SOUFFRIAU KONSTRUKTIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOUFFRIAU KONSTRUKTIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.119.034

Publication

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 12.07.2013 13303-0292-015
16/07/2012
ÿþH IIIIDIIIIIRIIIIIII

*iaizhsoz*

Mad Word 11.1

BRIO

o 5 ASUIL. 701

Griffie

V

beh

aa

Be'

Stae

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0834.119.034

Benaming

(voluit) : SOUFFRIAU KONSTRUKTIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blijenbergstraat 7, 1760 ROOSDAAL (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslag quasi inbreng

Verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van art. 220 W. Venn.

Gerard SOUFFRIAU

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.05.2012, NGL 10.07.2012 12285-0033-012
10/03/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

*11037788*

ir

i

u

V

11

1II

111

Ondernemingsnr : (9.R.3(1 A4,3 03?

Benaming

(voluit) : Souffriau Konstrukties

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Blijenbergstraat 7 te 1760 Roosdaal

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kris De Witte te Ninove op 23 februari 2011, ter registratie neer te leggen op het registratiekantoor te Ninove, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1° Rechtsvorm en Benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Souffriau Konstrukties".

2° Zetel: te 1760 Roosdaal, Blijenbergstraat 7.

3° Duur, voor onbepaalde tijd.

4° Enige Vennoot:

De heer SOUFFRIAU, Gerard, geboren te Ninove op 7 juni 1976, ongehuwd, wonende te 1760 Roosdaal, Blijenbergstraat 7.

5° Bedrag van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend Euro (¬ 20.000,00), verdeeld in tweehonderd (200) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal werd volledig onderschreven door voormelde heer Gerard Souffriau, doch slechts volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400,00);

De deponering werd verricht bij volgende bankinstelling: ING Bank;

Voormelde heer Gerard Souffriau dient nog een bedrag te volstorten ten belope van zevenduizend zeshonderd Euro (¬ 7.600,00);

6° Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal werd samengesteld door inbreng in geld.

7° Boekjaar: gaat in op 1 januari om telkens te eindigen op 31 december van ieder jaar.

8° Reserves en winstverdeling: Het saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en voorzieningen zijn verrekend, maakt het netto resultaat van de vennootschap uit.

Ingeval van positief resultaat wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wat de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo betreft, dient gehandeld te worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

9° Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet warden tegengeworpen.

De opdracht van de zaakvoerder kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vervreemding, verkoop, hypotheekstelling of inpandgeving van onroerende goederen worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Wordt benoemd als niet-statutaire zaakvoerder:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad









Staatsblïd - IOI03/ 01I - Annexes du Moniteur belge











De heer SOUFFRIAU, Gerard, geboren te Ninove op 7 juni 1976, ongehuwd, wonende te 1760 Roosdaal, Blijenbergstraat 7.

Deze zaakvoerder heeft zijn mandaat aanvaard, onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

10° Commissarissen: Er werd geen commissaris benoemd.

11° Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- De uitbating van een algemene bouwondememing. Dit houdt in het oprichten en afwerken van gebouwen, voor eigen rekening en voor rekening van derden, met eigen personeel of door onderaannemers. Tot deze activiteit behoren : metsel- en betonwerken; sanitaire en elektrische installaties; plaatsen van verwarmingsinstallaties; dak- en zinkwerken; de renovatie van gebouwen; voegwerken; waterdicht maken van gebouwen; installaties van ventilatie en luchtbehandeling; plaatsen van parket, plafonds en wanden; plaatsen van wand- en vloerbekleding; stukadoorswerk; slopen van gebouwen; schrijn- en timmerwerk.

- De uitbating van een handel in bouwmaterialen en machines en benodigdheden voor de bouwsector; in veiligheidsmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen.

- Het verrichten van studies voor en het verlenen van adviezen aan bedrijven en particulieren in verband met de bouwsector.

- Het verrichten van alle burgerlijke en commerciële en financiële handelingen die van aard zijn voormelde activiteiten te ontwikkelen of te bevorderen.

- Het optreden als bestuurder van vennootschappen.

Deze activiteiten kunnen overal ter wereld worden uitgeoefend voor eigen rekening of voor rekening van derden. Dit kan door participaties te nemen, samenwerkingsverbanden of andere vormen van samenwerking aan te gaan.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn bij vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De zaakvoerder is er toe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

12° Jaarvergadering: op de vierde dinsdag van de maand mei om achttien uur (18.00 uur), ten maatschappelijke zetel of op een ander uur en plaats vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Er dienen geen formaliteiten te worden vervuld om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Voor de uitoefening van het stemrecht dient gehandeld te worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging oprichtingsakte tot 31 december 2011.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

Volmacht.

De zaakvoerder heeft bij deze volmacht verleend aan Beeckmans, Nieuwborg & C° Bvba, Boudewijnlaan 135 Bus 1 te B-9300 AALST teneinde voor hem en in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbanken voor ondememingen en het ondememingsloket, de post en de fiscale administraties. Deze volmacht is delegeerbaar.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- uittreksel van de akte;

Notaris Kris De Witte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 16.07.2015 15312-0216-015

Coordonnées
SOUFFRIAU KONSTRUKTIES

Adresse
BLIJENBERGSTRAAT 7 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande