STEVEN RENETTE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEVEN RENETTE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.288.932

Publication

27/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OMNIUM

*19052178*

Neergelegd ter griffie t1er

Rechtbank van Kool hgndt~. 24V4

te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0861.288.932

Benaming

(voluit) : "STEVEN RENETTE"

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Martelarenlaan 265, 3010 Leuven (Kessel-Lo)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Tom Bogaert, notaris met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 30/12/2013, dragende de melding "geregistreerd vier bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 03/01/2014, boek 177 blad 85 vak 02, ontvangen: vijftig euro (50 ¬ ), de ontvanger (getekend) t. Michielsen", blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING

De buitengewone vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 23 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalverhoging.

De vennoot hier aanwezig verklaart reeds kennis te hebben genomen van voormeld verslag en te verzaken aan de formaliteiten van toezending ervan, zoals voorgeschreven door artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Het verslag zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 313, 4de lid en artikel 75 van het Wetboek van vennootschappen.

TWEEDE BESLISSING

De bijzondere algemene vergadering heeft op 23 december 2013 met eenparigheid van stemmen beslist een dividend toe te kennen voor een bruto-bedrag van honderdvijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00), voor een totaal netto-dividend van honderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 112.500,00) of zeshonderd en vier euro vierentachtig cent (¬ 604,84) per aandeel.

ingevolge deze beslissing heeft de vennoot een schuldvordering op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

De vennoot verklaart deze schuldvordering overeenkomst artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

DERDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van 23 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De conclusie van voornoemd verslag vermeld letterlijk het volgende:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA «STEVEN RENETTE» betreft de schuldvordering die de vennoot, de heer Steven RENETTE, bezit ten opzichte van de Burg. BVBA «STEVEN RENETTE», resulterend uit de uitkering van een tussentijds dividend verminderd met de verschuldigde roerende voorheffing van 10%, ten bedrage van netto 112.500,00 EUR, en dit in het kader van procedure zoals voorzien in Artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en . nauwkeurigheid;

3.de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering Leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer Steven RENETTE ten bedrage van 112.500,00 EUR bestaat uit de uitgifte van 1.125 kapitaalaandelen van de Burg. BVBA «STEVEN RENETTE», zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/1.125ste van 112.500,00 EUR, toegekend aan de heer Steven RENETTE.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no faimess opinion").

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van de vennoot die zal beslissen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura, in het kader van de toepassing van de procedure zoals voorzien in Artikel 537 WIB, en kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 23 december 2013

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e, BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN"

De vennoot verklaart reeds kennis te hebben genomen van voormeld verslag en te verzaken aan de formaliteiten van toezending ervan, zoals voorgeschreven door artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist, onder de voorwaarden van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 112.500,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar honderdeenendertigduizend honderd euro (¬ 131.100,00), mits uitgifte van duizend honderd vijfentwintig (1.125) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van ééni duizend honderd vijfentwintigste elk. De nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en genieten dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. Ze delen mee in de vennootschapswinst pro rata temporis et liberationis.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIJFDE BESLISSING

Inschrijving

De vergadering stelt vast dat ingevolge de kapitaalverhoging op het kapitaal wordt ingeschreven in natura

door de bestaande aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit, als volgt ; door de heer RENETTE Steven, ongehuwd, geboren te Maaseik op 29 maart 1973, wonend te 3010 Leuven

(Kessel-Lo), Martelarenlaan 265, op honderd en twaalfduizendduizend vijfhonderd euro (¬ 112.500,00); Totaal ; honderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 112.500,00).

De vennoot verklaart, en verzoekt ondergetekende notaris te notuleren, dat de gelden waarmee op onderhavige kapitaalverhoging wordt ingeschreven geheel afkomstig zijn van de uitkering van dividenden dewelke, bij toepassing van artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, zoals ingevoegd bij de Programmawet van 28 juni 2013, van het verlaagd tarief van tien procent (10 %) roerende voorheffing hebben kunnen genieten.

Inbreng in natura

De vennoot verklaart op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en verklaart voorts dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de vennoot negentig procent (90%) van deze schuldvordering, i.e. een som van honderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 112.500,00) in te brengen in het kapitaal van de vennootschap, wetende dat de overige tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de vennoot, die aanvaardt, de duizend honderd vijfentwintig (1.125) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

De vennoot verklaart voor zover als nodig afstand te doen van zijn recht op een eventuele uitgiftepremie.

De vergadering erkent volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzonder verslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije jaren,

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt,

Als gevolg van voormelde kapitaalverhoging beslist de vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdeenendertigduizend honderd euro (¬ 131.100,00). Het is verdeeld in duizend driehonderd en elf (1.311) gelijke aandelen zonder nominale waarde, elk één / duizend driehonderd en elfde (111.311 de) van het kapitaal vertegenwoordigend."

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris en verleent haar alle machten voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent tevens, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan ZANDECKI ' ACCOUNTANTS BVBA, met zetel te 3550 Neusden Zolder, G. Gezellelaan 113, aan wie de macht wordt verleend om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de B.T.W., een Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen ' en andere nuttige administraties. De lasthebber zal ten dien einde alle formulieren mogen invullen, alle documenten mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in haar plaats te stellen,

Voor- -b4hotIden aan het Belgisch Staatsplad

Voor ontledend uittreksel De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte +

- verslag van de zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

- coordinering van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 28.08.2013 13472-0403-014
20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 17.08.2012 12411-0415-014
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 30.08.2011 11449-0153-013
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 30.08.2010 10461-0470-013
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.05.2009, NGL 24.08.2009 09605-0320-014
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.05.2008, NGL 28.08.2008 08631-0151-013
02/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.05.2007, NGL 27.09.2007 07737-0027-014
05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.05.2006, NGL 30.06.2006 06395-1615-012
30/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 16.05.2005, NGL 19.08.2005 05651-2855-012
22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 19.08.2016 16437-0316-014

Coordonnées
STEVEN RENETTE

Adresse
MARTELARENLAAN 265 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande