogste zes jaren door de algemene vergadering van aandeelhouders die te allen tijde door haar kunnen worden onts¬ agen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De opdracht van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Volgende beslissingen welke behoren tot de bevoegdheid van de raad van bestuur zullen slechts uitgevoerd kunnen worden indien er een voorafgaandelijke algemene vergadering gehouden werd die beslist heeft met unanimiteit van de stemmen

- de benoeming van CXO (managing directors)

- de vergoeding (inclusief ESOP-rechten) van de CEO, CXO (managing director) en managers van het bedrijf; investeringen of desinvesteringen van meer dan 100k euro die niet zijn voorzien in het budget of financieel plan zoals goedgekeurd door de Raad van Bestuur;

- het afsluiten van exclusieve afspraken of contracten met partners (zoals producenten van machines) of Original Equipment Manufacturers (OEM)(tenzij in de normale uitoefening van de ondernemingsactiviteit);

het aangaan van akkoorden of contracten die niet "at arm's langfh" zijn;

de verkoop van enige intellectuel propedy (lP) rechten of het opzetten van exclusieve licentie rechten of andere rechten van een derde partij gebaseerd op deze I P;

het toekennen van vertegenwoordigingen of garanties of zekerheden in naam en voor rekening van de vennootschap, andere dan de normale comerciële garanties gerelateerd tot de producten of diensten van de vennootschap;

- het aangaan van enig rechtsgeding met een mogelijke financiële impact van meer dan E 100.000, en het beëindigen of betalen van dergelijk juridische geschillen.

aankoop, transfer, verkoop of in garantie/bewaring geven van enige substantieel actief van de vennootschap dat niet is voorzien in het businessplan of het jaarlijks goedgekeurd budget door de Raad van Bestuur;

elk engagement in enig welk contract of verbintenis voor een hoger bedrag dan ¬ 100.000 per geval en dat niet is gerelateerd tot de normale verkopen van de onderneming zoals voorzien in het goedgekeurde businessplan en budget.

elke reorganisatie van de onderneming of haar activa;

het aangaan van lease contracten met een duurtijd van meer dan drie jaar of voor een bedrag van meer dan E 100.000 per jaar;

- elke kapitaalsverhoging binnen het kader van het "toegestaan kapitaal"

ARTIKEL 17 : BEVOEGDHEID.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd ten aanzien van derden in rechte, zo eisende als verwerende, alsmede In de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent, door drie bestuurders die, in geen geval, het bewijs van een voorafgaande machtiging van de raad van bestuur moeten voorleggen.

ARTIKEL 18 : DAGELIJKS BESTUUR.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van wat dat bestuur aangaat, aan één of meer bestuurders, directeurs en andere personen, die alleen of gezamenlijk optreden, opdragen.

In geval van opdracht, bepaalt de raad van bestuur machten en bezoldigingen verbonden aan

de opgedragen functies.

ARTIKEL 22 : ALGEMENE VERGADERING.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand april om 14 uur.

ARTIKEL 23B1S. SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de.bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daarbe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, warrant-; obligatie- of

b

e certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren

en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

ARTIKEL 25 : BOEKJAAR - JAARREKENING EN VERSLAG.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

ARTIKEL 23 - UITKERING

Jaarlijks wordt van de netto-winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van een reservefdnds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van

het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Na bewuste afnouding besluit de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen over de bestemming van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling, behoudens in uitzonderingsgevallen.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepalingen moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

ARTIKEL 32.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de ' vereffening verzorgd door één of meerdere vereffenaars aan te duiden door de algemene vergadering die tevens hun bevoegdheden omlijnd en hun vergoeding bepaald.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en " kosten ven de vereffening of consignatie van de

nodige sommen om die te voldoen, zal het batig saldo van de vereffening verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectieve aandelen, in zover ze volgestort zijn. Zijn ze

het niet, dan wordt eerst de gelijkheid tussen de vennoten onderling hersteld door terugbetalingen of bijstortingen, naar keuze van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het pian voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

SLOTBEPALINGEN EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

Verbintenissen voor rekenina van de vennootschap in oprichting.

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de vennootschap verklaard de verbintenissen over te nemen, die door de voormelde oprichters in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan te rekenen vanaf één oktober 2012.

Derhalve zullen deze verbintenissen geacht worden door de vennootschap zelf te zijn aangegaan, die aile rechten en verplichtingen die eruit voortvloeien overneemt, ter volledige ontlasting van de oprichters.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Eerste bestuurders

De- heer Geert Janssen; de heer Peter Edel, de heer Mark Tetrode en de heer van der Schueren Devèze Matthieu Jacques Albert, werden benoemd als bestuurder voor een hernieuwbare periode van 6 jaar, welke zal eindigen bij de algemene vergadering over het boekjaar 2017, gehouden in 2018_

Welke hebben verklaard hun opdracht uitdrukkelijk te aanvaarden, hun opdrachtwordt kosteloos utigeoe#end, tenzij de algemene vergadering er anders overbeslist

De oprichters en de bij deze benoemde .bestuurders hebben verklaard en bevestigd dat de notaris hun aandacht heeft.bevestigd op de bepalingen van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en haar latere wijzigingen, met betrekking tot het verbod aan sommige personen opgelegd om de functie van bestuurder uit te oefenen. -

De hier benoemde bestuurders hebben verklaard niet getroffen te zijn doordit verbod. -

Raad van Bestuur -

- De nieuw samengestelde; raad van bestuur komt onmiddellijk samen en hebben beslist om de heer Peter Edel, te benoemen ais gedelegeerd bestuurder. Zij mandaat ais gedelegeerd bestuurder zal eindigen samen met zijn mandaat als bestuurderen zal' onbezoldigd uitgeoefend worden tenzij er hierover anders beslist wordt.

VOOR EENSWIDENp BEKNOPT JITTREKSEL Gelijktijdig hiermee neergelegd een uitgifte

Bestemd voor publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsbtad

'Vont-.

4,,

e ,behouden . aan het Belgisch Staatsblad

'Hélène Goret Notaris te 4verijse- -

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening -

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 22.07.2016 16342-0330-013

Coordonnées
SMARTCONNECT

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 350 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande