SOFIL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOFIL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.268.193

Publication

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 29.01.2014 14018-0496-013
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 28.11.2014, NGL 30.12.2014 14710-0243-014
30/07/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/04/2012
ÿþMod 2 0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111811(11111 '1 111111 I1 11fl' 1 f'l If1111 11f' f111

*izoeosas*

,.leer9elegd ter griffie der

Rechtbank van Koophan~el

te Leuven, de

DE r6 Ci

q-EeilER,

Ondernemingsnr : 8 th- 26 8 ..A3

Benaming

(voluit) : SOF1L

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3020 Herent (Winksele), Potestraat 11

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Martine ROBBERECHTS, te Zaventem, op 11 april 2012 , ter registratie aangeboden, wat volgt :

DAI`:

1) ER TUSSEN :

1.De heer DE SMET Peter Erwin, geboren te Tienen op negentien juli negentienhonderd vijfenveertig, echtgenoot van mevrouw MUNTEN Josette, wonende te 3020 Herent (Winksele), Potestraat 11.

2. Mevrouw MUNTEN Josette Joseph, geboren te Leuven op achtentwintig juli negentienhonderd tweeënvijftig, echtgenote van de heer DE SMET Peter, wonende te 3020 Herent (Winksele), Potestraat 11.

3.De heer DE SMET Filip, geboren te Leuven op tweeëntwintig augustus negentienhonderd vijfentachtig, ongehuwd, wonende te 3020 Herent (Winksele), Potestraat 11.

4. De heer MUNTEN Etienne Marie, geboren te Leuven op dertig december negentienhonderd zevenenvijftig, ongehuwd, wonende te 3020 Herent (Winksele), Potestraat 11.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

2) NAAM : SOF1L

3) ZETEL : te 3020 Herent (Winksele), Potestraat 11

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

-het uitbaten van één of meer spijshuizen, koffiehuizen, herbergen, drankgelegenheden, ontmoetingscentra, feestzalen en openbare vermakelijkheidsgelegenheden, met de verkoop van alle spijzen, dranken en andere bijkomende producten erº% koopwaren die in al deze lokalen of gelegenheden verkocht worden, alsmede alle activiteiten die behoren tot de zogenaamde horeca-sector;

-alle activiteiten gekend onder de benaming "traiteur of "tafelhouder", met inbegrip van de vervaardiging en de verkoop van klaargemaakte gerechten,

-en dit in lokalen in eigen gebruik of buiten deze lokalen, met inbegrip van het organiseren en verzorgen van banketten, alle soorten feestelijkheden en recepties;

-dit alles als hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar, agent, commissionaris of depositaris, als hoofdaannemer of onderaannemer. dit alles binnen de wettelijke en bestuurlijke voorschriften terzake.

De vennootschap is tevens bevoegd om te gidsen en om aan reisbegeleiding te doen en dit zowel in eigen naam als voor rekening van agentschappen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, een gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze: de vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

5) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND

ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder

vermelding van nominale waarde.

Op deze HONDERD kapitaalaandelen wordt als volgt ingeschreven:

1.De heer Peter DE SMET, voornoemd, onderschrijver van veertig (40) aandelen.

2.Mevrouw Josette MUNTEN, voornoemd, onderschrijver van veertig (40) aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Biftagen bij liet Betgisctï'St àl=stilàd = Zb1041Z012 - Annexes du Moniteur belge

3.De heer Filip DE SMET, voornoemd, onderschrijver van tien (10) aandelen.

4. De heer Etienne MUNTEN, voornoemd, ondersrchivjver van tien (10) aandelen.

De verschijners verklaren en erkennen dat de geplaatste aandelen volstort zijn ten belope van een/derde

(1/3), zodat de vennootschap vanaf heden vrij beschikt over een kapitaal van ZESDUIZEND TWEEHONDERD

EURO (6.200,00 EUR).

7) BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd benoemd tot zaakvoerder voor onebpaalde duur :

1) de heer Peter DE SMET

2) mevrouw Josette MUNTEN

8) BESTUURSBEVOEGDHEID : ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend

jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2013.

10) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op iedere laatste vrijdag van de maand november om achttien uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, meegedeeld in de oproepingsbrief.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

11) WINSTVERDELING : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bi râgeî bij liét Bélgiscii Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Aran

aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Zaventem

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz_ van Luik B vermelden ° Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en1 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
SOFIL

Adresse
POTESTRAAT 11 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande