STEVEN NYSTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEVEN NYSTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.452.970

Publication

26/07/2012
ÿþ mad 11.1

--------

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t (iltit ((1(1 (tilt 0111 ((((1 (tIlt ((1(1 IttIt tIt(Ilt

~iaiazise~

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophanpq JULI 2012 te Leuven, de

DE GRIfferSffê

Ondernemingsnr : S(l} 11 S2 c 1C)

ii

Benaming (voluit) ; STEVEN NYSTEN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schoonzichtlaan 4 A

3020 Herent

.913sterwern akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 18 juni 2012,; geregistreerd te Aarschot op 20 juni 2012, boek 580 blad 43 vak 05, ontvangen : vijfentwintig euro (¬ ; 25,00), de e.a. inspecteur ai. (get.) Willy Flens, dat een burgerlijke vennootschap onder de; rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door : de heer NYSTEN Steven Paula Pierre, NN. 69102714381, wonend te 3020 Herent, Schoonzichtlaan 4A,

-beraming : STEVEN NYSTEN;

-zetel: 3020 Herent, Schoonzichtlaan 4A;

-duur: onbepaald;

;; -lcagitaal : achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600) volledig in geld geplaatst en ten belope van; ;; twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400) in geld gestort, verdeeld in 100 aandelen op naam zonder; vermelde waarde, waarop is ingeschreven door voornoemde heer Steven NYSTEN, die stortte ten; ;i belope van twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400), waarvoor hem 100 ten belope van; twee/derde gestorte aandelen worden toegekend.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE44 7360 0258 8045 op !. naart van de vennootschap in oprichting, bij KBC Bank.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 18 juni 2012.

-boekjaar : van 1 januari tot 31 december van ieder jaar (eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen' i, van de rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2013);

-doel : De vennootschap heeft tot doel de uitoefening in haar naam en voor haar rekening van het; ;; beroep van advocaat en aile activiteiten die niet deontologisch onverenigbaar zijn met het beroep; van advocaat, zoals het uitoefenen van gerechtelijke mandaten, het optreden als scheidsrechter, het optreden als vereffenaar van vennootschappen en het aanvaarden van onderwijsopdrachten.

De vennootschap mag als vennoot deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van; 'i natuurlijke en/of rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen.

De vennootschap mag alleen of met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren die; ;; rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan; kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar; in andere vennootschappen en ondernemingen.

-jaarvergadering : derde dinsdag mei om 18 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere; plaats en op het uur in de uitnodiging bepaald. Als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende: ;; werKdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in 2014.

ledere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met.

Op de laatste blz, valti Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

-bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders die vennoot zijn, benoemd door de algemene vergadering.

Voor zover een rechtspersoon als zaakvoerder wordt benoemd, duidt deze een vaste vertegenwoordiger aan.

De algemene vergadering bepaalt het aantal zaakvoerders, de duur van het mandaat, en de vergoeding van de zaakvoerders vennoten voor de door hen voor rekening van de vennootschap verrichte prestaties.

Eedere zaakvoerder-vennoot is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap; hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door het Wetboek van Vennootschappen of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Elke zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, ook wanneer er meerdere zijn.

Tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangesteld: de heer Steven NYSTEN, wonend te 3020 Herent, Schoonzichtlaan 4A die zijn opdracht heeft aanvaard.

Elke zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, ook wanneer er meerdere zijn,

-commissaris : geen benoemd;

- beste mina van de winst reserve:

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Voor deze winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo zal worden aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

-vereffening  verdeling:

Tenzij bij hun aanstelling anders bepaald wordt, beschikken de vereffenaars over alle machten als voorzien in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen. Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
STEVEN NYSTEN

Adresse
SCHOONZICHTLAAN 4A 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande