SPIRITUOOS

Société en commandite simple


Dénomination : SPIRITUOOS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 546.997.153

Publication

11/03/2014
ÿþ Mad PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Griffie

IIIIi h

*1905963

Ondernemingsnr : 5(1 9.97. S3 Benaming (voluit) : SP1RITUOOS

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Arthur Puesstraat 271 0002 -1502 Leenbeek

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 0510212014

Is overeengekomen tussen:

1. Lauriers Chris, wonende te 1502 Leenbeek, Arthur Puesstraat 271 b 0002, als werkende vennoot

2. Houbrechts Kristel, wonende te 3950 Bocholt, Heuvelstraat 13, als stille vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

om een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de naam Spirituoos GCV en de maatschappelijke zetel te vestigen te 1502 Lembeek, Arthur Puesstraat 271 b 0002

De vennoten verrichten de volgende inbreng:

- als stille vennoot, Houbrechts Kristel voornoemd, een inbreng in speciën ten bedrage van 50 euro,

waarvoor haar 1 aandeel wordt toegekend.

- als werkend vennoot, Lauriers Chris, voornoemd, een inbreng in speciën ten bedrage van 950

euro, waarvoor hem 19 aandelen worden toegekend.

STATUTEN

De statuten van de vennootschap worden als volgt vastgesteld:

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap (G.C.V) en is

opgericht onder de naam SPIR1TUOOS



Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1502 Lembeek, Arthur Puesstraat 271 b 0002 De zetel kan zonder statutenwijziging naar gelijk welke plaats in België verplaatst worden, bij eenvoudige beslissing van de werkende vennotenzaakvoerders. De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door bekendmaking in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het Buitenland:

- de import en export, groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling van en in alle alcoholische en niet-alcoholische dranken, van gedistilleerde alcoholische dranken, van wijn, van cider en van andere vruchtwijn, van andere niet-gedistilleerde gegiste dranken, van mineraalwater, frisdranken en bier ,

- groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in alcoholische en andere dranken, inclusief het transport en de thuisbezorging daarvan ;

- organisatie van evenementen, beurzen, voordrachten, cursussen, opleidingen, degustaties en proeverijen ;

- het uitvoeren van aile studies en onderzoeken het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie management, engineering en consulting, technisch, organisatorisch, commercieel, administratief, financieel advies









Op de laatste blz. "v2rï Lüik-B-vërméldèn.: '-r2ëátó": gáán ën"llóëdànigtièid vàri deinstrümënièrénclë-në"taris; Hefei-Van dë péisó(ó}roCëri)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Gti - vervolg Mod PDF 11.1

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen ;

- de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn zonder enige beperking ;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersonen in de handel ;

- leveren van diensten in de meest ruime zin

De vennootschap mag bovendien alle handelingen stellen van roerende en onroerende goederen, burgerlijke, financiële, industriële en commerciële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of uitbreiden.

Zij mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen, of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

Zij kan ook functies van bestuurder of zaakvoerder waarnemen in andere vennootschappen.

Artikel 4

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf de datum van oprichting.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1000,00 Euro

Artikel 8

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere werkende vennotenzaakvoerders, te benoemen door de algemene vergadering die eveneens de duur van hun mandaat bepaalt. De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan beslissen zij collegiaal. Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering voor welke duur de zaakvoerder wordt aangesteld. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde duur. De vergoeding van de zaakvoerder wordt bepaald door de algemene vergadering.

Artikel 11

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om, binnen de perken gesteld door de wet en de statuten, te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap. Zij omvat alle vennoten. De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op één stem. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber door middel van een schriftelijke volmacht.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot, komt uitsluitend toe aan haar of hem, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan het persoonlijk of het gemeenschappelijk vermogen.

Jaarlijks, op de derde vrijdag van de maand juni om 19.00 uur wordt de algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping. is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 12

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. In het jaarverslag geeft de zaakvoerder verantwoording over het gevoerde beleid. Het verslag bevat tevens een commentaar op de jaarrekening, alsmede de informatie voor de vennoten omtrent alle belangrijke ontwikkelingen die zich in en recent na het boekjaar hebben voorgedaan. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

Overgangsbepalingen

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering.

Ten uitzonderlijke titel loopt het eerste boekjaar vanaf heden tot 31 december 2014. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015. Alle handelingen die gebeurd zijn tussen 1 januari 2014 en heden zijn verondersteld gedaan te zijn in naam van de vennootschap.

Eerste Buitengewone Algemene Vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i' "

Voor-

eehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~ " " " " ,-



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



ttry vervolg Mod PDF 11.1

Onmiddellijk zijn de vennoten in Buitengewone Algemene Vergadering bijeengekomen. Zij hebben de volgende besluiten genomen:

Benoeming van de zaakvoerder.

Lauriers Chris, voornoemd wordt benoemd tot zaakvoerder. Zijn mandaat geldt voor onbepaalde termijn. Zijn Mandaat is gratis.

De aangestelde zaakvoerder verklaart zijn aanstelling te aanvaarden. Hij verklaart niet getroffen te zijn door wettelijke of gerechtelijke bepalingen of maatregelen die de uitoefening van een mandaat in een handelsvennootschap verbieden.

Aldus opgesteld te Lembeek, op 5 februari 2014 in 5 exemplaren. Elk der vennoten erkent een origineel exemplaar ontvangen te hebben.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 05/02)2094

Lauriers Chris

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SPIRITUOOS

Adresse
ARTHUR PUESSTRAAT 271/0002 1502 LEMBEEK

Code postal : 1502
Localité : Lembeek
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande