SOLUCIOUS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SOLUCIOUS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.692.207

Publication

23/12/2013
ÿþ Mod word 19.1

a È' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

loua u~ii~i~u

*131 2361*

ber

aE

Be Sta

ORUSe~

1? DEC 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0448.692.207

Benaming

(voluit) : Foodinvest

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Edingensesteenweg 196, 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris, bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering van 19 september 2013:

De Raad van Bestuur stelt voor te benoemen of te herbenoemen de CVBA KPMG Bedrijfsrevisoren, (B001)' met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24D, vertegenwoordigd door de Heer Jo' Vanderbruggen (01207) (nationaal nummer 600106-301-10, vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming) en de Heer Ludo Ruysen (00949) (nationaal nummer 560410-203-22, vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming) als commissaris voor een periode van drie boekjaren ingaande vanaf boekjaar 2013114 om herbenoemd te worden op de Algemene Vergadering In 2016. Dit aan de voorwaarden van ereloon vernield in het document dat daarrond zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

De vergadering keurt met éénparigheid van stemmen de herbenoeming van de commissaris goed.

De Raad van Bestuur stelt voor te benoemen of herbenoemen de Heer Jef Colruyt (nationaal nummer 581018-253-10, vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming), als bestuurder voor een periode van 6 jaar om herbenoemd te worden op de Algemene Vergadering in 2019.

De Raad van Bestuur stelt voor te benoemen of herbenoemen de Heer Frans Coiruyt (nationaal nummer 600823-265-70, vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming), als bestuurder voor een periode van 6 jaar om herbenoemd te worden op de Algemene Vergadering in 2019.

De Raad van Bestuur stelt voor te benoemen of herbenoemen de Heer Jean de Leu de Cecil (nationaal' nummer 540704-099-91, vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming), als bestuurder voor een periode van 6 jaar om herbenoemd te worden op de Algemene Vergadering in 2019. Dit mandaat is onbezoldigd.

De Raad van Bestuur stelt voor te benoemen of herbenoemen de Heer Marc Hofman (nationaal nummer 580528-091-31, vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming), ais bestuurder voor een periode van 6 jaar om herbenoemd te worden op de Algemene Vergadering in 2019, Dit mandaat is onbezoldigd.

De vergadering keurt met éénparigheid van stemmen de benoeming of herbenoeming van de bestuurders goed,

Marc Hofman Bestuurder Jean de Leu de Cecil

Bestuurder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/10/2013
ÿþVoc behoc aan Belg[ Staat

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

11111 ûnt13~°re

~

~~,;~ 1. Griffie. 4." 4`







Benaming : FOODINVEST

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Edingensesteenweg 196, 1500 Halle

Ondernemingsnr : 0448692207

Voorwerp akte : Fusie door overname - overnemende vennootschap

Uittreksel uit de notulen van de buitgewone algemene vergadering, verleden door Willem Muyshondt, geassocieerd notaris te Halle op 30 september 2013 voor registratie uitgereikt met ais enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat de algemene vergadering van de naamloze vennootschap Foodinvest volgende belissingen heeft genomen.

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 14 maart 2013 door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap Collivery en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap Foodinvest en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 25 maart 2013', en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 april nadien, onder nummer 0052309 voor wat betreft de overnemende vennootschap en onder nummer 0052308 voor wat betreft de overgenomen vennootschap.

De co5peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KLYNVELD PEAT MARWICK GOERDELER BEDRIJFSREVISOREN" met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0419.122.548, commissaris, vertegenwoordigd door de heer Jo Vanderbruggen, bedrijfsrevisor, heeft een verslag opgesteld in het kader van de nagenoemde kapitaalverhoging door inbreng in natura, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag van de commissaris besluit met de volgende bewoordingen:

De verhoging van het eigen vermogen door inbreng in natura bij vennootschap Foodinvest NV van de vennootschap Collivery NV bestaat uit een bedrag van 2.325.677,58 Euro. Het kapitaal bij Foodinvest NV wordt naar aanleiding van de inbreng verhoogd met 180.539,97 (zijnde het kapitaal bij Collivery NV).

Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het instituut der', Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is, voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven' aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten vannauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord is door het principe van boekhoudkundige continuiteit, zoals van toepassing op de huidige verrichting, en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, vermeerderd met andere toevoegingen aan het eigen vermogen naar aanleiding van deze transactie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 733,155 nieuwe aandelen van de vennootschap Foodinvest NV, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaard van 3,17215 EUR per aandeel. Deze aandelen:

" hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van Foodinvest NV;

" zullen deelnemen in de resultaten van Foodinvest NV vanaf I april 2013.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion ' is.

2° instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap Foodinvest met zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de naamloze vennootschap; Collivery met zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt.

Deze fusie heeft juridisch uitwerking vanaf 1 oktober 2013,

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

c ù, algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge 3° Deze overdracht zal worden vergoed door toekenning aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap COLLIVERY, voornoemd, van 733.155 nieuwe aandelen, volledig volgestort, van de Naamloze Vennootschap FOODINVEST, zonder aanduiding van nominale waarde en uit te geven in het kader van een kapitaalverhoging.

De fractiewaarde van de aandelen wordt als volgt vastgesteld:

.26,59102 euro voor de aandelen van NV COLLIVERY

.3,17215 euro voor de aandelen van NV FOODINVEST

Op basis van bovenstaande zullen de aandeelhouders vande over te nemen vennootschap 733.155 aandelen verkrijgen in de overnemende vennootschap.

4° De nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap zullen deelnemen in de winst van deze vennootschap vanaf 1 april 2013.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de naamloze vennootschap « Foodinvest»

5° Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 april 2013 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

6° Volmacht werd verleend aan "COLRUYT GROUP SERVICES", evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

7° De algemene vergadering heeft besloten volgende wijzigingen aan de statuten aan te brengen:

Wijziging maatschappelijke benaming:

De algemene vergadering besluit artikel één te wijzigen door volgende tekst:

"De vennootschap bestaat onder de benaming SOLUCIOUS en heeft de vorm van een naamloze vennootschap."

Wijziging van het maatschappelijk doel

Qe algemene vergadering besluit onder hetzeiftie voorbehoud als hierboven gezegd, het maatschappelijk doel te wijzigen door artikel drie van de statuten te vervangen door volgende tekst

u In de meest ruime zin handel te drijven voor eigen rekening, voor rekening van anderen, in het groot en in het Klein, in alle voedingswaren, producten, artikelen, goederen en koopwaren, waaronder begrepen is o.a. aankoop, invoer en export, doorvoeren, fabricatie, opslag, omvorming, behandeling, verpakking, vervoer, verkoop, verhuur, leasing en andere vormen van terbeschikkingstelling en verzending daarvan.

Het toestaan van rechten op diverse formules, merken, enseignes en dergelijke voor verkoop en verdeling door anderen van alle mogelijke voedingswaren, producten, artikelen, goederen en koopwaren, en het verlenen van bijstand, advies, begeleiding en andere diensten alsmede het leveren van diverse accesoria, waaronder bestelwagens, software, hardware, ander telecommunicatiemateriaal en uitrusting rond die verkoop en ter ondersteuning daarvan; in het kader daarvan kan zij werken in eigen naam en/of voor eigen rekening (optreden als kleinhandel in motorvoertuigen en toebehoren, hard- en software, telecommunicatie en andere uitrusting), of in naam en/of voor rekening van derden; ze kan optreden als vertegenwoordiger, tussenpersoon, makelaar, agent, licentiehouder, of in eender welke hoedanigheid die haar geschikt voorkomt tot verwezenlijking van haar doel.

Meer algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële of burgerlijke verrichtingen, hetzij van onroerende of van roerende aard, kunnen uitoefenen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met de één of andere tak van haar doel verband houden of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels-, nijverheids- of industriële onderneming(en) of andere, welke een gelijkaardig doel nastreven.

Deze aanduiding dient ais aanhaling en is geenszins beperkend.

De algemene vergadering kan het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden.»

Wijziging kapitaal

Ingevolge onderhavige fusie beslist de algemene vergadering artikel 5 der statuten als volgt aan te passen:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt twaalf miljoen tweehonderd achtentwintigduizend honderdvijftien euro éénenveertig cent (12.228.115,41 EUR). Het is vertegenwoordigd door drie miljoen driehonderd zevenenveertig duizend tweehonderd achtenvijftig (3.347.258) aandelen."

Wijziging jaarvergadering

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de vierde donderdag van de maand september om zestien uur.

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 18 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: «De jaarlijkse Algemene Vergadering zal gehouden worden op de vierde donderdag van de maand

september om zestien uur in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de dagorde aangeduid.». Bevoegdheden

Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan elk lid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, en meer specifiek met de bevoegdheid:

a) om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

Luik B - vervolg

b) als vergoeding voor de overdracht 733.155 volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c) deze nieuwe aandelen te verdelen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren;

d) in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging, met of zonder betaling handlichting te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

werd gelijktijdi,g.neergefegd: een uitgifte van de akte met aangehechte verslagen en aanwezigheidslijstjet volmachten, gecoördineerde statuten.

Voor->bouSfen aan,ltt Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 19.09.2013, NGL 23.09.2013 13601-0307-043
04/06/2013
ÿþ Mod wad 11.1

t; ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iii

qekeou

Griffie

Ondernemingsnr : 0448.692.207

Benaming

(voluit) : Foodinvest

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Edingensesteenweg 196, 1600 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag, benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 30 april 2013

De Heer Wim Biesemans neemt ontslag als bestuurder met ingang van 1 mei 2013.

De Bijzondere Algemene Vergadering neemt hiervan akte en verklaart hiertegen geen bezwaar te hebben.

De Raad van Bestuur stelt voor aan de Bijzondere Algemene Vergadering de Hder Marc Hofman te benoemen als bestuurder met ingang van 1 mei 2013 voor de resterende periode van het mandaat tot de Algemene Vergadering van 2013.

Dit bestuurdersmandaat is onbezoldigd.

De Bijzondere Algemene Vergadering keurt met eenparigheid van stemmen de benoeming goed.

De Bijzondere Algemene Vergadering besluit alle volmachten te verlenen aan Griet Verbeeck, Dorien' Verertbruggen en Jean de Leu de Cecil individueel bevoegd en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling,,met: het oog op het opstellen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande beslissingen.

Griet Verbeeck

Gevolmachtigde

Bijlagen biij liet"Bëîgisch St âïsTifâd - Ü4T66/2OÏ :Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. -

04/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

2 5 MAR. 2013

Griffie

Vc beh[

aar

Bek Staa.

Ondernemingsnr : 0448.692.207

Benaming

(voluit) : FOODINVEST

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Edingensesteenweg 196, 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Neerlegging en bekendmaking fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij NV COLLIVERY fuseert door overneming door NV FOODINVEST en waarbij eerstgenoemde vennootschap wordt ontbonden.

De inhoud van voormeld splitsingsvoorstel wordt hierna bij uittreksel weergegeven. 1. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1 De over te nemen vennootschap: de naamloze vennootschap COLLIVERY, met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, met ondernemingsnummer 0463.836.875.

Het doel van de vennootschap luidt:





"{ In de meest ruime zin handel te drijven voor eigen rekening, voor rekening van anderen, in het groot en in het klein, in alle voedingswaren, producten, artikelen, goederen en koopwaren, waaronder begrepen is o,a

aankoop, fabricatie, opslag, omvorming, behandeling, verpakking, vervoer, verkoop, verhuur, leasing en andere vormen van terbeschikkingstelling en verzending daarvan.)

Het toestaan van rechten op diverse formules, merken, enseignes en dergelijke voor verkoop en verdeling door anderen van aile mogelijke voedingswaren, producten, artikelen, goederen en koopwaren, en het verlenen van bijstand, advies, begeleiding en andere diensten alsmede het leveren vandiverse accessoria, waaronderbestelwagens, software, hardware, ander telecommunicatiemateriaalen uitrusting rond die verkoop en ter ondersteuning daarvan; in het kader daarvan kan zij werken in eigen naamen/af voor eigen rekening {optreden als kleinhandel in motorvoertuigen en toebehoren, hard- en software, telecommunicatie en andere uitrusting), of in naam en/of voor rekening van derden; ze kan optreden als vertegenwoordiger, tussenpersoon, makelaar, agent, licentiehouder, of in eender welke hoedanigheid die haar geschikt voorkomt tot verwezenlijking van haar doel.

Meer algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële of burgerlijke verrichtingen, hetzij van onroerende of van roerende aard, kunnen uitoefenen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met de één of andere tak van haar doel verband houden of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen. Deze aanduiding dient als aanhaling en is geenszins beperkend."

1.2 De verkrijgende vennootschap: de naamloze vennootschap FOODINVEST, met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, met ondernemingsnummer 0448.692.207.

Het doel van de vennootschap luidt:



"Alle bewerkende en verwerkende nijverheid in de voedingsnijverheid, inzonderheid:

Zuivelfabriek, boterfabriek, kaasfabriek, fabricage van roomijs en soortgelijke produkten.

Alle groothandel, import en export en doorvoer van producten van de visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt, en voedingsbedrijven, inzonderheid vers of diepgevroren fruit en groenten, zuivelproducten, boter, eieren, dierlijke en plantaardige oliën en vetten, wijn, alcoholische drank, bier, limonade, drinkwater,. dieetvoeding, voeding voor zuigelingen en speciale voeding,

Op de laatste biz, van Lui1L vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

"

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. Alle kleinhandel in voedingswaren, inzonderheid: vlees en vleeswaren, vlees van geslacht, gevogelte en wild, zuivelproducten, koloniale waren en voedingswaren, wijn, geestrijke en andere dranken, roomijs en consumptie-ijs.

Onderneming voor het goederenvervoer langs de weg.

Verhuring van opslagplaatsen en magazijnen.

In het kader van voormelde activiteiten, het verwerven, aanpassen, verbouwen, huren en verhuren voor eigen rekening van alle onroerende goederen, alsook lenen, hypothekeren en het aangaan van kredieten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger; zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen. of organisaties; zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen: met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietópeni ngénen andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels-, nijverheids- of industriële onderneming of andere, welke een gelijkaardig doel nastreven.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële. Roerende en onroerende handelingen en bewerkingen verrichten, die zich bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen en dit zowel door inbreng, versmelting, samenwerking, participaties of op welke wijze dan ook.

Deze opsomming is aanduidend en niet beperkend.

De algemene vergadering kan het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden."

2. RUILVERHOUDING - VERDELING ONDER VENNOTEN

Het aantal nieuw uit te geven aandelen door NV FOODINVEST ter vergoeding van de inbreng naar aanleiding van de fusie (afgerond tot de lagere eenheid) bedraagt 583.069 nieuwe aandelen. Dit leidt tot een ruilverhouding van 583.069 nieuwe aandelen in NV FOODINVEST tegen 87A61 aandelen in NV COLLIVERY.

De voormelde 583.069 nieuwe aandelen NV FOODINVEST zullen dan als volgt toekomen aan de

aandeelhouders van NV COLLIVERY:

- 583.062 aandelen aan NV ETN. FR. COLRUYT;

- 7 aandelen aan NV COLRUYT GROUP SERVICES.

De uitgifte van 583.069 nieuwe aandelen NV FOODINVEST leidt tot een kapitaalverhoging van 180.539,97 euro (ingevolge overdracht van het maatschappelijk kapitaal van NV COLLIVERY naar NV FOODINVEST).

Er zal aan de vennoten van de betrokken vennootschappen ter gelegenheid van de fusie geen opleg in geld uitbetaald worden, noch enige andere financiële vergoeding.

3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN WORDEN UITGEREIKT

De nieuw uit te geven aandelen NV FOODINVEST als vergoeding voor de inbreng van alle activa en passiva van de over te nemen vennootschap zullen van dezelfde aard zijn en zullen, vanaf de uitgifte, dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen NV FOODINVEST.

De toekenning van de ter gelegenheid van de fusie door NV FOODINVEST nieuw uit te geven aandelen op naam geschieden door inschrijving in het register van de aandelen op naam, dit binnen de 15 dagen na de publicatie van de fusiebesluiten in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Daartoe zal één van de bestuurders van NV FOODINVEST bij beslissing van de buitengewone algemene vergaderingen van de respectieve vennootschappen die de fusie zullen goedkeuren volmacht krijgen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

4. DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De ter gelegenheid van de fusie door NV FOODINVEST nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en verplichtingen hebben als de bestaande aandelen van NV FOODINVEST en zullen recht geven te delen in de winst van deze vennootschap en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 april 2013.

5. BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap is vastgesteld op 1 april 2013.

6. TOEKENNING VAN RECHTEN AAN VENNOTEN MET BIJZONDERE RECHTEN

Er zijn binnen de over te nemen vennootschap geen vennoten die kapitaalaandelen bezitten waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. Bijgevolg dienen er binnen NV FOODINVEST wat dit betreft geen bijzondere maatregelen te worden genomen.

Voár-

ttihouden

aan het

Belgi*h

Staatsbfád

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er zijn binnen de over te nemen vennootschap evenmin houders van andere effecten dan kapitaalaandelen, evenmin effecten met bevoorrechte rechten, Bijgevolg zal door NV FOODINVEST evenmin zulke aandelen of andere effecten uitgegeven worden naar aanleiding van de fusie en dienen er desbetreffend ook geen bijzondere maatregelen te worden getroffen.

7. BIJZONDERE BEZOLDIGING COMMISSARIS

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig artikel 695, §1, vijfde lid van het Wetboek van Vennootschappen, unaniem te verzaken aan de bijzondere verslaggeving, zoals bedoeld in artikel 695, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

ln de agenda van de buitengewone algemene vergaderingen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is toepassing te maken van artikel 695, §1, vijfde lid van het Wetboek van Vennootschappen,

Dienvolgens dient aan de commissaris van de bij de fusie betrokken vennootschappen geen bezoldiging te worden toegekend voor deze specifieke opdracht.

8. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURSORGANEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

9. VOLMACHT VOOR NEERLEGGING EN BEKENDMAKING

Elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen geeft volmacht aan Griet Verbeek wonende te 2860 Sint-Katelijne Waver, Generaal Deschachtstraat 15 of Dorien Verertbruggen wonende te Hendrik Vangassenstraat 314, 9400 Ninove bevoegd om elke partij afzonderlijk te vertegenwoordigen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op de neerlegging en bekendmaking van het voorstel en alle andere noodzakelijke documenten ter griffie van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel.

Griet Verbeeck

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik i vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.03.2012, GGK 20.09.2012, NGL 13.12.2012 12665-0414-039
23/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 20.09.2012, NGL 17.10.2012 12612-0072-040
18/06/2012
ÿþ :ii? Mod Word 11.1

.:t~." In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~....._~_-

111111111111

*12107212*

Vqq

aan Bel!. Staal

i

sm=aam 2012

Grif-fie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0448.692.207

Benaming

(voluit) : 4ï 000INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Edingensesteenweg 196, 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Alarmbelprocedure- kapitaalsverhoging

Uit een akte, verleden voor ons, meester Muyshondt Willem, geassocieerd notaris te Halle, op 24 mei 2012,.

" geregistreerd te Halle l op 29 mei 2012, boek 722 blad 13 vak 7, 3 bladen een verzending, ontvangen : 25, euro, de Ontvanger (getekend: Y.DEHANTSCHUTTER), blijkt dat de algemene vergadering van de naamloze' vennootschap "Foodinvest" volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing:Vaststelling dat het netto-actief gedaald is beneden de helft van het kapitaal

De algemene vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de NV FOODINVEST op 31/3/2012 gezakt is tot MIN één miljoen achthonderd vijfenvijftig duizend negenhonderd zesenzeventig euro vijfendertig cent (1.855.976,35 EUR), terwijl het geplaatst kapitaal van de vennootschap op heden één miljoen vijfhonderd zevenenveertig duizend vijfhonderd zevenenzeventig euro (1.547.577,00 EUR) bedraagt.

Tweede beslissing: Verslag van de Raad van Bestuur:

De algemene vergadering verklaart kennis genomen te hebben en keurt eenparig goed het verslag van de Raad van Bestuur van 231412012, overeenkomstig artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen, dat het. voorwerp en de omstandige verantwoording inhoudt van het voorstel om de vennootschap te laten. voortbestaan.

Dit verslag wordt aan deze akte gehecht.

Derde beslissing: laten voortbestaan van de vennootschap:

De algemene vergadering beslist de vennootschap te laten voortbestaan.

Vierde beslissing: Kapitaalverhoging

De algemene vergadering besluit het kapitaal te verhogen ten belope van veertien miljoen negenhonderd: ° negenennegentig duizend negenhonderd achtennegentig euro vierenveertig cent (14.999.998,44 EUR), teneinde het kapitaal te brengen op zestien miljoen vijfhonderd zevenenveertig duizend vijfhonderd, ° vijfenzeventig euro vierenveertig cent (16.547.575,44 EUR), door de creatie van 2.369.668 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven a pari van zes komma drieëndertig euro' (6,33 EUR) per aandeel. Deze aandelen worden volgestort ten belope van honderd procent (100%) op heti ogenblik van inschrijving.

Vervolgens verklaart de naamloze vennootschap "ETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT'volledig kennis; te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap.

Zij verklaart in geld in te schrijven op 2.369.668 nieuwe aandelen, a pari van zes euro drieëndertig cent' (6,33 EUR) per aandeel, hetzij voor een bedrag van veertien miljoen negenhonderd negenennegentig duizend'

" negenhonderd achtennegentig euro vierenveertig cent (14.999.998,44 EUR).

Totaal: 2.369.668 aandelen, hetzij veertien miljoen negenhonderd negenennegentig duizend negenhonderd

achtennegentig euro vierenveertig cent (14.999.998,44 EUR).

" De intekenaars verklaren, en de leden van de vergadering erkennen dat ieder van de aandelen waarop; werd ingeschreven volgestort is ten belope van honderd procent (100 %) door storting in gelden op rekeningnummer 001-6715612-87 geopend op naam van de vennootschap bij de Bank BNP PARIBAS, FORTIS. Heden beschikt de vennootschap aldus tengevolge van de kapitaalverhoging over de som van' veertien miljoen negenhonderd negenennegentig duizend negenhonderd achtennegentig euro vierenveertig cent (14.999.998,44 EUR).

° Een bewijs van de bank de dato 23 mei 2012 blijft aan deze gehecht.

Zevende beslissing: Kapitaalvermindering

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verminderen, ten belope van vier miljoen vijfhonderd

duizend euro -(4.500.000,00 EUR), .door het terug te_brengen_van zestien miljoen vijfhonderd zevenenveertig

biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

y z"Voor-behouden ' aan het 'Belgisch Staatsblad



duizend vijfhonderd vijfenzeventig euro vierenveertig cent (16.547.575,44 EUR) op twaalf miljoen

zevenenveertig duizend vijfhonderd vijfenzeventig euro vierenveertig cent (12.047.575,44 EUR), door

afschrijving van de geleden verliezen, zoals vermeld in de jaarrekening afgesloten op 31/3/2012.

De kapitaalvermindering zal uitsluitend worden verrekend op het fiscaal volgestorte kapitaal,

Achtste beslissing: Wijziging van de statuten

Ingevolge de beslissing tot kapitaalvermindering beslist de algemene vergadering de statuten als volgt te

wijzigen :

" artikel 5 : dit artikel wordt als volgt vervangen

"Het geplaatst kapitaal bedraagt twaalf miljoen zevenenveertig duizend vijfhonderd vijfenzeventig euro

vierenveertig cent (12.047.575,44 EUR).

Het is vertegenwoordigd door twee miljoen zeshonderd veertien duizend honderd en drie (2.614.103)

aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort>,.

Negende beslissing Volmachten

De vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Muyshondt Willem.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging en geccodrdineerde statuten

"

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 15.09.2011, NGL 26.09.2011 11555-0473-039
08/08/2011
ÿþ~ " I

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 7 -07- 2011

BAUSSie

GTtMe

Ondarner^ingsnr : 0448.692.207

Ber:ar^.Eirtg

(voluit) : FOODINVEST

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1500 Halle, Edingensesteenweg 196

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte, verleden voor ons, meester Muyshondt Willem, geassocieerd notaris te Halle, op veertien juli tweeduizend en elf, geregistreerd te Halle I op vijftien juli tweeduizend en elf, boek 719 blad 21 vak 13, drie bladen twee verzendingen, ontvangen : 25z euro, blijkt dat de algemene vergadering van de naamloze vennootschap 'FOODINVEST volgende beslissingen genomen heeft:

Vaststelling dat het netto-actief gedaald is beneden de helft van het kapitaal

De algemene vergadering stelt vast dat het gecumuleerd verlies van de vennootschap in de rekeningen van de NV FOODINVEST is opgelopen tot een bedrag van vier miljoen vijfhonderd veertien duizend vierhonderd en elf euro (4.514.411,00 EUR), terwijl het geplaatst kapitaal van de vennootschap op heden tweeënzestig duizend euro (62.000,00 EUR) bedraagt.

Verslag van de Raad van Bestuur:

De algemene vergadering verklaart kennis genomen te hebben en keurt eenparig goed het verslag van de Raad van Bestuur van 17/6/2011 , overeenkomstig artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen, dat het voorwerp en de omstandige verantwoording inhoudt van het voorstel om de vennootschap te laten voortbestaan.

laten voortbestaan van de vennootschap:

De algemene vergadering beslist de vennootschap te laten voortbestaan.

Kapitaalverhoging

De algemene vergadering besluit het kapitaal te verhogen ten belope van vijf miljoen negenhonderd

negenennegentig duizend negenhonderd achtentachtig euro (5.999.988,00 EUR), teneinde het kapitaal te brengen op zes miljoen éénenzestig duizend negenhonderd achtentachtig euro (6.061.988,00 EUR), door de creatie van 241.935 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen alsook deelnemend in de winst van de vennootschap vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven a pari van vierentwintig komma tachtig euro (24,80 EUR) per aandeel. Deze aandelen worden volgestort ten belope van honderd procent (100%) op het ogenblik van inschrijving.

De intekenaar verklaart, en de leden van de vergadering erkennen dat ieder van de aandelen waarop werd ingeschreven volgestort is ten belope van honderd procent (100 %) door storting in gelden op rekeningnummer BE84 0016 4692 0459 geopend op naam van de vennootschap bij de Bank BNP FORTIS PARIBAS.

Heden beschikt de vennootschap aldus tengevolge van de kapitaalverhoging over de som van vijf miljoen negenhonderd negenennegentig duizend negenhonderd achtentachtig euro (5.999.988,00 EUR).

Een bewijs van de bank de dato 14/07/2011 blijft aan deze gehecht.

Kapitaalvermindering

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verminderen, ten belope van vier miljoen vijfhonderd veertien duizend vierhonderd en elf euro (4.514.411,00 EUR), teneinde het te brengen van zes miljoen éénenzestig duizend negenhonderd achtentachtig euro (6.061.988,00 EUR) tot op één miljoen vijfhonderd zevenenveertig duizend vijfhonderd zevenenzeventig euro (1.547.577,00 EUR), door aanzuivering van de geleden verliezen, zoals vermeld in de jaarrekening afgesloten op 31/03/2011.

De kapitaalvermindering zal uitsluitend worden verrekend op het fiscaal gestorte kapitaal.

Wijziging van de statuten

Ingevolge de beslissing tot kapitaalvermindering beslist de algemene vergadering de statuten als volgt te wijzigen :

-artikel 5 : dit artikel wordt als volgt vervangen :

"Het geplaatst kapitaal bedraagt één miljoen vijfhonderd zevenenveertig duizend vijfhonderd zevenenzeventig euro (1.547.577,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd vierenveertig duizend vierhonderd vijfendertig (244.435)."

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi; van de perso(o`,n(er.) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegerwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

k' .._.

oa;.. be::aud2r

na'. het

Bé c`sch Staatsblad

I IIil IlII IIII HII 1111! 11111 IIII llll 1111 IJI

" iiiaivzi"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

w' Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Volmachten

De vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat.

Stemming : deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Muyshondt Willem

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, met aangehechte verslagen,

aanwezigheidslijst, bankattest, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi; van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenJ'oordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2011
ÿþ f MOG 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

11111

*11010569*

JAN. 2011' 4, ~ t~ ! :~~.ï~~se,).

~- -

Griffie

1

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel

Onderwerp akte : 0448.692.207

FOODINVEST

naamloze vennootschap

1500 Halle, Edingensesteenweg 196

statutenwijziging

Uit een akte, verleden voor meester Muyshondt Hendrik, geassocieerd notaris te Halle, op 23 december 2010, blijkt dat de algemene vergadering van de naamloze vennootschap `FOODINVEST volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing: wijziging boekjaar -- jaarvergadering - overgangsbepalingen

a. wijziging boekjaar

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één april en af te

sluiten op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

b. wijziging datum jaarvergadering

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de

derde donderdag van de maand september om zestien uur.

c. Overgangsbepalingen

1°De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend

en tien te verlengen tot en af te sluiten op éénendertig maart tweeduizend en elf.

2°De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening

afgesloten per éénendertig maart tweeduizend en elf, zal gehouden worden op de derde donderdag van de

maand september om zestien uur van het jaar tweeduizend en elf.

Tweede beslissing: integrale statutenwijziging

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap integraal te vervangen door volgende tekst:

ARTIKEL 1 : BENAMING - VORM

De vennootschap bestaat onder de benaming FOODINVEST en heeft de vorm van een naamloze

vennootschap.

ARTIKEL 2 : ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196 .

Hij zal naar om het even welke andere plaats kunnen overgebracht worden, bij eenvoudige beslissing van

de Raad van Bestuur.

ARTIKEL 3 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Alle bewerkende en verwerkende nijverheid in de voedingsnijverheid, inzonderheid:

Zuivelfabriek, boterfabriek, kaasfabriek, fabricage van roomijs en soortgelijke produkten.

Alle groothandel, import en export en doorvoer van producten van de visvangst, landbouw, tuinbouw,

veeteelt, en voedingsbedrijven, inzonderheid vers of diepgevroren fruit en groenten, zuivelproducten, boter,

eieren, dierlijke en plantaardige oliën en vetten, wijn, alcoholische drank, bier, limonade, drinkwater,

dieetvoeding, voeding voor zuigelingen en speciale voeding.

Alle kleinhandel in voedingswaren, inzonderheid: vlees en vleeswaren, vlees van geslacht, gevogelte en

wild, zuivelproducten, koloniale waren en voedingswaren, wijn, geestrijke en andere dranken, roomijs en

consumptie-ijs.

Onderneming voor het goederenvervoer langs de weg.

Verhuring van opslagplaatsen en magazijnen.

1n het kader van voormelde activiteiten, het verwerven, aanpassen, verbouwen, huren en verhuren voor

eigen rekening van alle onroerende goederen, alsook lenen, hypothekeren en het aangaan van kredieten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger; zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen,

ondernemingen, groeperingen. of organisaties; zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al

haar andere goederen: met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle

leningen, kredietópenl ngènen andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels-, nijverheids- of industriële onderneming of andere, welke een gelijkaardig doel nastreven.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële. Roerende en onroerende handelingen en bewerkingen verrichten, die zich bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen en dit zowel door inbreng, versmelting, samenwerking, participaties of op welke wijze dan ook.

Deze opsomming is aanduidend en niet beperkend.

De algemene vergadering kan het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal bedraagt TWEEENZESTIGDUIZEND EURO (62.000 EUR).

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen.

ARTIKEL 12 : RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap zal bestuurd worden door de Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de Algemene Vergadering, voor een duur van ten hoogste zes jaar en altijd door haar afstelbaar.

Het ledenaantal van de Raad van Bestuur wordt bepaald door de Algemene Vergadering.

ARTIKEL 14 : MACHTEN VAN DE RAAD

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de Algemene Vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die verricht worden door de Raad van Bestuur, zelfs indien deze handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van deze statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De Raad van Bestuur mag eveneens, volgens de modaliteiten die hij bepaalt, het geheel of een gedeelte van het dagelijks bestuur van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging desbetreffend, naar de omvang en inhoud die hij bepaalt, delegeren aan één of meer bestuurders, direkteurs, zaakvoerders of andere personen, al dan niet aandeelhouders, die de titel zullen voeren van "GEDELEGEERD BESTUURDER" of "DIREKTEUR GENERAAL".

De Raad van Bestuur mag eveneens de direktie van het geheel of van een bepaald deel of bijzondere afdeling van de maatschappelijke zaken toevertrouwen aan één of meer direkteurs of andere personen gekozen in of buiten zijn midden, al dan niet vennoten.

Hij zal hun bevoegdheden, volmachten en bezoldigingen vaststellen. Hij zal ze afstellen en zonodig in hun vervanging voorzien.

Onverminderd het bovenstaande kan de Raad van Bestuur bepaalde en bijzondere volmachten overdragen aan één of meer van haar leden of zelfs aan derde personen, al dan niet vennoten.

Onverminderd de persoonlijke verantwoordelijkheid van de bestuurders tegenover de vennootschap in geval van overdreven volmacht, wordt de vennootschap geldig verbonden door alle handelingen door haar gevolmachtigden verricht, binnen de perken van de hen verleende volmacht.

ARTIKEL 15 : HANDTEKENINGEN

De vennootschap zal slechts geldig verbonden zijn voor de hande-'lingen die de handtekening dragen van twee bestuurders

Ook de handtekening van de gedelegeerd bestuurder alleen, evenals deze van de direkteur generaal alleen, zal op geldige wijze de vennootschap verbinden binnen het kader van het dagelijks bestuur.

In geval van overdracht van volmachten zal de handtekening van de lasthebber voldoende zijn.

ARTIKEL 18 : JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse Algemene Vergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand september om 16 uur in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de dagorde aangeduid.

Indien die dag een feestdag is, zal de Algemene Vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Elke Algemene Vergadering waarop alle aandeelhouders aanwezig of behoorlijk vertegenwoordigd zijn, is regelmatig samengesteld zonder dat het nodig is de uitnodigingsbrieven te sturen of dé termijnen in acht te nemen, zodat zij geldig zal kunnen beraadslagen over alle onderwerpen die haar worden voorgelegd.

Overgangsmaatregel : De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per éénendertig maart tweeduizend en elf, zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand september om zestien uur van het jaar tweeduizend en elf.

ARTIKEL 19 : MAATSCHAPPELIJK JAAR

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één april en eindigt op éénendertig maart van het volgende jaar. Overgangsbepaling:

De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en tien te verlengen tot en af te sluiten op éénendertig maart tweeduizend en elf.

ARTIKEL 20 : WINSTVERDELING

De inkomsten min de lasten, algemene kosten, afschrijvingen en provisies, vormen de netto-winst van de vennootschap.

e.

Van deze netto-winst wordt tenminste vijf procent (5%) besteed voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet neer verplichtend indien de wettelijke reserve het bij de wet bepaalde peil heeft bereikt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die, op voorstel van de Raad van Bestuur over zijn aanwending zal beslissen.

De algemene vergadering mag, op voorstel van de Raad van Bestuur en met gewone meerderheid van stemmen, beslissen om het beschikbaar saldo geheel of ten dele aan te wenden voor de vorming van een vrije of bijzondere reserve, of voor overdracht naar een volgend boekjaar.

De algemene vergadering mag eveneens beslissen op voorstel van de Raad van Bestuur en met gewone meerderheid van stemmen, de beschikbare reserves geheel of gedeeltelijk uit te keren.

De dividenden worden uitgekeerd op de tijdstippen en plaatsen door de Raad van Bestuur te bepalen.

Evenwel geven de aandelen zonder stemrecht in geval van uitkeerbare winst in de zin van artikel 617 en 618 Wetboek van vennootschappen, recht op een preferent doch niet opvorderbaar dividend waarvan het bedrag wordt vastgesteld bij de uitgifte, alsmede een recht in de uitkering van het winstoverschot, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat van winstoverschot van de aandelen met stemrecht.

ARTIKEL 21 : INTERIM DIVIDENDEN

De Raad van Bestuur kan besluiten tot de uitkering van interim dividenden onder de voorwaarden en volgens de modaliteiten zoals door de wet voorzien.

Hij stelt het bedrag van die interim dividenden en de datum van hun betaling vast.

ARTIKEL 22 : ONTBINDING - VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap beschikt de Algemene Vergadering over de meest uitgebreide nachten om vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheden vast te leggen, en hun emolumenten te bepalen, terwijl op dat ogenblik het mandaat van de Raad van Bestuur een einde neemt.

Bij gebreke van beslissing van de Algemene Vergadering, zullen de in funktie zijnde bestuurders vereffenaars zijn en zullen zij de meest uitgebreide machten hebben voor het vervullen van hun zending, namelijk deze voorzien in artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder evenwel een bijzondere machtiging van de Algemene Vergadering te moeten vragen in de gevallen voorzien door artikel 187 en volgende van voormeld Wetboek.

De aandelen zonder stemrecht verlenen bij vereffening echter steeds een voorrecht op de terugbetaling van de kapitaal inbreng, desgevallend vermeerderd met de uitgiftepremie, alsmede een recht bij de uitkering van een likwidatiebonus, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht.

Derde beslissing: benoemding commissaris

De vergadering beslist tot commissaris te benoemen de burgerlijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren, commissaris, vertegenwoordigd door de heren L. Ruysen (00949) en J. Vanderbruggen (01207), en dit voor drie (3) boekjaren vanaf huidig boekjaar.

Vierde beslissing: Machtiging aan de Raad van Bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De algemene vergadering verleent alle volmachten aan de Raad van Bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Muyshondt Willem.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, met aangehechte aanwezigheidslijst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

31/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffiie van de akte

',Pergele d/ont.=

gcrt op

Voorbehouder

aan het

Belgisch

Staatsbias

JIJJ/i'~6959~iuum111111111,1,!11111111504

19 MM 2015

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van ko9a ndel Brussel

Ondernemingsnr : 0448.692207

Benaming

(voluit) : SOIUCiOUS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Edingensesteenweg 196, 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Volmacht

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 23/02/2015:

De Raad van bestuur verleent volmacht aan de volgende personen (hierna lasthebber(s) genoemd):

" Gerrit Geens, geboren op 12 augustus 1974 wonende te Busingenstraat 56, 1750 Lennik, nationaal nummer 74.08.12-145.38.

" Tinneke De Smedt, geboren op 5 maart 1979 wonende te Hellegat 35, 2845 Niel, nationaal nummer 79.03.05-370.93.

" Tom Verschraegen, geboren op 4 oktober 1978 wonende te Zwaluwstraat 20, 9160 Lokeren, nationaal nummer 78.10.04-115.18.

Om afzonderlijk en alleen op te treden en de volgende handelingen te stellen:

Alle handelingen die in het kader van een inschrijving op overheidsopdrachten kunnen nodig zijn waaronder kan begrepen worden:

" Het opmaken en ondertekenen van offertes, bestekken, samenvattende opmetingen, inventarissen of andere bijlagen bij de offerte in het kader van een inschrijving op overheidsopdrachten.

" Het invullen en ondertekenen van formulieren die bij de opdrachtdocumenten werden toegevoegd aangaande de opmaak van de offerte, de samenvattende opmeting of de inventaris.

" Het invullen en ondertekenen van geboden prijstoeslagen, prijskortingen, verbeteringen doorhalingen, overschrijvingen, aanvullingen of wijzigingen in de offerte en haar bijlagen, die de essentiële voorwaarden van een overheidsopdracht met name prijzen, termijnen en technische specificaties kunnen beinvloeden.

" Het opmaken en ondertekenen van verklaringen teneinde een reeds opgestuurde of ingediende offerte te wijzigen of in te trekken.

" Het bijwonen van zittingen waar de offertes worden geopend

Elk van de lasthebbers mag afzonderlijk en alleen in naam van Solucious documenten, brieven en stukken ondertekenen die verband houden met de inschrijvingen op overheidsopdrachten en in het algemeen al het nuttige en nodige doen om dergelijke inschrijvingen administratief af te handelen, binnen de perken van deze lastgeving.

ln het kader van de hierboven vermelde lastgeving kan elk van de lasthebbers één of meerdere personen in de plaats stellen voor het uitvoeren van alle of een deel van bovenvermelde bevoegdheden.

Bovengenoemde lastgeving sluit de bevoegdheden van de Raad van Bestuur dienaangaande niet uit. Deze volmacht kan mits publicatie in het Belgisch Staatsblad ook te allen tijde worden herroepen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De Raad van Bestuur heeft besloten om alle volmachten te verlenen aan Griet Verbeeck wonende te Sint-Katelijne Waver, Generaal Deschachtstraat 15, Dorien Verertbruggen wonende te 1740 Ternat, Keizerstraat 29 bus 202 of Jean de Leu wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Bauwenberg 20, individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaand besluit.

Griet Verbeeck

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vóor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.03.2010, NGL 26.04.2010 10097-0032-039
01/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 20.12.2009, NGL 20.01.2010 10017-0183-039
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 23.12.2008, NGL 08.01.2009 09004-0225-040
14/11/2007 : AN293758
23/10/2007 : AN293758
28/06/2007 : AN293758
05/07/2006 : AN293758
28/06/2006 : AN293758
14/06/2005 : AN293758
25/06/2004 : AN293758
10/05/2004 : AN293758
09/04/2004 : AN293758
19/02/2004 : AN293758
09/07/2003 : AN293758
14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 24.09.2015, NGL 06.10.2015 15642-0445-040
06/07/2001 : AN293758
02/03/2001 : AN293758

Coordonnées
SOLUCIOUS

Adresse
EDINGENSESTEENWEG 196 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande