STRAVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STRAVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.479.194

Publication

25/06/2015
ÿþMaf warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de_akte _- _

1 -:: A

LE"\rail

Griffie

V 1111,1111111111 iu

Ondernemingsnr : (D G, tA ) cà9

Benaming

(voluit) : STRAVAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3200 Aarschot, Leuvensestraat, 21 bus 4.

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóor registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel

Leuven.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 12 juni 2015 dat een

vennootschap werd opgericht als volgt :

Identiteit van de oprichters.

1.De heer MOUHAMOU Brahim, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 24 augustus 1989, ongehuwd en niet

wettelijk samenwonend, wonende te Aarsshot, Leuvensestraat, 21 bus 4.

2.Mevrouw OP 't ROODT Godelieve Maria, geboren te Luiza (Congo) op 29 oktober 1959, echtgenote van

de heer MOUHAMOU Mustapha, wonende te Geel, Roerdompstraat, 29 en gehuwd onder het wettelijk stelsel

bij gebrek aan huwelijkscontract.

Vorm en Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Haar naam luidt "STRAVAN'.

Duur. De vennootschap Is opgericht voor onbepaalde duur, op twaalf juni tweeduizend vijftien,

Zetel. De vennootschap is gevestigd te 3200 Aarschot, Leuvensestraat, 21 bus 4.

Doel, De vennootschap heeft als doel :

-consultancy activiteiten in de IT sector;

-gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten;

-activiteiten van fotografen, met uitzondering van persfotografen;

-ontwerpen en programmeren van computerprogramma's;

-overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer;

De vennootschap heeft eveneens ais doel

I.A) De computerdienstverlening in de ruimste zin van het woord, waaronder het verlenen van probleem- en

systeemanalyses, standaardpakketten, softwareprogramma's, programmatjes, opleiding en advies (consulting).

B) De groot- en kleinhandel, de invoer en uitvoer, de huur en verhuring, de productie en ontwikkeling, alsook de installatie, het onderhoud en de herstelling van:

a) computerhardware en computersoftware, computertijd en alle aanverwante apparatuur;

b) alle kantoormeubelen en kantoormachines;

c) alle kantoorbenodigdheden.

C) De onderneming voor ;

a) desktop publishing, het aanmaken van brochures en de voorbereiding tot drukwerk;

b) computergrafisme.

D) De verwerving en de uitbating van brevetten en concessies.

E) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F) Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

G) De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

H) Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

I) Het verlenen van alle adviezen betrekking hebbend op voormelde sectoren. Il. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

A)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de leasing van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, onderverhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur, verhuur en onderverhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. De vennootschap zal alle handelingen mogen stellen die in de meeste ruime zin verband houden met hetgeen hierboven is vermeld, hierin eveneens begrepen alles wat in de sectoren, waarin de vennootschap haar bedrijvigheid uitoefent, thans voorhanden is of in de toekomst voorhanden zal zijn en zonder dat deze opsomming beperkend geïnterpreteerd kan worden.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming. Zij mag daarenboven zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, splitsing of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijksoortig, gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Tevens zal zij het beheer ervan mogen waarnemen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met dien verstande dat de vennootschap zich alle activiteiten ontzegt waarvoor zij aan de controle van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zou onderworpen zijn, Dit alles in de meest ruime zin en zonder dat voorgaande opsomming als limitatief dient beschouwd te worden.

Kapitaal. Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters hebben verklaard het kapitaal van de vennootschap als volgt te onderschrijven in geld tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel

a) de heer MOUHAMOU Brahim, voornoemd sub.1 : achttienduizend driehonderd euro {¬ 18.300,00), waarvoor hem honderddrieëntachtig aandelen worden toegekend, die hij verklaard heeft te aanvaarden. 183.

b) mevrouw OP 't ROODT Godelieve, voornoemd sub.2 : driehonderd euro (¬ 300,00), waarvoor haar drie

aandelen worden toegekend, die zij verklaard heeft te aanvaarden; 3.

Totaal : honderdzesentachtig aandelen. 186.

Alle aandelen zijn volgestort voor één/derde deel of zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zoals blijkt uit het bewijs van deponering.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. iedere zaakvoerder is bevoegd om alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die.nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering. De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op één december om negentien uur. De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België. De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel warden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Bestemming van het resultaat. Van de te bestemmen winst van het boekjaar zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de wettelijke reserve aangelegd en de jaarvergadering besluit verder over de bestemming van het overblijvende saldo.

Wijze van vereffening. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. indien niet alle aandelen in gelijké verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden

volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort, Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel uit de oprichtingsakte neergelegd wordt ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en vangt haar activiteiten aan vanaf dezelfde dag.

- Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 30 juni

2016. -

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

De oprichters hebben verklaard, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat, de vennootschap alle verbintenissen overneemt die bij de uitoefening van de ingebrachte activiteit zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting vanaf 27 mei 2015, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Leuven.

- De oprichters hebben met algemeenheid van stemmen besloten dat tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur : de heer MOUHAMOU Brahim, voornoemd sub.1, die aanvaard heeft.

BIJZONDERE VOLMACHT wordt verleend met recht van indeplaatsstelling, aan Boekhoudkantoor Van Damme te 3128 Tremelo, Jef Van Horicklaan, 12, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers om alle opstartformaliteiten en latere wijzigingen te volbrengen in naam en voor rekening van de oprichters en de oprichtende vennootschap, hierbij horen onder meer

-aanvragen van attesten en vergunningen;

-inschrijving en wijziging in het ondernemingsloket;

" alle administratieve verplichtingen met betrekking tot de oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STRAVAN

Adresse
LEUVENSESTRAAT 21, BUS 4 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande