SOTREXIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOTREXIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.703.403

Publication

08/05/2013
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RUSSL

26AVR. 2013

Griffie

111111q1111jN11111

Ondernemingsnr : 5 3 3 ,.o3

Benaming

(voluit) : SOTREXIN

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1640 Sint-Genesius-Rode, ljsvogellaan 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op vijfentwintig april tweeduizendendertien véér notaris Jean-Pierre BERTHET te Sint-Jans-Molenbeek, dat 1) de heer TIBBAUT Olivier Roland Régis Marie Ghislain, gedomicilieerd te 1640 Sint-Genesius-Rode, ljsvogellaan 34, en 2) Mejuffrouw HELSEN Chantal Bernadette Thomas Marie, gedomicilieerd te 1640 Sint-Genesius-Rode, ljsvogellaan 34, hebben onder hen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de naam "SOTREXIN", met maatschappelijke zetel te 1640 Sint-Genesius-Rode, ljsvogellaan 34, waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18,600,- EUR) bedraagt en is verdeeld in HONDERD (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdsten (1/100sten) van het kapitaal vertegenwoordigen. De kapitaalaandelen werden tegen pari in geld onderschreven, als volgt 1) de heer TIBBAUT voornoemd onderschrijft negentig (90) aandelen; 2) Mejuffrouw HELSEN voornoemd onderschrijft tien (10) aandelen. Totaal : honderd (100) aandelen. De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd vijfentwintig/honderd zesentachtigsten (1251186sten). De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,-EUR). De statuten bevatten daarenboven onder andere :

DOEL de vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België; en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon : eender welke activiteit in verband met de algemene onderneming evenals alle verbouwingen die enig verband hebben met de bouw: zoals, algemene bouwonderneming met de coördinatie van de werkzaamheden door onderaannemers, grondwerken, beton- en metselwerk, afbraakwerken, aanleggen van rioleringen, niet metalen bedekkingen, zink: en metalen bedekking, afdichting van gebouwen, elektriciteit, schrijn- en timmerwerk, leggen van parket, PVC schrijnwerk, plaatsen van sloten en ijzerwaren, plaatsing van plinten en plastieken deuren, het plaatsen van houten, plastieken en metalen luiken, het plaatsen van wanden en valse plafonds in hout, gipsplaten en gipselementen, bekleding van muren en plafonds door het aanwenden van metalen elementen, plaatsing van ijzerwerk, leggen van marmer en steen, het plaatsen van glas, sanitair en loodgieterswerk, installatie van; waterontharders, installatie van centrale verwarming, gasverwarming met individuele toestellen, installatie,; onderhoud en herstelling van alle branders, ventilatie en airconditioning, isolatie van leidingen, tegelswerk,; pleisterwerk, opvoegen, chapewerken, schilderwerken, restauratie en het schoonmaken van gebouwen, gevels en monumenten, thermische en akoestische isolatie, kasten en ingerichte keukens, koeling, lichtreclames, groenvoorziening en onderhoud van diverse parken en tuinen, sportvelden, plaatsing van hekken en, omheiningen, beheer en opvolging van projecten of werken evenals activiteiten met betrekking tot onroerende goederen zoals verkoop, aankoop, veranderingen in vastgoed voor rekening van de vennootschap of een derde; partij.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen' maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo; in België als in buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor, derden, bestuurders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de' wettelijke beperkingen terzake;

BESTUUR: het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan één of

Fmperzaakvoerders,,natuurlijkepersonen,vennoten_ofniet.__, ._w  _

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

~' Indien er meerdere zaakvoerders zijn, iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van dagelijks bestuur te stellen die de vennootschap aanbelangen. Alle rechtsvorderingen, zo eisende ais verwerende, zullen in naam van de vennootschap door één zaakvoerder worden vervolgd. De zaakvoerder of zaakvoerders gezamenlijk handelend, kunnen bepaalde bijzondere machten toevertrouwen aan één of verschillende zaakvoerders, of nog aan een direkteur, al dan niet vennoot, of aan elke andere lasthebber die zij goedvinden. Indien er slechts één vennoot is oefent hij alleen alle voormelde bevoegdheden uit en kan dezelfde volmachten geven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Allehandelingen die de vennootschap verbinden, buiten die van dagelijks bestuur, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap worden geldig ondertekend door één zaakvoerder.

Aan de zaakvoerder(s) kan de algemene vergadering, buiten en boven de emolumenten door haar bepaald, en de representatie , reis- en andere kosten, vaste vergoedingen toekennen, in te schrijven op rekening van de algemene kosten. Het mandaat van zaakvoerder kan ook kosteloos worden uitgeoefend;

ALGEMENE VERGADERING : de jaarvergadering wordt van rechtswege gehouden op acht mei om vijftien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag. Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer vennoten, die minstens een vijfde van de aandelen vertegenwoordigen, het vragen. De jaarvergaderingen of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aange-wezen in de oproepingsberichten en bij gebrek aan aanduiding, op de zetel van de vennootschap,

leder eigenaar van aandelen mag zich laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, vennoot of niet. Medeéigenaars, vruchtgebruikers en blote eigenaars, schuldeisers en schuldenaar pandgevers moeten zich respectievelijk laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan elke vennoot in persoon of bij gemachtigde stemmen. De stemming kan eveneens gebeuren door geschrift. Elk aandeel geeft slechts recht op één stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit beschikt over een aantal stemmen gelijk aan dat van zijn aandelen.

b) Indien er slechts een vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen. Betreffende de punten die niet in de agenda zijn opgenomen kan slechts worden beraadslaagd in de vergadering, wanneer alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de algemene vergaderingen door alle aanwezige vennoten ondertekend. De expedities of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden door één zaakvoerder ondertekend.

b) Indien er slechts één vennoot is, worden de besluiten van deze laatste, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden; BOEKJAAR ; begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar;

WINSTVERDELING : het batig saldo van de balans na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, zoals dit blijkt uit de balans, maakt de jaarlijkse netto winst uit. Van deze winst wordt minimum vijf procent afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt; zij moet worden hervat indien het reservefonds niet meer één/tiende van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigt. Het saldo zal worden aangewend zoals beslist door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s) bij meerderheid van stemmen. De uitkeerbare winst omvat de winst van het laatste afgesloten boekjaar, vermeerderd met de overgedragen winst alsmede met de voorafnames gedaan op de uitkeerbare reserves en verminderd met het overgedragen verlies. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, daalt of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto aktief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de aktiva zoals dit blijkt uit de balans verminderd met de voorzieningen en schulden;

ONTBINDING-VEREFFENING ; na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening worden de netto aktiva eerst aangewend om in geld of effekten het gestort bedrag van de aandelen terug te betalen. Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder aile vennoten volgens het aantal van hun aandelen. Het eventueel verlies zal in dezelfde verhouding worden verdeeld tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot kan worden verplicht meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

OVERGANGSBEPALINGEN

A. EERSTE BOEKJAAR : het eerste boekjaar zal beginnen op de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid van huidige vennootschap, en eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

B. EERSTE JAARVERGADERING : de eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend

vijftien,

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De vennoten, bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering, hebben bovendien volgende

besluiten genomen

a) het aantal niet statutaire zaakvoerders is vastgesteld op één;

b) is benoemd tot deze functie : de heer TIBBAUT voornoemd die verklaart te aanvaarden;

c) de opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur vanaf acht mei tweeduizend dertien en wordt ten bezwarende titel uitgecefend;

d) de algemene vergadering beslist, op zicht van het financieel pian, geen commissaris te benoemen;

e) de algemene vergadering beslist om aile gedane handeling en verplichtingen op zicht te nemen die in de

naam van de vennootschap in vorming werden genomen.

VOOR GELIJKVORMIGE UITTREKSEL

(get.) notaris Jean-Pierre BERTHET te Sint-Jans-Molenbeek.

Werd samen neergelegd : uitgifte van de akte met bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 'taart Fie" Belgisch Staatsblad

Coordonnées
SOTREXIN

Adresse
IJSVOGELLAAN 34 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande