STEENACKERS STIJN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEENACKERS STIJN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.668.469

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 19.08.2014 14437-0081-010
31/03/2011
ÿþBenaming : STEENACKERS STIJN

(voluit)

Rechtsvorm

Zetel : Bormstraat. 49

1880 Kapelle-op-den-Bos

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblai

20.

Pl" ..

~i ~ ~ ~~SSEV

Griffie

2 1

111

" iiaaesa0

Ondernemingsnr : Ge3?). 1-1é,5

~

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 16 maart, 2011, dat er door de heer STEENACKERS Stijn, geboren te Duffel op vijfentwintig augustus:. negentienhonderd eenentachtig, en wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Bormstraat 49, een;

" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam: "STEENACKERS STIJN", met zetel te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Bormstraat 49, waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 eur) bedraagt en volledig is, geplaatst, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, en bij de, oprichting voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 eur) volstort in geld. De statuten van de vennootschap luiden als volgt :

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgelicht onder de; naam "STEENACKERS STIJN". De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten,': facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA".

ARTIKEL TWEE - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen. ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Bormstraat 49. De zetel kan zonder:: statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij.; besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

- aankoop, verkoop, onderhoud en plaatsing van elektrische toestellen, leidingen, installaties van elektriciteit, drijfkracht, telefoon, verlichting, brand- en diefstalbeveiliging, evenals alle binnen- en . buiteninstallaties en industriële installaties; het uitoefenen van het beroep van elektrotechnisch en, sanitair installateur.

- Het installeren van alarmsystemen, het leggen van kabels en diverse leidingen, alsook:: computerbekabeling.

- De aan- en verkoop, import, export in het groot en in het klein van sanitaire artikelen, onderneming van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk.

- Diverse werkzaamheden zoals renovaties en herstellingen, die rechtstreeks verband houden met de hiervoor opgenoemde bedrijvigheden.

- Roerende en onroerende goederen, effecten of rechten onder gelijk welke vorm te verwerven te beheren, te valoriseren en te cederen.

- Het uitbaten van hotels en dergelijke accommodatie, motels, restaurants, bed & breakfast (B&B), tavernes, brasseries, - sandwichbars, verbruiksalons, drankgelegenheden voor verbruik van wijn,:.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Raam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)a(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 2.1

alcoholische en andere dranken, snackbar, koffiebar, cafetaria, frituren, tearooms, wijnbars, dancings en discotheken, night-clubs, feestzalen, sport-en fitnesscentrum; kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord en alles wat met traiteur, voedings- en horecasector te maken heeft.

- Het organiseren van feesten allerhande, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

Zij kan eveneens alle toelevering doen met betrekking van voormelde activiteiten.

- Het organiseren van kortstondige verblijven op hoeven en de uitbating van overige accommodaties voor kortstondig verblijf.

- De verkoop van bereide schotels, dranken, en het inrichten van banketten, traiteursbedrijf, de aanneming van feesten en recepties, evenals het bedelen van bereide schotels of spijzen, alsmede alle aanverwante uitbatingen, in de meest uitgebreide zin.

- De verhuring van materiaal en zalen voor feesten en recepties.

- De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren en dranken.

- Het begeleiden van en adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

- De productie, de kleinhandel, de aankoop en verkoop van brood, banketgebak, suikerwaren, roomijs : en aanverwante producten, alsook klein- groothandel, aankoop en verkoop van voedingsmiddelen, specerijen, belegde broodjes, zuivelwaren, kaas, charcuterie, groenten en fruit, vleeswaren, koloniale waren, wild en gevogelte, delicatessen, koud en warm buffet, wijnen, alcoholische dranken en andere ; dranken en rookartikelen.

" Dit alles in de ruimste zin van het woord, en zowel in binnen- al in buitenland voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Dit alles als hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar, agent, commissionaris, concessionaris of ' depositaris, als hoofdaannemer of onderaannemer, in binnen- en buitenland, met inbegrip van import en export.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen en privé-patrimonia. Zij mag bij wijze van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen , groeperingen of organisaties. Zij mag leningen onder gelijk welke vorm en van gelijk welke duur aan deze laatste toestaan.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of " commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij mag zich hiervoor borg stellen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle i verbonden vennoot-schappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

" Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten

" overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de geldende vennootschapswetgeving.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00 eur). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen met elk een

nominale waarde van 100 euro. Elk van deze aandelen bezit stemrecht.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, en dewelke

" ieder individueel kunnen handelen.

ARTIKEL ZEVENTIEN - SALARIS.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd behoudens wanneer de algemene vergadering

anders beslist.

ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nl(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

moa 2.1

D. TOEZICHT.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap bij toepassing van de geldende vennootschapswetgeving niet verplicht is een of " meer commissarissen te benoemen.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een com- missaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. De commissaris voert de titel van commissarisrevisor.

E. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

ARTIKEL VIERENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december

daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de

" zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te l stellen.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN .

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

De activiteiten van deze vennootschap zullen een aanvang nemen op één april tweeduizend en elf. Het eerste boekjaar loopt bijgevolg vanaf één april tweeduizend en elf tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand juni tweeduizend dertien om twintig uur.

Voor-

. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij .het. Belgisch .Staatçblad -3110312011 Annexes ...du.Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

En terstond komt de algemene vergadering der vennoten bijeen en benoemt met eenparigheid van stemmen tot niet-statutaire zaakvoerder : de heer Stijn STEENACKERS voornoemd, die verklaart dit zaakvoerderschap te aanvaarden.

VOLMACHT.

De zaakvoerder verleent een volmacht aan "BUSINESS SOLUTIONS" bvba, met zetel te 1880: Kapelle-op-den-Bos, Vroon baan 74, met macht tot indeplaatsstelling, ten einde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle administraties, alle belastingsadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank ondernemingen en het desbetreffende ondememingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte

" " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





..Bijlagen bij. het Belgisch.. Staatsblad .3.11031201.E . Annexes du.Moniteur. belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfeni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 18.08.2015 15443-0579-013

Coordonnées
STEENACKERS STIJN

Adresse
BORMSTRAAT 49 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS

Code postal : 1880
Localité : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Commune : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande