SMARTHOME

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SMARTHOME
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 540.772.525

Publication

29/07/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergeegcliontvangen op

17JULI 2014

ter griffie van defirtiebriandstalige

II IIf

*14145322*

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Rego: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)Men)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dorden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

--- --reGh.tbank-wer44:-Gepeari-de4--epAsse------

Ondernemingsnr :0540.772.525

Benaming (voluit) :SMARTHOME NV

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel :Vlaanderenstraat 105, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING

Tekst:

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PERS, te Vilvoorde, op elf juni tweeduizend veertien

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap SMARTHOMB, met vennootschapszetel gevestigd te 1800 Vilvoorde, Vlaanderenstraat 105,

de volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste beslissing : doelsultbrelding

De voorzitter stelt voor om het doel van de vennootschap uit te breiden als volgt (doelsuitbreiding aangeduid in vet)

"De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, al a vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- Het uitvoeren van alle activiteiten van bouwpromotie, hetzij het doen oprichten van constructies met het oog op de verkoop ervan, met inbegrip van verkaveling, groepswoningbouw, assiatentiewoningen, serviceflats, enzovoorts.

- Het optreden als studie-, organisatie - en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coördinatie;

- Het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten,

valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen en/of zakelijke rechten; De expertise, agentuur inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten;

- Het uitvoeren van onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, hetzij als leasinggever hetzij als leasingnemer;

- Het geven van advies bij transacties in verband met onroerend goed zoals verkoop, verhuur, onroerende leasing, opstalrecht, beheer van onroerend goed;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B vervolg

-

- Consultancy en commercieel advies aan bedrijven en derden, sales-management in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap zal elle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in elle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap heeft tevens een sociaal doel, met name het bevorderen van de maatschappelijke integratie van kwetsbare groepen in de samenleving. Zij doet dit door het aanbieden van activeringsmogelijkheden aan mensen die moeilijker toegang vinden tot de arbeidsmarkt, via zowel opleiding, stages als duurzame tewerkstelling. De vennootschap onderschrijft de principes van de zogenaamde "meerwaardeneconomie" bij de uitvoering van haar activiteiten. Eet concept verwijst maar ondernemingen die de juiste balans zoeken tussen economische, sociale en ecologische waarden, in samenspraak met de verschillende betrokken act oren of stakeholders.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij mag haar onroerende goederen ln hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zijn mag zich borgstellen en aval ver/enen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haar zelf als voor elle derden op voorwaarde dat zijn er zelf belang bij heeft.

Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake."

De algemene vergadering ontslaat eenstemmig de Heer Voorzitter lezing te geven van het verslag van de raad van bestuur met uiteenzetting van de omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging aan het maatschappelijk doel en van de aangehechte balans, afgesloten op eenendertig maart tweeduizend veertien.

Alle vennoten erkennen een kopie ontvangen te hebben van dit verslag en deze balans er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur met de eraangehechte balans zal neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

STEMMING

Dit besluit wordt aangenomen met unanimiteit.

Tweede beslissing : creatie van A en B aandelen

De Voorzitter stelt voor om over te gaan tot creatie van twee categorieën van aandelen waaraan onderscheiden rechten zullen worden toegekend, te weten :

Aandelen categorie A, zijnde aandelen met stemrecht

Aandelen categorie B, zijnde aandelen zonder stemrecht

Indien de vennootschap winsten maakt die voor uitkering vatbaar zijn, geven de aandelen zonder stemrecht, i.e. de aandelen categorie B, recht op een preferent, doch niet-overdraagbaar dividend van 0,01% van de dan bestaande fractiewaarde per aandeel zonder stemrecht en op de uitkering van een deel in het winstoverschot welke ten allen tijde gelijk zal zijn aan datgene dat wordt uitgekeerd aan de aandelen met stemrecht evenwel verminderd met het reeds toegekende bedrag ten titel van preferent dividend. Inzoverre door de wet toegelaten kunnen de uitkeringen in speciën of in natura worden verwezenlijkt en dit naar keuze van de algemene

{,foor-

behouden

aan het

--BUTFUEri"

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

vergadering. Voorts verlenen de aandelen zonder stemrecht een voorrecht op terugbetaling van de kapitaalinbreng, in voorkomend geval vermeerderd met de uitgiftepremie, en recht op uitkering van een deel van het liquidatiesaldo dat gelijk zal zijn aan dat uitgekeerd aan de aandelen met stemrecht.

De aandelen zonder stemrecht verlenen toch stemrecht in de gevallen voorzien in artikel 481 Wetboek Vennootschappen,

Op heden bedraagt het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap 700,000 EUR en is het vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde waarvan:

998 aandelen worden aangehouden door Vermec NV, genummerd 1

tot 998; 1 aandeel wordt aangehouden door Caroline Verhaeren, genummerd 1 aandeel wordt aangehouden door Neil Uyttersprot, genummerd

999;

1000,

De Voorzitter stelt voor dat de aandelen die op heden worden aangehouden door Caroline Verhaeren en door Neil Uyttersprot zullen behoren tot de aandelen categorie B, zijnde aandelen zonder stemrecht, respectievelijk genummerd 999 en 1000.

De Voorzitter stelt voor dat van de 998 aandelen die op heden worden aangehouden door Vermec NV, genummerd 1 tot 998, er 148 zullen worden omgezet in aandelen categorie B, zijnde aandelen zonder stemrecht. De overige 850 aandelen, genummerd 1 tot 850, die op heden worden aangehouden door Vermec NV zullen tot categorie A behoren, zijnde aandelen met stemrecht.

Samengevat zullen de aandelen na omzetting als volgt verdeeld zijn

Vermec NV: 850 aandelen categorie A, genummerd 1 tot 850 en

148 aandelen categorie B, genummerd 851 tot 998;

Caroline Verhaeren : 1 aandeel categorie B, genummerd 999; Neil Uyttersprot : 1 aandeel categorie B, genummerd 1000.

STEMMING

Dit besluit wordt aangenomen met unanimiteit,

Derde beslissing : wijziging van de regels van vertegenwoordiging

De Voorzitter stelt voor om de regels van vertegenwoordiging van de

vennootschap te wijzigen als volgt

"- Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte,

worden geldig ondertekend door één alleen optredende gedelegeerde

bestuurder of door twee bestuurders of door de voorzitter van de raad van

bestuur. Zij moeten tegenover derden het bewijs van hun machten niet

staven. -".

Vierde beslissing : coôrdinatie van de statuten van de vennootschap

De Voorzitter stelt voor om de statuten van de vennootschap te

coördineren als volgt om ze in overeenstemming te brengen met de als hoger

genomen besluiten

TITEL I. NAAM - ZETEL DOEL

Artikel 1. NAAM - VORM.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt uSMARTHOME".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Vlaanderenstraat, 105.

De raad van bestuur is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen en

agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

De maatschappelijke zetel kan worden overgebracht naar iedere andere plaats in het Vlaamse of Brusselse gewest bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, die bekendgemaakt wordt in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

oor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

Een overbrenging van de zetel naar het Waalse gewest brengt een wijziging van de statuten mee.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- Het uitvoeren van alle activiteiten van bouwpromotie, hetzij het doen oprichten van constructies met het oog op de verkoop ervan, met inbegrip van verkaveling, groepswoningbouw, assistentiewoningen, serviceflats, enzovoorts.

- Het optreden als studie-, organisatie - en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coördinatie;

- Het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten,

valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen en/of zakelijke rechten; De expertise, agentuur

inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten;

- Het uitvoeren van onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, hetzij als leasinggever hetzij als leasingnemer;

- Het geven van advies bij transacties in verband met onroerend goed zoals verkoop, verhuur, onroerende leasing, opstalrecht, beheer van onroerend goed;

- Consultancy en commercieel advies aan bedrijven en derden, sales-management in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap heeft tevens een sociaal doel, met name het bevorderen van de maatschappelijke integratie van kwetsbare groepen in de samenleving. Zij doet dit door het aanbieden van activeringsmogelijkheden aan mensen die moeilijker toegang vinden tot de arbeidsmarkt, via zowel opleiding, stages als duurzame tewerkstelling. De vennootschap 1 onderschrijft de principes van de zogenaamde nmeerwaardeneconomieu bij de uitvoering van haar activiteiten. Het concept verwijst naar ondernemingen die de juiste balans zoeken tussen economische, sociale en ecologische waarden, in samenspraak met de verschillende betroleen actoren of stakeholders.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere! vennootschappen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haarl andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zijn' mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haar zelf als voor alle derden op voorwaarde dat zijn er zelf belang bij heeft.

Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL II. KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel 5. KAPITAAL.

eet kapitaal van de vennootschap bedraagt ZEVENHONDERD DUIZEND EURO (700.000 EUR),

eet is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizendste (1/1.000-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

A en B aandelen :

De aandelen genummerd van 1 tot 850 zijn A aandelen.

De aandelen genummerd van 851 tot 1.000 zijn B aandelen,.

stemrecht A en B aandelen :

Indien de vennootschap winsten maakt die voor uitkering vatbaar zijn, geven de aandelen zonder stemrecht, i.e, de aandelen categorie B, recht op een preferent, doch niet-overdraagbaar dividend van 0,01% van de dan bestaande fractiewaarde per aandeel zonder stemrecht en op de uitkering van een deel in het winstoverschot welke ten allen tijde gelijk zal zijn aan datgene dat wordt uitgekeerd aan de aandelen met stemrecht evenwel verminderd met het reeds toegekende bedrag ten titel van preferent dividend. Inzoverre door de wet toegelaten kunnen de uitkeringen in speciën of in natura worden verwezenlijkt en dit naar keuze van de algemene vergadering. Voorts verlenen de aandelen zonder stemrecht een voorrecht op terugbetaling van de kapitaalinbreng, in voorkomend geval vermeerderd met de uitgiftepremie, en recht op uitkering van een deel van het liquidatiesaldo dat gelijk zal zijn aan dat uitgekeerd aan de aandelen met stemrecht.

De aandelen zonder stemrecht verlenen toch stemrecht in de gevallen voorzien in artikel 481 Wetboek Vennootschappen.

Artikel5bis. HISTORIEK VAU HET KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap werd bij de oprichting volgestort ten belope van tweehonderd en één duizend vierhonderd Euro (201.400 EUR) als volgt e

Door de naamloze vennootschap VERMEC, voornoemd sub 1), een bedrag van tweehonderd duizend Euro (200.000 EUR), door Mevrouw VERHAEREN Caroline, voornoemd sub 2), en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NU CONSULT, voornoemd sub 3), elk zevenhonderd Euro (700 euR).

Vervolgens werd het kapitaal op zevenentwintig februari tweeduizend veertien verder volgestort door de naamqoze vennootschap VERMEC voor vierhonderd achtennegentigduizend zeshonderd Euro (498.600 EUR),

Artikel 6. VOLSTORTING.

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen ; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een beursvennootschap. In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd.

De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld

Artikel 7. AANDELEN.

!Voorbehouden aan het Féréisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

--BUTUFÏEri.

Staatsblad

Luik B - vervolg



I De maatschappelijke aandelen zijn op naam.

Van zodra de aandelen volledig zijn volgestort, kan de aandeelhouder aan de raad van bestuur vragen dat deze op zijn kosten worden omgezet in gedematerialiseerde aandelen.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen.

Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Artikel 8. ONDEELBAARHEID VAN DE EFFECTEN.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaars van één onverdeelbaar aandeel, of is de eigendom van een aandeel gesplitst tussen een naakte eigenaar en een vruchtgebruiker, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de daaraangehechte rechten te schorsen, tot één enkele persoon als eigenaar van een aandeel tegenover de vennootschap is aangewezen.

Maakt de vennootschap van dit schorsingsrecht geen gebruik, dan zal zij, in geval van vruchtgebruik, en alleen voor de betrekkingen tussen de vennootschap en de aandeelhouder, enkel de vruchtgebruiker erkennen voor de verschillende rechten die aan een aandeel verbonden zijn.

TITEL III. BESTUUR - TOEZICHT.

Artikel 9. RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste het minimum aantal leden dat door de wet is voorgeschreven en ten hoogste uit zes (6) leden.

De bestuurders behoren tot de klasse A bestuurders of de klasse B bestuurders. De algemene vergadering beslist bij de benoeming van de bestuurders tot welke klasse zij behoren.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

Artikel 10. VOORZITTER.

De raad van bestuur kiest een voorzitter onder zijn leden.

Artikel 11. VERGADERING.

De raad van bestuur vergadert telkens als het belang van de

vennootschap het vergt of telkens als twee bestuurders het vragen, na bijeenroeping, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of ingeval deze belet is, van een bestuurder, door diens collega's aangeduid.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Artikel 12. QUORUM EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur mag enkel geldig beraadslagen, indien de meerderheid van de leden aanwezig is of geldig vertegenwoordigd waaronder

steeds 1 klasse A bestuurder Indien deze voorwaarden niet zijn vervuld,

kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn waaronder steeds 1 klasse A bestuurder.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie. Indien de raad niet voldoende in getal is, mag hij, tijdens een tweede vergadering, te houden ten laatste vijftien dagen na de



Luik B - vervolg

eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de eerste vergadering, welk ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden is

De verhinderde bestuurders kunnen hun stem uitbrengen per brief of telefax.

Zij mogen ook aan een ander lid van de raad de opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen, en te stemmen in hun naam bij een bepaalde vergadering van de raad.

Geen enkele bestuurder zal meer dan één van deze mandaten mogen waarnemen. In beide gevallen wordt de verhinderde bestuurder als tegenwoordig aangezien.

BESLISSINGSBEVOEGDHEID :

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen, waaronder steeds de stem van 1 klasse A bestuurder, van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent.

Deze procedure is evenwel uitgesloten in de gevallen bepaald in de wet.

Artikel 13. TEGENSTRIJDIG BELANG.

V"(56r de raad van bestuur besluit tot een verrichting of een reeks verrichtingen of een beslissing neemt bij de uitvoering waarvan een bestuurder, rechtstreeks of zijdelings, een persoonlijk belang heeft, moet die bestuurder dit mededelen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen; hij moet daarvan tevens de commissaris, indien er een is, op de hoogte brengen. Er zal verder gehandeld worden als voorzien in artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 14. NOTULEN.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, die ten minste door de meerderheid der aanwezige leden worden ondertekend.

De afschriften en uittreksels ter voorlegging in rechte of anderszins, worden ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders. Artikel 15. BEVOEGDHEID.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Artikel 16. GEDELEGEERDE BESTUURDER.

De raad van bestuur kan het bestuur van de vennootschap overdragen aan één of meer van zijn leden, aandeelhouders of niet, en hen de titel van gedelegeerde bestuurder toekennen.

De raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen.

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGING.

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, woeden geldig ondertekend door één alleen optredende gedelegeerde bestuurder of door twee bestuurders of door de voorzitter van de raad van bestuur. Zij moeten tegenover derden het bewijs van hun machten niet staven.

Artikel 18. BEZOLDIGING.

De opdrachten van de bestuurders en van de gedelegeerde bestuurders worden kosteloos uitgeoefend, voor zover niet anders beslist

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

'Voorbehouden aan het r Belgisch Staatsblad

1.

"Voor- Luik B - vervolg

behouden wordt door de algemene vergadering.

aan het Artikel 19. TOEZICHT.

 Belgisch In de door de wet vereiste gevallen, zal de controle op de

Staatsblad financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, die weergegeven moeten worden in de jaarrekening, opgedragen worden aan één of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren,

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt de bezoldiging vast,

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING,

Artikel 20. SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEID.

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt het geheel van de aandeelhouders.

Zij is samengesteld uit alle eigenaars van aandelen die het recht hebben om te stemmen.

De door de algemene vergadering, op regelmatige wijze genomen beslissingen, zijn bindend voor alle aandeelhouders, met inbegrip van de afwezigen en degenen die tegenstemmen.

Artikel 21. VERTEGENWOORDIGING.

Elke eigenaar van aandelen kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber.

Niemand mag een aandeelhouder bij de algemene vergadering als lasthebber vertegenwoordigen, zo hij zelf geen stemgerechtigde aandeelhouder is.

De raad van bestuur kan de tekst van de volmachten vaststellen, en eisen dat deze ten laatste vijf vrije dagen v66r de algemene vergadering op de door de raad aangeduide plaats worden neergelegd.

Artikel 22. BIJEENROEPINGEN.

De raad van bestuur, evenals de eventuele commissaris(sen), zijn gerechtigd de algemene vergadering bijeen te roepen.

Zij zijn verplicht deze bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen dit vorderen.

De bijeenroepingen voor elke algemene vergadering, worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 532 en 533 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer elle aandeelhouders aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten zonder dat de formaliteiten van bijeenroeping voorzien in voormelde artikelen 532 en 533 werden nageleefd. De besluiten moeten dan genomen worden met eenparigheid van stemmen.

Artikel 23, JAARVERGADERING.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden elke 3de donderdag van de maand mei om zestien uur YS namiddags (16.00 u) in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping,

Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 24. DEPONERING VAN DE EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders

zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 25. STEMRECHT - SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Werd binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan warden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties of warrants op naam, alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 26. BUREAU.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens ontstentenis door de oudste tegenwoordige bestuurder, tenzij de voorzitter zelf een bestuurder heeft aangesteld om hem te vervangen.

De voorzitter van de vergadering duidt desgevallend een secretaris en een stemopnemer aan. Deze mogen gekozen worden buiten de leden van de vergadering, maar in dat geval zijn zij niet stemgerechtigd.

De andere aanwezige leden van de raad van bestuur vullen het bureau aan.

Artikel 27. NOTULEN.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom vragen.

De afschriften aan derden worden ondertekend door de gedelegeerde bestuurder, van zodra de wet dit toelaat.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

TITEL V. JAARREKENING.

Artikel 28. BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt

december.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de

resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden

overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van Belgié.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld

door artikel 94, eerste lid, van het Wetboek van vennootschappen.

op éénendertig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

'Voor-

behouden

aan het

---"El-éreFEF"

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 29. STEMMING OVER DE JAARREKENING.

De jaarvergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening en de resultatenverwerking.

Na goedkeuring van de jaarrekening, beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de aan de bestuurders en commissarissen te verlenen kwijting.

Artikel 30. WINSTVERDELING.

Het batige saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de netto-winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt, maar zij moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik, en om welke reden ook, van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Artikel 31. INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur mag beslissen tot het uitkeren van interimdividenden met inachtneming van de wettelijke beperkingen die voorzien zijn in de huidige wetten. Deze beslissing moet ter bekrachtiging voorgelegd worden aan de eerstvolgende jaarvergadering van de aandeelhouders, die zich hierover dient uit te spreken door middel van een bijzondere stemming.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 32. ONTBINDING.

De vennootschap wordt na de ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars.

Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen, en zij geeft aan hoe de vereffenaars de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen dan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van bestuurders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 186, 187 en 188 van het wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

ARTIKEL 33. VERDELING.

Na de betaling van elle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo vooreerst aangewend worden om de maatschappelijke aandelen terug te betalen tot beloop van hun afgelost bedrag.

Het saldo zal in gelijke delen tussen al de aandelen verdeeld

worden,

TITEL VII. ALGEMENE BEPALINGEN.

Artikel 34. GEMEEN RECHT.

De partijen willen zich volledig schikken naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de beschikkingen van deze wetten waarvan in deze statuten niet op geoorloofde wijze zou zijn afgeweken, geacht in de huidige akte te zijn opgenomen, en worden de clausules die strijdig zijn met de gebiedende beschikkingen van de bestaande en toekomstige wetten, geacht niet geschreven te zijn.

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen worden enkel

tVoor.

behouden

aan het

'Tard

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



t,

LuikB-vervolg

vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van

statutaire bepaling,

STEMMING

Dit besluit wordt, gestemd artikel per artikel, aangenomen met unanimiteit.

vieede beslissing ; volmachten

De vergadering verleent aan elke bestuurder, alsook aan ondergetekende

notaris, elle machten voor de uitvoering van de als hoger genomen

besluiten, dit met macht tot indeplaatsstelling,

STEMMING

Dit besluit wordt aangenomen met unanimiteit.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Jean-Luc Peêrs, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte.

"

Voor-

behouden aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/10/2013
ÿþa Mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSegel

'1 4OCT. 20U

Griffie



Ondernerningsnr : SL`o 7-9,2 SAS

Benaming (voluit) : SMARTHOME

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Vlaanderenstraat 105, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst :

OPRXCBTING.

Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PEÊRS,

notaris te Vilvoorde, op zeven oktober twee duizend dertien.

Oprichters:

1) De naamloze vennootschap VERMEC, met vennootschapszetel gevestigd te 3191 Bever, Salvialaan, 3.

Deze vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden door Meester Ivo de Grave, notaris te Vilvoorde, op éénentwintig december tweeduizend, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien januari tweeduizend en één, onder nummer 20010118-443.

De statuten werden laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Jean-Luc PEÊRS te Vilvoorde op datum van negentien december tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tien januari tweeduizend en zes onder nummer 06009653.

- De vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0473,749.780.

- De vennootschap is ingeschreven voor de belasting over de toegevoegde waarde onder het nummer BE 473.749.780,

2) Mevrouw VERHAEREN Caroline Maria Maurice, geboren te Vilvoorde op acht juni negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.0608 312-87 , hier vermeld met haar uitdrukkelijke instemming, identiteitskaart nummer 100 0027645 34, wonende te 1910 Kampenhout, Zeypestraat 78.

3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NU CONSULT, met vennootschapszetel gevestigd te 9472 Denderleeuw (Iddergem), Bakergemveldbaan, 84.

Vennootschap opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Iris De Brakeleer te Ninove op datum van negentien augustus tweeduizend dertien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee september tweeduizend dertien onder nummer 13134941,

Waarvan de statuten sindsdien niet meer gewijzigd werden.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0537.571.525.

De vennootschap is ingeschreven voor de toepassing van de belasting over de toegevoegde waarde BE 0537,57].,525.

Vorm: Naamloze Vennootschap.

Op is, `aarsre Link B ve'Tetden Recto Naam en hoedarighead van de pis:ri ne~Eseerenaf Haans rietza van de perao~o,r+uen) bevoegd de reChtsperscan ter 2^n2»r' .l . W ffiPr ' ver epen wo rdrgen

Versa Naam en handtekening

Moniteur belge

Voor behouden aan het --wig r Staatsblad

Luik B - vervolg

Naam: SMARTHOME

Maatschappelijke zetel: Vlaanderenstraat 105, 1800 Vilvoorde.

Doel:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel

- Het uitvoeren van alle activiteiten van bouwpromotie, hetzij het doen oprichten van constructies met het oog op de verkoop ervan, met inbegrip, van verkaveling, groepswoningbouw, enzovoorts.

- Het optreden als studie-, organisatie - en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coordinatie;

- Het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten,! valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende) goederen en/of zakelijke rechten; De expertise, agentuur inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van!

dienstverleningscontracten; 1

- Het uitvoeren van onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, hetzij als leasinggever hetzij als! leasingnemer;

- Het geven van advies bij transacties in verband met onroerend goed zoals verkoop, verhuur, onroerende leasing, opstalrecht, beheer vang onroerend goed.

- Consultancy en commercieel advies aan bedrijven en derden, sales-management in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België) als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zijn magi zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen eni andere verbintenissen zowel voor haar zelf als voor alle derden op voorwaardel dat zijn er zelf belang bij heeft.

Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan,!

behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Duur: Onbepaaldeduur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Maatschappelijk kapitaal : ff

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ZEVENHONDERD DUIZEND EURO (700.000 EUR).

Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van! nominale waarde, die elk één/duizendste (1/1.000-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap werd volgestort ten belope van! tweehonderd en één duizend vierhonderd Euro (201.400 EUR) als volgt

Door de naamloze vennootschap VERMEC, voornoemd sub 1), een bedrag van tweehonderd duizend Euro (200.000 EUR), door Mevrouw VERHAEREN Caroline,' voornoemd sub 2), en de besloten vennootschap met beperkte

tlGCr- beiliaildeH aan het I~BI~t=Ch Staatsblad

Luik B - vervolg

aansprakelijkheid NU CONSULT, voornoemd sub 3), elk zevenhonderd Euro (700 EUR).

Bestuur:

Artikel 9. RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste het minimum aantal leden dat door de wet is voorgeschreven en ten hoogste uit zes (6) leden.

De bestuurders behoren tot de klasse A bestuurders of de klasse B bestuurders. De algemene vergadering beslist bij de benoeming van de bestuurders tot welke klasse zij behoren.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

Artikel 10. VOORZITTER.

De raad van bestuur kiest een voorzitter onder zijn leden.

Artikel 11. VERGADERING.

De raad van bestuur vergadert telkens als het belang van de

vennootschap het vergt of telkens als twee bestuurders het vragen, na bijeenroeping, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of ingeval deze belet is, van een bestuurder, door diens collega's aangeduid.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Artikel 12. QUORUM EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur mag enkel geldig beraadslagen, indien de meerderheid van de leden aanwezig is of geldig vertegenwoordigd waaronder steeds 1 klasse A bestuurder . Indien deze voorwaarden niet zijn vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn waaronder steeds 1 klasse A bestuurder.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon, of videoconferentie. Indien de raad niet voldoende in getal is, mag hij, tijdens een tweede vergadering, te houden ten laatste vijftien dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de eerste vergadering, welk ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden is.

De verhinderde bestuurders kunnen hun stem uitbrengen per brief of telefax.

Zij mogen ook aan een ander lid van de raad de opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen, en te stemmen in hun naam bij een bepaalde vergadering van de raad.

Geen enkele bestuurder zal meer dan één van deze mandaten mogen waarnemen In beide gevallen wordt de verhinderde bestuurder als tegenwoordig aangezien.

BESLISSINGSBEVOEGDHEID

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen, waaronder steeds de stem van 1 klasse A bestuurder, van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend,

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent.

Deze procedure is evenwel uitgesloten in de gevallen bepaald in de

Luik B - vervolg

rwet,

I Artikel 13. TEGENSTRIJDIG BELANG.

I V66r de raad van bestuur besluit tot een verrichting of een reeks Fverrichtingen of een beslissing neemt bij de uitvoering waarvan een bestuurder, rechtstreeks of zijdelings, een persoonlijk belang heeft, moet die bestuurder dit mededelen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen; hij moet daarvanl tevens de commissaris, indien er een is, op de hoogte brengen. Er zal verder gehandeld worden als voorzien in artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 14. NOTULEN.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, die ten minste door de meerderheid der aanwezige leden worden ondertekend.

De afschriften en uittreksels ter voorlegging in rechte of randerszins, worden ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders. Artikel 15. BEVOEGDHEID.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene Ivergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden ten in rechte als eiser en als verweerder.

Artikel 3.6. GEDELEGEERDE BESTUURDER.

De raad van bestuur kan het bestuur van de vennootschap overdragen laan één of meer van zijn leden, aandeelhouders of niet, en hen de titel van gedelegeerde bestuurder toekennen.

De raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen.

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGING.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid :

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, jworden geldig ondertekend door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, lof binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

s Zij moeten tegenover derden het bewijs van hun machten niet

staven.

Delegaties :

FINANCIËLE GOEDKEURING EN VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De beslissing tot goedkeuring van overeenkomsten en contracten met een hiernavolgende waarde alsook de ondertekening van de documenten die deze transacties bevestigen, zijn als volgt toebedeeld :

Bedrag Goedkeuring Ondertekening

(e)

< 1.000 Elke bestuurder alleen Gedelegeerd bestuurder alleen handelend

handelend

< 10.000 - Twee bestuurders type Gedelegeerd bestuurder alleen handelend

B

of

- Een bestuurder type A

< 500.000 - Bestuurder type A en Twee bestuurders samen

bestuurder type B handelend

of

- een bestuurder type A

>_ 500.000 Twee bestuurders type A Twee bestuurders samen

handelend (mits voorafgaande

schriftelijke goedkeuring

door raad van bestuur)

Tabel 1 : Bevoegdheden

De bedragen hierboven vermeld zijn de gecumuleerde waarde van de betrokken overeenkomsten of transacties die wordt bepaald over de volledige Llooptijdvan het contract of de overeenkomst___

Voor-

beh4itt1er7

~aan het

~Preigrsch

Staatsblad

Î \./

s

}

}

}

am

14

e

Î ~

ie

s ~

r-I

O

N

1." 1

~

} ~

}"r9

ri)

~

r..,

am

r ~

am

}e

Luik B - vervolg

Bij contracten van onbepaalde duur wordt het bedrag berekend overi een looptijd van vier jaar. Bij het verstrijken van deze vierjarige periodes wordt het dossier terug ter goedkeuring voorgelegd,

De bedragen zijn exclusief BTW, of enige andere lasten.

MEERUITGAVEN

Indien de meeruitgaven meer dan 10% van het initieel goedgekeurde

bedra bedragen, zal een nieuwe goedkeuring vereist zijn.

Bedrag der Goedkeuring Ondertekening

meeruitgave (¬ )

< 1.000 - Twee bestuurders type Gedelegeerd

B bestuurder alleen handelend

of

- Een bestuurder type A

< 10.000 - Bestuurder type A en Twee bestuurders

bestuurder type B samen handelend

of

- een bestuurder type A

10.000 Twee bestuurders type A Twee bestuurders samen handelend (mits voorafgaande schriftelijke goedkeuring door raad van bestuur)

Tabel 2: Bevoegdheden bij meeruitgaven

ONROERENDE GOEDEREN: AANKOOP, VERKOOP, VERHUUR, HUUR

Het aangaan, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten voor het verwerven van onroerende goederen, het verkopen, het aangaan van zakelijke rechten (opstal en erfpacht), het verhuren en huren, is onderworpen aan de goedkeuring conform Tabel 1 Bevoegdheden.

WERKEN, LEVERINGEN EN DIENSTEN

Het aangaan, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten voor

werken, leveringen en diensten is onderworpen aan de goedkeuring conform

Tabel 1 1 Bevoegdheden.

Vallen onder deze categorie (niet-exhaustieve opsomming)

- aannemingsovereenkomsten;

- leveringen door derden;

diensten verleend door derden;

- diensten verleend aan derden;

- aankoop, lease of huur van voertuigen;

bankgaranties en borgtochten;

OVERIGE VERBINTENISSEN EN TAKEN

Personeel

Het aanwerven van, het ontslaan van, het toekennen van

loonsverhogingen en boni aan personeelsleden en dienstverleners is

onderworpen aan de goedkeuring van de Raad van Bestuur.

De uitvoering van de door de Raad goedgekeurde beslissingen wordt

toevertrouwd aan een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

Vergunningen

De aanvraag van vergunningen (stedenbouw, milieu, verkaveling,

omgeving) is onderworpen aan de goedkeuring van de Raad van Bestuur.

De uitvoering van de door de Raad goedgekeurde beslissingen wordt

toevertrouwd aan een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

Aangaan van tijdelijke handelsvennootschappen

Het aangaan van tijdelijke handelsvennootschappen wordt beschouwd

als het aangaan van een overeenkomst met een waarde hoger dan of gelijk aan

E 500.000,

Dagelijkse handelingen

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

" J`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

en optreden voor de vennootschap

Het optreden bij en ten opzichte van het postkantoor, elke federale, regionale, provinciale of gemeentelijke overheid, het ontvangen van alle brieven en pakketten, het onmiddellijk en behoorlijk uitvoeren van de beslissingen van de Raad van Bestuur, wordt toevertrouwd aan de

Voor-

aan Luik B W vervolg

aan het n

_._Fé gT""rs (ti

Staatsblad

gedelegeerd bestuurders , die alleen of gezamenlijk kunnen optreden.Algemene vergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden elke 3de donderdag van de maand mei om zestien uur 's namiddags (16.00 u) in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig

december van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een

inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de

resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden

overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag opa overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Del bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld; door artikel 94, eerste lid, 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Buitengewone algemene vergadering

- dat het eerste boekjaar zal aanvangen op zeven tweeduizend dertien en zal afgesloten worden op éénendertig tweeduizend veertien;

" dat bijgevolg de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien;

- bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de hiervoor genoemde oprichters en dit sedert één juni tweeduizend dertien;

- het aantal bestuurders vast te stellen op vier (4); - voor de eerste maal als bestuurder A te benoemen :

1) A-bestuurder :

de naamloze vennootschap VERMEC, met vennootschapszetel gevestigd te 3191 Hever, Salvialaan, 3.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0473.749.780.

De vennootschap is ingeschreven voor de belasting over de

toegevoegde waarde onder het nummer BE 473.749,780.

Met als vaste vertegenwoordiger :

de Heer VERHAEREN Michel Marcel Rosette, geboren te Vilvoorde op zevenentwintig september negentienhonderd tweeënzeventig, nationaal nummer

72,09.27 205-75, wonende te 3191 Hever, Salvialaan, 3.

2) A-bestuurder :

IDe Heer VERHAEREN Christian Ferdinand Antoine, geboren te Vilvoorde op vijfentwintig november negentienhonderd vijfenzestig, nationaal nummer 65.11.25 069-41, wonende te 1410 Braine

34, l'Alleud, Avenue de la Tendraie,'

3) B-bestuurder :

Vilvoorde opj

Mevrouw VERHAEREN Caroline Maria Maurice, geboren te

lacht juni negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 7006.O8 312-87 , hier vermeld met haar uitdrukkelijke instemming, identiteitskaart nummer 100 0027645 34, wonende te 1910 Rampenhout, Zeypestraat 78,

4) B-Bestuurder :

oktober] december

. .

, ----~~

V~or-

behoeidert t Luik B - vervolg

aan het i 4 s" ~

staatsblad

L~

I

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NU CONSULT met vennootschapszetel gevestigd te 9472 Denderleeuw (Iddergem),

Bakergemveldbaan, 84.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0537.571,525.

De vennootschap is ingeschreven voor de toepassing van de belasting over de

toegevoegde waarde BE 0537.571.525.

Vaste vertegenwoordiger :

de Heer TJ TTERSPROT Neil, geboren te Aalst op dertig augustus

negentienhonderd vijfenzeventig, nationaal nummer 75.08.30-311.32,

wonende te 9472 Denderleeuw (Iddergem), Bakergemveldbaan, 84,

De bestuurders zullen hun mandaat gratis uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De opdracht van de aldus benoemde bestuurders zal verstrijken bij het einde van de jaarvergadering van tweeduizend negentien.

De aldus benoemde bestuurders zijn benoemd tot de jaarvergadering van tweeduizend negentien, behoudens herbenoeming.

Aangezien de vennootschap niet voldoet aan de voorwaarden gesteld door de wet voor de benoeming van een commissaris, wordt beslist er geen te benoemen.

NOTULEN VAN DE EERSTE RAAD VAN BESTUUR.

Onmiddellijk daarna besluiten de hierboven benoemde bestuurders in

eerste vergadering bijeen te komen.

Met eenparigheid van stemmen nemen zij de volgende beslissing

1. wordt tot voorzitter van de raad van bestuur benoemd : de NV 1VERMEC, voornoemd sub 1), met als vaste vertegenwoordiger de Heer VERHAEREN

I

Michel, eveneens voornoemd, die verklaart te aanvaarden;

2. worden tot gedelegeerde bestuurder benoemd :

z} Mevrouw VERHAEREN Caroline, voornoemd sub 2),

ii) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NU CONSULT, voornoemd sub 3), met als vaste vertegenwoordiger de Heer UYTTERSPROT Neil, eveneens voornoemd.

De vertegenwoordigingsbevoegdheid van de gedelegeerde bestuurders wordt beperkt tot hetgeen volgt :

1, overeenkomsten afsluiten, wijzigen en beëindigen, voorstellen doen, aankopen doen in de normale dagdagelijkse bedrijfsuitoefening volgens de grenzen en binnen de limieten zoals in de statuten bepaald.

2. het optreden bij en ten opzichte van het postkantoor, telefoonmaatschappij, elke regionale, provinciale of gemeentelijke overheid, alle brieven en pakketten ontvangen;

3. het nodige doen om alle besluiten van de raad van bestuur van de vennootschap onmiddellijk te implementeren;

4, het aanvragen van allerhande vergunningen die vereist zijn voor het voeren van de bedrijfsactiviteiten van de vennootschap;

3. Bijzondere volmacht - KBO en B.T.W.

De raad van bestuur stelt als bijzondere gevolmachtigde aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KANTOOR ROMBOUTS, met zetel te 1800 Vilvoorde, Stationlei, 1/bus 1, met macht tot indeplaatsstelling aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de KBO en de toekenning van een B.T.W.-nummer bij de bevoegde belastingdiensten te bekomen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jean-Luc PEÊRS, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

--~~ uitgifte van de akte

Coordonnées
SMARTHOME

Adresse
VLAANDERENSTRAAT 105 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande