SNOOZE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SNOOZE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.407.559

Publication

21/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a~~~~~~~ , ~~

~ ~,~ -r, ~~ ~ ~~','~ii~; der

" c11.~'sfl~r}~(.îíá~l V_;" L2 _. ~, ~ I: ~1 0 JAN. 2014 22:-7

~~_r

Griffie

21/01/2014 - Annexes d

Ib

Ondernemingsnr : 0543.407.559

Benaming (voluit) : SNOOZE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Adriaanstraat 171

3150 Haacht

Onderwerp akte : RECHTZETTING

In het uittreksel van de oprichtingsakte van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SNOOZE met zetel te 3150 Haacht, Sint-Adriaanstraat 171, verleden voor notaris Luc Rochtus te Antwerpen op dertien,' december tweeduizend dertien, neergelegd op 18 december 2013 ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven staat verkeerdelijk vermeld

"1) Vennoten:

a. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MANATY INVESTMENTS, met zetel te 3150 Haacht, Sint-Adriaanstraat 171, RPR Leuven, 131W-BE 0830.128.671.

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor Meester Luc Rochtus, notaris te Antwerpen op zeven oktober tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig oktober daarna, onder nummer 2010-10-20/0154413.

c. Mevrouw PONSAERTS Nancy, geboren te Leuven op vijf december negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 3150 Haacht, Sint-Adriaanstraat 171"

Dit dient echter gelezen te worden als volgt :

"1) Vennoten:

a. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MANATY 1NVESTMENTS, met zetel te 3150 Haacht,

Sint-Adriaanstraat 171, RPR Leuven, BTW-BE 0830.128.671.

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor Meester Luc Rochtus, notaris te Antwerpen op

zeven oktober tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig oktober

daarna, onder nummer 2010-10-20/0154413,

b, De heer HUYSMAN Yves Patrick Thierry, geboren te Schaarbeek op acht oktober negentienhonderd

vierenzeventig, wonende te 3150 Haacht, Sint-Adriaanstraat 171,

c. Mevrouw PONSAERTS Nancy, geboren te Leuven op vijf december negentienhonderd éénenzeventig, wonende

te 3150 Haacht, Sint-Adriaanstraat 171",

Notaris Luc Rochtus te Antwerpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2014
ÿþ1 ~ ~

mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor IY Neergelegd ter griffe a~E Rechtbank van KoophandeE te Leuven

behour t i _DfC. 2013

aan h DE:

Belgis Grifft

Staatst







Ondememingsnr: ~~~ , ~O`~-, ~~ S

Benaming (voluit) : SNOOZE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Adriaanstraat 171

3150 Haacht

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op dertien december

tweeduizend dertien, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht ais

E~

;; volgt:

I! 1) Vennoten:

a. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MANATY INVESTMENTS, met zetel te 3150 Haacht, Sint-Adriaanstraat 171, RPR Leuven, BTW-BE 0830.128.671.

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor Meester Luc Rochtus, notaris te Antwerpen op zeven oktober tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig oktober daarna, onder nummer 2010-10-20/0154413.

c. Mevrouw PONSAERTS Nancy, geboren te Leuven op vijf december negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 3150 Haacht, Sint-Adriaanstraat 171.

2) Rechtsvorm en naam:

fi De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "Snooze"

3) Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3150 Haacht, Sint-Adriaanstraat 171. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren vestigen In België of in het buitenland.

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1. Het aanvaarden en uitoefenen van mandaten en opdrachten, het uitvoeren van studies, het verstrekken van adviezen en het versenen van commerciële, financiële, personeelsgerelateerde, informatica-gerelateerde, en ;i operationele bijstand inzake de organisatie en het beheer van ondernemingen en bedrijven zowel gelegen in het binnen- als buitenland en dit alles in de meest ruime betekenis. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

2. De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en gebouwde onroerende goederen of zakelijke rechten op dergelijke goederen zowel gelegen in het binnen- als het buitenland van alle aard en voor aile bestemmingen; ii het verkavelen, het uitrusten, en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen; het doen bouwen, het doen verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies. Het huren, verhuren, en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en gebouwde onroerende goederen, daaronder begrepen onroerende leasing en in het bijzonder gastenkamers.

fi Het in bewaring nemen van onroerende goederen.

fi De specifieke activiteit van onroerende promotie.

Dit alles in hoedanigheid van hoofdhandelaar, dan wei ais makelaar, bemiddelaar, agent of commissionair en zowel in het binnenland als in het buitenland en binnen het kader van de wettelijke en bestuurlijke voorschriften terzake.

1. 3. Het beleggen in onroerende goederen voor eigen rekening.

4. Alle activiteiten van een houdstermaatschappij, namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en

F.

tot waarde brengen van alle participaties, aandelen en deelbewijzen van en in alle vennootschappen en ondernemingen, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. Deze opsomming niet beperkend, maar enkel aanwijzend zijnde.

5. Het uitoefenen van de hoedanigheid van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of anderszins in andere vennootschappen, leiding, toezicht en advies verschaffen aan andere ondernemingen. Het beheer, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2014

het Belgisch Staatsblad

wed 11,1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



administratie, het verlenen van advies, bijstand, coaching en opleidingen van financiële, technische, commerciële, organisatorische, administratieve, fiscale, sociale en dergelijke aard ten behoeve van alle natuurlijke personen, verenigingen, overheden, vennootschappen, economische groeperingen en andere in alle mogelijke sectoren.

6. De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen  uitgezonderd deze wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies

doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

7. De aan- en verkoop van wijnen.

8. Tussenpersoon in de handel ; Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

g. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen en het waarnemen van bestuurdersfuncties.

10. Het verstrekken van leningen en van voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

11. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen, het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

12. Het geven, organiseren of assisteren bij of meewerken aan seminaries, onderwijs, publicaties, studies en onderzoek en het commercialiseren, verspreiden of publiceren onder welke vorm en op welke wijze ook van publicaties, studies en onderzoeksresultaten.

13. Het registreren, beheren, ontwikkelen, verlenen, ter beschikkingstellen of verhandelen van merken, octrooien, brevetten, licenties, gebruiks- en exploitatierechten en knowhow in de meest uitgebreide zin met betrekking tot één of meerdere van de hiervoor opgesomde activiteiten of onderwerpen.

14. Het beheer en de uitbreiding van een onroerend patrimonium zonder enige beperking, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals daar zijn ; de aankoop, de verkoop. De ruiling, de verhuring, het huren, het onderhoud, de verfraaiing, het volledig inrichten, alle handelingen in verband met de verwerving of de overdracht en ter beschikkingstelling van alle onroerende goederen.

15. Zij kan, zonder dat enige opsomming beperkend kan worden uitgelegd, ook handlichting geven van alle hypotheken in haar voordeel genomen, met of zonder betaling, en aile handelingen stellen die zelfs maar nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar doel.

16. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

17. Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in hotels, motels en pensions (met hotelservice), conferentieoorden, hotels en motels met restaurant en zonder restaurant, hotels en motels waar uitsluitend een ontbijt wordt geserveerd.

De uitbating en inrichting van restaurants, drankgelegenheden, hotels, gastenkamers en cafés, winkels, stockruimtes, burelen, zonder hierin beperkend te zijn, omvattende de verkoop van eetwaren en dranken die, al dan niet, ter plaatse geconsumeerd worden.

18. Het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, recepties, congressen, lunches, conferenties, beurzen, seminaries, markten en allerhande evenementen, Het verhuren en uitbaten van een feestzaal al dan niet in combinatie met een traiteurdienst. Het ter beschikking stellen van allerhande (exposiüe)ruimten. Het optreden als tussenpersoon in de verkoop van antiek, kunstwerken, schilderijen, enzovoort.

19. De kleinhandel in voedingswaren, rookwaren, dranken, zichtkaarten, souvenirs, fantasie- en aile luxeartikelen in de meest ruime zin en dit alles zonder beperkend te zijn.

20. De aan- en verkoop van wijnen.

21. Het verstrekken van allerlei diensten in verband met ontspanning en relaxatietechnieken. Het huren en verhuren en uitbaten van zwembaden, saunaruimtes, solarium en fitnessruimtes.

Het ter beschikking stellen van faciliteiten voor recreatiedoeleinden. De verhuring en het huren van rijwielen, plezierboten, en aile sport- en ontspanningsuitrustingen.

22. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, huren, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

23. Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, algemene consultancy, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard-







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor

behouden aan het Belgisch Staatsblad



en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening ais voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

24. De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of agentschappen vestigen. Waar ook in binnen- en buitenland

25. De groot- en kleinhandel in wijnen, likeuren en spiritualiën, interieurartikelen, boeken, wijnkasten en wijnkoelers, accessoires daarmee verband houdende, voedingswaren en delicatessen, specerijen, kruiden, geschenkartikelen, glazen, porselein, textiel, en in het algemeen in alle materiaal, materieel en grondstoffen welke met het voorgaande verband houden.

26. Het leveren van ondersteunende diensten en de coördinatie en/of de controle van de activiteiten van de vennootschappen die tot de Groep behoren, alsook van derden (waaronder in hun naam en voor hun rekening), waaronder: publiciteit, het verschaffen en goedkeuren van informatie, wetenschappelijk onderzoek, contacten met nationale en internationale autoriteiten, uitvoeren van de activiteiten op het vlak van klantenprospectie en verkoop van goederen en diensten, marketingondersteuning, boekhouding, administratie personeelsbeheer, opleiding, IT ondersteuning, informatieverwerking, communicatie, thesauriebeheer en cash pooling, gebouwenbeheer, wagenparkbeheer, juridische ondersteuning, beheer van risico's, verzekeringen, arbeidsveiligheid en kwaliteit, alsook alle activiteiten die erin bestaan het voorgaande voor te bereiden of te ondersteunen.

Onder het begrip Groep wordt verstaan alle vennootschappen die verbonden zijn ais gevolg van rechtstreekse of onrechtstreekse deelnemingen door een of meerdere onder hen, in één of meerdere vennootschappen. Onder het begrip derden worden begrepen: een persoon of een organisatie, overheid, bedrijf, groep, instelling, etc. actief in alle mogelijke sectoren, waaronder, maar niet beperkt tot, de industrie, horeca, toerisme (hotel, vakantiehuis, recreatiepark, cruiseboot, etc.), entertainment sector, zakelijke dienstverleners, ICT bedrijven, gezondheidssector (ziekenhuis, service flat, rustoord, etc.), scheepvaart, etc.

27. Onder het doel is ook begrepen het beheer van facilitaire middelen (waaronder gebouwen, terreinen, installaties en apparatuur) van derden middels facility management en/of de operationele uitvoering van facilitaire diensten ter ondersteuning van de activiteiten van deze derden.

Hieronder valt het leveren van hospitality diensten. Deze dienstverlening in het hotelbedrijf kan activiteiten zoals beschreven in het Koninklijk Besluit van 4 oktober 1974 (Belgisch Staatsblad van 30 april 1975) ( en volgende regelgeving daarover) over de bevoegdheid van het paritair comité nummer 302 voor het hotelbedrijf omvatten.

Onder het voeren van het facility management van de klant wordt, onder andere, maar niet beperkt tot, begrepen: Coördinatie van de facilitaire dienstleveringen, administratief facilitair beheer, financieel facilitair beheer (waaronder van derden-gelden), management van medewerkers, commercieel facilitair beheer, optreden als tussenpersoon tussen de klant en derden, waaronder, leveranciers, beheerders, huurders, gebruikers, etc., contacten met de klant, afsluiten van contracten met de klant, afsluiten van contracten met derden, waaronder de leveranciers van de hieronder beschreven diensten en/of producten, waaronder in eigen naam of in naam van de klant en voor eigen rekening of voor rekening van de klant, beheerders, huurders, gebruikers, etc. Coördinatie, opvolging van de uitvoering van voornoemde contracten en bemiddeling, project management, interim management, adviesverlening.

Onder het leveren van facilitaire diensten, wordt begrepen activiteiten omschreven hierboven en hierna.

De leveranciers hierna kunnen zijn: de vennootschap zelf, een andere vennootschap van de Groep waartoe de vennootschap behoort of een derde leverancier.

28. De vennootschap heeft verder de volgende activiteiten tot doel, voor zover zij hierover de nodige vergunningen heeft, in eigen onderneming, in uitbesteding, in onderaanneming of in beheer:

a) Cateringdiensten, waaronder, maar niet beperkt tot, wordt begrepen (a) bereiding van maaltijden in centrale keukens toebehorend aan de vennootschap en/of derden, verkoop van deze maaltijden en levering ervan, (b) verhuring van cateringdiensten in de meest uitgebreide zin van het woord, (c) uitbating van spijshuizen, bedrijfskantines en/of - restaurants, (d) bereiding van maaltijden 'à la carte` in directie-restaurants, (e) bediening, (f) opvullen van frisdrank- en koffieautomaten, (g) organiseren van koffierondes, (h) klaarzetten van vergaderzaten, (i) organiseren van allerhande evenementen en activiteiten, waaronder evenementencatering, voor bedrijven, instellingen, overheid, organisaties etc voor hun personeel, cliënteel, leveranciers en andere derden, ()) catering bi) sport-, culturele en andere manifestaties, (k) organiseren van feesten op locaties, (I) huur en verhuring, uitbating, aan- en verkoop van lokalen, ruimten en oppervlakten dienstig voor maaltijden, banketten, recepties, vergaderingen, conferenties en tentoonstellingen, (m) voor eigen rekening of voor rekening van derden zowel in België ais in het buitenland, (n) reiniging en onderhoud van de lokalen (bedrijfskantines, etc.) waar de vennootschap diensten aanbiedt, (o) horecadiensten in de sector en in ondernemingen of instellingen van klanten.

b) 'Office Support' diensten of service support diensten, waaronder, maar niet beperkt tot, wordt begrepen (a) archivering en beheer van documenten, (b) kopieer-, print- en drukwerkdiensten, (c) postkamerbeheer, (d)

postbedeling, (e) koerierdiensten, (f) 'call-center' diensten, (g) beheer van meubilair, opslag, controle,

onderhoud, herstelling, (h) interne verhuis, (I) interne logistiek en transport, (j) bewaking, beveiliging en risicoonderzoek, (k) aankoop, verkoop, onderhoud en vervanging van planten en plantenbakken, (I) koop, verkoop, verhuring, fabricatie en inventarisatie van alle kantoren-, bureel-, informatica-, reproductie- en drukmateriaal en -toebehoren, (m) reprografie, (n) interne en externe distributie van dranken, eetwaren, sanitaire benodigdheden en andere, (o) onthaal-, telefonie-, reservatie-, receptie- en hostessendiensten, (p) verlenen van uitvoerende ondersteunende diensten In onderhoud, herstelling en beheer van informatie en communicatie







Bijlagen bij fret Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





technologie apparatuur ('ICT-apparatuur') in de meest ruime zin, waaronder, maar niet beperkt tot, wordt begrepen, de inventarisatie en het etiketteren van hardware en software, de voorbereiding van de installatie van werkplekapparatuur, de installatie en configuratie van werkplekapparatuur, het leveren van technische assistentie, het upgraden van hardware en software, het verplaatsen van werkplekapparatuur, het reinigen en preventief onderhouden van hardware, specialistisch reinigen na rook-, roet- en waterschade, (q) gebouw- en projecteninrichting ('refurbishment'), (r) management van alles wat bij hel voorgaande hoort of bevorderlijk kan zijn.

c) Diensten inzake gebouwbeheer (inzake gebouwen, terreinen, werkomgevingen, installaties, productielijnen, etc.), waaronder maar niet beperkt tot, wordt begrepen, controle, onderhoud, herstelling en beheer van gebouwen, terreinen werkomgeving(en), installaties en/of productielijnen van bedrijven, organisatie en/of instellingen en/of eigen onroerend goed, waaronder, maar niet beperkt tot (a) onderhoud, herstelling, en beheer van alle roerende en onroerende goederen, (b) renovatiewerken (elektriciteitswerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, behangen en schilderwerken), (c) reinigen van airco en luchtkanalen, (d) verwarming, (e) dieptereiniging van sanitaire installaties, (f) HVAC, (g) metaalconstructies, (h) ontwerpen, installeren, onderhoud en herstellingen van industriële installaties, brandbeveiligingssystemen en speciale installaties 'waaronder sprinklers, liften en toegangsdeuren, (i) isolatiewerken, 0) allerhande klusjes ('handyman'), (k) groenonderhoud, alle werken en diensten in verband met onderhoud van grasperken, planten, bomen, opritten, stuiken, evenals aankoop, verkoop en verhuur van planten en plantenbakken, (1) ongediertebestrijding, (m) huur, verhuur, bemiddeling, koop, verkoop, financieringshuur of leasing van roerende en onroerende goederen, (n) bouw, verbouwing, inrichting, exploitatie, realisatie, onderhoud, beheer, bewaking en beveiliging van alle roerende en onroerende goederen, (o) de activiteit van syndici van verenigingen van mede-eigenaars en/of van rentmeesters van onroerende goederen, activiteit van vastgoedmakelaar; con ciërgeactiviteiten, (p) controleren en opvolgen van huurders-, gebruikers- en eigenaarsverplichtingen, (q) het uitvoeren van technische audits, (r) riskmanagement en het doen verzekeren, (s) onderhoud van productielijnen, waaronder, maar niet beperkt tot, technisch onderhoud, mechanische werken, metaalconstructies, 'piping', pompen en kleppenrevisie, (t) aankleden van gebouw en ruimtes (decoratie, kerstbomen, etc.), (u) sneeuwruimen.

29. Linnen, kledingstukken, beddengoed en schoenen aankopen, verkopen, wassen, reinigen, verven, ontvetten, strijken en nleuwstrijken, droogwassen, herstellen en verhuren, alsook het optreden als depot voor die activiteit.

30. Diensten die vallen onder de noemer housekeeping diensten en/of rooms division services: bv. in de toerisme sector (hotels, etc.) diensten, ook wel 'hand en spandiensten" genoemd, zoals hierboven reeds vermeld (bv. reiniging van kamers en aanhorigheden, reiniging van gemeenschappelijke ruimtes, logistieke ondersteuning als aanvullen van minibars) en andere zoals opmaak van hotelkamers (opmaak bedden, plaatsen van folders en ander drukwerk, afwas, droogkuis van gordijnen, herstellen van linnen, strijk, etc.), verzamelen van verloren voorwerpen, aan- en afbrengen van linnen, leveren van management (gouvernante, Head Housekeeping) en supervisie (kwaliteitscontrole en omkadering personeel), daarnaast ook stewarding, nachtpermanentie, receptiepersoneel hotel desk, night audits, goeds receiving (Food & Beverage controller), bagagist, conciërge, etc.

31. De dienstverlening in de ruimste zin van het woord en tewerkstelling van personen in activiteiten van hospitalen, ziekenhuizen, service fiats, rustoorden, en alle andere instellingen en organisaties van de verzorgende sector. De dienstverlening in de ruimste zin van het woord en tewerkstelling van personen in de activiteiten die vallen onder het hotelbedrijf (hotels, restaurants, cafés, motels, logementen, pensions, homes, rusthuizen, slaapwagens, restauratiewagens, buffetwagens, snackbardienst van de treinen, traiteurs, messes, kantines, privékringen, bars, snackbars, zelfbediening, automaten, buffetten, toonbanken, banketsalons die niet bij een kleinbanketbakkerij behoren; alle gelegenheden waar tegen betaling reizigers, toeristen, kostgangers of betalende gasten worden ontvangen en, in het algemeen, alle gelegenheden waar tegen betaling dranken worden besteld, maaltijden worden opgediend of logies worden verschaft).

5) Duur: onbepaalde duur.

6) Boekjaar:

Het boekjaar begint op de eerste oktober en eindigt op de dertigste september van ieder jaar.

leder jaar maken de zaakvoerder(s) een inventaris op, waarin wordt aangegeven: alle onroerende en roerende waarden en alle activa en passiva van de vennootschap, met in bijlage, een beknopt overzicht van haar verbintenissen, alsook van de schulden der zaakvoerder(s) jegens de vennootschap. Op dezelfde datum wordt de jaarrekening opgesteld, die de balans, de resultaatrekening en de toelichting omvat.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken, voorzien in artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die één/tiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

De buitengewone algemene vergadering beschikt over de mogelijkheid tot het uitkeren van een tussentijds dividend op basis van de uitkeerbare winst zoals die blijkt uit de jaarrekening op datum van het laatst afgesloten boekjaar, zonder dat kan worden geput uit de winst van het lopende boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend vijftien.

7) Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd

door honderd zesentachtig (186) aandelen van ieder honderd euro.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting voor achttienduizend zeshonderd euro volstort.

Op het kapitaal werd in speciën ingeschreven als volgt







Staatsblad = O271i1721irel - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11 .1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





- door comparant sub a.: voor zestienduizend zeshonderd euro (¬ 16.600,00), zijnde honderd zesenzestig

aandelen;

- door comparant sub b.: voor duizend euro (¬ 1.000,00), zijnde tien aandelen.

- door comparante sub c.: voor duizend euro (¬ 1.000,00), zijnde tien aandelen;

Totaal: achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR) zijnde honderd zesentachtig (186) aandelen.

8) Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk alle macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser en ais verweerder. Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn.

9) Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd:

- De heer HUYSMAN Yves Patrick Thierry, voornoemd.

- Mevrouw PONSAERTS Nancy, voornoemd.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MANATY INVESTMENTS, voornoemd, met als

vaste vertegenwoordiger de heer Yves Huysman, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

10) Jaarvergadering:

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde donderdag van de maand februari om tien

uur in de zetel van de vennootschap, of in elke andere plaats in België, vermeld in het bericht van

bijeenroeping.

Indien de hierboven bepaalde datum op een feestdag valt, heeft de jaarlijkse algemene vergadering plaats op

de eerst volgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend zestien.

11) Vaste vertegenwoordiger:

Namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd de heer Yves Huysman, voornoemd,

aangesteld als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

12) Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één december tweeduizend dertien, door de comparanten, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap, bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking za! hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

13) Volmacht

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de heer Mark Claes, wonende te

2400 Mol, Ezaart 40 bus 4 om

- bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen

inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

- de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie



Bijlagen bij fiétTèlgiscfï Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 16.02.2017, NGL 14.03.2017 17063-0084-010

Coordonnées
SNOOZE

Adresse
SINT-ADRIAANSTRAAT 171 3150 HAACHT

Code postal : 3150
Localité : HAACHT
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande