SOCIAL GREEN ENERGY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOCIAL GREEN ENERGY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.431.043

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 02.07.2014 14260-0034-013
21/08/2014
ÿþMod word 11,1

Luik _B

I~:~ ~ r '..0 20M Griffie RaCxlísJrfik ven Kooi3i3wr7dLi

tG %Fu nn.

Grifi'ïé

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

7 ;DELE b

1111

91 7981*

Ondernemingsnr : Benaming 0842.431.043

(voluit) Social Green Energy Sogreen

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : 3140 Keerbergen, Dijlestraat 56

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vrijwillige ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Tuerlinckx, te Haacht, op dertig juni tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte aanprakelijkheid "Social Green Energy", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3140 Keerbergen, Dijlestraat 56, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0842.431.043, bijeengekomen is en de volgende beslissingen genomen heeft: (...)

Vijfde beslissing : Vervroegde ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 184 §5 van het wetboek van vennootschappen,

De vergadering beslist de vennootschap vanaf heden vervroegd te ontbinden. Zij beslist tevens dat deze ontbinding plaatsvindt zonder vereffening, overeenkomstig artikel 184 §5 van het wetboek van vennootschappen.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan de opdracht van de bestuurders van de vennootschap. (" )

Zesde beslissing: Machten en bewaring der stukken

De vergadering stelt vast dat de vennootschap "Social Green Energy", definitief opgehouden heeft te bestaan onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

De vergadering besluit voornoemde Heer VAN CAMP Rudi aan te stellen om alle handelingen, verrichtingen en formaliteiten te stellen en uit te voeren die nog moeten worden gedaan ingevolge de ontbinding zonder vereffening.

De vergadering beslist nog met éénparigheid van stemmen dat de boeken en bescheiden der vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar bewaard te Keerbergen, Dijlestraat 56. (.., )

Voor gelijkvormig uittreksel.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte, bijzonder verslag van de raad van bestuur, bedrijfsrevisoraal verslag

De instrumenterende notaris, Bernard Tuerlinckx, te Naacht.

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.05.2013, NGL 10.06.2013 13164-0573-013
22/02/2012
ÿþMad Word 11.1

~ïc` jJ4 ~ ~ ^a'`\ at In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111

A I II III IIII 11

alii

*12043340*

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koopbende te Leuven, de 0 9 FEB. 2012

DE @é IER.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Voc

behou aan I Belgi

Staats

0842431043

SOCIAL GREEN ENERGY SOGREEN

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dijlestraat 56, te 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van een bestuurder - volmacht

De Raad van Bestuur erkent ingevolge brief van 13 januari 2012 kennis te hebben genomen van het ontslag van de Heer COOLS Walter als bestuurder van de vennootschap.

De Raad van Bestuur verleent volmacht aan COOLS Thomas en VAN CAMP Rudy elk alleen handelend en niet de mogelijkheid tot indeplaatsstelling teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de Raad van bestuur te publiceren in het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank Van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

(getekend : VAN CAMP Rudy Voorzitter - COOLS Thomas Gedelegeerd Bestuurder - MEERT Willem Bestuurder - BRAUN Kathrin Bestuurder)

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/01/2012
ÿþ %

S Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophanofr

te Leuven, de 0 5 _14M. n12

DE GRIFFIER,

Griffie

*iaoise9i*

bet

aa

Be Sta

Ondernemingsnr : Z . 3À . (7C S

Benaming

(voluit) : Social Green Energy

(verkort) :

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : Dijlestraat 56, 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Tuerlinckx, te Haacht, op twintig december tweeduizend en elf, dat: 1. de Heer COOLS Thomas, geboren te Duffel op twaalf november negentienhonderd negentig, (...), ongehuwd, wonende te 3140 Keerbergen, Dijlestraat 56; 2. de Heer VERTOMMEN Willem Frans Gabriëlla, geboren te Duffel op vier februari negentienhonderd negenenzestig, (...), echtgenoot van Mevrouw VAN LUYTEN Katrien, wonende te 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Koelarenvelden 8. (...); 3. de Heer VAN CAUTER Jan Linus Hendrik, geboren te Ukkel op zesentwintig oktober negentienhonderd achtenvijftig, (...) echtgenoot van Mevrouw DE PRINS Carina Joanna Francisca, wonende te 3140 Keerbergen, Leeuwerikweg 66. (...); 4. de Heer BRUGGEMAN Emmanuel Romain Albertina, geboren te Sint-Niklaas op negenentwintig mei negentienhonderd zesenveertig, (...), echtgenoot van Mevrouw GRYSPEERDT Charlotte Antoinette Georgina Ghislena, wonende te 9250 Waasmunster, Vinkenlaan 33. (...); 5. de Heer VAN CAMP Rudi Roland Martha, geboren te Mechelen op dertien september negentienhonderd vijfenvijftig, (...), echtgenoot van Mevrouw DE SMETH Maria Antoon, wonende te 2820 Bonheiden, Plasstraat 21. (...); 6. de Heer VAN STAPPEN Kristof Maria Albert, geboren te Sint-Niklaas op twaalf november negentienhonderd zevenentachtig, (...), ongehuwd, wonende te 9250 blaasmunster, Patotterijstraat 68; T. Mevrouw VAN STAPPEN Lutgardus Maurits, geboren te Beveren op vijf april negentienhonderd zesenvijftig, (...) echtgenote van de Heer PIETERS Christel Hugo Margareta, wonende te 9250 Waasmunster, Patotterijstraat 68. (...); 8. De Heer DE WEERDT Jozef Margaretha, geboren te Reet op dertig oktober negentienhonderd zestig, (...), echtgenoot van Mevrouw VAN DYCK Anja Anna Pieter Augusi, wonende te 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Bergstraat 43 A. (...); 9. de Heer MEERT Willem Peter, geboren te Asse op acht september negentienhonderd achtenzestig, (...), en zijn echtgenote Mevrouw BRAUN Kathrin Annika, geboren te Rodalben (Duitsland) op achttien februari negentienhonderd vierentachtig, (...), samenwonende te 3140 Keerbergen, Emiel Opdebeecklaan 36 bus B. (...), notaris Bernard Tuerlinckx verzocht hebben, bij authentieke akte de statuten vast te stellen van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Hij stelt de statuten van deze vennootschap als volgt vast:

I. STATUTEN.

TITEL I. - Naam - Zetel - Doel - Duur

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "SOCIAL GREEN ENERGY", afgekort "SOGREEN". (...)

Artikel 2.- Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3140 Keerbergen, Dijlestraat 56. (...)

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1) productie en verdeling van alle vormen van hernieuwbare energie, en in het bijzonder windenergie, op

een sociaal verantwoorde manier. Teneinde dit maatschappelijk doel te kunnen realiseren, kan de vennootschap voor eigen rekening, of voor rekening van derden of in deelneming met derden optreden bij:

- het bestuur en het beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen onder meer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zowel roerende als onroerende, materiële als immateriële,

- het verwerven van deelnemingen, in welke vorm ook, in allerlei bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen en instellingen die industriële, financiële, onroerende, commerciële of burgerlijke activiteiten uitoefenen; het beheren en valoriseren van die deelnemingen, onder meer door de stimulering, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen, verenigingen en instellingen waarin zij een deelneming bezit;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het besturen van ondernemingen, onder meer door het uitvoeren van of het deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen onder meer op technisch en commercieel gebied, inzake bedrijfsbeheer en management, met inbegrip van alles wat de exploitatie, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen;

- de financiële, commerciële, en in het algemeen de raadgeving aan ondernemingen of private personen voor handels- of industriële activiteiten.

2) consultancy-activiteiten en projectmanagement ten behoeve van derden, verband houdende met groene energie;

3) het organiseren, promoten en verspreiden van activiteiten die verband houden met groene energie, alsook het uitgeven van publicaties daaromtrent.

De vennootschap zal alle handelingen mogen stellen die in de meest ruime zin verband houden met hetgeen hierboven is vermeld, hierin eveneens begrepen alles wat in de sector, waarin de vennootschap haar bedrijvigheid uitoefent, thans voorhanden is of in de toekomst voorhanden zal zijn en zonder dat deze opsomming beperkend geïnterpreteerd kan worden.

De vennootschap kan deze activiteiten uitvoeren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in franchise, groot- of kleinhandel of als tussenpersoon.

Zij mag daarenboven zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, fusie, splitsing of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijksoortig, gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Tevens zal zij het beheer ervan mogen waarnemen.

Zij kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Dit alles in de meest ruime zin en zonder dat voorgaande opsomming als limitatief dient beschouwd te worden.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur. (...)

TITEL ll.- Kapitaal  aandelen en obligaties

Artikel 5.- Kapitaal.

§1.  Geplaatst kapitaal

Het kapitaal vertegenwoordigt de door vennoten werkelijk verrichte inbrengen. Het omvat een vast gedeelte

vertegenwoordigd door A-aandelen en een veranderlijk gedeelte vertegenwoordigd door B-aandelen.

§2.  Het vaste gedeelte

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt twintig duizend (20.000,00) euro, verdeeld in achthonderd (800) A-aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/achthonderdste (1/800ste) van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. (...)

§3.  Het veranderlijke gedeelte

Boven het vaste gedeelte is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk.

Het veranderlijke gedeelte wordt vertegenwoordigd door B-aandelen. (...)

TITEL IV : Bestuur en controle.

Artikel 11.- Bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur, samengesteld uit minimaal drie leden, al dan

niet vennoot van de vennootschap, waaronder minstens éénenvijftig ten honderd (51%) van de bestuurders

moeten gekozen worden uit de kandidaten voorgedragen door de meerderheid van de houders van de

aandelen categorie A (hierna genoemd "A-Bestuurder(s)") en maximum negenenveertig ten honderd (49%) van

de bestuurders uit de kandidaten voorgedragen door de meerderheid van de houders van de aandelen van de

categorie B (hierna "B-Bestuurder(s)"). (...)

Artikel 12.- Raad van Bestuur.

De door de algemene vergadering aangestelde bestuurders vormen de Raad van Bestuur. (...)

Artikel 14.- Bevoegdheden.

De Raad van Bestuur bekleedt de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken

met het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering valt binnen de bevoegdheid van de Raad van Bestuur.

Artikel 15.- Bevoegdheid tot delegeren  dagelijks bestuur  bijzondere volmachten.

Dagelijks bestuur

a) De Raad van Bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan

meerdere personen, binnen of buiten zijn leden benoemd, die volgens het besluit van de Raad van Bestuur

individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. (...)

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht

om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen. (...)

De Raad van Bestuur kan andere personen aanstellen voor het uitvoeren van de handelingen van dagelijks bestuur.

b) De Raad van Bestuur kan een directeurlgedelegeerd bestuurder benoemen die geen lid hoeft te zijn van de vennootschap.

De directeurlgedelegeerd bestuurder is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap onder het toezicht en volgens de richtlijnen van de Raad van Bestuur aan dewelke hij verantwoording verschuldigd is. Bijzondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Deze mandaten zullen worden uitgevoerd conform de algemene en bijzondere richtlijnen die zullen worden ontvangen vanwege de raad van bestuur, die tevens de bevoegdheid heeft om te allen tijde de gegeven mandaten te wijzigen, op te heffen of in hun vervanging te voorzien.

Artikel 16. Vertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden, in en buiten rechte, en in alle briefwisseling, rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, waarvan minstens één A  bestuurder, die gezamenlijk moeten optreden, dan wel door een directeur/gedelegeerd bestuurder.

Artikel 17.- Verantwoordelijkheid van de bestuurders en directeur

De bestuurders en de directeur/gedelegeerd bestuurder zijn volgens de regels omtrent lastgeving zonder hoofdelijkheid jegens de vennootschap verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak, en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur aangegaan hebben.

Artikel 18. - Controle.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot de benoeming besluit.

Zolang geen commissaris is benoemd, beschikt elke vennoot individueel over de controle- en onderzoeksbevoegdheid.

De individuele onderzoek- en controlebevoegdheid van de vennoten mag evenwel aan één of meer vennoten worden overgedragen die dan met die controle zullen worden belast. Zij worden door de algemene vergadering benoemd en mogen in de vennootschap geen enkele andere functie uitoefenen noch enige andere opdracht of mandaat aanvaarden. Overeenkomstig de wet mogen die vennoten zich door een externe accountant laten bijstaan of vertegenwoordigen. (...)

TITEL V : Algemene vergadering.

Artikel 19.- Samenstelling en bevoegdheid

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt aile vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten.

Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen.

Ze mag de statuten aanvullen en hun toepassing regelen door middel van huishoudelijke reglementen waaraan de vennoten, louter door het feit van hun toetreding tot de vennootschap, zijn onderworpen.

De algemene vergadering kan deze reglementen alleen invoeren, wijzigen of opheffen met inachtneming van de voorwaarden van aanwezigheid en meerderheid voorgeschreven voor wijzigingen in de statuten. Artikel 20.- Oproeping

De algemene vergadering wordt opgeroepen door de Raad van Bestuur. De bijeenroeping moet geschieden door middel van een brief of een elektronisch bericht, getekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur, met opgave van de agenda, die ten minste vijftien (15) dagen voor de datum van de bijeenkomst aan de vennoten dient te worden verstuurd.

De algemene vergadering moet éénmaas per jaar worden gehouden op de tweede woensdag van de maand mei om negentien (19) uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle. Ais die dag een wettelijke feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De vergadering kan ook in buitengewone zitting warden opgeroepen. De oproeping moet geschieden op verzoek van vennoten die ten minste één vijfde (1/5de) van de aandelen vertegenwoordigen of in voorkomend geval van een commissaris. Tevens kan deze buitengewone zitting opgeroepen worden door twee derde van de leden van de raad van bestuur. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de oudste in leeftijd van de aanwezige A-bestuurders.

De voorzitter wijst de secretaris aan die geen vennoot hoeft te zijn.

De vergadering kan onder de aanwezige vennoten een of meer stemopnemers aanduiden

Artikel 21.- Volmachten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Een vennoot mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een ander persoon, al dan niet vennoot, volmacht geven hem op een algemene vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

De rechtspersonen en de onbekwamen mogen evenwel, ongeacht de voorgaande bepaling, worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettige vertegenwoordigers.(...)

Artikel 23.- Stemrecht

Iedere vennoot beschikt over één stem, ongeacht zijn aantal aandeelbewijzen. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort. (...) TITEL VI.- Balans  winstverdeling

Artikel 26.- Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar. (...) Artikel 28.- Winstverdeling

De algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid over de bestemming van het resultaat.

Na aftrek van de algemene en bedrijfskosten evenals van de nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen vormt het batig saldo van de balans de netto-winst van de vennootschap.

Jaarlijks wordt van de netto-winst, zijnde de te bestemmen winst van het boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies van de vorige boekjaren, een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk minimumkapitaal bereikt heeft.

Jaarlijks wordt de winst onder de vennoten verdeeld of het verlies aan hen omgeslagen naar evenredigheid van hun inbreng, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De winst kan evenzeer geheel of deels worden gereserveerd.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier vastgesteld door de Algemene Vergadering.

Het maximumpercentage van het dividend mag in geen geval meer bedragen dan dit vastgesteld, conform het koninklijk besluit van 8 januari 1962 tot vaststelling van de voorwaarden tot erkenning van de nationale groepering van cooperatieve vennootschappen en van de cooperatieve vennootschap voor de Nationale Raad voor de Coöperatieve.

De eventuele toe te kennen restorno mag aan de vennoten alleen worden uitgekeerd naar rato van de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan.

Na de goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de kwijting aan de leden van de Raad van Bestuur en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot of vennoten belast met de controle.

TITEL VII.- Ontbinding  vereffening

(...) Artikel 29.- Sluiting der vereffening

a) Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap, zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen wat betreft de volstorting herstellen, hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

b) Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de algemene vergadering verslag uit over het

gebruik van de waarden der vennootschap en leggen haar de rekeningen met de stukken tot staving voor. De

afsluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt volgens het Wetboek van Vennootschappen. (...)

Il. Overgangs- en slotbepalingen - benoemingen

1. Plaatsing en storting van het kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen :

1) dat het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van twintig duizend (20.000,00) euro volledig geplaatst is; het is verdeeld in achthonderd (800) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

2) dat het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal volgestort is ten belope van zesduizend

tweehonderd vijftig (6.250,00) euro.

Inbreng in geld

Inbreng in geld:

- De Heer Thomas Cools, voornoemd, verklaart in te schrijven op tachtig (80) maatschappelijke aandelen,

tegen de prijs van vijfentwintig (25,00) euro per aandeel of voor tweeduizend (2.000,00) euro.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De Heer Willem Frans Gabriëlla Vertommen, voornoemd, verklaart in te schrijven op tachtig (80) maatschappelijke aandelen, tegen de prijs van vijfentwintig (25,00) euro per aandeel of voor tweeduizend (2.000,00) euro.

- De Heer Jan Linus Hendrik Van Cauter, voornoemd, verklaart in te schrijven op tachtig (80) maatschappelijke aandelen, tegen de prijs van vijfentwintig (25,00) euro per aandeel of voor tweeduizend (2.000,00) euro.

- De Heer Emmanuel Romain Albertina Bruggeman, voornoemd, verklaart in te schrijven op tachtig (80) maatschappelijke aandelen, tegen de prijs van vijfentwintig (25,00) euro per aandeel of voor tweeduizend (2.000,00) euro.

- De Heer Rudi Roland Martha Van Camp, voornoemd, verklaart in te schrijven op tachtig (80) maatschappelijke aandelen, tegen de prijs van vijfentwintig (25,00) euro per aandeel of voor tweeduizend (2.000,00) euro.

- De Heer Kristof Maria Albert Van Stappen, voornoemd, verklaart in te schrijven op tachtig (80) maatschappelijke aandelen, tegen de prijs van vijfentwintig (25,00) euro per aandeel of voor tweeduizend (2.000,00) euro.

- De Heer Lutgardus Maurits Van Stappen, voornoemd, verklaart in te schrijven op tachtig (80) maatschappelijke aandelen, tegen de prijs van vijfentwintig (25,00) euro per aandeel of voor tweeduizend (2.000,00) euro.

- De Heer Jozef Margaretha De Weerdt, voornoemd, verklaart in te schrijven op tachtig (80) maatschappelijke aandelen, tegen de prijs van vijfentwintig (25,00) euro per aandeel of voor tweeduizend (2.000,00) euro.

- De Heer Willem Peter Meert, voornoemd, verklaart in te schrijven op tachtig (80) maatschappelijke aandelen, tegen de prijs van vijfentwintig (25,00) euro per aandeel of voor tweeduizend (2.000,00) euro.

- Mevrouw Kathrin Annika Braun, voornoemd, verklaart in te schrijven op tachtig (80) maatschappelijke aandelen, tegen de prijs van vijfentwintig (25,00) euro per aandeel of voor tweeduizend (2.000,00) euro.

Zij verklaren elk zeshonderd vijfentwintig (625,00) euro te volstorten voor de tachtig aandelen waarop elk van hen heeft ingeschreven, hetzij voor alle aandelen samen het bedrag van zesduizend tweehonderd vijftig (6.250,-) Euro.

(Notaris Bernard Tuerlinckx te Naacht, voornoemd, verklaart dat de gelden, hetzij een bedrag van zesduizend tweehonderd vijftig (6.250,00) euro, werden neergelegd op een rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Argenta Spaarbank (...)). (...)

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd vijftig (6.250,00) euro. (... )

2. Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Alle sedert één december tweeduizend en elf in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Benoeming bestuurders

Met eenparigheid van stemmen worden als eerste bestuurders benoemd voor de tijd van zes jaar :

1. De Heer COOLS Thomas, voornoemd;

2. De Heer VERTOMMEN Willem Frans Gabriëlla, voornoemd;

3. De Heer VAN CAUTER Jan Linus Hendrik, voornoemd;

4. De Heer BRUGGEMAN Emmanuel Romain Albertina, voornoemd;

5. De Heer VAN CAMP Rudi Roland Martha, voornoemd;

6. De Heer VAN STAPPEN Kristof Maria Albert, voornoemd;

7. De Heer VAN STAPPEN Lutgardus Maurits, voornoemd;

8. De Heer DE WEERDT Jozef Margaretha, voornoemd;

9. De Heer MEERT Willem Peter, voornoemd;

10. Mevrouw BRAUN Kathrin Annika, voornoemd;

11. De Heer COOLS Walter, geboren te Keerbergen op zevenentwintig november negentienhonderd vijftig, (...), echtgenoot van Mevrouw VAN GELDER Maria Helena Clementina Leone, wonende te 3140 Keerbergen, Dijlestraat 56, welke hier tussenkomt en uitdrukkelijk verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

12. Mevrouw MEEUS Evi, geboren te Bonheiden op éénentwintig februari negentienhonderd negentig, ongehuwd, (...), wonende te 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Berlaarbaan 196, welke hier tussenkomt en uitdrukkelijk verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

13. De Heer DEPRINS Frans Petrus Jozef, geboren te Mechelen op zesentwintig november negentienhonderd zesenveertig, (...), echtgenoot van Mevrouw Christiane Magdalena Hendrika Wilhelmina Famaey, wonende te 1982 Zemst, Hertevoetweg 18, welke hier vertegenwoordigd wordt door de Heer Thomas Cools, voornoemd, en hier tussenkomt en vertegenwoordigd als gezegd, uitdrukkelijk verklaart zijn mandaat te aanvaarden( " " )

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

14. De Heer LIEKENS Sander, geboren te Lier op één februari negentienhonderd negentig, (...), ongehuwd, wonendte te Putte, Teintstraat 41, welke hier tussenkomt en uitdrukkelijk verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Allen hier aanwezig, die bevestigen dat de uitoefening van hun functie niet verboden is inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden. Dezen zijn gezamenlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Hun mandaat verstrijkt na afloop van de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zeventien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Vervolgens komt de Raad van Bestuur samen en benoemt tof voorzitter van de Raad van Bestuur de Heer VAN CAMP Rudi Roland Martha, voornoemd.

Tot directeur/gedelegeerd bestuurder belast met het dagelijks bestuur wordt benoemd de Heer COOLS Thomas, voornoemd. De raad van bestuur beslist overeenkomstig artikel 15 van de statuten dat hij, voor wat het dagelijks bestuur aangaat, individueel kan optreden..

5. Controle

Vervolgens beslissen de oprichters met éénparigheid van stemmen dat, overeenkomstig artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen, iedere vennoot individueel het controlerecht zal uitoefenen. (...)

9. Inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen

Met betrekking tot het vervullen van alle nodige administratieve formaliteiten bij de diensten van het Ondernemingsloket stellen de verschijners, allen voornoemd, als bijzondere gevolmachtigde van de vennootschap aan, met macht om afzonderlijk te handelen en zich in de plaats te laten stellen:

- de bvba Van Cauter-Saeys & Co met zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, RPR Dendermonde 0438.507.702 om in naam en voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te verrichten aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij het handelsregister, bij de BTW administratie, en, alle andere officiële instanties alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

Hiertoe zal de volmachtdrager in naam van de vennootschap alle formaliteiten vervullen, alle documenten en stukken ondertekenen en alle verklaringen kunnen afleggen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk en nuttig is. (...)

Voor gelijkvormig uittreksel,

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte.

De instrumenterende notaris, Bernard Tuerlinckx, te Naacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
SOCIAL GREEN ENERGY

Adresse
DIJLESTRAAT 56 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande