SMARTSPACES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMARTSPACES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.627.175

Publication

01/02/2013
ÿþ4 Mod Word 11.1

'!:'fit. =S ' .` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koopl)prrdet

.e Leuven. de L t JAN. 2913

DE a f IER

11030 iuu

1

Vc

behc

aar

Belt

Staat

A



Qndernemingsnr : i SOZ- 623. 41-Ç " Benaming

(voluit) : SMARTSPACES (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Geldenaaksebaan 40, 3001 Leuven (Heverlee)

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op tien januari tweeduizenddertien, geregistreerd vijf bladen, geen renvooien te Leuven, tweede registratiekantoor op 15. januari 2013, boek 1374 blad 66 vak 11, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam ''SMARTSPACES", met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Geldenaaksebaan 40, van onbepaalde duur, door: 1. De heer SLEGERS Nico Maria Jozef, (N.N. 721108 109.76), wonende te 3001 Heverlee, Geldenaaksebaan 40.

2. Mevrouw GOEDEWEECK Karen Christiane, (N.N. 850731 140.85), wonende te 3020 Herent, Langeveldstraat 12.

3. Mevrouw MARTENS 's Heerengave Roosje, (N.N. 710921 258.84), wonende te 3000 Leuven, Dalemhof: 32. Waarvan het kapitaal (18.600,00 euro) (achttienduizendzeshonderd euro) bedraagt, volledig in geld. geplaatst is, ten belope van twaalfduizend euro (12.000,00 euro) gestort is en vertegenwoordigd is door honderdzesentachtig aandelen (186 aandelen) zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt; ingeschreven door:

- de heer SLEGERS Nico, voornoemd, die een som gestort heeft van vierduizend euro (4.000,00 euro), waarvoor hem tweeënzestig aandelen (62 aandelen) worden toegekend, gedeeltelijk volstort.

mevrouw GOEDEWEECK Karen, voornoemd, die een som gestort heeft van vierduizend euro (4.000,00 euro), waarvoor haar tweeënzestig aandelen (62 aandelen) worden toegekend, gedeeltelijk volstort.

- mevrouw MARTENS 's Heerengave, voornoemd, die een som gestort heeft van vierduizend euro (4.000,00 euro), waarvoor haar tweeënzestig aandelen (62 aandelen) worden toegekend, gedeeltelijk volstort.

Het boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizenddertien;

De jaarvergadering heeft plaats op de derde donderdag van de maand juni om twintig uur (20.00 uur).

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste' jaarvergadering heeft plaats in tweeduizendveertien.

Met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de; vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot gewone zaakvoerders voor de onbeperkte duur worden aangesteld:

1. De heer SLEGERS Nico Maria Jozef, (N.N. 721108 109.76), wonende te 3001 Heverlee, Geldenaaksebaan 40.

2. Mevrouw GOEDEWEECK Karen Christiane, (N.N, 850731 140.85), wonende te 3020 Herent Langeveldstraat 12.

3. Mevrouw MARTENS 's Heerengave Roosje, (N.N. 710921 258.84), wonende te 3000 Leuven, Dalemhof 32. De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend euro (12.000,00 euro); voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE61 1325 4053 9817 bij de Delta Lloyd Bank ,zoals blijkt uit een door. voormelde financiële instelling op 11 december 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap heeft als doel:

De vennootschap kan het beheer, de aan- en verkoop, de huur en verhuur van residentieel, commercieel en overig vastgoed uitvoeren. De vennootschap mag de functie van syndicus uitoefenen en eveneens aan projectontwikkeling van residentieel en commercieel vastgoed doen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen,alfe verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,, de.,verbQuwi09,de.huur:.eo,_verhut?r,_ de,ruil_en,.jn..het_algemeen,.de_verricbtingen. die. rechtstreeks of Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, enkel in eigen naam en voor eigen rekening.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen op gelijk welke wijze in alle ondernemingen, vennootschappen of verenigingen ongeacht de aard van hun doel, zij mag deze beheren, het dagelijks bestuur ervan waarnemen, raad geven, reorganiseren zonder dat deze opsomming limitatief is.

Zij mag participaties verwerven onder eender welke vorm, deze beheren, te gelde maken, enz.

Ze kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven; zowel rechtstreeks als onrechtstreeks zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze oolc kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel in België als in het buitenland,

Zowel tengevolge van overdracht van aandelen onder levenden, als tengevolge van intekening (bij kapitaalverhoging in speciën) op aandelen waarop het voorkeurrecht niet werd uitgeoefend, als tenslotte tengevolge van erfrechtelijke overgang, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, enkel toekomen aan personen die de instemming krijgen van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierden van het kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Die instemming is eveneens vereist als de aandelen overgedragen worden aan een medevennoot, of aan de echtgenoot of de bloedverwanten in rechte lijn van de oorspronkelijke eigenaar der aandelen. Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volte eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. ln geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, buiten de statuten benoemd.

Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen. Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het hierna bepaalde geval van schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve éénitiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

n

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de " bevoegde rechtbank, ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten. Zijn aile maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

De comparanten verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 1 november 2012. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

gelijktijdig hiermee neergelegd:

- een uitgifte van de akte

Meester Isabelle MOSTAERT, geassocieerd notaris te Leuven

Noor-

bèhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SMARTSPACES

Adresse
GELDENAKSEBAAN 40 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande