SOMOTRA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SOMOTRA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 421.314.451

Publication

20/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie -van de akte

i eiere bed/ontvangen op

fl 8 MEI 2014 . "

§fifg@ duoeriandstatige

r .

~" ^ w~aá.r- w

.. ~

Ondernemingsnr : 0421.314.451

Benaming

(voluit) : SOMOTRA

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1620 DROGENBOS - GROTE BAAN 336

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAP ITAALVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op vijf mei twee duizend en veertien door Meester Bernard Dewitte, notaris te Brussel, neergelegd voor publicatie voor registratie dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders de volgende besluiten genomen heeft bij eenparigheid der stemmen Eerste besluit

A. Voorafgaande verslagen

a) De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande het belang van de inbreng in natura voor de vennootschap, alsook van het verslag van de commissaris met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verdstrekt.

De aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaandelijk een kopie van voormelde verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen bij te hebben.

b) De conclusies van het verslag van de heer François CATTOIR, PwC Bedrijfsrevisoren BV CVBA, te Woluwe Garden, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, commissaris van de vennootschap aangesteld door de raad van bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven :

"IV. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de Vennootschap Somotra N.V., bestaat uit een schuldvordering onder de vorm van verschillende leningen toegekend door MVC Automotieve Group GmbH aan de Vennootschap Somotra N.V. voor een totaal bedrag van EUR 2.300.000,00.

Wij zijn van oordeel dat :

-De raad van bestuur van de Vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de inbreng en voor de bepaling van de vergoeding toegekend als tegenprestatie voor de inbreng in natura;

-De controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de .Normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng, zoals uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren;

-De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de aandelen of van de tegen de inbreng uit te geven

zodat de inbreng uit te geven zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 87,408 aandelen van de vennootschap Somotra N.V.

zonder nominale waarde, volstrekt gelijkvormig met de bestaande aandelen en met dezelfde rechten en

voordelen en delend in de resultaten vanaf 1 januari 2014.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen over de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Onderhavig verslag heeft uitsluitend betrekking op de vereisten van artikel 602 van het Wetboek van

vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Sint-Stevens-Woluwe, 2 mei 2014.

De commissaris

PwC Bedrijfsrevisoren bcvba

Vertegenwoordigd door

f

1511!),!1.13111

bel« are Be Stai

~;~;...

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

row

oehau ii n

aan het Belgisch Staatsblad

François Cattoir

Bedrijfsrevisor,"

c) Het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek

van Vennootschappen zal, samen met het verslag van voornoemde commissaris, hierbij aangehecht blijven,

met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

B. Kapitaalverhoging

a) Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met twee

miljoen driehonderdduizend euro (2.300.000,00 E) te verhogen, om het van vier miljoen vijfhonderdnegenennegentigduizend vijfhonderdnegenennegentig euro negentig cent (4.599.599,90 E) op zes miljoen achthonderdnegenennegentigduizend vijfhonderdnegenennegentig euro negentig cent (6.899.599,90 E) te brengen door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de vennootschap MVC AUTOMOTIVE GROUP GMBH heeft lastens deze vennootschap, en dit ten belope van twee miljoen driehonderdduizend euro (2.300.000,00 ¬ ). Deze inbreng wordt vergoed door de uitgifte van 87.408 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend

b) Verwezenlijking van de inbreng.

Vervolgens komt tussen MVC AUTOMOTIVE GROUP GMBH, aandeelhouder vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd en na voorlezing van het voorafgaande, die verklaart volkomen op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en die verklaart een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering te hebben ten aanzien van de vennootschap ten belope van twee miljoen driehonderdduizend euro (2.300.000,00 E) die nader wordt beschreven in het verslag van voornoemde commissaris.

Na deze uiteenzetting verklaart MVC AUTOMOTIVE GROUP GMBH, aandeelhouder vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, deze schuldvordering in te brengen in de vennootschap.

c) Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor de inbreng, worden 87.408 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen, volledig volgestort toegekend aan MVC AUTOMOTIVE GROUP GMBH, aandeelhouder vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd.

d) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zes miljoen achthonderdnegenennegentigduizend vijfhonderd negenennegentig euro negentig cent (6.899,599,90 E) wordt gebracht en vertegenwoordigd is door tweehonderdtweeënzestigduizend tweehonderdtien (262.210) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

e) Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om de artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zes miljoen achthonderdnegenennegentigduizend vijfhonderdnegenennegentig euro negentig cent (6.899.599,90 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderdtweeënzestigduizend tweehonderdtien (262.210) aandelen, zonder nominale waarde die elk 262.210sten van het kapitaal vertegenwoordigen."

Tweede besluit - Coördinatie van de statuten

De vergadering beslist de Notaris Bernard DEWITTE te benoemen om over te gaan tot het opstellen van de gecoördineerde statuten van de vennootschap, ze te tekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de toepasselijke wettelijke bepalingen.

Derde besluit - Volmacht aan de raad van bestuur

De vergadering verleent volmacht aan de raad van bestuur vcor de uitvoering van de voorgaande besluiten.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Bernard Dewitte.

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

26/05/2014
ÿþMd Wo 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0421.314.451

Benaming

(voluit): SOMOTRA

(verkort) :

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: GROTE BAAN 336,1620 DROGENBOS

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING GEDELEGEERDE TOT HET DAGELIJKS BESTUUR (Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 6 mei 2014)

De raad van bestuur beslist om, met ingang van af 5 mei 2014, de heer Roland DE DEYNE, geboren te Keulen (Duitsland) op 13 spetember 1961, wonende te 9990 Maidegem, Schauteristraat 127, te benoemen to gedelegeerde tot het dagelijks bestuur van de Vennootschap en hem alle bevoegdheden van dagelijks bestuur toe te kennen.

De raad van bestuur beslist dat het mandaat van gedelegeerde tot het dagelijks bestuur van de Vennootschap van de heer Roland DE DEYNE niet zal worden bezoldigd.

Voor zover als nodig, bekrachtigt de raad van bestuur alle daden gesteld door de heer Roland DE DEYNE sinds 5 mei 2014 in het kader van zijn mandaat gedelegeerde tot het dagelijks bestuur van de Vennootschap.

De raad van bestuur beslist om volmacht te geven aan Mr. Marie EVRARD of enige andere advocaat van het advocatenkantoor Field Fisher Waterhouse LLP, kantoorhoudende te 1040 Brussel, Louis Schmidtiaan 29, alsook aan Corpoconsult BVBA, met maatschappelijke zetel te 1060 Brussel, Fernand Bernierstraat 15, vertegenwoordigd door de heer David RICHELLE, elk alleenhandelenci en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de besluiten van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerieggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de besluiten van de Vennootschap in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in he algemeen het noodzakelijke doen.

Op de laatste blz. van 1.tilk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111E1J

li

II

nrwrgelegcliuntvaligen op

15 MU 2014

ter griffie van de efe ria n d sta lige rechtbank van kooPhAndel 13russel

Bijlagen by halTélgiseTiStàdililâd---2670512M4-- Annexes du Moniteur belge

28/03/2014
ÿþ Mad word 11.1

ji>4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III i IIIIIIIIIIIIIII 11

*3A068~99*

MielSeie

1 Uf#i"e~ 2014'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN EEN BESTUURDER

(Uittreksels uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder aangenomen op 7 maart 2014)

De enige aandeelhouder beslist het ontslag van de heer Johan DE BECKER als bestuurder van de Vennootschap te aanvaarden en dit met ingang vanaf 3 maart 2014.

De enige aandeelhouder beslist om volmacht te geven aan Mr. Marie EVRARD, advocaat van het advocatenkantoor Field Fisher Waterhouse LLP, kantoorhoudende te 1040 Brussel, Louis Schmidtlaan 29, alsook aan Corpoconsult BVBA, met maatschappelijke zetel te 1060 Brussel, Fernand Bernierstraat 15, vertegenwoordigd door de heer David RICHELLE, elke alleenhandelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de besluiten van de Vennootschap, met ingebrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de besluiten van de Vennootschap in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen het noodzakelijke doen.

Getekend

David Richelle

do Corpoconsult BVBA

Bijzonder gevolmachtigde

0421.314.451

SOMOTRA

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

GROTE BAAN 336, 1620 DROGENBOS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2014
ÿþMod Ward ii.i

2 2 AN, Mit

ter griffie van de Ned~riandstalige

ndel Brussel

rechtb,ank van ~d~~

BI~~I WII NII IIUIV I~~NVV

*19163985*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

cer MAO/ontvangen ap

Ondernemingsar : 0421.314.451

Benaming

(voluit) : SOMOTRA

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GROTE BAAN 336, 1620 DROGENBOS

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER EN GEDELEGEERD BESTUURDER

(Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders aangenomen op 19 augustus 2014)

De aandeelhouders nemen kennis van en, voor zover als nodig, aanvaarden het ontslag van de heer Ansis: AUZINS, wonende te Riga LV 1012, Letland, Secu Street 7-5, uit zijn mandaat van bestuurder van de; Vennootschap met ingang vanaf 11 augustus 2014.

De aandeelhouders beslissen met eenparigheid van stemmen om de heer Almog VELG, geborten te Israël op 10 maart 1977, wonende te FL-33414 Wellington, VS, 106 Churchill Circle, te benoemen tot bestuurder van' de Vennootschap en dit met ingang op 11 augustus 2014, De duur van zijn mandaat wordt vastgelegd op 6 jaar, namelijk tot de gewone algemene vergadering te houden in 2020,

Voor zover als nodig, bekrachtigen de aandeelhouders alle daden gesteld door de heer Almog VELG sinds' 11 augustus 2014 in het kader van zijn mandaat als bestuurder van de Vennootschap,

De raad van bestuur van de Vennootschap bestaat voortaan uit:

" de heer Alexander BITTNER; en

" de heer Almog VE1G.

De aandeelhouders beslissen om een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Marie EVRARD d o Field Fisher Waterhouse LLP, kantoor houdende te B-1040 Brussel, Louis Schmidtlaan 29, en/of David RICHELLE do Corpoconsult Bvba, Fernand Bernierstraat 15, 1060 Brussel, beide alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om, in naam van de Vennootschap, alle handelingen te verrichten met het oog op het indienen van een aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de besluiten van de Vennootschap In de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen het noodzakelijke doen.

(Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 19 augustus 2014)

De raad van bestuur neemt kennis van en, voor zover als nodig, aanvaardt het ontslag van de heer Ansis AUZINS, wonende te Riga LV 1012, Letland, Secu Street 7-5, uit zijn mandaat van gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf 11 augustus 2014.

De raad van bestuur beslist om, met ingang vanaf 11 augustus 2014, de heer Almog VEIG, geboren te Israël op 10 maart 1977, wonende te FL-33414 Wellington, VS, 106 Churchill Circle, te benoemen tot: gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap en hem alle bevoegdheden van dagelijks bestuur toe te kennen.

Op de raatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor zover als nodig, bekrachtigt de raad van bestuur alle daden gesteld door de heer Almog VEIG sinds 11 augustus 2014 in het kader van zijn mandaat van gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap.

De raad van bestuur beslist om volmacht te geven aan Meester Marie EVRARD do Field Fisher Waterhouse LLP, kantoor houdende te B-1040 Brussel, Louis Schmidtlaan 29, en/of David RICHELLE d o Corpoconsult Bvba, Fernand Bernierstraat 15, 1060 Brussel, beide alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om, in naam van de Vennootschap, alle handelingen te verrichten met het oog op het indienen van een aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de besluiten van de Vennootschap in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen het noodzakelijke doen.

Marie Evrard,

Bijzonder gevolmachtigde

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

22/01/2014
ÿþ~

Mod word ri.s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Selgisct

Staatsbla

III 111 I1I II I II IW 111111 II

*19021673*

~~ t;"? . 13JAN. 2014

v~ " " " ."- Griffie

Ondernemingsnr : 0421.314.451

Benaming

(voluit) : SOMOTRA

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GROTE BAAN 336, 1620 DROGENBOS

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN BESTUURDER EN AFGEVAARDIGD BESTUURDER; BENOEMING VAN BESTUURDER EN AFGEVAARDIGDBESTUURDER

(Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder genomen op 30 december 2013)

De enige aandeelhouder beslist het onstiag van de heer Thierry VANDERSCHRICK ais bestuurder en: afgevaardigd bestuurder van de Vennootschap te aanvaarden en dit met onmiddellijke ingang.

De enige aandeelhouder beslist om, met ingang van 30 december 2013, de heer Ansis AUZINS, wonende te Secu Street 7-5, Riga LV 1012, Letland, tot bestuurder van de Vennootschap te benoemen en de duur van; zijn mandaat op 1 Jaar vast te stellen, namelijk tot de gewone algemene vergadering te houden in 2015.

Het mandaat van bestuurder van de heer Ansis AUZINS wordt niet bezoldigd.

Bijgevolg bestaat de raad van bestuur vanaf heden uit volgende bestuurders:

" de heer Alexander BITTNER;

" de heer Johan DE BECKER; en

" de heer Ansis AUZINS.

De enige vennoot beslist om volmacht te geven aan Mr. Marie EVRARD en/of Mr, Natalie KONINGS advocaten van het advocatenkantoor Field Fisher Waterhouse LLP, kantoorhoudende te 1040 Brussel, Louis; Schmidtlaan 29, alsook aan Corpoconsult BVBA, met maatschappelijke zetel te 1060 Brussel, Fernand Bernierstraat 15, vertegenwoordigd door de heer David RICHELLE, elk alleenhandelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de , besluiten van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen, het neerleggen van aile stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de besluiten van de Vennootschap in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan: daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen het noodzakelijke doen.

(Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 30 december 2013)

De raad van bestuur beslist om, met ingang van 30 december 2013, de heer Ansis AUZINS, wonende te Secu Street 7-5, Riga LV 1012, Letland, tot afgevaardigd bestuurder van de Vennootschap te benoemen.

De raad van bestuur beslist om volmacht te geven aan Mr. Marie EVRARD en/of Mr. Natalie Konings,; advocaten van het advocatenkantoor FIELD FISHER WATERHOUSE LLP, kantoorhoudende te 1040 Brussel,; Louis Schmidtlaan_ 29,_ alsook aan, CORPOCONS,ULT BVBA, mat  maatschappelijke zetel te 1060,_BrusselJ

Op de laatste blz, van Lu ik B B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Fernand Bernierstraat 15, vertegenwoordigd door de- heer David RICHÈLLË, elk alleenhandelend en-mefmacht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de besluiten van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de besluiten van de Vennootschap in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen het noodzakelijke doen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/01/2014
ÿþ M1tod Word 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behout aan 11 Belgis Staatsli u AI

ui i REM



24 DEC 2013

cnussa

Griffie

Ondernemingsnr : 0421.314.451

Benaming

(voluit) : SOMOTRA

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GROTE BAAN 336, 1620 DROGENBOS

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS; ONTSLAG BESTUURDER; BENOEMING BESTUURDER

(Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders aangenomen op 9 december 2013)

1, BENOEMING VAN DE COMMISSARIS

De aandeelhouders beslissen met eenparigheid van stemmen om, met ingang op 7 oktober 2013, de" burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, PwC; BEDRIJFSREVISOREN, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18,: vertegenwoordigd door de heer François CATTOIR, te benomen tot commissaris voor een termijn van drie jaar,; hetzij voor de controle van de jaarrekeningen afgesloten op 31 december 2013, 31 december 2014 en 31 december 2015. Het mandaat van de commissaris eindigt na de gewone algemene vergadering te houden in 2016 voor de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2015.

2.ONTSLAG VAN BESTUURDER

De aandeelhouders beslissen met eenparigheid van stemmen om het ontslag van de heer Patrick VAN HOYE als bestuurder van de Vennootschap te aanvaarden en dit met ingang op 6 september 2013.

De eerstvolgende gewone algemene vergadering van aandeelhouders zal zich uitspreken over de kwijting te verlenen aan de heer Patrick VAN HOYE voor de uitoefening van zijn mandaat van bestuurder tot 6 september 2013.

3. BENOEMING VAN BESTUURDER

De aandeelhouders beslissen met eenparigheid van stemmen om de heer Johan DE BECKER, geboren te; Leuven op 28 december 1961, wonende te Bovenbosstraat 35, 3053 Haasrode, te benoemen tot bestuurder van de Vennootschap en dit met ingang op 6 september 2013, De duur van zijn mandaat wordt vastgelegd op 2 jaar, namelijk tot de gewone algemene vergadering te houden in 2015.

De aandeelhouders beslissen dat het mandaat van de heer Johan DE BECKER niet wordt bezoldigd.

De aandeelhouders beslissen om een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Marie EVRARD do Field Fisher Waterhouse LLP, kantoor houdende te B-1040 Brussel, Louis Schmidtlaan 29, en/of David RICHELLE c/o Corpoconsult Bvba, Fernand Bemierstraat 15, 1060 Brussel, beide alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om, in naam van de Vennootschap, alle handelingen te verrichten met het oog op het indienen van een aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de besluiten van de Vennootschap in de Bijlagen van het

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

/51 7,4

Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van deVennootschap, ade verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen het noodzakelijke doen.

Marie Evrard

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien vert derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

aor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.11.2014, NGL 07.01.2015 15004-0284-038
15/01/2015
ÿþRechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GROTE BAAN 336, 1620 DROGENBOS

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTSLAG EN BENOEMING VAN DAGELIJKSE BESTUURDER (Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders aangenomen op 25 augustus 2014)

De aandeelhouders beslissen met éénparigheid van stemmen om te aanvaarden:

- het ontslag van de heer Roland De Deyne, wonende te 999D Maldegem, Schautenstraat 127, uit zijn mandaat van dagelijks bestuurder van de Vennootschap, met ingang van 25 augustus 2014

- de benoeming van de heer David Leroi, wonende te 4577 Vierset-Barse, rue FAcqueval 3, als dagelijks bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf 25 augustus 2014.

Almog VBIG Alexander Bittner

Bestuurder Bestuurder

Mod7Nord 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griífrp varfdeegd/ontvangen op

1111111111 I 1111 0 5 JAN, 2015

ter ~~griffie van de Nederlandstalige

Griffie



Ondernemingsnr : 0421.314.451

Benaming

(voluit) : SOMOTRA

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 20.06.2013 13201-0035-042
18/06/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

s

IY

(, 7 JUIN Zoià

Griffie

Ondernemingenr : 0421.314.451

Benaming

(voluit) : SOMOTRA

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GROTE BAAN 336, 1620 DROGENBOS

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECTIFICATIE

Rectificatie aan de beslissingen gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 mei 2013 onder N°13082162.

(Uittreksels uit de notulen van de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders aangenomen op 19 april 2013)

De aandeelhouders beslissen met eenparigheid van stemmen om:

a) het ontslag van de heer René Haas, ais bestuurder van de vennootschap te aanvaarden en dit met ingang van 31 maart 2013.

De eerstvolgende algemene vergadering zal zich uitspreken over de kwijting te verlenen aan de heer René Haas voor de uitoefening van zijn mandaat van bestuurder tot 31 maart 2013.

b) met ingang van 1 april 2013, de heer Alexander Bittner, wonende te Hütteldorferstrasse 277/1116, 1140 Vienne, Oostenrijk, tot bestuurder van de vennootschap te benoemen en de duur van zijn mandaat op 2 jaar vast te stellen, namelijk tot de gewone algemene vergadering te houden in 2015.

Het mandaat van bestuurder van de heer Alexander Bittner wordt niet bezoldigd.

De aandeelhouders beslissen met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Marie Evrard c/o Field Fisher Waterhouse LLP, kantoor houdende te B-1040 Brussel, Louis Schmidtiaan 29, en/of David Richelle c/o Corpoconsult Bvba, Fernand Bernierstraat 15, 1060 Brussel, beide alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om, in naam van de Vennootschap, alle handelingen te verrichten met het oog op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin begrepen het handtekenen van alle publicatieformulieren).

Getekend

David Richelle

Go Corpoconsult BVBA

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en; bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/05/2013
ÿþ Mod WpR{ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N B1111

*130821 BRUSSEL

2 2 M E12013

Griffie

Ondernemingsnr " 0421,314,451

Benaming

(volut) : SOMOTRA

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GROTE BAAN 336, 1620 DROGENBOS

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURDERS

(Uittreksels uit de notulen van de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders aangenomen op 19 april 2013)

De aandeelhouders beslissen met eenparigheid van stemmen om:

a) het ontslag van de heer René Haas, als bestuurder van de vennootschap te aanvaarden en dit met ingang van 4 maart 2013.

De eerstvolgende algemene vergadering zal zich uitspreken over de kwijting te verlenen aan de heer René Haas voor de uitoefening van zijn mandaat van bestuurder tot 4 maart 2013.

b) met ingang van 1 april 2013, de heer Alexander Bittner, wonende te Hütteldorferstrasse 27711/16, 1140 Vienna, Oostenrijk, tot bestuurder van de vennootschap te benoemen en de duur van zijn mandaat op 2 jaar vast te stellen, namelijk tot de gewone algemene vergadering te houden in 2015.

Het mandaat van bestuurder van de heer Alexander Bittner wordt niet bezoldigd.

De aandeelhouders beslissen met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Marie Evrard do Field Fisher Waterhouse LLP, kantoor houdende te B-1040 Brussel, Louis Schmidtlaan 29, en/of David Richelle c/o Corpoconsult Bvba, Fernand Bernierstraat 15, 1060 Brussel, beide alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om, in naam van de Vennootschap, alle handelingen te verrichten met het oog op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin begrepen het handtekenen van alle publicatieformulieren).

Getekend

David Richelle

do Corpoconsuit BVBA

Bijzonder gevolmachtigde

op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij lïëf Bërgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/12/2012
ÿþ ModPDF 11.1

men In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan hot Belgisch Staatsbias

1 *12202 9* 1

DEC 2012

BRUSSEL

Griffie

i

Ondememingsnr : Benaming (voluit) : 0421.314.451

(verkort) : Somotra

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap 1620 Drogenbos

Zetel : Grote Baan 336

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Herbenoeming commissaris Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 27 juni 2012

De vergadering herbenoemt het college der revisoren voor een mandaat van 3 jaren dewelke eindigt bij de Gewone Algemene Vergadering voor het goedkeuren van het boekjaar 2014. De jaarlijkse bezoldiging bedraagt 13.840 E.

Patrick Van Hoye

bestuurder

Vanderschrick Thierry

bestuurder

20/11/2012
ÿþ~

Mod word 1M

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1I 1I II II Ildlllllllll

*12187193*

BRUSSEL

V 0 °q`F71ie2012,

Ondernemingsnr : 0421.314.451.

Benaming

(voluit) : SOMOTRA

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1620 DROGENBOS - GROTE BAAN 336

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 29juni 2011

Met eenparigheid van de stemmen, heeft de Algemene Vergadering de volgende beslissing genomen

De vergadering bevestigd de benoeming tot bestuurder van :

Deheer Patrick VAN HOYE, wonende te 3090 Overijse, Smetslaan 103

Zijn mandaat is op 5 augustus 2010 begonnen en zal op de Algemene Vergadering in 2015 eindigen.

Thierry Vanderschrick

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/11/2012
ÿþ Kee Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

I IIII H looi Uh I

*12183375*

~ - QRuSga

~ :1 OUT 2012

Griffie

u

11

1

Ondernemingsnr: 0421.314.451 . Benaming (voluit) : Somotra

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap Zetel : Grote Baan

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Benoeming bestuurder Tekst

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 29 juni 2011

De heer René Haas, Albrechtsgasse 31, 2100 Korneuburg - Oostenrijk, wordt met onmiddellijke ingang benoemd tot bestuurder voor een mandaat eindigend op de Gewone Algemene Vergadering in 2015.

Tegelijk neergelegd: PV dd 29106/2011

Patrick Van Haye

bestuurder

Vanderschrick Thierry

bestuurder

33G 1620 Drogenbos

Vi beh{' aai Bel. Staa

19/10/2012
ÿþmod 19.1

_r____ _ IQie j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIU!J 11111 llhJ 11111 I1I 111111111! HIll 1111111!

" izi~aeao*

U~

Griffie

OOGT. Z011

Vo behc aar Belt Staal

Ondernemingsnr: 0421.314.451 Benaming (voluit) : SOMOTRA

1; r

1.

; Onderwerp akte :KAPITAALVERMEERDERING"

Uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jean Didier Gyselinck, geassocieerd Notaris te! Brussel, op zesentwintig september tweeduizend en twaalf , Geregistreerd drie blad(en), vier! renvooi(en) op het 1ste Registratiekantoor van VORST op 28 september 2012, boek 88, blad 66, vak; 01"blijkt dat de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SOMOTRA" waarvan de zetel gevestigd is te 1620 Drogenbos, Grote Baan, 336? heeft:

- kennis genomen van de verslagen opgemaakt door de Raad van Beheer en door de bvba; !; Bastogne & Co, Commissaris, vertegenwoordigd door de Heer Jacques Bastogne, over de! voorgestelde inbreng van de schuldvordering, en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. ! Het besluit van het verslag door de Commissaris luidt als volgt:

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat: "

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap! verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de! vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van; nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng in natura van 600.000¬ door de partijen weerhouden methoden van!

waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze;

methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde! !! of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de; ii tegen de inbreng uit te geven aandelen. zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 22.802 aandelen van SOMOTRA NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen! betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Waterloo, de 21 september 2012 i

BASTOGNE & C° Commissaris Vertegenwoordigd door

J. Bastogne

Vennoot

- beslist het kapitaal te vermeerderen met zeshonderdduizend euro (EUR 600.000) om het te! verhogen van drie miljoen negenhonderd negenennegentig duizend vijfhonderd negenennegentig euro negentig cents (EUR 3.999.599,90) tot vier miljoen vijfhonderd negenennegentig duizend; vijfhonderd negenennegentig euro negentig cents (EUR 4.599.599,90) door het creëren van 22.802; nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande! aandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf de algemene vergadering.

- beslist huidige artikel vijf van de statuten door de volgende tekst te vervangen :

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal, vastgesteld op vier miljoen vijfhonderd negenennegentig! duizend vijfhonderd negenennegentig euro negentig cents (EUR 4.599.599,90), wordt!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1620 DROGENBOS GROTE BAAN 336

-7)-40 'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



vertegenwoordigd door honderd vierenzeventigduizend achthonderd en twee (174.802) aandelen

zonder vermelding van nominale waarde.

Het is volgestort

- elke machtiging aan de Raad van Bestuur tot de uitvoering van de voorgaande beslissingen

verlenen.





VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

JEAN DIDIER GYSELINCK,

Geassocieerd Notaris te Brussel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Bijgevoegde stukken : een uitgifte met vier bijlagen zijnde het verslag van de Raad van Bestuur, het verslag van de Commissaris en twee volmachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 04.09.2012 12556-0086-039
08/08/2011
ÿþ2 Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ^r ~

' -1

Griffie

re,

1111111111.1111.1,1131UIJIIII

Ondernemingsnr : 8E0421 314 451

Benaming

(voluit) : Somotra

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Grote Baan 336, 1620 Drogenbos

Onderwerp akte : Beëindiging en benoeming van Bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur van 28 februari 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge De heer Jehan DOYE heeft zijn mandaat van Bestuurder opgezegd met ingang van 05 augustus 2010. De heer Patrick VAN HOVE wordt benoemd tot Bestuurder met ingang van 06 augustus 2010.

Thierry Vanderschrick Patrick Van Hoye

Gedelegeerd Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 02.08.2011 11368-0022-040
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.04.2010, NGL 22.06.2010 10204-0562-039
21/09/2009 : BL444609
19/08/2009 : BL444609
29/05/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 10.04.2009, DPT 26.05.2009 09164-0002-037
11/05/2009 : BL444609
29/04/2009 : BL444609
20/03/2009 : BL444609
12/03/2009 : BL444609
21/05/2008 : BL444609
31/05/2007 : BL444609
05/04/2007 : BL444609
30/11/2006 : BL444609
04/04/2006 : BL444609
30/06/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neer~eleadlorfvan en op 1 9 Mil 205

ter grata van ce Nederlandstalige retPubban,, van keriartclel Bru4se!

i~iuii~uuuwuiiiA

1 92339*

111I

Ondernemingsnr : 0421.314.451

Benaming

(voluit) : SOMOTRA

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GROTE BAAN 336, 1620 DROGENBOS

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURDERS

(uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders aangnoemn op 27 januari 20'15) De aandeelhouders beslissen met éénparigheid van stemmen om te aanvaarden:

- Het ontslag van de heer Alexander Bittner, wonende te Oostenrijk, 140 Wenen, Keisslergasse 18/4/7, uit zijn mandaat van bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 27 januari 2015.

- De benoeming van de heer David Leroi, wonende te 4577 Vierset-Barse, rue Facqueval 3, als bestuurde van de Vennootschap met ingang vanaf 27 januari 2015.

Almog VELG David LEROI

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/04/2005 : BL444609
28/04/2004 : BL444609
05/12/2003 : BL444609
22/05/2003 : BL444609
22/05/2003 : BL444609
09/04/2003 : BL444609
09/04/2003 : BL444609
08/04/2003 : BL444609
30/03/2001 : BL444609
08/04/1999 : BL444609
10/04/1998 : BL444609
10/01/1998 : BL444609
01/01/1997 : BL444609
01/01/1997 : BL444609
15/09/1994 : BL444609
24/08/1994 : BL444609
15/01/1992 : BL444609
23/11/1990 : BL444609
23/11/1990 : BL444609
08/09/1989 : BL444609
23/06/1988 : BL444609
01/10/1987 : BL444609
02/04/1987 : BL444609
17/12/1986 : BL444609
04/10/1986 : BL444609
22/03/1986 : BL444609
12/02/1986 : BL444609
18/04/1985 : BL444609

Coordonnées
SOMOTRA

Adresse
GROTE BAAN 336 1620 DROGENBOS

Code postal : 1620
Localité : DROGENBOS
Commune : DROGENBOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande