STUDENT IT

Association sans but lucratif


Dénomination : STUDENT IT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 809.977.516

Publication

25/03/2013
ÿþM0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111t 1110 11II 1Ill I1ll t1111 11111111 It1 111i

*13047779*

Neergelegd ter griffie ae. Rechtbank van Koopilanü:.

ta Leuven, de 1 tl IUT 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : 's Meiersstraat 5, 3000 LEUVEN, België

Ontslagen en benoemingen raad van bestuur, Zetelverplaatsing, Gecoördineerde statuten

1. ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN RAAD VAN BESTUUR

De algemene vergadering van Student IT VZW, bijeengekomen op 12 november 2012, aanvaardde het ontslag van de volgende bestuurder:

Mevrouw Liesbeth JANSENS, met woonplaats te Boudewijnlaan 24, Bus 12, 1000 Brussel, geboren op 30 september 1986 te Turnhout

De algemene vergadering van Student 1T VZW benoemt, met eenparigheid van stemmen, de volgende personen tot bestuurder

De heer Pieter MAENE, met woonplaats te Boomgaardstraat 13, 1981 Hofstade, geboren op 2 september 1991 te Duffel

De heer Bram GOTINK, met woonplaats te Frederik Lintsstraat 131, 3000 Leuven, geboren op 7 januari 1991 te Leuven.

De raad van bestuur van Student IT VZW is dus als volgt samengesteld:

De heer Philippe DELLAERT, met woonplaats te Grote Baan 290, 9120 MELSELE, geboren op 16 juni 1983 te Gent

De heer Bram GOTINK, met woonplaats te Frederik Lintsstraat 131, 3000 Leuven, geboren op 7 januari 1991 te Leuven,

De heer Jens HERMANS, met woonplaats te Platte Lostraat 353, 3010 Kessel-Lo, geboren op 9 oktober 1985 te Hasselt

De heer Pieter MAENE, met woonplaats te Boomgaardstraat 13, 1981 Hofstade, geboren op 2 september 1991 te Duffel (Voorzitter en Penningmeester)

De heer Kristof MARIEN, met woonplaats te Berkenstraat 25, 2580 Beersel, geboren op 3 april 1991 te Bonheiden (Secretaris)

De handtekening van twee van de bestuurders volstaat om de vereniging te verbinden.

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

0809.977.516

Student IT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

In afwijking van het voorgaande, volstaat de handtekening van één van de bestuurders voor wat betreft kleine administratieve handelingen, die het bedrag van 100,00 EUR niet overstijgen. De voorzitter en de secretaris hebben individuele, onbeperkte volmacht voor wat betreft de administratieve handelingen nodig voor het beheren van de vereniging.

2: ZETELVERPLAATSING

De algemene vergadering van 12 november 2012 beslist met éénparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel van de vereniging te verplaatsen naar het volgende adres:

Frederik Lintsstraat 131, 3000 Leuven.

3, GECOORDINEERDE STATUTEN

De Algemene Vergadering van Student IT VZVV, bijeengekomen op 12 november 2012, vervangt de oude statuten door onderstaande tekst:

Titel 1- Naam, zetel, doel, duur

Art 1  Naam

De vereniging draagt de naam "Student IT"

Art 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 3000 Leuven, Frederik Linfsstraat 131, in het gerechtelijk arrondissement Leuven.

Art 3  Doel

§1 De vereniging heeft tot doel:

" het ondersteunen van studentenverenigingen bij toepassingen van informatietechnologie

" het opleiden van personen in de informatietechnologie of aanverwante domeinen

§2 De vereniging kan hiertoe onder andere:

«Diensten en producten verschaffen aan de organisaties vermeld onder §1.

" Informafietechnologische infrastructuur uitbouwen en informaticatoepassingen ontwikkelen.

" Een vrijwilligerswerking uitbouwen enfof personeel in dienst nemen.

" Advies verlenen, opleidingen organiseren, publicaties uitgeven en dergelijke bestemd voor individuele personen of organisaties, met betrekking tot informatietechnologie.

§3 De vereniging kan alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel..

§4 De vereniging kan in ondergeschikte orde andere daden stellen, voor zover de opbrengst gebruikt wordt voor het verwezenlijken van de doelstellingen vermeld onder §1.

Art4 Duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur maar kan te allen tijde ontbonden worden.

Titel 2 - Algemene vergadering

Art 5  Samenstelling

§1 De Algemene Vergadering telt minstens 4 leden.

§2 Er zijn 2 soorten leden: student-leden en expert-leden. De student-leden beschikken over ten minste éénderde van de stemmen en ten hoogste de helft van de stemmen. Elk lid heeft één stem. Een persoon kan niet gelijktijdig als student én ais expert lid zijn. Bij de benoeming van het lid wordt bepaald of deze als student of als expert lid is. Het ledenregister vermeldt de hoedanigheid waarin een persoon lid is.

§3 De eerste leden zijn de oprichters. Het ledenregister vermeldt de hoedanigheid waarin zij lid zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art 6 -- Studentenfractie

§1 De student-leden moeten ingeschreven zijn op de rol van een Vlaamse universiteit of hogeschool en moeten actief zijn in een studentenorganisatie hiertoe erkend in het huishoudelijk reglement.

§2 Student-leden kunnen, na voordracht door een studentenorganisatie hiertoe erkend in het huishoudelijk reglement, aangenomen worden door de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur bepaalt de datum van aanvang van het lidmaatschap, die echter ten hoogste 3 maanden na de voordracht mag liggen.

§3 In aanvulling van §2 kunnen student-leden door de Algemene Vergadering met 2/3 meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden worden aangenomen. De Algemene Vergadering bepaalt de begindatum van het lidmaatschap.

§4 Het lidmaatschap van de student-leden eindigt van rechtswege op 31 juli van het burgerlijk jaar volgend op het jaar van de aanvang of hernieuwing van hun lidmaatschap. Het lidmaatschap is onbeperkt hernieuwbaar.

Art 7  Expertenfractie

§1 De expert-leden zijn personen met een opleiding of ervaring verwant aan informatietechnologie.

§2 De aanstelling van expert-leden gebeurt door de Algemene Vergadering met gewone meerderheid. De Algemene Vergadering bepaalt de datum van de aanvang van het lidmaatschap,

§3 Het lidmaatschap van de expert-leden eindigt van rechtswege op 31 juli van het 4e burgerlijk jaar volgend op het jaar van de aanvang of hernieuwing van hun lidmaatschap. Het lidmaatschap is onbeperkt hernieuwbaar.

Art 8  Einde van het lidmaatschap

§1 Het lidmaatschap eindigt van rechtswege bij het overlijden of (bij rechtspersonen) door ontbinding of faillissement.

§2 Elk lid kan te allen tijden vrijwillig uit de vereniging treden. Het ontslag moet per brief of e-mail gemeld worden aan de Raad van Bestuur.

§3 De Algemene Vergadering kan eveneens een lid uitsluiten met 2/3 meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

§4 Het lidmaatschap eindigt eveneens van rechtswege op de einddatum van het mandaat, zoals bepaald in Art 7 - §4 en/of Art 8 - §3.

§5 Een lid dat ontslag neemt of uitgesloten wordt, alsook de erfgenamen van een overleden lid, kunnen geen aanspraak maken op het bezit van de vereniging en kunnen betaalde bijdragen niet terugvorderen.

Art 9  Geldigheid samenstelling

§1 Indien, door het einde van het lidmaatschap volgens Art 8 - §4 de samenstelling van de Algemene Vergadering niet meer voldoet aan Art 5, wordt het lidmaatschap van al de betrokken leden, wiens mandaat zou moeten eindigen, telkens verlengd met 1 maand, tot de samenstelling na afloop van de verlenging wel geldig is.

§2 Indien door het einde van het lidmaatschap volgens Art 8 - §1,2 of 3 de samenstelling van de Algemene Vergadering niet meer voldoet Art 5 roept de Raad van Bestuur binnen de maand een Algemene Vergadering bijeen die, ongeacht de samenstelling, de samenstelling moet regulariseren.

§3 Geen enkel nieuw lidmaatschap kan aanvaard worden indien hierdoor de samenstelling van de Algemene Vergadering niet meer voldoet aan Art 5. De beslissing van de Algemene Vergadering (volgens Art 6 - §3 of Art 7 - §2) of de Raad van Bestuur (volgens Art 6 - §2) tot aanstelling van het nieuwe lid wordt in dat geval opgeschort totdat door het einde van het lidmaatschap van een eerder lid van dezelfde soort (expert/student) er een plaats vrijkomt in de Algemene Vergadering.

Art 10  Bevoegdheden

De Algemene Vergadering beschikt enkel over de bevoegdheden die uitdrukkelijk door de wet of deze statuten aan haar worden toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

MDD 22

Art 11  Bijeenroeping

§1 De jaarlijkse bijeenkomsten van de Gewone Algemene Vergadering zullen gehouden worden op de plaats, de dag en het uur vermeld in de uitnodiging. De uitnodiging wordt ten minste 8 dagen voorafgaand aan de Algemene Vergadering verstuurd per brief of e-mail naar alle leden. Deze Gewone Algemene Vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar.

§2 De vergaderingen worden bijeengeroepen door de Raad van Bestuur.

§3 Bijzondere bijeenkomsten in de Buitengewone Algemene Vergadering kunnen worden bijeengeroepen door de Raad van Bestuur of op verzoek van ten minste 1/5 van de werkende leden. De uitnodiging wordt ten minste 8 dagen voorafgaand aan de Algemene Vergadering naar alle werkende leden verstuurd per brief of email naar aile leden.

§4 De Algemene Vergadering kan ook punten bespreken die niet voorkomen op de uitnodiging.

§5 De Algemene Vergadering vergadert enkel geldig wanneer strikt meer dan de helft van de leden aanwezig zijn. Indien niet aan dit quorum voldaan is, wordt de vergadering binnen de 14 dagen opnieuw bijeengeroepen. Op de tweede vergadering geldt dit aanwezigheidsquorum niet meer.

Art 12  Notulen

De notulen van de Algemene Vergadering worden ondertekend door twee bestuurders en worden bewaard op de zetel. De notulen liggen op de zetel ter inzage van de leden en belanghebbende derden. De notulen worden eveneens binnen de maand doorgestuurd naar de leden.

Art 13  Volmachten

Een lid kan schriftelijk volmacht verlenen voor de Algemene Vergadering aan een ander lid. Een lid kan echter slechts drager zijn van ten hoogste 1 volmacht.

Art 14  Bijdrage

De leden betalen geen bijdrage.

Titel 3 - Toegetreden leden

Art 15 -- De vereniging heeft naast de leden ook toegetreden leden. Toegetreden leden maken geen deel uit van de Algemene Vergadering en hebben enkel de rechten en plichten die uitdrukkelijk in deze statuten aan hen worden toegekend.

Art 16 -- De Raad van Bestuur kan het statuut van toegetreden lid toekennen. De lijst met toegetreden leden wordt samen met het ledenregister bewaard. De Raad van Bestuur kan toegetreden leden schrappen.

Titel 4 Raad van Bestuur

Art 17  De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit ten minste 3 personen, Alle bestuurders moeten lid zijn van de vereniging op het moment van hun benoeming. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging. Minstens één van de bestuurders is een student-lid.

Art 18  De bestuurders worden voor onbepaalde duur benoemd door de Algemene Vergadering, met een gewone meerderheid, Het mandaat vangt aan op het moment dat de Algemene Vergadering het besluit tot benoeming neemt.

Art 19  Einde van het mandaat

§1 Het mandaat van de bestuurders eindigt door vrijwillig ontslag, afzetting door de Algemene Vergadering, overlijden of wettelijke onbekwaamheid. De Algemene Vergadering kan met gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden beslissen over de afzetting.

§2 Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt maakt dit schriftelijk kenbaar aan de Raad van Bestuur.

§3 Een afzetting of een vrijwillig ontslag gaan onmiddellijk in, tenzij hierdoor het aantal bestuurders onder het statutair minimum daalt of er dan geen student-lid meer in de Raad van Bestuur zit. In dit geval blijven de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

afgezette of ontslagnemende bestuurders in functie en roept de Raad van Bestuur een nieuwe Algemene Vergadering bijeen binnen de maand.

Art 20  De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en eender welke functie die hij nodig acht,

Art 21  Bevoegdheden

§1 De Raad van Bestuur is bevoegd voor alle handelingen die behoren tot het bestuur van de vereniging in de ruimste zin genomen, met uitzondering van die handelingen waarvoor enkel de Algemene Vergadering bevoegd is. De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt de vereniging in en buiten rechte,

§2 Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

Art 22  Vertegenwoordiging

§1 De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vereniging in alle handelingen in en buiten rechte,

§2 Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, kan de Raad van Bestuur een deel van zijn vertegenwoordigingsbevoegdheden delegeren aan één of meerdere bestuurders of derden niet-bestuurders. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de Raad van Bestuur worden ingetrokken of door de gemachtigde zelf, door schriftelijk ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur.

§3 De Raad van Bestuur kan bovendien en in ieder geval een bijzonder mandaat verlenen aan elke mandataris naar keuze of een mandaat van dagelijks bestuur verlenen aan één of meerdere bestuurders.

§4 De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de leden van de Raad van Bestuur, de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen en de leden van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Uit die akten moet in ieder geval blijken of de personen die de vereniging vertegenwoordigen, de vereniging ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Art 23  Vergadering

§1 De Raad van Bestuur vergadert door bijeenroeping door de voorzitter of twee bestuurders.

§2 Beslissingen worden bij gewone meerderheid genomen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. De Raad van Bestuur vergadert slechts geldig indien minstens de helft van de bestuurders aanwezig zijn. Het geven van volmachten is niet mogelijk.

§3 De notulen van de Raad van Bestuur worden ondertekend door ten minste twee bestuurders en bewaard in een notulenregister dat ter inzage ligt van de leden, die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de wettelijk vastgelegde modaliteiten.

§4 In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per e-mail, video- of telefoon- conferentie.

Art 24  De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Titel 5 - Huishoudelijk reglement

Art 25  De Algemene Vergadering kan een huishoudelijk reglement opstellen. Dit huishoudelijk reglement moet met een tweederde meerderheid goedgekeurd worden op de Algemene Vergadering,

Tite! 6 - Diverse

Art 26  Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Art 27  In geval van vrijwillige ontbinding worden door de Algemene Vergadering één of meerdere vereffenaars aangesteld. De vereffenaars zullen na aanzuivering van het passief een verslag opstellen voor de Algemene Vergadering over hun werkzaamheden, De Algemene Vergadering bepaalt dan uitdrukkelijk de bestemming van het netto-actief. Dit moet overgemaakt worden aan een studentenorganisatie uit de non-profitsector actief op het vlak van informatietechnologie.

Titel 7 - Overgangsbepalingen

Art 28 -- Het eerste boekjaar loopt van de dag van de oprichting tot 31 december van het jaar van de oprichting.

Art 29  De eerste buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de dag van de oprichting.

De heer Pieter MAENE

Voorzitter

De heer Kristof MAREËN

Secretaris

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/06/2012
ÿþ Mpo22

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



b h IUIIIMINNIII~IIIIU 1111 Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandei

s ~13113~95" te Leuven, de 1 & JUNI 2012 reimE~IFFI Fi,





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rçcto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cle vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden le vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr.: Q809977516

Benaming Student IT

(voluit) :

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 's Meiersstraat 5, 3000 Leuven, België

Onderwerp akte : Ontslagen/benoemingen raad van bestuur

De Algemene Vergadering van Student IT, bijeengekomen op 11 april 2012, benoemt volgende personen tot bestuurder:

Kristof MARIËN, Berkenstraat 25, 2580 Beerzel, 03/04/1991, Bonheiden

De volgende personen worden ontslagen als bestuurder:

Bart TUTS, Brukskensweg 33, 3800 Sint-Truiden, 29/04/1987, Sint-Truiden

Roel RYMENANTS, Huybergsebaan 173, 2910 Essen, 09/03/1985, Ekeren

De Raad van Bestuur is dus als volgt samengesteld:

Philippe DELLAERT, Grote Baan 290, 9120 Melsele, 16/06/1983, Gent (voorzitter) Jens HERMANS, Platte Lostraat 353, 3010 Kessel-Lo, 09/10/1985, Hasselt (secretaris) Liesbeth JANSENS, Koningin Astridlaan 25, 2300 Turnhout, 30/09/1986, Turnhout Kristof MARIËN, Berkenstraat 25, 2580 Beerzel, 03/04/1991, Bonheiden

De handtekening van twee van de bestuurders volstaat om de vereniging te verbinden.

In afwijking van het vorige, volstaat de handtekening van één van de bestuurders voor wat betreft kleine administratieve handelingen, die het bedrag van ¬ 100,00 niet overstijgen. De voorzitter en de secretaris hebben individuele, onbeperkte volmacht voor wat betreft de administratieve handelingen nodig voor het beheren van het VZW-dossier, zoals het neerleggen van stukken ter griffie, het bijhouden van het ledenregister en het handtekenen van uittreksels uit een van de registers van de vereniging.

Jens Hermans

Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/04/2011
ÿþMOD 2.2

[n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

v~ IH ~IVrIIVVY~II~IIIIV~ *âne«, ter griffie der Rechtbartk van Koo~~ ~fÁ~RT 2011

beha aai Bel *11053732* te Leuven, de DE ~Sf~FFfER,

Staa n le



O ndernem i ng s n r.: 0809977516

Benaming Student IT

(voluit) :

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 's Meiersstraat 5, 3000 Leuven, België

Onderwerp akte. : Ontslagen/benoemingen raad van bestuur

De Algemene Vergadering van Student IT, bijeengekomen op 17 februari 2011, benoemt volgende personen tot bestuurder:

Liesbeth JANSENS, Koningin Astridlaan 25, 2300 Turnhout, 30/09/1986, Turnhout Bart TUTS, Brukskensweg 33, 3800 Sint-Truiden, 29/04/1987, Sint-Truiden

De volgende personen worden ontslagen als bestuurder:

Koen VAN RIET, Gobbelsrode 42, 3220 Holsbeek, 06/01/1988, Leuven

Dirk VANDERHENST,Overpelterbaan 73, 3941 Hechtel-Eksel, 12/02/1988, Neerpelt

De Raad van Bestuur is dus als volgt samengesteld:

Philippe DELLAERT, Grote Baan 290, 9120 Melsele, 16/0611983, Gent (voorzitter)

Jens HERMANS, Eugeen Vanhoorenbekelaan 31 bus 24, 301.0 Kessel-Lo, 09/1011985, Hasselt (secretaris)

Roel RYMENANTS, Huybergsebaan 173, 2910 Essen, 09/03/1985, Ekeren Liesbeth JANSENS, Koningin Astridiaan 25, 2300 Turnhout, 30/09/1986, Turnhout Bart TUTS, Brukskensweg 33, 3800 Sint-Truiden, 29/04/1987, Sint-Truiden

De handtekening van twee van de bestuurders volstaat om de vereniging te verbinden.

In afwijking van het vorige, volstaat de handtekening van één van de bestuurders voor wat betreft kleine administratieve handelingen, die het bedrag van ¬ 100,00 niet overstijgen. De voorzitter en de secretaris hebben individuele, onbeperkte volmacht voor wat betreft de administratieve handelingen nodig voor het beheren van het VZW-dossier, zoals het neerleggen van stukken ter griffie, het bijhouden van het ledenregister en het handtekenen van uittreksels uit een van de registers van de vereniging.

Jens Hermans

Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STUDENT IT

Adresse
'S MEIERSSTRAAT 5 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande