SPEEDFAM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SPEEDFAM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 879.774.756

Publication

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 05.02.2013, NGL 28.05.2013 13137-0419-012
04/02/2013
ÿþ Maa Word iLi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

iaa

Ondernemingsnr: 0879.774.766 Benaming

(voluit) : SpeedFam

(verkort) :

-ÉMU': 2' 2 JAN. 2013

Griffie

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ikaros Business Park, Ikaroslaan 5, 1930 Zaventem, België (volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening, beëindiging mandaat vereffenaar

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van de vennootschap van 30 november 2012:

"De aandeelhouders nemen eenparig de volgende besluiten, na kennis genomen te hebben van de vereffeningsrekeningen en de stukken tot staving ervan:

Eerste besluit

De aandeelhouders besluiten de vereffeningsrekeningen per 30 september 2012 en het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers overeenkomstig artikel 190, §1 derde lid W.Venn. goed te keuren,

De aandeelhouders verbinden zich ertoe om, voor zover de vennootschap nog onbekende of latente schulden of verbintenissen zou hebben, hoofdelijk in te staan voor de betaling ervan.

De aandeelhouders verklaren dat, voor zover er nog onbekende financiële tegoeden aan de vennootschap zouden toekomen, deze bevrijdend gestort kunnen worden op een van de volgende financiële rekeningen van de meerderheidsaandeelhouder SpeedFam Company Limited:

( Yen en dollar rekening )

Naam bank: THE BANK OF TOKYO-MITSUBISHI UFJ. LTD.

Kantoor: ATSUGI

Adres bank: 2-10-10, NAKAMACHI, ATSUGI-SI, KANAGAWA-KEN 243-0018, JAPAN

Naam rekening: Speedfam co.,ltd.

Nummer rekening : 0161022

Swift code: BOTKJPJT

Bank Code: 0005

Kantoor nummer: 707

TEL: 046-222-6892

( Euro rekening )

Naam bank: THE BANK OF TOKYO-MITSUBISHI UFJ. LTD.

Kantoor: ATSUGI

Adres bank: 2-10-10, NAKAMACHI, ATSUGI-SI, KANAGAWA-KEN 243-0018, JAPAN

Naam rekening: Speedfam co.,ltd.

Nummer rekening: 1151717

Swift Code: BOTKJPJT

Tweede besluit

De aandeelhouders besluiten dat de vereffening gesloten is en dat de vennootschap met ingang van heden

ophoudt te bestaan.

Derde besluit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouders besluiten de vereffenaar kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat als vereffenaar van de vennootschap sinds zijn aanstelling.

Vierde besluit

De aandeelhouders besluiten dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard

gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgende adres:

SpeedFam Company, Ltd.

2647 Hayakawa, Ayase city,

Kanagawa 252-1123

JAPAN

De aandeelhouders stellen vast dat er geen gelden of waarden dienen te worden geconsigneerd bij de Deposito - en Consignatiekas.

Vijfde besluit

De aandeelhouders besluiten een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Kazutoshi Fujita, de heer Alexis Goeminne, en mevrouw Kathelijne Beckers, of iedere andere advocaat van het kantoor Altius, Havenlaan 86C, bus 414, 1000 Brussel. Ieder van voornoemde personen is bevoegd om gezamenlijk of individueel te handelen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van alle nodige of nuttige formaliteiten die verband houden met de sluiting van de vereffening van de Vennootschap. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie neer te leggen, al het nodige of nuttige te doen en alle stukken te ondertekenen bij de belastingadministraties, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, de sociale kassen en bij de Nationale Bank van België, ingevolge de voormelde beslissingen van de algemene vergadering."

Voor analytisch uittreksel

Kathelijne Beckers,

Gevolmachtigde

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van de vennootschap tot sluiting van de vereffening;

- kopie beschikking tot goedkeuring van het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers overeenkomstig artikel 190, §1 derde lid W.Venn.

f

1 Voor-+

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2012
ÿþ mol 11.1

É; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

lul II20IIII III55063 111111

*

be

a

Bc

sta

u

men

Griffie zoo

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0879.774.756

Benaming (voluit) : SpeedFam

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ikaros Business Park, Ikaroslaan, 5

1930 Zaventem

Onderwerp akte :ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

. Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijfentwintig januari tweeduizend en twaalf, door Meester Eric

SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende registratiemelding draagt

Geregistreerd drie bladen, een renvooi, op het eerste Registratiekantoor van Brussel, op een februari tweeduizend en twaalf, boek 5/54, blad 31, vak 03. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De eerstaanwezend. inspecteur, a.i. (getekend) GATELLIER M.

dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap', "SpeedFam", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1930 Zaventem, lkaros Business Park, Ikaroslaan, 5, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Ontbinding van de naamloze vennootschap "SpeedFam", met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Ikaros Business Park, Ikaroslaan, 5 en haar invereffeningstelling, te rekenen vanaf vijfentwintig januari tweeduizend en twaalf.

2° Ingevolge de beslissing tot ontbinding, ontslag van de hiernavolgende bestuurders:

- de heer Masashi Nigahara;

- de heer Yasushi Obara;

- de heer Norifumi Kobayashi.

3° Benoeming als vereffenaar;

De heer Kazutoshi Fujita, van Japanse nationaliteit, wonende te 35-5-505 lbukino, Midori-ku, Yokohama city, Kanagawa, Japan.

De vereffenaar zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

4° Machten van de vereffenaars

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek, van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn; machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen;` door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

mol 11.1

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar-het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan Kathelijne Beckers, Esther Goldschmidt, Kurt Grillet, Adriaan Dauwe en enige andere advocaat van het kantoor Altius CVBA, die te dien einde woonstkeuze doen te Havenlaan 86C bus 414, 1000 Brussel, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het verslag van de raad van bestuur én het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een beschikking van de rechtbank van koophandel te Brussel, de dato 6 februari 2012, ter bevestiging van de benoeming van de heer Kazutoshi Fujita als vereffenaar).

Daisy DEKEGEL

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-biouder aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 25.01.2012, NGL 27.02.2012 12047-0172-014
25/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 28.03.2011, NGL 19.05.2011 11117-0494-015
06/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 28.03.2010, NGL 29.04.2010 10106-0463-014
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 31.03.2009, NGL 30.04.2009 09135-0171-014
13/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 18.04.2008, NGL 06.05.2008 08131-0288-014
25/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 16.04.2007, NGL 15.05.2007 07149-0160-015

Coordonnées
SPEEDFAM

Adresse
IKAROS BUSINESS PARK, IKAROSLAAN 5 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande