STATE 53

Société en commandite simple


Dénomination : STATE 53
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.502.633

Publication

07/01/2013
ÿþ~ 5

1,iodw«d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffle van de akte

griffie del

Re.htbBflk van Koopha dei 2012 te Leuven, de

DErlff le

Voor-

behoude aan he' Belgisc

5taatsbl

Ondernemingsnr : 0839502633

Benaming

(voluit) : State 53

(verkorf) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Vijfstraten 30 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en vereffening

De algemene vergadering dd 26/11/2012 beslist de vennootschap te ontbinden.

Op deze algemene vergadering waren alle vennoten vertegenwoordigd. Alle beslissingen werden met eenparigheid van stemmen genomen. Er wordt geen vereffenaar aangesteld. Vermits er geen passiva zijn, wordt de vereffenig onmiddelijk gesloten. De boeken en bescheiden worden 5 jaar bijgehouden per adres van Dhr. Vosloo Shane, Vijfstraten 30 3140 Keerbergen.

Vosloo Shane

Zaakvoerder.

On de laatste blz. van Luik B vermeiden ' Recto : Naam en hoedanigheid van 'ie instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de

DEGgid&vp' 2011

ri te

1 11

*11169363"

Vo

beho aan Belg

Staab

Ondernemingsnr : S % .~

Benaming

(voluit) State 53

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Vijfstraten 30, 3140 Keerbergen

Onderwerp akte : oprichtingsakte

Uit een onderhandse akte opgesteld op 09/09/2011 blijkt het volgende :

richten een gewone commanditaire vennootschap op met de benaming "State 53", met maatschappelijke,

zetel te 3140 Keerbergen, Vijfstraten 30, en met een kapitaal groot ¬ 2.000,00 :

Dhr. Shane Vosloo, werkend vennoot, onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk, plaatst ¬ 1.600,00 en ontvangt

hiervoor 16 aandelen.

Mevr. Ela Van Coillie, stille vennote, beperkt aansprakelijk, plaatst ¬ 400,00 en ontvangt hiervoor 4'

aandelen.

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

De zetel bevindt zich te 3140 Keerbergen, Vijfstraten 30.

De vennootschap heeft tot doel :

Het voeren van management, consulting, crisismanagement, training en vorming, het verstrekken van

adviezen, project management en de dienstverlening via kennisoverdracht. Studie-, organisatie- en'

adviesbureau inzake bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënt beheer van ondernemingen, het verstrekken van aile diensten en activiteiten in: verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen op alle niveau's.

Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van alle mogelijke' organisatiesystemen en beleidssystemen.

Het in toepassing brengen van alle technieken in verband met het fiscaal, financieel, economisch, operationeel, en algemeen beheer van ondernemingen, het geven van coaching, het van scholing en het organiseren van seminaries, voordrachten en presentaties omtrent deze technieken, dit zowel in eigen lokalen als in lokalen van derden.

Consulting met betrekking tot informatica-technologie.

Het produceren van audio-visuele installaties.

Het deelnemen en het zich op andere wijze interesseren in het (doen) financieren van, het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan, en het behartigen van belangen van vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen.

Portefeuillebeheer, het beleggen van vermogens in schuldvorderingen, effecten en andere vermogenswaarden, roerende en onroerende goederen, en stellen van zekerheden en verplichtingen van groepsmaatschappijen en derden, in zoverre door de wet toegestaan.

Het aankopen, verkopen, opbouwen, verbouwen, ruilen, vernieuwen, financieren, afbreken, huren  al dan niet gemeubeld -, leasen, beheren en promoveren van gebouwen, alsook het kopen, verkopen, ruilen, verhuren (woninghuur en handelshuur), huren, leasen, valoriseren en verkavelen van gronden en terreinen. Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle activiteiten die hiermee verband houden.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen.

Zij mag zich op elke wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfsmet deze vennootschappen samen te smelten. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap is bevoegd aile met voormeld doel verband houdende commerciële, industriële, financiële en tot roerende en onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten. Zij kan ook deelnemen of zich financieel interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen die een doel beogen gelijk aan' het hare of dat kan strekken tot bevordering hiervan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het kapitaal bedraagt ¬ 2.000,00 en is vertegenwoordigd door 20 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Het mandaat van de zaakvoerder, Dhr. Shane Vosloo, is bezoldigd.

Jaarlijks wordt de algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur.

Het boekjaar loopt van 01/01 om te eindigen op 31/12 van elk kalenderjaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op, zoals voorgeschreven door de wet.

Het eerste boekjaar zal lopen van 09/09/2011 om te eindigen op 3111212012. De eerste jaarvergadering wordt bijgevolg gehouden in de maand juni 2013.

Opgemaakt te Keerbergen op 09/09/2011

Shane Vosloo zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
STATE 53

Adresse
VIJFSTRATEN 30 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande