STUKADOORBEDRIJF CRAPS EN ZONEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STUKADOORBEDRIJF CRAPS EN ZONEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 400.623.856

Publication

13/12/2013
ÿþe

t -,

a ; ~.~~.r---;.

~~ ~,~~.\ ,

rl

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LEM

Vc

behc

aar

Betç

Staal

i



VI

0 3 DEC 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0400.623.856

Benaming (voluit) : Stukadoorbedrijf Craps & Zonen

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Duisburgsesteenweg 86 bus 9 - 3090 Overijse

, Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Uit de notulen opgesteld door notaris Hélène Goret te Overijse op zesentwintig november tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid °Stukadoorbedrijf Craps & Zonen", met zetel te 3090 Overijse, Duisburgsesteenweg 86 bus 1 volgende beslissingen heeft genomen:

1. Verslag van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen over de hierna beschreven inbreng in natura en over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2, Verhoging van het maatschappelijk kapitaal overeenkomstig artikel 537 Wetboek van; Inkomstenbelastingen, met een bedrag van VIJFHONDERD ACHTENVIJTIGDUIZEND euro (¬ 558 000,00) om' het kapitaal te verhogen van ZESENZESTIGDUIZEND VIJFENTWINTIG euro (¬ 66 025,00) naar ZESHONDERD VIERENTWINTIGDUIZEND VIJFENTWINTIG euro (¬ 624 025,00),

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in natura en door uitgifte van 22 320 aandelen identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging werd volledig ingeschreven door incorporatie in kapitaal van de schuldvordering die is ontstaan ingevolge de uitkering van reeds op eenendertig maart tweeduizend dertien goedgekeurde reserves na inhouding van de heffing van tien procent roerende voorheffing overeenkomstig artikel 537, Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals deze schuldvordering nader omschreven is in het voornoemde verslag van de bedrijfsrevisor.

3. Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting door inbreng in natura.

4. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

5. Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging.

6. Verduidelijking van het uur waarop de jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden.

7. Schrapping van de tekst van het voorkooprecht voorzien in de statuten  aanpassing van de tekst bij overdracht van aandelen.

8. Schorsing van het stemrecht van aandelen in onverdeeldheid alsmede van minderjarige vennoten

9, Aanpassing van de tekst van de statuten met betrekking tot de beslissingsbevoegdheid van de,

zaakvoerder

10. Aanpassing van de tekst van de statuten met betrekking tot het stemrecht

11, Aanpassing van de statuten aan het Wetboek van Vennootschappen en aan de voorgaande

beslissingen waarvan het uittreksel als volgt luidt:

Artikel 1. Naam Vorm.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij'

draagt de benaming "Stukadoorbedrijf Craps en Zonen".

' Artikel 2. Zetel.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 3090 Overijse, Duisburgsesteenweg 86 bus 1.

Artikel 3. Doel,

De vennootschap heeft tot doel

I. het aannemen, zo privaat als openbaar, zo geheel als gedeeltelijk, zo voor eigen rekening als voor

rekening van derden - partikulieren en ondernemers -, en het uitvoeren van alle bouwwerken, ondermeer

alle metsel- en betonwerken;

alle stukadoorwerken en alles wat hiermede verband houdt, plafoneer- en cementeerwerk en alle andere,

pleisterwerken;

- alle timmerwerk, schrijnwerk voor de bouw, binnenhuisschrijnwerk, houtbewerking;

- het plaatsen van scheidingswanden, valse plafonds;

- het invoegen en reinigen van gevels;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge l ~ 4

t

- het opvoegen en aanleggen van onderlagen van mortel of cement of andere (chape en industriële vloeren);

- warmte en geluidsisolering.

Il. De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen, coördinatie van algemene bouwwerken.

111, De aankoop, de in-, en uitvoer, de distributie en de verkoop, zo rechtstreeks als als tussenpersoon (groot- en kleinhandel) van produkten voor de bouwnijverheid, bouwprodukten en bouwmaterialen, onderdelen, bijhorigheden en nevenprodukten, van welke aard ook.

Het presteren van alle mogelijke diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat, ailes In de ruimste zin van het woord.

IV. A, Het verwerven, door inschrijving of aankoop, en vervreemding voor eigen rekening, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, of het bevorderen van de oprichting door inbreng, participatie of investering, van Belgische of buitenlandse vennootschappen. Deze participaties te beheren, te valoriseren, te gelde te maken.

B. het beleggen in en het realiseren van immobiliën, het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, huren, verhuren, exploiteren, beheren en het van waarde maken van alle onroerende goederen.

C. het toestaan van Leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en/of partikulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

D. het verlenen van adviezen, bijstand of diensten in de ruimste zin, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, financiën, verkoop, produktie en/of algemeen beheer.

E. het waarnemen van alle beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en funkties welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

F. alle soorten makelaarsverrichtingen, en inzonderheid de bemiddeling bij aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen, en roerende waarden.

G. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van oktrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame aktiva,

De vennootschap zal, in het algemeen, alle handelingen mogen verrichten van roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële aard die met dit doel verwant zijn, of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, hieronder begrepen het beheer van het eigen vermogen, het. verwerven en beheren van roerende en onroerende goederen en het doen van financiële verrichtingen; Dit ailes behoudens de ingevolge wettelijke verordeningen gereglementeerde beroepen of activiteiten waarvoor een vergunning is vereist dewelke de vennootschap niet zou bezitten.

Zij mag deelnemen aan andere vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt zoals voor een wijziging van de statuten,

Zij mag verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de datum van haar ontbinding overtreft.

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ZESHONDERD VIERENTWINTIGDUIZEND VIJFENTWINTIG EURO (¬ 624 025,00) en verdeeld in 24 961, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/24 961 van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

De vennootschap werd opgericht op dertig januari negentienhonderd tweeënzestig met een kapitaal van vierhonderd duizend frank, vertegenwoordigd door 400 aandelen.

De buitengewone algemene vergadering van twintig oktober negentienhonderd tweeëntachtig heeft het verhoogd tot twee miljoen zeshonderd éénenveertig duizend frank, mits uitgifte van 2 241 nieuwe aandelen.

De buitengewone algemene vergadering van achttien december tweeduizend heeft het kapitaal verhoogd tot op twee miljoen zeshonderd drieënzestig duizend vierhonderd tweeënveertig Belgische frank en daarna omgezet in zesenzestigduizend vijfentwintig euro met ingang van één januari tweeduizend en één.

De buitengewone algemene vergadering van 26 november 2013 heeft het kapitaal verhoogd tot zeshonderd vierentwintigduizend vijfentwintig euro mits uitgifte van 22 320 nieuwe aandelen,

Artikel 10. Bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, voor de duur die de vennoten vaststellen,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Ingeval er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, zullen zij samen een college van zaakvoerders vormen.

Het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, of de enige zaakvoerder, kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, en vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor handelingen van dagelijks bestuur kan elke zaakvoerder afzonderlijk handelen.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoering mag zich onder haar persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen in haar betrekkingen met derden door één of meer personen, op voorwaarde dat hun mandaat speciaal weze, en van tijdelijke aard.

De bezoldiging van de zaakvoerders en van de werkende vennoten zal worden vastgesteld door de algemene vergadering.

Artikel 13. Boekjaar. Jaarrekening en Jaarverslag.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel 14, Algemene Vergadering.

Jaarlijks wordt op de zetel van de vennootschap of op elke andere in de oproepingsbrieven aangeduide

plaats in België, een algemene vergadering der vennoten gehouden, op de eerste maandag van de maand juni om 20 uur. indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag worden gehouden.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Artikel 15. Stemrecht

ledere vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde, die echter zelf vennoot dient te zijn. Elk aandeel geeft recht op één stem,

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Het stemrecht van minderjarige vennoten wordt geschorst tot meerderjarig geworden zijn, tenzij zij rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door een medevennoot.

Voor de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid dle in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met de geschorste aandelen.

De vennoten kunnen een volmacht geven doch enkel aan een medevennoot.

Artikel 15bis, Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 18. Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt,

Na bewuste afhouding besluit de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoering met meerderheid van stemmen over de bestemming van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten

- het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

- het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling, behoudens in uitzonderingsgevallen.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepalingen moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Artikel 21.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

..

Ver*,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

a

" iiervnia

' veréfFenárs treden pas in functie nadatude rechtbank ven koophandel is-overgegaan tot-de bevestiging van hun benoeming,

Na ,panzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, zal het batig saldo van de vereffening verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectieve aandelen, in zover ze volgestort zijn. Zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid tussen de vennoten onderling hersteld door terugbetalingen of bijstortingen, naar keuze van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

12. Benoeming van zaakvoerder

De vergadering heeft beslist om de heer Dirk Vanlaethem, wonende te 3080 Tervuren, Hulststraat 40, te benoemen als zaakvoerder. Zijn mandaat gaat in op 26 november 2013 en wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Zijn mandaat is bezoldigd.

13, Volmacht voor de codrdinatie van de statuten,

14. Machten aan de zaakvoerders om de beslissingen uitte voeren.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

Gelijktijdig hiermee neergelegd een uitgifte, gecoordineerde tekst der statuten

Bestemd voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staasblad

Hélène Goret

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 03.06.2013 13151-0012-015
05/07/2012 : BL307190
20/06/2011 : BL307190
02/07/2010 : BL307190
25/06/2009 : BL307190
06/06/2008 : BL307190
18/06/2007 : BL307190
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 01.06.2015 15143-0576-016
06/07/2006 : BL307190
17/06/2005 : BL307190
24/06/2004 : BL307190
27/06/2003 : BL307190
05/07/2002 : BL307190
06/07/2001 : BL307190
09/01/2001 : BL307190
11/07/2000 : BL307190
15/07/1999 : BL307190
26/05/1992 : BL307190
06/09/1986 : BL307190

Coordonnées
STUKADOORBEDRIJF CRAPS EN ZONEN

Adresse
DUISBURGSESTEENWEG 86, BUS 1 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande