SMH IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMH IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.466.279

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.05.2014, NGL 25.06.2014 14211-0362-024
17/03/2014
ÿþ Mod Word 11,1

= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit het verslag van de vergadering van het College der Zaakvoerders dd 2110112014

De vergadering van het College der Zaakvoerders beslist met eenparigheid van stemmen het volgende:

BESLIST dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst wordt naar het volgende adres: Noorderlaan 30, 1731 Zeslik, met onmiddellijke ingang.

BESLIST om een bijzondere volmacht toe te kannen aan Mr, Harold Minjauw, Advocaat van de associatie LMBD Prioux met kantoor te 1170 Brussel, Terhulpensesteenweg 177 bus 7, en de vennootschap BVBA B-Docs, met kantoor te Willem de Zwijgerstraat 27, 1000 Brussel (alsook diens bestuurders en aangestelden), met het recht om alleen op te treden en met recht van indeplaatsstelling, ten einde alle formaliteiten te vervullen bij om het even welk ondernemingsloket, het Belgisch Staatsblad en/of de Kruispuntbank van Ondernemingen die vereist zijn in het kader van bovengenoemde beslissingen en, meer in het algemeen, om alles te doen wat noodzakelijk of nuttig is teneinde bovenstaande beslissingen te implementeren.

Géraldine Seynaeve

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IMMIV~~IMIIIN~bI~IVR~~I

9062435*

Q5 MAR. 2014

&RU$ez".

Griffie

O ndernemi ngsnr : 0842.466.279

Benaming

(voluit) : SMH IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Humaniteitslaan, 116/3, B-1070 Anderlecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelwijziging

18/01/2012
ÿþ+11.. Rm .

Marl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 6 JAN. 2012



Voor- 1 1

behouden '12015280*

aan het

Belgisch

Staatsblad

IN 'BUSSEL

Griffie





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) SMH Immo

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Humaniteitslaan 116/3 te Anderlecht (1070 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Luidens een akte verleden voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te: Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkt& Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op drie januari; tweeduizend en twaalf, werd er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht genaamd :

Deelgenoten

- De naamloze vennootschap « LANDBOUW- EN BOSUITBATING HONTZOCHT  BEERNEM », waarvan: de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8700 Tielt, Seyntexlaan 3, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0418.169.869;

- De naamloze vennootschap naar Nederlands recht « SEYNAEVE METAAL HOLDING », waarvan de; maatschappelijke zetel gevestigd is te 6222 Maastricht (Nederland), Kruisdonk 66, ingeschreven in het, rechtspersonenregister van de kamer van koophandel Zuid-Limburg, onder nummer 21012608.

Vorm - benaming

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Ze draagt de benaming « SMH Immo ».

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestig te Anderlecht (1070 Brussel), Humaniteitslaan 116/3.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en/of voor eigen.

rekening als in naam en/of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

1) het aankopen, verkopen, ruilen of anderszins verwerven of vervreemden, het huren, verhuren, het doen bouwen en/of doen verbouwen, het verkavelen en/of productief maken van alle al dan niet bebouwde, onroerende goederen, het beheren en uitbaten van het eigen patrimonium van de vennootschap, en het stellen van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele verband houden met het bovenstaande, of daartoe nodig, nuttig of bevorderlijk zijn.

2) De uitvoering van alle infrastructuur en uitrustingswerken van gronden met het oog op hun verkaveling en hun valorisatie.

3) De uitvoering van alle renovatiewerken en alle verbouwingswerken aan gebouwen evenals het, onderhoud van gebouwen.

4) Het aangaan van leningen met betrekking tot onroerende goederen.

5) De aanneming voor rekening, hetzij van de vennootschap, hetzij van de Staat, de Provincies, de Gemeenten en van alle derden, van alle werken in verband met het bouwbedrijf.

6) Tenslotte alle ondernemingen met als kenmerk of voornaamste doel onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden te doen opbrengen, inzonderheid door zich bezig te houden met het; oprichten van appartements- of andere gebouwen, met hun binnenhuisinrichting, zowel onroerend ais roerend,' en na voltooiing, met hun beheer en uitbating.

De vennootschap heeft ook tof doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het verlenen van adviezen, van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het gebied van management en beheer van ondernemingen en dit in de ruimste zin;

-het uitvoeren van alle opdrachten, management en consultancy, participatie onder de vorm van organisatiestudies, expertises, raadgevingen op alle gebied bij ondernemingen en dit in de ruimste zin;

-het voeren van interim-management bij bedrijven;

-het geven van opleiding, sessies en consultancy in bedrijven en managementscholen;

-alle mogelijke diensten aan ondernemingen niet betrekking tot hun operationeel, commercieel en administratief beleid.

De vennootschap mag bij wijze van afstand, van inbreng, van fusie, van deelneming, van inschrijving op of aankoop van aandelen, obligaties of andere waarden of op elke andere wijze belangen nemen in alle andere vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant zou zijn aan het hare, alle roerende effecten en waarden aankopen en verkopen; zij mag in het algemeen alle industriële, roerende, onroerende, handels-, financiële, landbouwkundige, bosbouwkundige of andere verrichtingen doen die rechtstreeks of cnrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag daarenboven

deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijven en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft;

* zich ten gunste van zichzelf of van derden borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of

vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Deze opsomming geldt ten titel van voorbeeld en is geenszins beperkend.

Ingeval de uitvoering van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden met betrekking tot toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar handelingen, met betrekking tot de betreffende prestaties, uitstellen tot op het ogenblik van voldoening van de nodige voorwaarden.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op zeshonderd duizend euro (600.000,00 E), vertegenwoordigd door zes honderd aandelen (600) zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/zeshonderdste (1/600ste) van het maatschappelijk kapitaal is volledig ingetekend en volledig volstort op de volgende wijze :

DDe naamloze vennootschap « LANDBOUW- EN BOSUITBATING HONTZOCHT  BEERNEM », voornoemd, ten belope van zes aandelen (6), voor een inbreng van zes duizend euro (6.000,00 E), volledig volstort.

DDe naamloze vennootschap naar Nederlands recht « SEYNAEVE METAAL HOLDING », voornoemd, ten belope van vijfhonderd vierennegentig aandelen (594), voor een inbreng van vijfhonderd vierennegentig duizend euro (594.000,00 E), volledig volstort.

Totaal: zes honderd aandelen (600).

Winstverdeling

Op de netto winst, na aftrekking van de lasten en delgingen, zal er ten minste vijf percent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds, deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

In geval van ontbinding, na verwezenlijking van het actief, aanzuivering van het passief of het in consignatie geven van het bedrag nodig om dat te doen, zal het saldo verdeeld worden onder de deelgenoten a rato van de aandelen in ieders bezit.

Indien de aandelen niet in gelijke mate vrijgemaakt worden, zal/zullen de vereffenaar(s) voorafgaandelijk het evenwicht herstellen, hetzij door oproeping van fondsen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december

van ieder jaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op initiatief van het bestuur of van de commissarissen op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingsbrief, op de tweede dinsdag van de maand mei om zeventien uur.

Mocht die dag een feestdag zijn, dan zal de vergadering plaats hebben op de volgende werkdag op het zelfde uur.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem; de vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden getroffen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de

algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien er

" verschillende zijn, hun bevoegdheid.

Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende bevoegdheden aan deze laatste toevertrouwd.

Wanneer er verschillende zaakvoerders zijn, vormen zij samen het college van zaakvoerders. In dit geval, heeft ieder zaakvoerder de bevoegdheid om alleen te handelen in naam van de vennootschap en vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte; hij mag in naam van de vennootschap alle daden van beheer of beschikking stellen; al hetgeen door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden wordt aan de algemene vergadering valt onder zijn bevoegdheid.

Elke zaakvoerder wordt er toe gemachtigd onder zijn verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aan te stellen voor welbepaalde opdrachten.

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en dat de sociale statuten vastgelegd zijn, hebben de comparanten, vervolgens, de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden wanneer de vennootschap haar juridische persoonlijkheid verkregen heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen

1/ Zaakvoerders

De comparanten beslissen voor een onbeperkte duur volgende één niet-statutaire zaakvoerders te

benoemen:

- Mevrouw SEYNAEVE Géraldine, wonende te 1790 Essene, Eksterenberg, 50;

- Mevrouw SEYNAEVE Maureen, wonende te 8700 Tielt, Seyntexlaan, 3;

- Mijnheer SEYNAEVE Thomas, wonende te 8730 Beernem, Blommeke, 3.

Die aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerders wordt ten kostenloze titel uitgeoefend.

2/ Commissaris(sen)

De comparanten stellen vast en verklaren dat blijkt uit te goeder trouw verrichte schattingen, dat ten minste 'voor het eerste boekjaar, de vennootschap aan de in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen vermelde criteria zal voldoen, aangezien zij als een "kleine vennootschap" in de zin van artikel 15 van het voornoemde Wetboek wordt beschouwd. Dientengevolge beslissen ze, met eenparigheid van stemmen, geen commissaris te benoemen.

" 3/ Afsluiting van het eerste boekjaar

De comparanten beslissen dat het eerste boekjaar begonnen op de dag van oprichting afgesloten op 1.

eenendertig december tweeduizend en twaalf.

4/ Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De comparanten beslissen dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt vastgesteld in mei

tweeduizend en dertien.

5/ Delegatie van machten

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzonder lasthebber van de vennootschap met mogelijkheid van in de plaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-docs", waarvan de zetel is gevestigd te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat, 27, ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij ieder administratiekantoor en/of vennootschap.

De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de formaliteiten in verband met het verkrijgen van het ondernemingsnummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.05.2015, NGL 25.06.2015 15212-0436-024

Coordonnées
SMH IMMO

Adresse
NOORDERLAAN 30 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande