STEPS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : STEPS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.099.767

Publication

08/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUaSe

Griffi% e1.1.0

*13124 97*

hel

5E Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0841.099.767

Benaming

(voluit) : Steps

(verkorti

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Kleempoelstraat 83a -1980 Zemst

(volledig adres)

Onderwerp akte ; verplaatsing maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering dd. 5/4/2013, gehouden ten maatschappelijke zetel, heeft unaniem beslist de zetel van de vennootschap vanaf 5/4/2013 te verplaatsen naar Het Zand 19 - 2880 Bornem.

Poels Ellen

zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

29/11/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor" behoud

aan h~ Belgist Staatsb

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : O eim os) y 61-

Benaming

(voluit) : Steps

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Kleempoelstraat 83a - 1980 Zemst

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten

Een vennootschap onder firma werd opgericht tussen de hierna genoemde vennoten, die het; maatschappelijk kapitaal storten als volgt:

1.Mevrouw Ellen Poels, Bornemstraat 13 te 2880 Bornem, belooft een inbreng in speciën van vijfhonderd' (500) euro, welk bedrag zij op heden geheel volstort en waarvoor zij 50% van het vennootschapsvermogen als. vergoeding ontvangt.

2.De heer Rafaël John M Ceulemans, Kleempoelstraat 83a te 1980 Zemst, belooft een inbreng in speciën van vijfhonderd (500) euro, welk bedrag hij op heden geheel volstort en waarvoor hij 50% van het. vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt.

Hierna onveranderd de "comparanten" genoemd

Derhalve bedraagt het totaal van de onderschreven inbrengen als kapitaal geplaatst duizend (1000) euro' en geheel volstort.

De statuten werden als volgt samengesteld:

ARTIKEL 1: Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma. Haar naam luidt: "Steps"

Rechtsvorm en benaming zijn aangenomen als essentieel element van het vennootschapscontract, dat: slechts bij unaniem besluit van alle vennoten kan gewijzigd worden.

ARTIKEL 2: Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 1980 Zemst , Kleempoelstraat 83a en kan worden; verplaatst naar enige andere plaats binnen België door beslissing van de zaakvoerders genomen met gewone; meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders mogen, waar zij het nodig achten, bijhuizen, agentschappen en kantoren oprichten. ARTIKEL 3: Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf publicatie van deze oprichtingsakte in de bijlagen aan het Belgisch Staatsblad. De vennootschap treedt alsdan in werking, behoudens bekrachtiging van de daarvoor aangegane verbintenissen.

De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelenstelfing of onbekwaamheid van een vennoot. Zij kan slechts worden ontbonden bij unaniem besluit van alle vennoten. ARTIKEL 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

- Groot- en kleinhandel, in- en uitvoer en verhuur van allerhande automaten, meerbepaald: verkoopautomaten, betaalsystemen, wisselstukken en accessoires. Dit in de meest uitgebreide zin.

- Groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van alle koopwaren, producten, voorwerpen en grondstoffen zonder.

beperking van aard van deze goederen.

- De handel in voedingswaren en horecabenodigdheden.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; aile verrichtingen met: betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,; industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het; stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het; verlenen van_technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 7 NOV. 2011

BRUSSEL

Griffie

~~~VYIIIII~IIIYI IIIIIII~~I~

*11179067*



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen.

- Het verlenen van adviezen en dienstprestaties van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard, onder meer met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; audit-, consulting- en managementprestaties, dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, marketing, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen, hypotheek of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doei.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ARTIKEL 5: Kapitaal

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbrengen in speciën ten belope van duizend (1000) euro.

ARTIKEL 6: Vennoten

De vennoten moeten natuurlijke personen zijn.

De hoedanigheid van vennoot eindigt bij overlijden, bij ontslag of bij onderbewindstelling. De uittredende vennoot of zijn rechtsverkrijgende(n) heeft recht op terugbetaling van zijn inbreng.

Bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelenstelling of onbekwaamheid van de vennoot, moet hij worden opgevolgd door één enkel persoon, door hem op voorhand aan te wijzen en op voorwaarde dat deze persoon door de andere vennoten aanvaard wordt.

Indien, in bovengenoemde situatie niemand in aanmerking wenst te komen als vennoot en besloten wordt de vennootschap in vereffening te stellen, gelden de normale wettelijke bepalingen met betrekking tot het zaakvoeren en vereffenen.

Bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelenstelling of onbekwaamheid van de stilte vennoten, zullen zij vervangen worden door een door hen op voorhand aangewezen persoon, eveneens op voorwaarde dat deze door de andere vennoten aanvaard wordt.

Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen dan wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

ARTIKEL. 7: Bestuur en controle

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder aile handelingen stellen voor het dagelijks beheer van de vennootschap.

Samen handelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan de mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend zo er meer zijn.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is verplicht de vennoten daarvan op de hoogte te brengen; de verrichting zal slechts door de andere zaakvoerder voor rekening van de vennootschap rechtsgeldig worden gedaan.

De plaatsvervangend zaakvoerder, zo die is aangesteld, volgt van rechtswege de bestaande zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden en vervangt hem als lasthebber ad hoc in geval van tegenstrijdigheid van belangen tussen de zaakvoerder en de vennootschap of in geval de zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien een rechtspersoon wordt aangeduid als zaakvoerder van de vennootschap zal hij overeenkomstig de

bepalingen van het wetboek van vennootschappen een natuurlijk persoon dienen aan te stellen als vaste

vertegenwoordiger.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt

beslist.

ARTIKEL 8: Algemene vergadering

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering heeft plaats de tweede vrijdag van de maand juni om 19 uur.

De jaarvergadering hoort lezing van de verslagen van de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, van de

commissarissen, en beraadslaagt over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt

de vergadering zich door bijzondere stemming uit over décharge aan zaakvoerder(s) en commissarissen.

Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op voorstel van de zaakvoerder(s) of wanneer

daartoe verzocht wordt door vennoten die samen tenminste één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Elke vennoot bezit stemrechten in functie van het ingebrachte kapitaal. Indien een vennoot komt te

overlijden, zijn de bepalingen van het wetboek van vennootschappen van toepassing voor wat betreft de

uitoefening van de aan zijn deelneming verbonden rechten.

De algemene vergadering kan alleen beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen.

De agenda wordt opgesteld door de zaakvoerder(s).

Voorstellen van vennoten komen niet in aanmerking. Indien zij niet vooraf werden ondertekend door

vennoten, die samen tenminste één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen en indien zij niet tijdig werden

meegedeeld aan de zaakvoerder(s) om in de oproepingen te worden opgenomen.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het maatschappelijk

kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Van elke vergadering wordt een verslag opgesteld. Het wordt ondertekend door de leden van het bureau en

door de vennoten die erom verzoeken.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden zijn beslissingen vermeld in een register dat op

de zetel van de vennootschap bewaard wordt.

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

ARTIKEL 9: Boekjaar Jaarrekening  Bestemming van het resultaat

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maken de vennoten de inventaris op

van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maken zij de jaarrekening van het afgesloten

boekjaar op.

De jaarrekening omvat de balans en de resultatenrekening.

Zij vormt een geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van het wetboek

vennootschappen.

Zij wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist over de goedkeuring van de balans en de jaarrekening, evenals over de

kwijting te verlenen aan de zaakvoerder(s). Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van

de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo.

Het nadelig saldo van de resultatenrekening vormt het verlies van de vennootschap. Dit verlies kan

eventueel door de vennoten persoonlijk gedragen worden.

ARTIKEL 10: Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij als gevolg van een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde

heeft gekregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering, genomen met eenparig

akkoord van alle vennoten.

De vennootschap blijft na de ontbinding ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting

ervan.

De vereffening geschiedt door een of meer vereffenaars, door de algemene vergadering te kiezen. De

vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) individueel op.

Hij/zij oefent/oefenen in voorkomend geval zijn/haar/hun functie uit tegen vergoeding waarvan het bedrag

wordt vastgesteld door de algemene vergadering bij hun aanstelling.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der

stemmen.

ARTIKEL 11: Overdracht aandelen

Een vennoot kan zijn aandelen niet afstaan noch zich verenigen met een derde persoon met betrekking tot

zijn aandelen, zonder het uitdrukkelijk en geschreven akkoord van zijn mede-vennoten. De afstand, indien deze

wordt toegelaten, kan slechts gebeuren met inachtname van de regels vermeld in het burgerlijk wetboek.

Slotbepalingen

Met het oog op de effectieve inwerkingtreding van de vennootschap treffen de comparanten, in algemene

vergadering verenigd, de volgende besluiten:

-Het eerste boekjaar begint vanaf de oprichting en eindigt op 31 december 2012

-De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2013

-Mevrouw Ellen Poels, Bornemstraat 13 te 2880 Bornem wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder. Haar

mandaat is bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Voorbehouden aan het Belgisch §taatsblad

-De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één augustus tweeduizend en elf.

De BV ovv BVBA Boekhoudkantoor De Cock & Partner, gevestigd te Koningin Astridiaan 16, 2880 Bornem (Wintam), hier vertegenwoordigd door Tommy De Cock in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, wordt aangesteld als bijzonder gevolmachtigde om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank der Ondernemingen en de : toekenning van een ondernemingsnummer bij de bevoegde diensten te bekomen, een BTW-nummer aan te vragen, de aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds en alle andere formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap te verwezenlijken.

Opgemaakt te Zemst op 28/09/2011 in 3 exemplaren, iedere vennoot verklarend één exemplaar bij zich te nemen. Kopie voor de registratie werd eveneens ondertekend.

Tommy De Cock gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STEPS

Adresse
KLEEMPOELSTRAAT 83A 1980 ZEMST

Code postal : 1980
Localité : ZEMST
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande